Snagovul Liber

Luni, 2018-09-24, 1:54 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor


Pe vremea când... mă hârjoneam, ca să zic aşa... cu Cătălin Pavel, vă rog să mă credeţi, şi-o spun cu lacrimi în ochi - vă rog să mă credeţi că NU mi-am imaginat, nu mi-am imaginat niciodată că el o să moară. Niciodată. Nu puteam percepe, prin prisma tinereţii noastre, el fiind mai tânăr decât mine cu ceva ani, nu mi-am imaginat NICIODATĂ CĂ O SĂ MOARĂ. Că uneori mă întreb cu groază: Doamne, dar de ce n-am fost eu în locul lui? Adică până şi momentele acestea ale vieţii noastre de conflict fac parte din viaţă, fără să ştii ce-ţi rezervă viitorul şi mă îngrozesc că rămân o stâncă printre atâta moarte. Adică, Doamne, Dumnezeule, dar mai lasă în jurul meu şi viaţă, nu numai moarte. Pentru că viaţa e şi ea cu rostul ei, adică la 70, la 80, la 90 de ani se moare, atunci moartea e o normalitate. Nu la 29 de ani cât avea Cătălin, pentru Dumnezeu, acestea sunt tragedii, tragedii pe care ţi-e greu să ... Detalii... »

Vizualizări: 401 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-05-15 | Comentarii (0)

 

De astăzi serviciile de transport cu maxi-taxi s-au scumpit. Cu un leu, astfel încât preţul biletului este de 7 lei în loc de 6, în batjocura şi nesimţirea şoferilor, care au o atitudine de genul: "nu-ţi convine, dă-te jos", "taci din gură" şi altele asemenea, de era să chem Poliţia astăzi să vedem în ce bază legală mă dă el pe mine jos din maxi-taxi. Corect, normal că-şi permit pentru că dintr-un maxi-taxi plin, numai eu am fost cea care am întrebat de preţul biletului. Alţii, nu doar că nu au întrebat de ce, dar tot mie mi-au adus reproşuri: "ce, tanti, s-a scumpit doar cu un leu..." Poftim? Păi, un leu şi cu un leu, la dus şi la întors pentru cei care sunt nevoiţi să facă zilnic naveta, ia să vedeţi, se simte sau nu se simte? După ce că taci mâlc, mai te răţoieşti şi la cel care întreabă de povestea asta. DE AIA N-AM AJUNS NICĂIERI ŞI DE AIA ACEIAŞI IDIOŢI ... Detalii... »

Vizualizări: 90 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-10-03 | Comentarii (0)

Am aflat cu multă tristeţe că este bolnav Cătălin Pavel. Îmi pare sincer rău şi mă rog la Dumnezeu pentru sănătatea lui. E foarte tânăr şi cu siguranţă o să-şi revină şi-o să treacă peste asta. Am înţeles că are nevoie de sânge. Chiar vă rog să donaţi, e grupa AB4, donator universal. Deci se poate orice grupă. La Centrul de Transfuzii aflat pe strada Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei), telefon 021.319.31.62, (se pot face programări și ONLINE). Cu specificaţia pentru Pavel Costin Cătălin. Probabil că o să dau şi eu până acolo o fugă...


Oricum, multă sănătate şi chiar îmi pare foarte rău! Cu credinţă, cu certitudine, Dumnezeu îl va face bine. Un suflet bun şi veşnic inocent de copil... Cătăline, toată lumea e alături de tine...


Mirela Predan

Vizualizări: 74 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-08-14 | Comentarii (0)

 


V-a venit impozitul prea mare, vă vin somaţii de plată de la bănci, de la operatorii de utilităţi din 2007, din 2008, mai târziu, mai devreme de data de 1 ianuarie 2012 pentru obligaţii fiscale faţă de stat şi mai devreme de trei ani pentru obligaţii de plată faţă de persoane fizice sau juridice (inclusiv operatori de utilităţi, telefonie, bănci)? Trebuie să ştiţi că a intervenit prescripţia extinctivă şi nu puteţi fi executaţi silit. Trebuie să ştiţi că se pot emite contestaţii la orice tip de executări în termen legal de 15 zile. Aţi primit somaţii, nu ştiţi cum să procedaţi? NU, SĂ NU CUMVA SĂ VĂ ENERVAŢI. SE REZOLVĂ. Apelaţi cu încredere la mine.


ORICE PROBLEMĂ JURIDICĂ ARE REZOLVARE. Formulez cereri către ANAF şi alte instituţii pentru a pune la dispoziţie actele care au stat la baza emiterii titlurilor executorii, formulez acţiuni de chemare în judecată pentru constatare ... Detalii... »

Vizualizări: 46 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-07-29 | Comentarii (0)

 

Acesta este ultimul articol pe care vreau să-l mai scriu legat de aşa-zisa împăcare cu cel ce nu există, o să mă apuc, în războiul declarat mie, de scris altceva: de scos stenogramele cu înregistrările aferente de acum trei ani, de matrapazlâcurile sale cu bugetul, o să mă ocup de altceva. NU MAI VREAU SĂ MAI AUD NICIODATĂ DE NICIO POSIBILITATE DE ÎMPĂCARE CU CEL CE NU EXISTĂ. S-a văzut clar ce a urmărit cu această aşa-numită împăcare. Dar, ca orice final trebuie să trag şi nişte concluzii, nişte concluzii cum nu se poate mai serioase şi mai de bun simţ.

 

OAMENI BUNI DINTRE CEI CARE AŢI VRUT SĂ MĂ ÎMPĂCAŢI CU CEL CE NU EXISTĂ, MAI ALES UN ANUME DOMN, CONCLUZIILE MELE SUNT URMĂTOARELE:


1. MĂ DOARE, MĂ DOARE GROAZNIC PENTRU CĂ DUPĂ TREI ANI DE ZILE DE CHIN AŢI VRUT SĂ MĂ DAŢI ÎN GURA LUPULUI PRACTIC. De la cel ce nu există mă aşteptam să nu înţeleag ... Detalii... »

Vizualizări: 52 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-07-18 | Comentarii (0)

Toate acţiunile lui cel ce nu există din ultimul timp, de om din ce în ce mai nebun practic: de a încerca să corupă, de a încerca să dezbine, de a stârni zânzanie, de a instaura teroarea, sunt acţiunile UNUI OM AJUNS ÎN PRAGUL DISPERĂRII REALMENTE. Acţiunile unui om ajuns în pragul prostiei şi al disperării. Se grăbeşte în a împroşca cu noroi, se enervează, nu mai are răbdare, iar dacă nu-i iese ce vrea, se blochează şi nu ştie realmente ce să mai facă. Pur şi simplu nu ştie ce să mai facă. Că de ce iau eu apărarea nu ştiu cui, că de ce nu scriu. TREABA MEA, DAR CE-AR VREA? Normal că zânzania a vizat în clar ca eu să nu mai iau apărarea nimănui, ba dimpotrivă să dau ca să-i fac jocurile! Păcat că unii au picat în capcana asta. Păcat! NU TREBUIA NICIO CLIPĂ SĂ PICE NIMENI, NU SĂ REVINĂ ABIA DUPĂ PĂCĂLEALĂ LA LUCRURI MAI NORMALE! Pentru că asta l-ar fi adus pe cel ce nu există şi mai mult în pragul disperăr ... Detalii... »

Vizualizări: 58 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-07-17 | Comentarii (0)

 

Aşa cum vă povesteam, ne e dor de Apostol Muşat şi am veşti deosebit de proaste în ceea ce-l priveşte, realmente nu înţeleg de ce se întâmplă asta şi care e conspiraţia până la urmă, pe ce a călcat omul acesta realmente strâmb, pentru că nu înţeleg. Abia în decembrie va fi eliberat, pentru că... instanţa a decis să nu efectueze nicio contopire, deşi legal era obligată să o facă, nici să nu ţină cont că este în vârstă de peste 60 de ani, astfel încât anul de închisoare să fie considerat trei luni de închisoare efectivă, considerând că... la aşa-zisa gravitate a faptelor, dar care gravitate a faptelor nu a fost demonstrată de nimic, ar fi prea puţin să iasă aşa de repede, deşi legea... impunea. Mi se pare incredibil la modul real. Omul acesta stă în puşcărie, iar cine face infracţiuni reale, cel ce nu există, cu boală psihică cu tot, e liber ca să reprezinte un adevărat pericol social. ... Detalii... »

Vizualizări: 176 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-07-16 | Comentarii (0)


Speriat rău de alianţa dintre Mihai Niţă şi Vasile Dumitru pentru înlăturarea sa din funcţia de lider al PSD, dar şi de faptul că au început să râdă mai toţi de pe la PSD de imbecilităţile sale şi de incultura sa ca să fie treaba treabă, başca eu cu hărţuirea sexuală, prin care s-a făcut de râs în mod absolut incontestabil, cel ce nu există se ambalează să fie util partidului. A dat salubrizarea către Voluntari, asta o ştim, se zbate să dea şi apa, şi pe asta o ştim, dar între timp, pentru a intra în graţiile cuplului Firea-Pandele, ce isprăvi credeţi că a mai făcut cel ce nu există? S-a făcut de rahat, ce dracu să facă? Surse din Jilava mi-au confirmat aspectul că... a trimis autocare cu ameţiţi de pe la noi, plătiţi ca zilieri cu cine ştie ce sume ca să facă... campanie candidatei PSD, Mariana Dumitrescu. Sigur că jilăvenii n-au pus botul la comedia asta, aflând repede că snagovenii noştri leşinaţi ... Detalii... »

Vizualizări: 64 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-07-16 | Comentarii (0)

 

Tocmai am aflat ce ar dori cel ce nu există de la mine. Voalat, aşa, am aflat răspunsul la întrebarea pe care am pus-o public şi am zis că aştept un răspuns în concret. RĂSPUNSUL ESTE UNUL SENZAŢIONAL, REALMENTE, VĂ ROG SĂ REŢINEŢI CHESTIA ASTA. Nu pot să indic public numele persoanei prin intermediul căreia mi-a răspuns, dar mi-a răspuns: VREA SĂ NU MĂ MAI OCUP DELOC DE PROBLEMELE DE INTERES PUBLIC, CI DE PROBLEMA MEA PERSONALĂ CU EL, ATÂTA TOT. POFTIM??? NU VI SE PARE INCREDIBILĂ TREABA ASTA? Cum adică să nu mă mai ocup deloc de problematica publică, ci să mă ocup de el, eventual şi cu discreţie, nu, vrea sex, vrea dragoste, vrea pe dracu... Asta ca să vedeţi şi cât de cinstit e vizavi de soţie şi cum a reuşit să o manipuleze şi câtă perversitate interumană. Mai ales în contextul în care și prin instanțe și peste tot, ca să impresioneze şi ca să mai scape şi basma curată el se plângea peste tot c ... Detalii... »

Vizualizări: 68 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-07-16 | Comentarii (0)


Fie ca Lumina Sfântă să coboare din ceruri şi să ne lumineze minţile şi sufletele tuturor. Fie ca Dumnezeu să se reverse asupra noastră şi să uităm de ură, de patimi, de balamuc şi de necazuri. Să ne lumineze şi să ne deschidă sufletele spre creştina dragoste şi împăcare tuturor, să ne ofere acea înţelegere pe care nu am mai regăsit-o demult, acea unitate în dezbinare şi acel alean în suspin, să renunţăm la încpăţânarea de a face rău unii altora, să renunţăm la orgolii şi la păcatele noastre lumeşti, să ne deschidem sufletele, inimile, mintea şi simţirea spre bunătatea divină, să îl chemăm pe Dumnezeu să ne lumineze mintea şi să ne însoţească paşii, să-l avem în sufletele noastre pe Mântuitor.


Mirela Predan

Vizualizări: 86 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2017-04-15 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0