6:59 PM
mirelapredan
Pai, se va rejudeca, pentru ca la informatiile de interes public normal ca am dreptul.
7:13 PM
Balaurul Cu 7kpt
Vad ca se va rejudeca Dosarul cu informatiile publice de la Primarie.
3:05 PM
mirelapredan
Foarte frumos, s-o intoarca!
8:31 AM
Balaurul Cu 7kpt
Soluția procurorilor de Buftea, că fraudele palatelor din Snagov ”s-au comis singure” a fost întoarsă de instanță http://portal.just.ro/94/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9400000000139811&id_inst=94
9:19 AM
Balaurul Cu 7kpt
Nu-i de râs! Ai enervat o vrăjitoare cu neplata prestației și în loc să scoată demoni a băgat și alții mai periculoși. Dacă-i iau eu prin citit, cum îi mai scot? CAS-ul nu decontează scoaterea lor.
7:20 PM
mirelapredan
Ma balaure, ma faci sa rad. Dupa ce ca sunt suparata, ma mai si inveselesti cu comentariile tale...
8:53 AM
Balaurul Cu 7kpt
Din cauza răvășelii din capul tău, eu intru în greva cititului. Mie nu-mi convine să simt că o să înnebunesc până te aduni tu. S-ar putea să fie ceva molipsitor, neacoperit de cardul de sănătate.
3:13 PM
mirelapredan
Din cauza ravaselii din capul meu am pierdut un proces. Trebuie sa ma adun, dar nu pot! Simt ca o sa innebunesc!
3:13 PM
mirelapredan
Stiu, am luat-o razna, asta e. Si nu se anula daca din cauza prostiei mele si a lipsei de concentrare si a lipsei de sens a toate si tot ma duceam la ora care trebuie la proces.
11:20 PM
Balaurul Cu 7kpt
Și mie mi-a sucit d-na Flori 3kpt care erau mai credule, dar am rezistat cu celelalte 4kpt. La tine, cu un singur kpt i-a mers șmecheria că-ți bagă plângerile fără semnătură, dar s-au anulatără.
2:23 PM
mirelapredan
O sa incerc sa dezactivez, sa vedem daca pot...
1:55 PM
Balaurul Cu 7kpt
Păcat că nu e Mini-chat-ul mai spațios ca să-ți spun lucruri și mai corecte! Pe deasupra mă mai și ”autocorectează” și nu totdeauna observ ce năzbâtii a făcut. Dezactivează nenorocirea asta dacă poți.
2:06 AM
mirelapredan
CORECT!!!!!
10:40 AM
Balaurul Cu 7kpt
Înregstrări audio oficiale relevante bleah. Toți știm că se fac degeaba!?! După autoritătile române, chiar și ședințele de judecata se țin degeaba.
Avusesem instanțe și decalibrat - autocorectate!!
8:56 AM
mirelapredan
Deci nu facute de mine, nu stiu de ce s-au considerat irelevante. Bun, atunci ramane cuvantul meu ca litera de lege. OK asa?
8:55 AM
mirelapredan
Treaba mea cum m-as fi ocupat. Cat despre inregistrari, neacceptate de instanta, ALEA ERAU INREGISTRARILE OFICIALE ALE SEDINTELOR DE JUDECATA CARE S-AU CONSIDERAT... IRELEVANTE...
0:35 AM
Balaurul Cu 7kpt
Deci "n-a vrut să-i dea pe mâna ta ... să te ocupi puţin de domniile lor". Da' cum te-ai fi ocupat? Cu înregistrări neacceptate de instant, sau cu uzuri de șurubele prin piulița-ți decal
6:47 PM
mirelapredan
Oricum una e sa ai 32 de dosare de revendicare in civil, alta e sa ai 60 de dosare penale in care sa fii acuzat! E DIFERENTA MARE SI UNDE E VALOAREA, TREBUIE SA O RECUNOASTEM!
12:48 PM
mirelapredan
ARATA-MI MIE DOSARUL ALA IN CARE GICANU ESTE ACUZAT SAU CERCETAT PENAL DE CEVA VREODATA SI EU MA IMPUSC!!!!!!!!!!!
12:47 PM
mirelapredan
PUTEA SA AIBA SI 70 DE PROCESE CIVILE. Discutam despre drepturi litigioase cumparate legal! NIMIC MAI MULT!
10:00 PM
Balaurul Cu 7kpt
De ce nu este Gicanu samsar când a avut 32 procese cu terenuri pe legi de fond funciar? A avut 32 părinți naturali și fiecare i-a lăsat câte o moștenire?
8:52 PM
mirelapredan
Palat? Uau. Ce vrobesti, domnule? As vrea eu!
7:31 AM
Balaurul Cu 7kpt
Lasa viceprimarul că nu-ți adduce nimik bun. Au venit ploile și-au inundat garsoniera. Schimb-o repede cu un palat, cum te-am învățat eu! Grăbește-te că se prind procurorii de schema cu ”Aequitas”.
7:15 PM
Balaurul Cu 7kpt
Numele reale le gasesti aici http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000273791&id_inst=2 . Bagă și tu o ”rectificare” la ”Aequitas” să-ți muți garsoniera într-unul dintre pala
4:56 PM
mirelapredan
Interesant!
11:55 PM
Balaurul Cu 7kpt
http://www.rolii.ro/hotarari/57a2460ec39f228c140000d5 Cum s-au mutat lângă lac în vremea lui Mușat terenurile pentru vestitele palate COJOCARU, PATRICIU, GAIŢĂ, PASCARIU, CATARAMĂ, CHILIMAN și BUGEAN
9:21 AM
Balaurul Cu 7kpt
Noi, cele 7kpt ne simțim foarte bine fără viceprimar. Care-i problema? Un hoț în minus, lipsa șpăgilor aferente lui, ... și cu cei cei 6 excluși fac totalul de 7. Sunt la paritate cu ei, tot cu 7 kpt.
1:06 PM
mirelapredan
Ce-ai balaure? Ai visat urat?
6:29 PM
Balaurul Cu 7kpt
Hai măi, nu-ți mai amintești de Duma Anamaria Cristina? E numele tău conspirativ alocat de servicii, și pe care n-au apucat să ți-l comunice. Pe 02.05.2012 au dat apărător, de-aia tăiat ajutorul jud.
11:18 PM
mirelapredan
Ei, intra dracu spam-uri, numai timp sa le sterg n-am avut!
6:41 PM
Balaurul Cu 7kpt
Văd că un ”medic” îți recomandă cu insistență un tratament cu Cialis.
Ce-ai făcut, te-ai conformat?
Zi-ne și nouă ce efecte a avut!
5:49 AM
Balaurul Cu 7kpt
Raportul Curtii de conturi are erori. De exemplu Nubira cu un consum lunar de 433.29 litri parcurge dupa normele de consum legale 4814 km, si nu 3000 km/lună. In realitate face cam 6000 km.
10:28 PM
mirelapredan
Bravo balaure!
7:30 AM
Balaurul Cu 7kpt
Noi cele 7kpt suntem împotriva delegatiei in Ungaria. Nici nu sunt bani pentru așa ceva, și ne face concurență neloială Balaurul de Balaton.
6:14 PM
Balaurul Cu 7kpt
Nu e nicio intoxicare la Snagov. S-au făcut măsurători riguroase în aria protejată Snagov și nu s-au depășit indicatorii consacrați de substanțe toxice. Stați liniștiti, mediul e propice pentru toți.
10:54 AM
mirelapredan
Super!!! Pai, ce eu n-am sustinut ca trebuie data Primaria in judecata? Ca Turmac facea ca toate alea ca nu i se dau informatii. I-am zis: da-l, nene, in judecata! Pai, ce dracu?
8:36 AM
Balaurul Cu 7kpt
Hai să-ți dau o ”înrăutățire” de imagine de la mine din aria protejată Snagov. Iată ce proteja dl.Oancea http://www.rolii.ro/hotarari/578d904fc39f22481000006c ca să nu te-mbolnăvești afland adevărul.
1:18 AM
mirelapredan
Am imbunatatit imaginea eu, cand dai acum sa caute pe Google, nu mai apare ca a luat spaga sa musamalizeze un dosar de la dracu cu carti, da de articolul meu...
1:18 AM
mirelapredan
A, apropo, eu vorbeam de Google, nu de Facebook... Ca deschidea dracu oricine era interesat sa afle cine este procuror Ion Popescu sa zicem si dadea numai de comedii de acuzatii cu spaga de la diversi
1:16 AM
mirelapredan
Pe banii tai isi bat joc de tine.... Hi, hi, hi! Trist ca n-a invatat lectia asta si Cotet!
1:15 AM
mirelapredan
Incapatanati sunt oamenii astia, domnule, ca fac numai comedii, nu poti sa-i cumperi deloc, ca iau banii si fac chef cu dusmanul... Ha, ha, ha..!
1:13 AM
mirelapredan
Hmm, hmm, hmm, ce, nu-i vine lui Cotet a crede pe ce-a dat banii?
10:59 PM
Balaurul Cu 7kpt
Fugi băi de-aici! Să-i spui tu lu' bunika că ai vorbit alea în birou la prokuror. Poate erai în garsonieră și n-ai observant! Și like-uri pe Facebook sunt foloase necuvenite, precum sunt și voturi
10:27 PM
mirelapredan
Lui nu-i era de bani, era ca are imagine negativa prin presa... Of, s-a rezolvat treaba... Ca eu cu bani, de unde dracu sa dau? Dar cu o indexare buna pe Google l-am ajutat cu multa placere!
10:26 PM
mirelapredan
OK, puteam sa fentez, dar NU am fentat, e bine, mai ales ca dl. procuror a fost foarte sincer si foarte simpatic. A vrut si el un articol favorabil, l-am scris, acuma, na..! Ce inseamna si reclama...!
9:16 PM
Balaurul Cu 7kpt
Aiurea! Detectoarele de la intrare în instanțe și parchete piuie doar la metale care ar putea fi arme. Câțiva ”nasturi” sau un stick USB trec neobservați, și înregistrează de nu te vezi.
11:36 AM
mirelapredan
Numai la Politia Snagov putea sa ma... perchezitioneze corporal, de prosti ce sunt, in rest au aparate care arata ce ai si ce n-ai pe tine, nu stai de spectacol...
11:36 AM
mirelapredan
Nu, draga, piuiau aparatele alea, ca nu sunt idioti...
6:46 AM
Balaurul Cu 7kpt
Dar cum a verificat procurorul acela că nu ai nicăieri înregistratoare audio? A scormonit și în piuliță cu bețigașul să verifice că e ”curată”? Dacă n-aveai tu, puteau să aibă alții urechi ”ciulite”.
0:33 AM
mirelapredan
Scuteste si-un ban, are si liniste ca in fata mea oricum e varza, INCETEAZA CU OBSESIA AIA FATA DE PERSOANA MEA SAU NU???