Snagovul Liber

Vineri, 2018-09-21, 5:47 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor


Unde s-a mai greşit în toată această strategie de-a lungul timpului? ORICE PROBLEMĂ CU MINE SE REZOLVĂ DISCUTÂNDU-SE DIRECT CU MINE. Eu NU am avocat, eu NU am reprezentant. Eu NU am şef de care să ascult. De aceea cea mai mare prostie a fost să se creadă că dacă unu şi altul este convins că eu ar trebui să renunţ la război, acea persoană mă va determina să renunţ. NU, DOMNULE, EU SCRIU, CU MINE SE NEGOCIAZĂ CEEA CE SCRIU EU ÎNTOTDEAUNA. Eu sunt patroana propriilor mele publicaţii aici. Fără păcăleală, fără comedie, fără capcane, fără nimic. Ne aştezăm la masa dialogului şi vorbim. Fără joc de teatru, fără nimic. Ce ne deranjează, ce să nu mai facem, ce să nu mai facă nici celălalt la schimb. Deci eu NU trimit soli de pace, vin personal, la o adică. De aceea nici eu nu am nevoie de persoane care să mă zăpăcească la nervi. Pe Marian Oancea l-am rugat să desemneze o persoană tocmai pentru a nu da naşt ... Detalii... »

Vizualizări: 52 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-18 | Comentarii (0)


Întotdeauna au existat două tipuri de informaţii: informaţiile la care să aibă acces iniţiaţii şi informaţiile la care să aibă acces prostimea. Din păcate, aşa-numitele "informaţii clasificate" de Snagov nu pot să le fac publice, dar ele au contribuit în mod decisiv la luarea deciziei de a nu mai susţine niciun proces şi de a şterge tot de pe site-uri. Aceste informaţii, denumite în continuare "clasificate" de mine şi la care prostimea, din păcate, nu a avut acces, iar eu nu are sens să dau acces ca să nu fiu contrazisă, scoasă de nebună, negată şi toate celelalte, mai ales că nu este în avantajul meu să o fac, dar la care am avut tot timpul acces personal din păcate, din simplu motiv că eram un factor important şi eram vizata (adică nu făceam parte din prostimea irelevantă), bineînţeles, deci aceste informaţii m-au făcut să am o anumită înţelegere de ansamblu asupra laturii pro ... Detalii... »

Vizualizări: 47 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-18 | Comentarii (0)


Probabil că acum nu se simte mare lucru. Şterg nişte articole care oricum nu mai erau de actualitate. Deşi vă spun că am avut şi 50 de accesări pe ştiri niciodată postate pe Facebook, preluate de pe vechiul site Europa Liberă de Snagov când hosting-ul de acolo şi platforma de Joomla mi-au făcut probleme, de le-am trecut pe ucoz. Deci 50 de accesări cu IP-uri diferite într-o arhivă, e şi asta o performanţă. Dar nu la asta vreau să mă refer acum. Acum probabil că nu se simte. Dar la prima şedinţă de consiliu, la care o să fie scandal, eu nu mă mai implic, dacă am timp, vin şi scriu ceva de genul: a avut loc şedinţă de consiliu, s-a aprobat x proiect de hotărâre, 10 voturi pentru, trei abţineri şi trec mai departe, probabil că lipsa mea de implicare, cu siguranţă, se va simţi. Când voi retrage din instanţă toate hotărârile nelegale, pentru că oricum stăteau doar în simpla mea pricepere avocaţială, nim ... Detalii... »

Vizualizări: 49 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-17 | Comentarii (0)

Procesele de calomnie? Păi, procesele de calomnie vor avea soarta celor care le-a avut şi cele ale Alexandrei Ştefan sau plângerea lui Cristian Ionescu sau plângerea Roxanei Niţu şi aşa mai departe. Sau plângerile lui Marian Oancea. DECI EU NU ÎMI FAC NICIUN FEL DE GRIJI CU MINE AVOCATĂ ÎN PROPRIILE-MI PROCESE. Deci vreau să risipesc absolut orice idee că m-aş teme eu de vreun proces şi de aceea am acceptat pacea. Nici pomeneală, ba, dimpotrivă, chiar am câştigat o groază, iar lucrul acesta se poate verifica pe portalurile instanţelor de judecată, iar eu v-am arătat. Deci eu, una, nu am nicio temere, altora ar trebui să le fie frică, DAR EU NU MAI VREAU SĂ MĂ BAG. Pentru că NU mai vreau să mă bag. Vreau să-mi văd de munca mea liniştită, să termin facultatea de Drept în linişte, să mă ocup de istorie, de literatură, de paranormal, de altceva.


Sunt ferm convinsă că se vor face pe seama mea t ... Detalii... »

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-17 | Comentarii (0)


Când o singură persoană pleacă, poţi spune că acea persoană e rău-intenţionată. Când cinci persoane pleacă, se poate spune, fără a mai cerceta nici cauzele care au condus la asta, că sunt rău-intenţionate, că au fost rău-intenţionate de la început şi aşa mai departe. Când absolut toată lumea pleacă şi de fiecare dată sunt feţe noi, poţi spune că problema nu e la tine, cel care ai plecat, ci e la persoana de unde ai plecat. Aşa va fi permanent. Nu am învăţat că oamenii nu sunt bunuri de unică folosinţă, din păcate şi nu am învăţat că respectul este cel care trebuie să primeze interrelaţional.


Eu am vorbit de ani de zile despre o echipă. Care echipă bineînţeles că trebuia să funcţioneze un pic altfel, în sensurile pe care le-am tot descris. Eu am vorbit despre respect şi eu am vorbit despre unele lucruri care trebuiau făcute. Nu se vor face niciodată. Nu am naivitatea să cred că se vor ... Detalii... »

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-17 | Comentarii (0)

Eu astăzi am luat o decizie. Şterg tot de pe site-uri. Nu mai susţin niciun proces cu Marian Oancea. O să continui activitatea de jurnalistă în comuna Snagov, însă şterg absolut tot şi de azi înainte nu mai susţin şi nu mai dau în nimeni. Este decizia mea şi ca atare vă rog să nu-mi puneţi întrebări de ce. Vă rog să mi-o respectaţi! Nu, nu am discutat cu Marian Oancea. Nu mă interesează să discut! E doar decizia mea şi atât. Nu mai vreau să mă implic în absolut nimic de genul. Pentru că trece viaţa pe lângă mine şi nu am timp de aiureli. Deci nu mai am de gând să susţin niciun proces, pe toate le-am câştigat, aştept însă informaţii de interes public reale şi nu comedii. Deci şterg tot, o să republic în altă modalitate ceea ce înseamnă informaţie. M-am decis să termin cu acest circ. Tot ce vreau este să mă lăsaţi în pace. Veţi vedea în zilele care urmează că NU glumesc. Decizia este reală. Şi ca să nu exis ... Detalii... »

Vizualizări: 35 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-15 | Comentarii (0)

Astăzi a fost şedinţă de consiliu a Consiliului Local Snagov. Fără participarea lui cel ce nu există, cu un cvorum de 15 consilieri, cât de legal mulţi dintre ei în consiliu, nici nu mai vreau să mai comentez. Cel ce nu există n-a participat. În schimb, cred că i-a ţinut locul cu brio, în mod ilegal, fireşte, acelaşi neobosit în ale circului, Doru Matei.


Singurul punct de pe ordinea de zi a fost recuperarea de către Ministerul Educaţiei Naţionale a banilor cheltuiţi pentru noua clădire a şcolii de la Ministerul Dezvoltării. "Este vorba despre mandatarea Ministerului Educaţiei Naţionale de către Consiliul Local Snagov în vederea depunerii cererilor de finanţare către Ministerul Dezvoltării, pentru eliberarea sumelor de bani înaintate de către Ministerul Educaţiei Naţionale în vederea realizării şcolii. Valoarea totală este de 1,96 de milioane. Contribuţia de la bugetul l ... Detalii... »

Vizualizări: 100 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-08-13 | Comentarii (0)

 

În luna martie a acestui an a luat fiinţă un nou partid, ADER (Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie ). Condus de fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu, primar vreme de patru mandate, mai întâi din partea PSD, apoi din partea UNPR. "Partidul ADER doreşte să contribuie împreună cu alte forţe politice responsabile la diminuarea urii, vrajbei şi discordiei din societatea românească. Noi înţelegem că într-o stare de ură şi vrajbă nu putem construi nimic semnificativ. Marile proiecte naţionale au fost posibile atunci când românii au fost uniţi. Credem că unii au acest interes, să fim dezbinaţi, să nu progresăm. Unele din partide îşi fac dintr-o astfel de politică un obiectiv, încercând să manipuleze populaţia, considerând că o escaladare a conflictelor sociale şi a atitudinilor agresive le fac mai atractive şi interesante pentru populaţie. Populaţia nu mai poate fi astăzi amăgi ... Detalii... »

Vizualizări: 132 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-06-26 | Comentarii (0)

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi şase luni pentru abuz în serviciu, adică exact pentru infracţiunea pe care, în oroarea tuturor, a vrut s-o dezincrimineze el. Cu siguranţă, tocmai de aia a şi fost condamnat: pentru că a vrut să dezincrimineze infracţiunea ca să scape. Corect ar fi fost să procedeze altfel. Aşa cum spunea, e clar că deciziile magistraţilor de la ICCJ sunt influenţate nu atât politic, cât de către serviciile secrete în continuare. S-a văzut clar pe cine a achitat, pe cine a condamnat şi cum. Partea deosebit de bună a lucrurilor este aceea că, în contextul dat, e clar: SERVICIILE CHIAR S-AU SĂTURAT DE LIVIU DRAGNEA. Ca atare, îl vor băga la puşcărie. Mi se pare absolut firesc, iar asta nu doar pentru că omul, în mod incontestabil, a furat, ci şi pentru că şi-a bătut incontestabil joc de România prin metodele sale care nu puteau alt efect decât pe acela de a distruge România, într-u ... Detalii... »

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-06-22 | Comentarii (0)


Pe vremea când... mă hârjoneam, ca să zic aşa... cu Cătălin Pavel, vă rog să mă credeţi, şi-o spun cu lacrimi în ochi - vă rog să mă credeţi că NU mi-am imaginat, nu mi-am imaginat niciodată că el o să moară. Niciodată. Nu puteam percepe, prin prisma tinereţii noastre, el fiind mai tânăr decât mine cu ceva ani, nu mi-am imaginat NICIODATĂ CĂ O SĂ MOARĂ. Că uneori mă întreb cu groază: Doamne, dar de ce n-am fost eu în locul lui? Adică până şi momentele acestea ale vieţii noastre de conflict fac parte din viaţă, fără să ştii ce-ţi rezervă viitorul şi mă îngrozesc că rămân o stâncă printre atâta moarte. Adică, Doamne, Dumnezeule, dar mai lasă în jurul meu şi viaţă, nu numai moarte. Pentru că viaţa e şi ea cu rostul ei, adică la 70, la 80, la 90 de ani se moare, atunci moartea e o normalitate. Nu la 29 de ani cât avea Cătălin, pentru Dumnezeu, acestea sunt tragedii, tragedii pe care ţi-e greu să ... Detalii... »

Vizualizări: 400 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-05-15 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0