Snagovul Liber

Luni, 2018-09-24, 1:53 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor


Iar se face pelerinaj la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, iar mare tam-tam, iar ne bate Dumnezeu, iar profită cel ce nu există de Biserică pentru a-şi face campanie electorală. Pentru a-şi scoate acoliţii la mare din bani publici, dar şi pentru a atrage voturi, cel ce nu există a organizat... alături de biserică, cu vizita la o mănăstire în treacăt. Ce are a face marea cu ideea de credinţă, ba chiar şi din bani publici, nu cunoaştem! Mese calde din bani publici, ca pomenile electorale, organizate de primar, cu sprijinul Bisericii. Când e vorba de păcate, cel ce nu există e primul. Dacă anul trecut am fost o groază de persoane care am luat atitudine faţă de ideea de pelerinaje politice la moaştele sfintei cuvioase Parascheva, anul acesta văd că nimeni nu se mai sinchiseşte. Anormalitatea se perpetuează din păcate! În timp ce domn primar îşi consolidează nu numai echipa, ci şi masele de f ... Detalii... »

Vizualizări: 30 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-09-22 | Comentarii (0)


NU mă împac cu cel ce nu există pentru că nu vreau, nu pentru că nu aş fi primit în acest sens oferte, nu pentru că cel ce nu există nu ar aştepta de abia să mă păcălească, să mă corupă, pe ascuns, să facă numai matrapazlâcuri. Cu cinism, cu nemernicii. Am fost acuzată că din cauza urii, răzbunării şi altor patimi umane nu am vrut să mă împac cu cel ce nu există. Când? Anul trecut. Am demonstrat că NU din cauza patimilor nu vreau să mă împac cu cel ce nu există, cel puţin nu ale mele personale, ci din cauza faptului că e omul imposibil. Pe undeva, cândva, lucrurile se răzbună, evident. Sigur, cel ce nu există NU dorea sub nicio formă o împăcare transparentă, normală, ci una mârşavă, pe la spate, în care să fiu eventual plătită să trădez şi să fac probleme dlui Gheorghe Grigore sau măcar altor persoane, încet, încet ajungându-se şi la dl. Grigore, într-un cerc vicios pe care eu îl cunosc şi de care m ... Detalii... »

Vizualizări: 49 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-09-20 | Comentarii (0)


Ca om de presă ştiu ce este evenimentul. Şi tot ca om de presă ştiu că este nevoie de opoziţie acum. Nu de aşteptare. Nu ai ce să aştepţi când eşti sistematic atacat. Încă o dată ţin să repet, public, nu este deloc pentru prima dată: CINE A DAT SFATUL SĂ SE STEA ŞI SĂ SE AŞTEPTE SCAIEŢI PE PEREŢI, PENTRU CĂ... NU ESTE "RĂZBOI" ACUM A DAT UN SFAT PROST, INTENŢIONAT PROST SAU MAI PUŢIN INTENŢIONAT, DAR NICI NU MAI CONTEAZĂ PENTRU CĂ SFATUL ESTE ORICUM PROST, IAR URMAT FIIND ACEST SFAT, SE VA SFÂRŞI RĂU. ŢIN SĂ REPET: ESTE NEVOIE DE RĂSPUNS LA ATACURILE SISTEMATICE DIN PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ. În timp ce noi stăm pentru că acum... nu e momentul, dosarul gros al Curţii de Conturi se muşamalizează, oamenii pleacă dezamăgiţi spre alte zări senine, cetăţenii sunt şi ei dezamăgiţi pentru că de problemele lor nu se preocupă nimeni, evident că se lasă impresia urâtă că toată lumea merge numai după colac ... Detalii... »

Vizualizări: 33 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-09-19 | Comentarii (0)


Cu sprijinul lui Dumnezeu eu voi porni o amplă ofensivă împotriva lui cel ce nu există. Probabil că de săptămâna viitoare. De ce? Pentru că trebuie să dau un răspuns exemplar bolii psihice de a crede că rezolvă problema incomozilor hărţuindu-i, chemându-i în judecată, să le ia terenurile deja câştigate, tocmind avocaţi cu bani grei din bani publici ca să facă plângeri penale la adresa persoanelor incomode, furând cât cuprinde, aranjând tot felul de şmenuieli politice şi având un singur scop: SĂ FURE!


NU, nu m-am împăcat şi aş vrea să vă spun un secret nici NU o să mă împac. TREBUIE SĂ DAU UN SEMNAL CLAR FAPTULUI CĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ NU I-A IEŞIT DEZBINAREA ŞI NU I-AU IEŞIT MANEVRELE DE COMEDIE ŞI DE CIRC CU DEZBINAREA. Ştiu, ştiu, ştiu sigur că asta a şi urmărit. Tot timpul a urmărit dezbinarea: să-l lase pe dl. Gheorghe Grigore fără susţinători, să creeze râcă între adevăraţii sp ... Detalii... »

Vizualizări: 48 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-09-14 | Comentarii (0)


Cine face opoziţie la cel ce nu există la Snagov? Mitel Kalimake. Jos pălăria! Are un grup de Facebook, scrie lucruri utile şi pertinente acolo. Cine mai face opoziţie la Snagov? Marin Marian, prin luări de poziţie pertinente în şedinţele de consiliu! Jos pălăria! Pe alocuri şi dl. Mihai Ilcenco. Jos pălăria! Eu mai fac opoziţie, aşa, mai bine, mai prost, cum s-a văzut, din rolul meu de jurnalist local. În rest cine mai face opoziţie la Snagov? Pe partea cealaltă, fărâmiţat, aşa, Mihai Anghel. În rest cine mai face opoziţie la Snagov? Din interiorul PSD, l-aş menţiona şi pe Vasile Dumitru. În rest cine mai face opoziţie la Snagov? NIMENI! Cine preia nemulţumirile cetăţenilor legate de liceu, de neglijare a satului Tâncăbeşti, de delapidare, de mizerie stradală, de corupere? Nimeni. Din cei patru mai sus menţionaţi, cu excepţia lui Mihai Anghel, care e pe cale separată, cel puţin trei au avut nemulţumiri leg ... Detalii... »

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-09-06 | Comentarii (0)


Ştiu, voi fi lungă şi plicticoasă din nou ca de obicei. De asemenea, ştiu că nu va citi nimeni, ca de obicei. Dar aş vrea să reiau totuşi câteva chestiuni până săptămâna viitoare, când, cel mai probabil voi lua şi o pauză şi voi pleca o scurtă perioadă şi până la Craiova, pentru că am şi pe acolo oricum puţină treabă şi n-am încotro. Aş vrea să reiau istoria aşa-zisului meu împăcat cu Marian Oancea. Ca să se înţeleagă bine. Eu ştiu că nu era decât o perpetuă păcăleală, însă eu am ales altceva în cunoştinţă de cauză. Dar cel mai important a fost faptul că toate aceste coborâşuri S-AU LEGAT EXACT DE MARIAN OANCEA. Şi-o voi lua pe momente, încă de la primele momente din trecut.


Personal, am vrut să stabilesc relaţii de prietenie cu absolut toată lumea, în niciun caz să mă implic în scandaluri. În vara anului 2013, Marian Oancea mi-a propus un loc de muncă în Primărie. Până se va găsi un ... Detalii... »

Vizualizări: 50 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-30 | Comentarii (0)


La acest moment, nu ştiu dacă mă mai implic sau nu. Un răspuns concret vă voi da săptămâna viitoare, dar nu mai târziu de săptămâna viitoare, pentru că timpul trece, viaţa se scurge, orice om are problemele lui şi vrea să ştie în concret ce face şi ce nu face în viaţă. Problema este una de structură. Aşa cum spuneam, nu se pot combate efectele şi e superficial să vezi şi să cercetezi doar efectele, fără să ajungi la cauze. Şi de greşit am greşit toţi de s-a ajuns la această situaţie de impas. Astfel, am încercat să caut cauzele.

UNDE AM GREŞIT EU?

Sigur, eu am greşit acolo unde a greşit toată lumea, de a mă alia cu cel ce nu există în perioada 2013 - 2014. Nu aveam de unde să ştiu ce face, nu aveam de unde să ştiu  ce mă va pune să fac. Am învăţat o lecţie tristă şi amară pe pielea mea ce înseamnă boala psihică a cuiva. PENTRU ACŢIUNILE LUI, NU SUNT EU RESPONS ... Detalii... »

Vizualizări: 42 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-29 | Comentarii (0)

De ce trădează unii? Mi-am propus să fac o analiză, filosofică de data aceasta. De ce trădează unii, de ce dezamăgesc, de ce e neîncredere?

1. Cu cât prietenia e mai veche, nu înseamnă neapărat că eşti scutit de orice dezamăgiri. În cariera mea juridică, am văzut oameni care s-au căsătorit după o lună, cu dragoste la prima vedere şi oameni care au divorţat urât după 23 de ani. Deci nu-i nicio regulă. Adevărul e că eu nu am pus prea mult preţ pe nimeni, se vede bine, pentru că şi eu am avut dezamăgiri cu duiumul. Ultima şi cea mai mare dezamăgire a mea a fost exact cel ce nu există. În anul 2015. Nici eu nu mă aşteptam să nu fie în toate minţile, nici eu nu mă aşteptam să procedeze cum a procedat. Ştiam că e hoţ şi perfid şi toate cele, dar nici eu nu mă aşteptam ca, pe deasupra, să mai fie şi bolnav la cap. Când am constatat asta, sigur că primul lucru pe care l-am încercat a fost să-l readuc pe c ... Detalii... »

Vizualizări: 48 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-28 | Comentarii (0)

Dacă n-am putut să fim o opoziţie unită la Snagov, din diverse motive, aşa cum spuneam, de orgolii personale, cel puţin era deosebit de important măcar să ne respectăm unii pe alţii, măcar să nu ne aliăm unii cu alţii pentru a ne face un rău gratuit. Nu, nu este de vină în totalitate Marian Oancea, de vină este cine a cedat şi de vină este cine a crezut că aşa, certându-ne între noi ca dracii, se poate remarca el. Peisajul este acum unul deosebit de sumbru. Avem câteva personalităţi de opoziţie în mod separat, niciun plan de acţiune, nicio echipă, nici împreună, dar nici măcar separat, avem lucrături pe la spate unii împotriva altora, avem o sumedenie de fapte aiuritoare de care eu, una, cel puţin, aşa cum bine s-a văzut, am considerat că trebuie să stau cât mai departe. Iar asta nu pentru că mi-ar fi fost frică, Doamne fereşte de aşa ceva, deşi sentimentul meu, deosebit de îngrozitor, de altfel, este ace ... Detalii... »

Vizualizări: 46 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-25 | Comentarii (0)


O să ies puţin din acest concediu, pentru a vă mai scrie ceva. Reiau concediul, probabil că se va şi prelungi mai mult decât săptămâna viitoare. Vreau să vă spun ceva de teorie analitică practic:


NU EXISTĂ EFECTE FĂRĂ CAUZE - Degeaba cercetăm efectele, degeaba anatemizăm sau judecăm persoane, fără să cunoaştem cauzele care au condus la anume efecte. Eu, personal, cred că am fost întotdeauna explicită. Iar cauzele care au condus la scandalul meu cu Marian Oancea au fost două: aberaţiile de zvonuri şi de postări cu "amantul" şi "amanta", precum şi contul de Facebook "Mizerabila Predan". În loc să se cerceteze cauzele care au condus la conflict şi să se aplaneze într-un fel conflictul, astfel încât toată lumea să fie mulţumită, ele s-au amânat la vremea respectivă, la început mi-am ieşit din matcă mai uşurel, mai apoi mi-am ieşit din matcă serios, până când ... Detalii... »

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-23 | Comentarii (0)

1 2 3 4 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0