Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:47 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 03

 

Din păcate, eu sunt interfaţa pentru toată lumea, în contextul în care alţii nu au chef să se implice, nu vor să se implice şi nu ştiu sau nu pot să se implice. De aceea, este clar că eu NU mă pot face de rahat. Adică nu pot susţine azi una, mâine alta. Asta ar vrea şi cel ce nu există, să mă scoată de nebună şi să ne facem cu toţii de rahat, picând căţeluşi la picioarele sale. Din păcate pentru el, e clar că pe mine NU mă poate manipula. Ce vrea el, exact asta NU o să-i dau niciodată, iar acum, prin manipulare, cunosc bine ce vrea: vrea să introducă din nou zânzania, iar se poartă mieluşel cu promisiuni deşarte, iar eu NU sunt un om incorect. Misiunea mea nu este una deloc simplă, încredinţată de Dumnezeu până la urmă: dar îi garantez eu că o să-i dejoc planurile. Asta mi se pare cum nu se poate mai clar. Sigur, peste câteva luni se vor limpezi lucrurile, iar el asta vrea: să mă împiedice ... Detalii... »

Vizualizări: 59 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-03 | Comentarii (0)


Următorul punct de pe ordinea de zi al şedinţei din data de 28 februarie a fost cel legat de înfiinţarea unei societăţi comerciale de drept privat şi de interes public având ca acţionari Consiliul Local Snagov şi SC Serviciul Public de Gospodărie Comunală Snagov SRL. CEEA CE VREAU SĂ SPUN DE LA BUN ÎNCEPUT ESTE CĂ NU SUNT SUB NICIO FORMĂ DE ACORD CU PRELUAREA SERVICIULUI DE APĂ ŞI CANAL. PENTRU CĂ, STIMAŢI CETĂŢENI AI COMUNEI, NOI, ADICĂ PRIMĂRIA, VA TREBUI SĂ PLĂTEASCĂ BANI GREI CĂTRE PRODSERVICE PENTRU ACEASTĂ PRELUARE, CONTRACTUL FIIND VALABIL PÂNĂ ÎN 2050, DECI BANI GREI, PENTRU CE? PENTRU CA FINALITATEA SĂ FIE SĂ SE DEA SERVICIUL DE APĂ ŞI CANAL LA VOLUNTARI LUI FLORENTIN PANDELE. Cam mare sacrificiul din banii noştri, nu credeţi? Când dl. Marin Marian a întrebat despre ce sumă este vorba, bineînţeles că nu a primit niciun răspuns. O să formulez eu acum o solicitare de informaţii de interes pub ... Detalii... »

Vizualizări: 82 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-03 | Comentarii (0)

În continuare, în şedinţa de consiliu din data de 28 februarie, s-a discutat despre Acordul de cooperare dintre comuna Snagov şi satul Dănceni, raionul Ialoveni din Republica Moldova. Despre ce credeţi că e vorba? Despre sume de bani pentru... plimbări. De parcă cele de la Sarkad nu ne ajungeau. E grozav, trebuie să recunoaştem. De burse pentru elevi n-aveam nevoie, de RATB n-aveam nevoie că e scump, de plimbările lui cel ce nu există în Republica Moldova, alături de anumiţi consilieri şi apropiaţi, avem nevoie. Pentru că atât ne duce pe noi capul şi aşa ştim să facem, evident. "Vom prinde în bugetul local şi o sumă pentru a ne deplasa în Republica Moldova", a declarat, în cadrul şedinţei de consiliu, cel ce nu există. Foarte interesant, trebuie să recunosc. Exact de ce-aveam noi nevoie, de deplasări. STIMAŢI CETĂŢENI AI SNAGOVULUI, DACĂ DVS. CONSIDERAŢI CĂ DE PLIMBĂRILE LUI CEL ... Detalii... »

Vizualizări: 58 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-03 | Comentarii (0)

Când anul trecut, aşa cum se cunoaşte, am vrut cu cel ce nu există pacea, taman bine, cel ce nu există mi-a declarat război. Cu manevre şi cu îmbârligături împotriva lui Mihai Anghel, de parcă eram cretină să subscriu. Hai, că bălăcăreala din gură mai merge, dar toate până la... plângerea penală, că i-am zis lui cel ce nu există atunci de nu s-a văzut. Auzi de ce mă cheamă la Poliţie...! Ete, drăcie! Mă rog! Atunci a eşuat orice pace şi acum NU mai veau eu, pentru că cel ce nu există s-a încăpăţânat să mă desconsidere şi să alearge după şapte iepuri deodată: să vrea şi distrugerea mea, şi păcălirea altora, şi să arate el în stambă moţ că probează nişte inepţii. EVIDENT CĂ ORICE OFERTĂ DE PACE CU CEL CE NU EXISTĂ A EXPIRAT. Din punctul meu de vedere încă din data de 6 mai 2015. De atunci. Cine ar mai mânca o ciocolată expirată din data de 6 mai 2015? Acuma e al dracu de târziu pentru orice pace cu mine! N- ... Detalii... »

Vizualizări: 54 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-03 | Comentarii (0)

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0