Snagovul Liber

Sâmbătă, 2018-03-24, 11:19 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor

Din păcate, facem lucruri ireversibile chiar noi. Mărunte, într-adevăr, dar care îl ajută puţin câte puţin pe cel ce nu există să distrugă Snagovul. Când îi dăm apă la moară lui cel ce nu există că eu sunt rea şi nebună, iar el e nemaipomenit de bun, facem un mic lucru ireversibil. Când îl ajutăm pe cel ce nu există cu un vot, pentru că... dl. Gheorghe Grigore, ar fi, în opinia bolnavului psihic cel ce nu există, interlop, facem un lucru ireversibil. Când subscriem la mizeriile lui cel ce nu există pentru interesele noastre mărunte, facem un lucru ireversibil. Când Mihai Anghel îl sprijină pe Nichita Toma sau aprobă bugetul face nu un mic lucru ireversibil, ci un mare lucru ireversibil. TOATE ACESTEA SUNT MENITE SĂ NE SCHIMBE ISTORIA ÎN RĂU. Degeaba după ce l-am votat contra băutură pe cel ce nu există, stăm şi ne plângem înjurând de mama focului că n-avem apă şi canal. După ce am stat pasivi şi am râs, de ... Detalii... »

Vizualizări: 43 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-23 | Comentarii (0)

Recent, cel ce nu există alături de dnii Mihai Constantin, zis Corcoduşă, Dumitru Vâlcomeanu, zis Dan Barse şi Cristian Ionescu au plecat, din banii dvs., stimaţi cetăţeni, într-o excursie de relaxare şi de distracţie, la munte. Voi reveni cu precizări în acest sens, adică cu detalii despre locaţie, persoane, eventuale sume! Stimaţi cetăţeni ai Snagovului, vouă vă place pentru ce e joaca asta de-a demisiile? Aceste două persoane au candidat din banii dlui Gheorghe Grigore, acum pleacă din banii noştri, ai tuturor, furaţi de cel ce nu există, să se distreze, cu familiile, la munte. Dacă îi vedeţi pe stradă, mai bateţi-le obrazul şi voi! Pe bune!


Mirela Predan

Vizualizări: 86 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-22 | Comentarii (0)

 


Toate ca toate dar am rămas şocată, siderată, în momentul în care am aflat de la surse participante la dezbaterea bugetului - BUGETUL NU A FOST NICI ACUM SUPUS DEZBATERII PUBLICE AŞA CUM ERA NORMAL - că se doreşte nici mai mult, nici mai puţin decât finanţarea... DISTRUGERII STADIONULUI DE LA GHERMĂNEŞTI. Poftim???? Dacă aberaţia cu riscul seismic cu dărâmarea clădirii liceului, chiar dacă părea o nebunie, în condiţiile în care clădirile cu risc seismic se consolidează, nu se dărâmă, logica pentru care este necesară distrugerea unui stadion, mă lasă pur şi simplu fără cuvinte. NUMAI INTERNAREA ÎN CĂMAŞĂ DE FORŢĂ MAI POATE SALVA SNAGOVUL DE ACEASTĂ NEBUNIE, PUR ŞI SIMPLU! Cică să distrugi stadionul ca să... dea bani CNI-ul mai repede. Poftim? DOMNULE, ESTE NECESARĂ O ECHIPĂ DE MEDICI PENTRU CEL CE NU EXISTĂ. E FOARTE GRAV ŞI TREBUIE ACŢIONAT FOARTE RAPID. AŞA CEVA NU ESTE POSIBIL! Cum să d ... Detalii... »

Vizualizări: 63 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-20 | Comentarii (0)

 

 

Astăzi am fost în Primărie, unde am depus două solicitări de informaţii de interes public şi plângerea prealabilă faţă de proiectele de hotărâre retrase referitoare la demisiile lui Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru. Nu vă ascund faptul că pe hoturile Primăriei m-am întâlnit cu dl. Gabriel Oprea şi am purtat o discuţie, zic eu, constructivă despre fotbal.


Ce spune domnia sa? Domnia sa susţine că spre Sportul Snagov nu ar fi fost dat niciun ban, ci doar Voinţa Snagov ar fi susţinută din banii Primăriei, că ar fi existat un excedent pe anul 2017, necheltuit de către Voinţa Snagov, că nu a fost concesionat niciun stadion către CS Reşiţa şi că se încearcă acum să se reia antrenarea copiilor, pe grupe de vârstă pentru fotbal la Voinţa Snagov, o dată pe terenul de la Tâncăbeşti şi o dată pentru Ghermăneşti, unde s-ar căuta un teren. Să dea Dumnezeu să fie aşa ... Detalii... »

Vizualizări: 97 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-20 | Comentarii (0)

Aşa cum se poate observa, pe pagina ALDE Snagov de Facebook apare o postare din data de 15 februarie cu următorul conţinut: "Dragi simpatizanti ALDE,

Astazi la ora 11 mi-am inaintat demisia din functia de presedinte al organizatiei ALDE Snagov, catre presedintele ALDE Ilfov, domnul Nicolae Nasta.

Alexandru Tasca"


Acuma nu ştiu dacă face parte din acele demisii cu revenire sau nu, în circul numit Gandiaye - Snagov absolut orice este posibil. Sinceră să fiu, dl. Alexandru Taşcă NU ar fi trebuit să preia niciodată o astfel de organizaţie locală, făcând jocurile lui cel ce nu există. De ce a demisionat Alexandru Taşcă? Sinceră să fiu sunt mai multe posibile variante de răspuns:


1. Ca să-şi bată joc de noi şi să revină ulterior asupra demisiei să demonstreze că se poate. În acest caz, ţin să-i subliniez aspectul că t ... Detalii... »

Vizualizări: 84 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-18 | Comentarii (0)

Revin la cele scrise ieri şi doresc să afirm că LIPSA DE COMUNICARE NU E BUNĂ. Discreţia în privinţa a ceea ce nu trebuie să fim discreţi ne aduce deservicii grave şi îi permite lui cel ce nu există să manipuleze după bunul său chef. Eu am formulat această solicitare de informaţii de interes public, referitoare la Matei Florin în data de 25 ianuarie 2018. Când am formulat această solicitare de informaţii de interes public? La vreo 13 zile de când se împlinea practic luna în care era necesar ca prefectul, potrivit legii, să emită ordinul de vacantare a postului. Aşa cum v-am prezentat-o, cred că am vorbit perfect limba română, astfel încât oricine să înţeleagă ce am scris. De ce am formulat-o? Tocmai pentru că toată lumea era nelămurită ce anume se întâmplă cu Doru Matei, absolut toată lumea. Se auzise că a fost exclus. Eu v-am informat că a fost exclus. Şi atunci de ce cu atâta tupeu tot timpul se comport ... Detalii... »

Vizualizări: 50 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-17 | Comentarii (0)

Îmi pare rău sincer pentru situaţia creată, dar numai ca prefectul să încalce legea şi să facă fals intelectual pentru a veni în sprijinul lui cel ce nu există nu mă aşteptam. Eu am documentul în mână şi PROBLEMA ASTA JUR CĂ O VOI REZOLVA EU PRIN PARCHET. Presupun că n-o să se supere pe mine dl. Mihai Anghel dar o să le arăt o lecţie de comedie şi dlui Ghincea, prefect, şi dlui Matei şi lui cel ce nu există, care ştie... Să mai facă şi altă dată comedii. UNDE-I LEGE, NIMENI NU STĂ LA TOCMEALĂ. Oricum, e bine că ştiu, pentru că absolut orice hotărâre se mai ia în Consiliul Local cu votul lui Doru Matei, EU O VOI ATACA INCLUSIV ÎN INSTANŢA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV. Şi depun şi în baza art. 7 din Legea 554/2004 plângere prealabilă la Primărie, să se plictisească de mine cel ce nu există. Păi, dă-o dracului de treabă, chiar în halul ăsta am ajuns? Să minţim în acte oficiale ca să protejăm ce? Coruperea de c ... Detalii... »

Vizualizări: 65 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-16 | Comentarii (0)

O lume plină de minciună, dar o minciună din aceea bătătoare rău de tot la ochi, o minciună de care nu poţi scăpa, o minciună a prostitului în faţă, aşa cum nimeni nu-şi doreşte. Cel ce nu există a demonstrat tuturor că MINCIUNA cea mai aprigă este a sa. O minciună pe care astăzi, sper, nu o mai crede nimeni, iar cine a crezut-o odinioară, acum are ce anume să regrete. Cel ce nu există MINTE. În legătură cu afişarea bugetului, în legătură cu adevărata relaţie dintre mine şi el, în legătură cu interesul public, în legătură cu realizările. Dar drama este că nu minte doar în legătură cu viitorul, transpus în promisiuni deşarte, el minte, indiferent cât de translucid ar fi adevărul, în legătură cu trecutul. Şi de ce îşi permite cel ce nu există să mintă într-un asemenea hal? Pentru că cel ce nu există îşi permite să mintă, deoarece foarte multă lume este dispusă să se prefacă cum că l-ar crede ... Detalii... »

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-06 | Comentarii (0)

 

Aşa cum spuneam şi toc de vreo trei ani şi mai bine încoace, cu cel ce nu există NU merge altfel decât care pe care. Adică ori ai sânge în vene de bărbat să lupţi, ori îl laşi în pace, nu te bagi cu el, pentru că e nemernic rău de tot. Dacă o dai ba cotită, ba crezi că te împaci, ba crezi că te iartă, ba crezi că te înţelegi, în acest război eşti un om mort. O să te încalece cel ce nu există şi-o să te distrugă. LA RĂZBOI NU SE MERGE CU FETE MARI. Adică laşitatea şi teama trebuie să lipsească. Sigur, cel ce nu există va face multe rele. NU trebuie să-i cedezi niciodată. Cum ai făcut şi ceva ce-i convine lui cel ce nu există, cum ai lăsat-o mai moale cu combaterea lui, cel ce nu există va prinde exact terenul pe care îl aştepta şi pe care îl pregătea pentru distrugerea ta. Acest război nu este pentru oamenii mărunţi, acest război este numai pentru adevăraţi generali de front. Din nefericire ... Detalii... »

Vizualizări: 46 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-02-06 | Comentarii (0)


Dl. Mihai Anghel a postat pe contul său de Facebook un mesaj de avertisment legat de câinii de lângă Mega Image. A mai spus dl. Anghel că a sunat la firma de ecarisaj şi că i s-a promis că vor veni să-i ia cât mai urgent. Câini sunt în tot Snagovul. O doamnă din Tâncăbeşti se plânge că şi la Tâncăbeşti sunt câini. Din păcate, nu cunosc situaţia de la Tâncăbeşti, dar sunt ferm convinsă că sunt şi pe acolo. Ce e în Snagov, e pur şi simplu nenorocire. Nu ştiu cum şi dacă va fi vreodată rezolvată această problemă de către Primărie, în ciuda numărului mare de solicitări, se vede bine că, în boala sa psihică, cel ce nu există face în ciudă. Sfidează şi televiziune şi tot, nu are nicio importanţă, e de-o nesimţire feroce. În loc să rezolve problema, el rezolvă... problema pisicilor prin... otrăvire şi-şi bate realmente joc de toată lumea. Sfidează în şedinţa de consiliu şi mai are şi o atitudine ne ... Detalii... »

Vizualizări: 50 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2018-01-30 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 ... 81 82 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0