Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:49 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor

 


Încă o dată vreau să fac precizarea că printr-o acţiune de chemare în judecată în care mi se cer daune morale de 2 miliarde de lei pentru toate laudele aduse lui de-a lungul timpului (regret enorm că i le-am adus, acuma scriu negativ, adică mă conformez) eram somată să nu-i mai aduc laude şi să nu-i mai folosesc numele pe Internet domnului primar, deşi persoană publică, deşi gestionară a finanţelor publice. Aşa a ajuns să devină cel ce nu există, m-am conformat, nu i-am mai folosit numele absolut deloc, nu am mai scris niciun articol pozitiv la adresa sa, am făcut ceea ce mi se cere. Problema e alta, că dacă nu face trafic de influenţă şi nu mai mituieşte nicio judecătoare, îl bat în instanţă măr, şi iau eu 3 miliarde daune morale de la el. Atâta tot...


Mirela Predan

Vizualizări: 100 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-22 | Comentarii (0)

Cel ce nu există se agită în continuare pentru a distruge şi-a fura. În deschiderea şedinţei de consiliu de ieri, i-a dat cuvântului dlui Răzvan Săvulescu, un complice de-al său cu distrugerea liceului, de fapt sfătuitorul, faţă de care vor pleca şi banii legaţi de... studiul de fezabilitate pentru dărâmarea liceului, bani publici cu toţii, bineînţeles. Aşa cum menţionam, deja există plângere depusă pe această temă la Direcţia Naţională Anticorupţie, normal că s-a făcut dosar penal, aştept, ala cum am cerut, să fiu chemată la audieri şi să mai aduc între timp şi alte probe.
La data de 14 noiembrie, când expira contractul cu ANDR-ul, s-a cerut o extindere până la data de 31 decembrie 2015. După care, zice-se, s-ar fi primit o cerere de încheiere a unui act adiţional de prelungire a contractului până la 30 iunie 2016, dar cu nişte amendamente. Prima prevedere este aceea că este necesară o hotărâr ... Detalii... »

Vizualizări: 175 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-22 | Comentarii (0)

Stimaţi cetăţeni ai comunei Snagov,


Cu probatoriu înregistrarea şedinţei de consiliu de ieri, mă pregătesc să fac un supliment de plângere pentru DNA, aşa cum am alertat această instituţie în legătură cu megaescrocheria extinderii, ulterior dărâmării liceului de la Snagov. Acum cel ce nu există, pentru că a pierdut finanţarea, vrea să acopere cheltuielile din bani publici pe care să-i lase drept datorii administraţiei publice locale care va veni Discutăm despre sume extrem de mari de bani, fără licitaţie, ca atare treaba este una deosebit de groasă. În plus, discutăm despre nişte infracţiuni foarte grave,.fiind ultimul tun al mandatului lui cel ce nu există, după care banii furaţi să revină în sarcina noului primar. Ca atare, voi face prin Poliţie o solicitare către DNA de urgentare a cauzei, pentru că domnul primar NU doreşte sub nicio formă să renunţe la acest t ... Detalii... »

Vizualizări: 142 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-22 | Comentarii (0)

 

După şedinţa de consiliu de astăzi, cu un circ incredibil, în care se pare că nimeni nu-l mai ascultă pe cel ce nu există, fiecare e pe limba lui din marea coaliţie din şedinţa de consiliu şi după tunul pe care vrea să-l dea cu liceul, dar mai ales prin modalitatea prin care îşi asigură acest tun: de la bugetul local asigurat de alţii, eu nu cred că dl. cel ce nu există va mai candida. Pentru că a constatat după reacţiile oamenilor că oricum nu mai are nicio şansă. De aceea normal că ia şi măsuri aiurea şi nepopulare, practic de răzbunare pe situaţie şi pe cetăţenii acestei comune. Aceasta este părerea mea cea mai sinceră, numai că cu hoţiile nu ne arde deloc de joacă! Absolut deloc de joacă! Treaba cu liceul a ajuns deja la DNA, e în vizorul organelor abilitate, a înţeles ca întotdeauna greşit mesajul meu lansat pe site-uri: să mai fure cât mai poate şi să se retragă, în sensul în care eu a ... Detalii... »

Vizualizări: 78 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-21 | Comentarii (0)

Spre deosebire de numitul Caloianu Ioan Marian care profera tot felul de injurii la adresa mea pe diverse grupuri, gen "zdreanţă", blocându-mi accesul să nu cumva să-l mai văd şi astfel să-l dau în judecată, EU NU JIGNIRI ADRESEZ, CI PREZINT DOCUMENTE OFICIALE ALE PARCHETULUI ŞI ALE ALTOR ORGANE ABILITATE! De fapt aceasta şi este problema, în timp ce eu vorbesc despre încadrări juridice felicitând procurori, aşa cum am făcut-o aseară în privinţa dlui Constantin Andreiaş, dl. Marian Ioan Caloianu discută DIN BANI PUBLICI despre "zdreanţă" în privinţa persoanei mele, înjură, scuipă, mă agresează şi aşa are el impresia că mă convinge să nu mă mai adresez organelor abilitate. Nu ştiu, iar vorbim despre inconştienţă, pentru că în contextul în care eu prezint numai lucruri oficiale, domnul în cauză, sub apanajul lucrurilor deosebit de civilizate pe care le-ar promova, numai că din bani publici ... Detalii... »

Vizualizări: 172 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-20 | Comentarii (0)

Nu ştiu ce mese spionează şi ce mese nu cel ce nu există, care Pinu, care dl. Toma, care nu mai ştiu cine, dar ştiu că zâmbetele acelea deosebit de largi ale dlui primar în faţa blitzurilor numitului Caloianu Ioan Marian se vor transpune în ani grei şi frumoşi deloc tineri pe la puşcărie. Tocmai am prezentat nişte materiale de începeri de urmăriri penale cu declinări de competenţă de la un Parchet la altul toate referitoare la delapidare şi toate referitoare la cel ce nu există, dar şi la Marian Caloianu. În locul lui cel ce nu există, sinceră să fiu, chiar mi-ar îngheţa în acest context, zâmbetul pe buze în faţa aparatelor foto şi video achiziţionate din bani publici, aşa cum mai am şi probe constând în print-screen-uri chiar cu numitul Marian Caloianu, Nu de alta, dar zâmbetele alea costă zeci şi sute de milioane de lei vechi din bani publici, s-a început urmărirea penală în mai multe cauze şi realmen ... Detalii... »

Vizualizări: 228 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-20 | Comentarii (0)


Extinderea, ulterior dărâmarea liceului de la Snagov au marcat mai întâi incompetenţa făţiţă, mai apoi furtişagul pe faţă care au marcat mandatul actual al lui cel ce nu există. Istoria din ultimii patru ani a liceului este o istorie pe care o cunosc îndeaproape, am dus-o şi la DNA, aşa cum era şi firesc. În momentul de faţă, finanţarea pentru extinderea liceului s-a pierdut, batjocura completă cu dărâmarea întregii clădiri a liceului. La început era de vină pentru cel ce nu există, dl. Apostol Muşat. Da, aşa este, dl. Apostol Muşat era de vină că a câştigat un proiect de extindere a liceului prin Ministerul Dezvoltării, mare belea pe capul lui cel ce nu există cu banii pentru acest proiect! Pe urmă proiectanţii erau vinovaţi că nu era el în stare să organizeze o licitaţie publică. Da, aşa este, proiectanţii erau vinovaţi că nu făceau parte din clientela lui, pe care s-o protejeze cu incompe ... Detalii... »

Vizualizări: 202 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-18 | Comentarii (0)

Scenarii şi scenarită? În faţa probelor concrete, negru pe alb, mai discutăm despre scenarii şi despre scenarită? Păi, haideţi atunci să discutăm tot despre scenarita PE CARE O AM CU PROBE CONSTÂND ÎN ÎNREGISTRĂRI DE-AU AJUNS LA POLIŢIE DIN PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ! Sau în documente oficiale, despre scenarita asta să discutăm! Am vorbit despre cele 20 de scandaluri, acum să vorbim şi despre cele 10 de scenarii care au zdruncinat acest mandat:


1. Anca Sandu care era iubita lui Mihai Anghel şi puneau ţara la cale împreună, să... falsifice cataloagele de la şcoală

2. Hubert Thuma, care venise la Snagov să plătească şi să corupă consilieri să treacă de partea lui Mihai Anghel

3. Gabriela Baicu care i-ar face lui numai dosare penale peste noapte, el nevinovat "săracu"

4. Daniel Fuciu, "marele strateg" al Opoziţiei de la Snagov

5. Peste t ... Detalii... »

Vizualizări: 144 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-18 | Comentarii (0)

În această seară chiar aş vrea să vă prezint o foarte frumoasă familie din care am făcut parte, cu mândrie spun asta, cândva, la modul neoficial şi eu. Toată lumea îl cunoaşte pe Titi, Lache, Constantin Dumitru, rebelul luptător anticomunist, eroul anticomunist ca deţinut politic, ajuns prea tânăr dintre noi în Ceruri. Vreau să vă prezint familia Dumitru, o familie demnă de toată stima în comuna Snagov, o familie frumoasă şi fericită, o familie furată în anul 2012 cu mita electorală şi cu mizeriile lui cel ce nu există la vot. Dl. Vasile Dumitru trebuia să fie, în mod corect şi legal, astăzi primar şi nu el, după un val şi un şir maxim de ilegalităţi. Şi să fi fost corecte alegerile, deşi am numai probe că n-au fost corecte, la cele doar 80 de voturi diferenţă, nu ştiu ce drept moral avea cel ce nu există să se aplece cu atâta ură asupra dlui Vasile Dumitru, asupra dlui Apostol Muşat, asupra d ... Detalii... »

Vizualizări: 181 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-17 | Comentarii (0)

 


Al doilea drept la replică pe care vreau să-l dau, cu siguranţă, este şi cel legat insinuările, absolut halucinante, de pe "Pamfletul Snagov", cu întrebări retorice impertinente legate de persoana mea, de data aceasta sub formă de "dominişoara X". ÎN CEEA CE PRIVEŞTE FAMILIA LUI CEL CE NU EXISTĂ, NU DISCUTĂM DESPRE JIGNIRI, MEMBRI AI FAMILIEI LUI CEL CE NU EXISTĂ AU DOSARE PENALE CU MINE, HAIDEŢI SĂ LĂSĂM JUSTIŢIA SĂ-ŞI FACĂ TREABA ŞI SĂ NU MAI FIE ATÂT DE DISPERAT.


O COMUNĂ ÎNTREAGĂ CUNOAŞTE CĂ NU M-AM LEGAT DE FAMILIA NIMĂNUI, PÂNĂ NU S-A LEGAT EL DE FAMILIA MEA PRIMUL, CU MAMA, CU MORŢII MAMEI, CU "AMANTUL MAMEI" CÂND TATA ERA MORT ŞI PROASPĂT ÎNGROPAT DE NICI DOUĂ SĂPTĂMÂNI ŞI O SERIE DE MIZERII LA ADRESA PERSOANEI MELE. DIN PARTEA CUI? DIN PARTEA UNUI DOMN PRIMAR CARE PRETINDEA CĂ MĂ IUBEŞTE DE NU MAI POATE ŞI CĂ O SĂ DIVORŢEZE ŞI CĂ ... Detalii... »

Vizualizări: 72 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-17 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 85 86 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0