Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:49 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor


Au mai avut loc discuţii legate de fapte că NU doar în şedinţele extraordinare de consiliu se poate lua cuvântul de către cetăţeni. De data aceasta, dl. Marian Marin din nou doreşte să ia cuvântul şi nu este lăsat sub nicio formă CU GROSOLĂNII DE CĂTRE, CULMEA, EXCLUSUL FLORIN MATEI ŞI ŞTEFAN GHINEA, CARE PORNESC AMÂNDOI DIN NOU O DISPUTĂ CU MINE, LA MIŞTO, FĂRĂ NICIO CALITATE FLORIN MATEI, AŞA CUM SPUNEAM, EL NEMAIAVÂND CALITATEA DE CONSILIER LOCAL. Că să citesc legea! Poftim? El mă pune pe mine să citesc legea, când el nici măcar nu ştie să citească? Dar de o neobrăzare completă el de ce nu precizează articolul de lege? După care, Ştefan Ghinea, ca la piaţă, începe să se exprime colorat, cu "ete na", vădind completa lipsă de educaţie, precum şi lipsa celor şapte ani de acasă. Aşa cum spuneam, fără discuţii voi formula plângere penală, iar pe dvs. vă invit să ascultaţi... incredi ... Detalii... »

Vizualizări: 54 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-22 | Comentarii (0)


La punctul doi, s-a luat în discuţie prezentarea ofertelor de vânzare a acţiunilor deţinute de Regal Construct şi de Divers Construct, în vederea analizării şi exercitării dreptului de preempţiune, puncte de pe ordinea de zi a AGA Prodservice. Cătălin Marin explică faptul că se face doar o prezentare, nu se supune la vot aprobarea sau refuzul, ca atare, trebuie doar să se ia act. Mai spune că trebuie ridicată problema lipsei capacităţii de folosinţă a societăţii care nu mai există. Bun, am înţeles că se ia doar act, însă chestiunea este una deosebit de problematică, dacă se va ajunge la cumpărarea de către Consiliul Local a celor două societăţi, pentru că, evident, împreună oricum nu vor deţine majoritatea, pe de-o parte, iar pe de altă parte, pentru ce ar trebui să se consume nişte bani publici, în mod inutil? Personal, mă opun complet cumpărării de către Consiliul Local din bani p ... Detalii... »

Vizualizări: 43 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-22 | Comentarii (0)


În şedinţa de consiliu din data de 18.04, cel ce nu există, care era picat parcă dintr-o altă lume şi nici măcar nu ştia ce propune, a spus că trebuie să fie mandatat reprezentantul în AGA Prodservice şi ce anume să voteze şi ce anume să spună. În condiţiile de nelegalitate date, cu siguranţă poate spune nimic, pentru că oricum e nesemnificativ. Este adevărat că oricum, cei 10% cât deţine Consiliul Local Snagov în Prodservice prea puţin contează, însă este la fel de adevărat că şi aşa, prin mandatarea lui Florin Matei, nelegalitatea se adânceşte. Şi încă o dată mă întreb cu groază până când va fi lăsat cel ce nu există să-şi facă de cap într-un astfel de mod.


Prima chestiune de pe şedinţa Adunării Generale a Prodservice era aprobarea bilanţului pe anul 2017. Cel ce nu există spune că nu are cunoştinţă despre acest bilanţ. Sinceră să fiu, mă îndoiesc de faptul că nu ar ... Detalii... »

Vizualizări: 48 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-21 | Comentarii (0)

 


O şedinţă extraordinară de consiliu, demnă de tot penibilul a avut loc ieri, şedinţă de consiliu care se va lăsa şi cu o plângere penală din partea mea la adresa lui cel ce nu există, a lui Florin Matei şi a lui Ştefan Ghinea, pentru abuz în serviciu, pentru că m-am săturat de comedia repetată a îngrădirii dreptului la cuvânt, contrar oricăror prevederi legale.

În această şedinţă de consiliu, aşa cum vă voi arăta, s-a stabilit în mod ilegal reprezentantul Consiliului Local în AGA Prodeservice în persoana lui Florin Matei care NU mai are la acest moment calitatea de consilier local, ca atare votul său din AGA Prodservice ESTE NUL DE DREPT, eu bineînţeles că voi ataca această chestiune într-un timp cât mai scurt posibil. Sunt în termen cu absolut toate plângerile prealabile şi în intervalul de 6 luni în care pot ataca un act administrativ, ştiu eu ce mai aştept deocamda ... Detalii... »

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-19 | Comentarii (0)


Tot în şedinţa de consiliu din data de 21.03.2018, a mai fost aprobat un proiect de hotărâre referitor la... aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind desfiinţarea clădirii C3 şi amenajarea unui parc, cu foişor şi scenă la Căminul Cultural din Tâncăbeşti. Aş vrea atenţie în ceea ce priveşte acest aspect: discutăm doar despre aprobarea indicatorilor tehnico-economici, adică a studiilor de fezabilitate aferente. Luând cuvântul, dl. Mihai Anghel arată că proiectul este nesemnat, neînsuşit, nedatat. De asemenea, dl. Mihai Anghel întreabă care este valoarea investiţiei. Sigur, investiţia pentru studiul de fezabilitate este, există, în cuantum de 130.000 de lei, din care C + M în valoare de 124.823, 50 lei, plus valoarea de desfiinţare a investiţiei în cuantum de 50.000 de lei. Despre investiţie în sine nu avem niciun detaliu, în mod evident. "Cât costă parcul, cât costă foiş ... Detalii... »

Vizualizări: 83 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-17 | Comentarii (0)


Cel ce nu există nu a înţeles, din păcate, în boala sa psihică, o teribilă armă a manipulării: degeaba îi decimezi pe unii, pentru că vor veni alţii. Iar omul este cuminte câtă vreme nu este batjocorit, umilit, lucrat pe la spate, are ce-i trebuie şi câtă vreme nu este enervat de pomană! În mod absolut inutil, bineînţeles, pentru că, din păcate pentru cel ce nu există NU a înţeles să trateze cu respect oamenii. Aşa cum toţi ceilalţi au înţeles să o facă.


"Surprizele" lui negative NU mai au acelaşi ecou, pentru că dacă nu eşti dobitoc, te prinzi de ele, îţi ajung la urechi, la el totul, se cunoaşte deja, este dorinţă de înavuţire şi de batjocorire a altora. Ca atare, pe mine NU mă surprinde atunci când vine cu câte o comedie în instanţă. M-ar fi surprins să vină cu ceva extraordinar de bun, de pozitiv, cu o argumentaţie juridică serioasă, nu cu aiureli de genul cu care a venit în cau ... Detalii... »

Vizualizări: 41 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-04 | Comentarii (0)

Nu vreau să fiu rea, dar dacă tot în stilul în care s-au depus Întâmpinări la acţiunile mele de chemare în judecată a Primăriei s-a răspuns şi la acţiunile de poprire ale Alexandrei Stan (fostă Ştefan) şi tot aşa s-au formulat şi contestaţiile la executare, invocându-se, eventual, Luna de pe cer cea alb-gălbuie, mi se pare cum nu se poate mai clar de ce s-au pierdut cauzele. ESTE CLAR CĂ AŞA NU SE POATE SUSŢINE NIMIC ÎN CONTRADICTORIU CU NIMENI, ÎN STIL DE COMEDIE DE CIRC, BATJOCORINDU-SE PRACTIC INSTANŢA DE JUDECATĂ, PENTRU CĂ MIE CE SĂ-MI FACĂ? Mie mi se face chiar un bine pentru că fiind pe lângă subiect, cu susţineri cum nu se poate mai aberante, aiuritoare chiar, deşi situaţia concretă era alta, normal că nu se pune problema decât să fie pierdute de către Primărie aceste cauze. Dar se pare că lui cel ce nu există nici nu-i pasă dacă le pierde sau le câştigă, el trage cu dinţii ca nu cumva să furnizez ... Detalii... »

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-01 | Comentarii (0)

 

Ceea ce vream să mai arăt cu referire la Florin Matei mai este şi următorul lucru: dacă Florin Matei consideră că l-am insultat că a fost exclus, cu toate documentele care au circulat şi public, aşa cum le-a postat dl. Mihai Anghel, la solicitarea mea, pentru a ne lămuri cum stă treaba cu excluderea domniei sale, NU ARE DECÂT SĂ MĂ DEA ÎN JUDECATĂ ŞI SĂ OBŢINĂ CE VREA DOMNIA SA, DACĂ VA OBŢINE. Să tac, să nu mai spun că a fost exclus, că şi-a pierdut calitatea de membru al partidului, că nu are ce să mai caute să fie consilier local, că e în regulă să fie consilier local, iar domnia sa nu a fost exclus, nici radiat, arătând cu hârtii de la partid că el nici pomeneală să-şi fi pierdut calitatea de membru al PNL, partidul pe listele căruia a fost ales, să facă ce doreşte domnia sa. DECI DACĂ SE CONSIDERĂ INSULTAT DE SUBSEMNATA DACĂ ÎI SPUN CĂ A FOST EXCLUS ŞI TREBUIA SĂ SE EMITĂ ORDIN ... Detalii... »

Vizualizări: 42 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-01 | Comentarii (0)

 

Următoarele două puncte de pe ordinea de zi ale şedinţei de consiliu din data de 21 martie 2018 au fost legate de SC Serviciul Public de Gospodărie Comunală SRL. Primul s-a referit la aprobarea situaţiei financiare anuale pentru exerciţiul financiar 2017, iar cel de-al doilea privind aprobarea bugetului.


https://vocaroo.com/i/s08jkRNRnXF5


La acest punct de pe ordinea de zi, dl. Marian Marin doreşte să ia cuvântul şi să întrebe ceva. Nu este lăsat, i se recomandă să se înscrie la rubrica de diverse. Aşa cum se aude şi pe bandă cer să mi se arate unde este acel articol de lege, care arată că cetăţenii nu au voie să ia cuvântul decât la rubrica de diverse.


Cu un tupeu deosebit, dl. Florin Matei, zis Doru Matei, ia cuvântul şi spune nişte aberaţii în susţinerea faptului că... cetăţenii nu ar av ... Detalii... »

Vizualizări: 62 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-04-01 | Comentarii (0)

 

Se aude că se lucrează la greu pentru... înlocuirea din funcţia de viceprimar a lui Nichita Toma cu Cristian Ionescu. Aşa cum spuneam, nelegală este şi menţinerea lui Nichita Toma viceprimar, aşa cum a constatat o instanţă de judecată, nelegală este şi menţinerea lui Cristian Ionescu consilier, aşa cum va constata o instanţă de judecată foarte curând, vă garantez eu acest lucru, deci cel ce nu există se va afla într-o situaţie imposibilă.

Nu vreau să filosofez acum politic despre intenţiile lui cel ce nu există referitoare la această înlocuire, din simplu motiv că pe mine mă interesează numai legea, iar la capitolul de lege, inclusiv înlocuirea aceasta este nelegală. În această dispută NU mă implic decât în privinţa a ceea ce spune legea, atacând toate hotărârile luate în condiţii de nelegalitate în instanţa de Contencios-Administrativ.

Ştiu că se încearcă atragerea mea ... Detalii... »

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-03-31 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 ... 85 86 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0