Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:36 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 08


În ceea ce priveşte staţia de epurare, care nici la acest moment nu este preluată de Prodservice, deşi s-a dat o hotărâre de consiliu în acest sens, dl. Niculae Maican a spus că s-a făcut un calcul pentru obţinerea preţului corect pentru exploatarea acestei staţii de epurare. Ceea ce vream eu să vă relatez este că angajaţii lucrează în continuare la staţia de epurare, NUMAI CĂ LA NEGRU, ceea ce este grav. O să fac o analiză a acestei situaţii şi o să deschid o anchetă, să vedem care este treaba şi de ce nu a fost predată staţia de epurare, pentru ca oamenii să lucreze la negru, deşi e hotărâre de consiliu dată în acest sens. NU ARE NICIO LEGĂTURĂ STAŢIA DE EPURARE CU ÎNFIINŢAREA SOCIETĂŢI NOI ŞI CU CUMPĂRAREA ACŢIUNILOR SAU PRELUAREA ACESTORA, CRED CĂ AŞ VREA SĂ MĂ FAC DESTUL DE BINE ÎNŢELEASCĂ. Cel ce nu există a încercat să arate în şedinţa de consiliu din data de 28 februarie aspectul că.. ... Detalii... »

Vizualizări: 59 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-08 | Comentarii (0)


Ce este cu societatea asta de apă? Aşa cum a spus chiar cel ce nu există în şedinţa din data de 28 februarie, s-ar fi întrunit sau ar urma să se întrunească AGA Prodservice pentru a fi vândute acţiunile societăţii. STIMAŢI CETĂŢENI, VREAU SĂ FIU CÂT DE LOGICĂ POT? PENTRU CE NE TREBUIE NOUĂ ŞI CÂT DE ÎN INTERESUL NOSTRU CETĂŢENESC ESTE, SĂ FIE VÂNDUTE ACŢIUNILE SOCIETĂŢII PRODSERVICE, SĂ FIE CUMPĂRATE DE NOU ÎNFIINŢATA SC APĂ CANAL SNAGOV SRL, DIN BANI PUBLICI, PRESUPUN CĂ SERIOŞI NU GLUMĂ, PENTRU A FI DATĂ MAI DEPARTE CĂTRE FLORENTIN PANDELE???? Dacă cineva are impresia că este OK aşa ceva, eu NU mai am ce anume să comentez! DECI NU SE FACE NICIO PRELUARE GRATIS. Pentru că am mai auzit nişte bezmetici că... ar fi bine să i se ia apa lui Bebe Dumitru că e... "hoţ" şi, ca atare, să treacă la Primărie! STIMAŢI CETĂŢENI, NICIO PRELUARE GRATUITĂ A SERVICIULUI DE APĂ ŞI CANAL NU ... Detalii... »

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-08 | Comentarii (0)

 

Dacă există şi dacă se practică pe scară largă, asta NU înseamnă că eu trebuie să tac şi să fiu de acord cu prostituţia politică. De aceea nici nu văd de ce ar trebui să tac în privinţa acesteia. E ca şi cum aş fi soacră şi mi-aş prinde nora cu prietenul fiului meu în pat, dar ar trebui să tac, să nu fac scandal, ca să mă ia lumea de nebună pentru că... fiul îşi iubeşte nevasta foarte mult şi... atunci o iartă! Până unde dracului se poate întinde coarda suportabilităţii până la urmă? Adică de ce mi se cere din nou imposibilul, nu am înţeles. Şi tocmai pentru că mi se cere din nou imposibilul sau acceptarea imposibilului, eu NU mai sunt dispusă să accept şi voi da o lecţie exemplară lui cel ce nu există, să vadă că n-am murit deloc şi că nu stau eu să ascult de balivernele lui "amoroase" faţă de terţi. De data asta chiar sunt hotărâtă să pun mâna pe par şi să dau, simbolic vorbind ... Detalii... »

Vizualizări: 47 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-08 | Comentarii (0)

 

Din momentul în care am întrerupt orice legătură cu cel ce nu există, AM ÎNTRERUPT-O, CUNOSCÂND CÂT ESTE DE PARŞIV şi cu asta am încheiat orice discuţie, încercând pe cât posibil să nu mă las nici manipulată prin alţii de acelaşi cel ce nu există. S-a ajuns într-un punct foarte urât, pentru că punctul acesta urât a fost permis, iertaţi-mă de mai mulţi factori. EU NU AM CHEF SĂ TAC. DE CE SĂ TAC? ŞTIU CĂ ASTA ÎŞI DOREŞTE CU ASIDUITATE CEL CE NU EXISTĂ. Ba că ce finalitate au demersurile mele, ba că nu ştiu ce, NU E DELOC FERM CONVINS CĂ EU VREAU ACEST RĂZBOI ŞI NU-L LAS ÎN PACE. Iar pentru votul meu din 2016 batjocorit de cel ce nu există şi de laşii care s-au dat anti-cel ce nu există atunci, va răspunde în faţa mea cu certitudine, PENTRU CĂ VOI UTILIZA ABSOLUT TOATE FORMELE LEGALE POSIBILE PENTRU CA LUCRURILE SĂ NU RĂMÂNĂ AŞA. Sunt complet independentă şi m-am săturat să fiu asociată şi cu ... Detalii... »

Vizualizări: 61 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-08 | Comentarii (0)

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0