Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:36 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor

Înconjurat de lăutari, cel ce nu există nu a ratat nici de data asta ocazia de a se face de rahat. Bine că nu ne-a cântat puţin şi din vioară sau din acordeon ca să-şi arate muşchii, talentele şi originea, nu de altceva! A, el n-avea decât cu focurile de artificii treabă şi cu lăutarii. Sigur că da! Mi-e greu să urmăresc filmuleţul postat pe contul său de Facebook, de vreo 8 minute, ca şi cum n-aş avea ce face mai bun altceva. Pe ritmuri orientale de manele, de un prost-gust total, cel ce nu există s-a dat în stambă cu lăutarii şi cu focurile de artificii pe scena Zilelor Snagovului aseară. Dacă spectacolul a fost unul atât de greu de digerat chiar şi din film, de la oareşce distanţă (bine că locuinţa mea e situată cu spatele spre Primărie şi n-am auzit nimic!) şi mai greu de digerat mi se pare ideea că acest spectacol de dat în stambă de primar, pe ritmuri de manele a costat bani publici, inclusiv ... Detalii... »

Vizualizări: 69 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-05-21 | Comentarii (0)


Pe vremea când... mă hârjoneam, ca să zic aşa... cu Cătălin Pavel, vă rog să mă credeţi, şi-o spun cu lacrimi în ochi - vă rog să mă credeţi că NU mi-am imaginat, nu mi-am imaginat niciodată că el o să moară. Niciodată. Nu puteam percepe, prin prisma tinereţii noastre, el fiind mai tânăr decât mine cu ceva ani, nu mi-am imaginat NICIODATĂ CĂ O SĂ MOARĂ. Că uneori mă întreb cu groază: Doamne, dar de ce n-am fost eu în locul lui? Adică până şi momentele acestea ale vieţii noastre de conflict fac parte din viaţă, fără să ştii ce-ţi rezervă viitorul şi mă îngrozesc că rămân o stâncă printre atâta moarte. Adică, Doamne, Dumnezeule, dar mai lasă în jurul meu şi viaţă, nu numai moarte. Pentru că viaţa e şi ea cu rostul ei, adică la 70, la 80, la 90 de ani se moare, atunci moartea e o normalitate. Nu la 29 de ani cât avea Cătălin, pentru Dumnezeu, acestea sunt tragedii, tragedii pe care ţi-e greu să ... Detalii... »

Vizualizări: 345 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-05-15 | Comentarii (0)

 


Pentru orice stat democratic, transparenţa este un atribut important. Or, cel ce nu există, ignorând complet acest principiu, a continuat cu lipsa totală de transparenţă, pentru a mă împiedica să-mi exercit meseria mea de jurnalist şi nu ştiu de ce am sentimentul că, inclusiv în această direcţie, voi ajunge la CEDO, pentru că e clar că sunt îngrădite articole din Convenţie şi chiar mă uitam pe jurisprudenţa CEDO în materie de solicitări de informaţii de interes public, probabil că acesta ar însemna sfârşitul lipsei de transparenţă evident. Habar n-am de ce am avut atât de mult de luptat pentru un drept elementar, garantat de Constituţia României, habar n-am de ce încă nu s-a înţeles pe deplin faptul că e absolut ceva de neimaginat ca o persoană, în speţă primar, să facă în halul acesta cu lipsa de transparenţă, ba chiar mai mult decât atât, indiferenţa să fie totală. În ciuda faptulu ... Detalii... »

Vizualizări: 71 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-05-11 | Comentarii (0)

 

Domnule cel ce nu există, ţin să vă anunţ un lucru trist pentru dvs: ÎNCĂ N-AM MURIT ŞI NICI N-AM DE GÂND SĂ MOR PREA CURÂND! Asta înseamnă o veste şi mai tristă pentru dvs: războiul pe care chiar dvs. l-aţi iubit şi promovat crezând că o să clachez repede şi-o să mă învingeţi repede CONTINUĂ! Război n-am vrut eu, dvs. aţi căutat-o cu lumânarea şi tot dvs. mi-aţi dat prin jaful dvs., prin felul dvs. analfabet, dar cu pretenţii de a fi, prin dorinţa dvs. de a fura cât mai mult şi de a păcăli cât mai mult şi de a nu păţi nimic tot atâtea motive să-l port cu glorie până la biruinţă. Aşa că de astăzi voi relua lupta cu calm şi senin. Tot ceea ce am făcut a fost să stau o ţâră locului şi să mă reculeg, plângându-mi şi eu morţii. N-aveam chef de minciunile şi depravările dvs., asta neînsemnând că le-am uitat cumva între timp. Ba, dimpotrivă, la DNA am trimis ceea ce trebuia trimis, la Parchet am ... Detalii... »

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-05-10 | Comentarii (0)

 

De ceva vreme nu i-am mai urat un sincer: "RUŞINE DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU"! Ca atare, m-am gândit că ar fi oportun să o fac azi. Domnul Cristian Ştefan Ionescu, luându-şi şi gaşca ilegitimă de trădători ai dlui Gheorghe Grigore, pe care i-am votat PENTRU DL. GHEORGHE GRIGORE, ÎN NICIUN CAZ ÎMPOTRIVA LUI ŞI DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ, ar fi cazul SĂ PLECE ODATĂ DIN CONSILIUL LOCAL şi să nu ne mai zăpăcească de cap cu băuturile lui alcoolice deservite în spaţiul public. NOI N-AM VOTAT BĂUTURI ALCOOLICE PE TERASA CONSTRUITĂ ILEGAL "LA SIMONA" CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CUM NU SE POATE MAI CLAR! Ca nu cumva să uităm, ce face dl. Cristian Ionescu? Îşi trage o terasă ilegală în spaţiul public de deservire a băuturilor alcoolice, loc de adunare pentru absolut toţi beţivii Ghermăneştiului şi de scandal, într-o promiscuitate totală, la schimbul trădării dlui Gheorghe Gri ... Detalii... »

Vizualizări: 63 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-05-08 | Comentarii (0)

1. Primul în top, în mod incontestabil, se situează CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU. De ce locul 1? Pentru că a sărit peste cal întrecând absolut orice limite în trădare şi în tupeu. Ce-a făcut? A candidat pentru funcţia de primar în 2012 şi a luat 0,1%. De la 0,1% bine că s-a găsit cineva să-l înalţe şi să-l pună pe un loc fruntaş pe listă, în speţă dl. Gheorghe Grigore. Avid după bani, nu-i ajungea magazinul, trebuia să transforme şi spaţiul din faţa lui într-un centru pentru toţi beţivii Ghermăneştiului, ca să aibă unde să bea, el să aibă din ce să-şi umfle buzunarele, în spaţiul public. Nu ajungea că a fost privilegiat în asta de exact cel ce nu există, adică exact de cel împotriva căruia pentru dl. Gheorghe Grigore i-am dat noi voturile. Cu un tupeu incomensurabil, se mai simte şi... persecutat. Îmi face plângere la DNA cum de... am îndrăznit să susţin eu să-şi dea... demisia, deşi îşi dăduse ... Detalii... »

Vizualizări: 67 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-05-04 | Comentarii (0)


Când lipsa de bun-simţ este evidentă, orice este posibil, inclusiv să consideri că poţi candida pe listele dlui Gheorghe Grigore împotriva lui cel ce nu există şi să crezi că pentru terasa deţinută în spaţiul public de deservire a băuturilor alcoolice, drept pentru care să te aliezi cu cel ce nu există. Inclusiv să crezi că lumea o să te stimeze, aprecieze şi o să se bucure pentru ce-ai făcut.


Aş vrea să ştiu şi eu care au fost susţinerile de-a lungul timpului, din Consiliul Local, ale dlui Cristian Ionescu. Haideţi să vă spun eu de pe acum: ZERO, iar procesele-verbale stau drept mărturie. Şi pentru ce să aibă cineva nevoie de un consilier care să nu spună nimic, doar să ţină cu cel ce nu există şi să voteze în favoarea lui cel ce nu există?


Ştie el ce e regula democraţiei? Habar n-are! PĂI, REGULA DEMOCRAŢIEI ESTE CA CETĂŢENII SĂ POATĂ EXPRIMA OPINII POLITICE ... Detalii... »

Vizualizări: 71 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-28 | Comentarii (0)


Dl. Mitel Kalimake a postat în grupul Atitudine-Informare-Snagov un soi de dezicere de ALDE şi sunt postate mai multe comentarii, absolut pertinente toate, iar dl. Kalimake spune la un moment dat, citez: "Acum sita a cernut si au ramas langa GICA , oameni loiali cu coloana vertebrala, cu bun simt si luptatori , tradatori au fugit dupa ciolan". Sunt perfect de acord cu această afirmaţie, EU SUNT CAPABILĂ, CA O BUNĂ LUPTĂTOARE CE SUNT, SĂ RĂMÂN ALĂTURI DE DL. GRIGORE PÂNĂ LA SFÂRŞIT, INDIFERENT DE CONTEXT. Problema care se pune şi pe care aş vrea să o spun încă de la bun început este SĂ RĂMÂNĂ ŞI EL ALĂTURI DE NOI, INDIFERENT DE CONTEXT. Adică dacă eu consider că sunt trădată de Cristian Ionescu, cu siguranţă scriu ceea ce cred şi formulez ce plângeri penale cred despre Cristian Ionescu. Cu Dumitru Vâlcomeanu, Nicuşor Dumitru şi Mihai Aristide, de asemenea. NU există pace, NU există omeni ... Detalii... »

Vizualizări: 69 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-26 | Comentarii (0)


Dacă cineva are impresia că eu mă sperii de şantaj, de aberaţiile unora sau că mă sperii de Poliţie, de DNA, de proces etc, vreau să-l anunţ în concret următorul lucru: PE LUMEA ASTA EU NU MĂ SPERII DECÂT DE DUMNEZEU, CA NU CUMVA, PRIN PĂCAT, SĂ PIERD ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR. ÎN REST, PE LUMEA ASTA DE ABSOLUT NIMIC NU MĂ SPERII. Din simplu motiv că nu am comis nicio infracţiune şi trebuie să recunosc că totuşi, în România, un fragil stat de drept, chiar dacă nu se cercetează infractorii cum ar trebui, totuşi nici oameni nevinovaţi nu prea intră decât foarte rar şi în cazuri excepţionale la puşcărie. Mă lasă pe mine rece şi gaşca de interlopi din jurul lui cel ce nu există şi influenţele lui cel ce nu există. NU mă sperii. Dimpotrivă, dacă nu mă sperii, să-l ferească sfânt Sisoi, în schimb, pe cel care reuşeşte să mă enerveze pe mine. Pentru că dacă eu sunt nervoasă, nu e deloc bine.


Şi aş vrea să ... Detalii... »

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-24 | Comentarii (0)

Bunul prieten al lui Cristian Ionescu, cu siguranţă, nu i-a spus un lucru elementar: că cu cât mă enervezi pe mine cu aberaţii mai mult, în loc să mă sperii, cu atât fac mai urât. Nici pe mine prin ceea ce am scris nu m-a crezut dl. Cristian Ionescu:  SINGURUL LUCRU PE CARE ÎL PUTEA FACE PENTRU A SCĂPA DE DOSARE PENALE ERA SĂ NU COMITĂ INFRACŢIUNI, NU SĂ SE LASE APĂRAT DE CEL CE NU EXISTĂ DE MINE, PENTRU CĂ ERA NORMAL CĂ IEŞEA O DEOSEBIT DE MARE COMEDIE.


Sigur că aştept şi eu acum clasarea aceea, care, va veni foarte repede, nu de alta, dar s-au cam amuzat toţi, după care voi formula, evident şi eu o plângere în legătură cu dosarul 1628/P/2018 pentru inducere în eroare a organelor judiciare. Ei, până atunci sigur că va avea de lucru şi cu controalele pe care bineînţeles că le voi chema, şi cu DNA-ul la modul real, nu de comedie. Ca să nu mai stea să mai amuze procurorii DNA-ul ... Detalii... »

Vizualizări: 63 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-24 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 ... 85 86 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0