Snagovul Liber

Sâmbătă, 2018-03-24, 11:24 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor

 

Din păcate, eu sunt interfaţa pentru toată lumea, în contextul în care alţii nu au chef să se implice, nu vor să se implice şi nu ştiu sau nu pot să se implice. De aceea, este clar că eu NU mă pot face de rahat. Adică nu pot susţine azi una, mâine alta. Asta ar vrea şi cel ce nu există, să mă scoată de nebună şi să ne facem cu toţii de rahat, picând căţeluşi la picioarele sale. Din păcate pentru el, e clar că pe mine NU mă poate manipula. Ce vrea el, exact asta NU o să-i dau niciodată, iar acum, prin manipulare, cunosc bine ce vrea: vrea să introducă din nou zânzania, iar se poartă mieluşel cu promisiuni deşarte, iar eu NU sunt un om incorect. Misiunea mea nu este una deloc simplă, încredinţată de Dumnezeu până la urmă: dar îi garantez eu că o să-i dejoc planurile. Asta mi se pare cum nu se poate mai clar. Sigur, peste câteva luni se vor limpezi lucrurile, iar el asta vrea: să mă împiedice ... Detalii... »

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-03 | Comentarii (0)


Următorul punct de pe ordinea de zi al şedinţei din data de 28 februarie a fost cel legat de înfiinţarea unei societăţi comerciale de drept privat şi de interes public având ca acţionari Consiliul Local Snagov şi SC Serviciul Public de Gospodărie Comunală Snagov SRL. CEEA CE VREAU SĂ SPUN DE LA BUN ÎNCEPUT ESTE CĂ NU SUNT SUB NICIO FORMĂ DE ACORD CU PRELUAREA SERVICIULUI DE APĂ ŞI CANAL. PENTRU CĂ, STIMAŢI CETĂŢENI AI COMUNEI, NOI, ADICĂ PRIMĂRIA, VA TREBUI SĂ PLĂTEASCĂ BANI GREI CĂTRE PRODSERVICE PENTRU ACEASTĂ PRELUARE, CONTRACTUL FIIND VALABIL PÂNĂ ÎN 2050, DECI BANI GREI, PENTRU CE? PENTRU CA FINALITATEA SĂ FIE SĂ SE DEA SERVICIUL DE APĂ ŞI CANAL LA VOLUNTARI LUI FLORENTIN PANDELE. Cam mare sacrificiul din banii noştri, nu credeţi? Când dl. Marin Marian a întrebat despre ce sumă este vorba, bineînţeles că nu a primit niciun răspuns. O să formulez eu acum o solicitare de informaţii de interes pub ... Detalii... »

Vizualizări: 78 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-03 | Comentarii (0)

În continuare, în şedinţa de consiliu din data de 28 februarie, s-a discutat despre Acordul de cooperare dintre comuna Snagov şi satul Dănceni, raionul Ialoveni din Republica Moldova. Despre ce credeţi că e vorba? Despre sume de bani pentru... plimbări. De parcă cele de la Sarkad nu ne ajungeau. E grozav, trebuie să recunoaştem. De burse pentru elevi n-aveam nevoie, de RATB n-aveam nevoie că e scump, de plimbările lui cel ce nu există în Republica Moldova, alături de anumiţi consilieri şi apropiaţi, avem nevoie. Pentru că atât ne duce pe noi capul şi aşa ştim să facem, evident. "Vom prinde în bugetul local şi o sumă pentru a ne deplasa în Republica Moldova", a declarat, în cadrul şedinţei de consiliu, cel ce nu există. Foarte interesant, trebuie să recunosc. Exact de ce-aveam noi nevoie, de deplasări. STIMAŢI CETĂŢENI AI SNAGOVULUI, DACĂ DVS. CONSIDERAŢI CĂ DE PLIMBĂRILE LUI CEL ... Detalii... »

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-03 | Comentarii (0)

Când anul trecut, aşa cum se cunoaşte, am vrut cu cel ce nu există pacea, taman bine, cel ce nu există mi-a declarat război. Cu manevre şi cu îmbârligături împotriva lui Mihai Anghel, de parcă eram cretină să subscriu. Hai, că bălăcăreala din gură mai merge, dar toate până la... plângerea penală, că i-am zis lui cel ce nu există atunci de nu s-a văzut. Auzi de ce mă cheamă la Poliţie...! Ete, drăcie! Mă rog! Atunci a eşuat orice pace şi acum NU mai veau eu, pentru că cel ce nu există s-a încăpăţânat să mă desconsidere şi să alearge după şapte iepuri deodată: să vrea şi distrugerea mea, şi păcălirea altora, şi să arate el în stambă moţ că probează nişte inepţii. EVIDENT CĂ ORICE OFERTĂ DE PACE CU CEL CE NU EXISTĂ A EXPIRAT. Din punctul meu de vedere încă din data de 6 mai 2015. De atunci. Cine ar mai mânca o ciocolată expirată din data de 6 mai 2015? Acuma e al dracu de târziu pentru orice pace cu mine! N- ... Detalii... »

Vizualizări: 51 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-03 | Comentarii (0)


În continuarea şedinţei de consiliu de ieri s-a trecut la aprobarea indicatorilor tehnico-economici cu privire la lucrările de extindere reţele de canalizare în comuna Snagov, sat Ghermăneşti, strada Vaslui. În legătură cu această hotărâre, luând cuvântul, dl. Mihai Anghel a arătat că în data de 26.09 a fost dată o hotărâre de consiliu, în data de 21.12 a urmat o altă hotărâre de consiliu şi că între prima şi a doua hotărâre de consiliu au apărut în plus 49 de racorduri. Dl. Nelu Oprescu explică faptul că nu este vorba despre o altă lucrare, ci despre faptul că era specificată doar o valoare a indicatorilor tehnici, fără menţiune. Dl. Mihai Anghel menţionează, în mod absolut corect, dacă nu era normal ca, în momentul în care se tot modifică, să existe o precizare în hotărârea de consiliu prin care să se menţioneze că se abrogă hotărârea din urmă? Sigur că era absolut normal, dar nor ... Detalii... »

Vizualizări: 43 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-02 | Comentarii (0)

Ca să se priceapă clar şi ca să înţeleagă şi dl. Gheorghe Grigore, dar şi Mihai Anghel de ce în stare cel ce nu există, dar şi toţi ceilalţi cetăţeni aş vrea să reiau puţin istoria de anul trecut. Decide excluderea dlui Grigore, intervine, face circ în acest sens. În schimb, îi corupe pe Cristian Ionescu şi-l pregăteşte pe Dumitru Vâlcomeanu să-i ia locul, dându-le acord de funcţionare ilegal pentru terasă, respectiv autorizaţie de construcţie fără respectarea prevederilor legale, îl angajează pe fiul lui Nicuşor Dumitru. Foarte frumos. După care instanţa decide că această excludere a dlui Gheorghe Grigore este nelegală. Deci inclusiv cetăţenii, inclusiv legalitatea sunt de partea lui. Profitând, însă, de inocenţa dlui Grigore, cel ce nu există continuă batjocura cu consilierii corupţi care au candidat pe listele dlui Grigore. Aşadar toată primăvara şi vara face circ. CULMEA IRONIEI, CE PLAN ARE ... Detalii... »

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-01 | Comentarii (0)

Cine are chef de circ, n-are decât să se ducă la Globus. Mie de doi ani de zile, plus anteriorii cu cel ce nu există, chiar mi-a ajuns cuţitul la os. Încă o dată ţin să subliniez şi vreau să înţeleagă toată lumea, în principal cel ce nu există:


1. ÎL VREAU PE DL. GHEORGHE GRIGORE IMPLICAT ÎN LEGĂTURĂ CU SOARTA COMUNITĂŢII DE LA SNAGOV. PE DOMNIA S-A L-AM VOTAT, NU DE PE LOCUL 11 UN ANALFABET CARE SE ÎNCURCA, NICI NU ŞTIA SĂ CITEASCĂ JURĂMÂNTUL. Sper să fie pentru toată lumea absolut clar ce mi-am dorit eu, alături de 1400 de alegători. Inclusiv pentru dl. Gheorghe Grigore aş vrea să fie clar acest lucru: L-AM VOTAT PE EL, NU PE VÂLCOMEANU, ÎL VREAU PE EL, NU PE VÂLCOMEANU. Vreau să-l văd activ şi să rămână alături de noi, de alegătorii săi. Cu eliminarea balaurilor din jurul său, aserviţi lui cel ce nu există şi trădători.


2. NU AM NICIUN MOTIV SĂ SCRIU NEGATIV LA ADRESA DLUI ... Detalii... »

Vizualizări: 47 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-01 | Comentarii (0)


Dacă cel ce nu există îşi imaginează că a scăpat de opoziţie, încalcă legea cum vrea şi face ce vrea, ŢIN SĂ-L AVERTIZEZ CĂ SE ÎNŞEALĂ AMARNIC. OPOZIŢIA SUNT EU ŞI vreau să vă spun ceva: după demersurile întreprinse în vederea formării unor alianţe cu diverse persoane pretinse opozante la cel ce nu există, AM CONSTATAT CĂ NU EXISTĂ O ASTFEL DE OPOZIŢIE LA SNAGOV, CA ATARE, NU AM CU CINE MĂ ALIA. În consecinţă, voi duce această bătălie de opoziţie SINGURĂ. NU susţin nici interesele altora, nici nu mă interesează. Cineva mă întreba astăzi, cu o întrebare pe care sunt ferm convinsă că şi-o pune adesea şi cel ce nu există: care este finalitatea demersurilor mele. AM SPUS-O CLAR ŞI ŢIN SĂ SUBLINIEZ ÎNCĂ O DATĂ: FINALITATEA ESTE AJUNGEREA LA ÎNCHISOARE A LUI CEL CE NU EXISTĂ. Până atunci NU am de gând să renunţ.


Stimaţi cetăţeni ai Snagovului, SUNT MAI SIGURĂ PE MINE DECÂT ORICÂND ŞI SUNT ... Detalii... »

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-28 | Comentarii (0)


Primăria Snagov, aşa cum v-am arătat, alături de Gospodăria Comunală, doreşte să înfiinţeze... o societate de apă canal. De înfiinţat, poate s-o înfiinţeze cât vrea, pentru că eu voi ataca decizia de înfiinţare în instanţă. Din mai multe considerente. Unu este acela că este înfiinţată cu votul ilegal al unor consilieri corupţi, dar, mai mult decât atât care au demisionat deja. În al doilea rând, pentru că interesul meu legitim este acela ca apa şi canalul să NU devină o batjocură în comuna asta, aşa cum a fost şi salubrizarea. Voi încerca, nu ştiu dacă voi avea receptivitate, să-mi unesc eforturile cu oamenii de la Prodservice. Oricum, indiferent şi independent de aceştia, eu voi ataca în instanţă această decizie de înfiinţare a noii societăţi de apă, fără discuţii, fără comentarii. Avem o problemă inclusiv legate de avize. Cum crede dl. cel ce nu există că va obţine avizul ANRSC pentru acea ... Detalii... »

Vizualizări: 54 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-27 | Comentarii (0)


Acum, da, acum vă declar RĂZBOI. Nu mai târziu, pentru că în primăvara anului trecut, chiar m-aţi convins că niciodată cu dvs. pacea NU este posibilă! Pentru ce-a trebuit să aştept ca să... îmi declaraţi război? Dar chiar aveţi impresia că o să mă fac din nou de râs, cerşindu-vă pacea şi tăcerea? NU, domnule cel ce nu există! DE AZI, DIN CLIPA ASTA VĂ DECLAR DIN NOU RĂZBOI. Pentru că nu aţi înţeles că noi suntem în război, iar mişmaşurile NU sunt deloc posibile! Cel puţin nu cu mine! VĂ DECLAR RĂZBOI, DLE CEL CE NU EXISTĂ, ÎMI PARE FOARTE RĂU, DAR PACEA, ÎNCĂ DIN DATA DE 6 MAI 2015 NU MAI ESTE POSIBILĂ! Vă declar război ca să înţelegeţi şi dvs. că suntem în război, iar împotriva mea nu veniţi cu arme ridicole, gen... deţin pisici nevaccinate în locuinţă! DACĂ SUNTEŢI BĂRBAT, PURTAŢI ACEST RĂZBOI PE TĂRÂMUL JUSTIŢIEI, AL BUGETULUI, AL DELAPIDĂRII ŞI AL CURŢII DE CONTURI. Pe acest tărâm purtaţi cu mine ... Detalii... »

Vizualizări: 40 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-23 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 ... 81 82 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0