Snagovul Liber

Sâmbătă, 2018-03-24, 11:19 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor

În şedinţa de consiliu de miercuri, am auzit încă discuţii legate de raportul Curţii de Conturi. NU ESTE NICIUN ZVON. Este documentul ca atare, aşa cum l-a prezentat Curtea de Conturi şi aşa cum o să-l prezint şi eu pe acest site în fotocopie. Aşa cum o să vă prezint şi raportul Curţii de Conturi integral din anul 2011, an în care dl. Apostol Muşat era primar, în comparaţie, pentru a demonstra un lucru foarte simplu şi anume acela că deşi în anul 2011, Curtea de Conturi a descoperit foarte mici nereguli, există un dosar pe rol pentru delapidare. Deşi în anul 2013, Curtea de Conturi a descoperit foarte mari nereguli, care nu doar că au continuat, ci s-au mai şi înverşunat după ce Curtea de Conturi a plecat din partea lui cel ce nu există, cel ce nu există fiind singurul care a interpretat habotnic acel raport în sensul de a da vina pe oameni şi pe dna Angela Popescu de la Taxe şi Impozite (singura problem ... Detalii... »

Vizualizări: 146 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-27 | Comentarii (0)

Domnule Apostol Muşat, am în continuare absolut toată stima pentru dvs. Nu-l mai credeţi pe cel ce nu există! Azi a fost oficial: NU vă cumpără niciun autobuz, a fost scos la rectificarea bugetară,.doar v-a manipulat de pomană împotriva mea. Acesta este stilul lui cel ce nu există, să creeze zânzanie şi să-ţi bată joc! Ce, nu mi-am dat seama sau dvs. de ieri îl cunoaşteţi? Halal! Bineînţeles că era de aşteptat. Scopul lui era doar să vă amăgească şi să creeze zânzania între mine şi dvs. Da, aşa este, v-am înregistrat, pentru că am fost obligată, am explicat la Poliţie asta, pentru asta o să răspundă tot cel ce nu există penal. Tot aşa m-a luat şi pe mine dusă cu zăhărelul, în contextul în care nu aveam niciun venit, mi-a dat 10 milioane pe lună ca muncă la negru, după care l-a apucat gelozia şi toate celelalte. Haideţi să fim serioşi! N-o să faceţi nici dvs., nici nimeni treabă cu cel ce nu există n ... Detalii... »

Vizualizări: 249 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Domnul Constantin Turmac a fost, de asemenea, o altă persoană cunoscută nouă, snagovenilor, prezentă în şedinţa de consiliu de la Snagov de astăzi. El a expus o problemă de batjocură, pe care o cunoşteam şi eu încă de pe vremea când lucram la negru în Primăria Snagov ca să fac înregistrări aiurea în scaieţi, aşa cum mă punea cel ce nu există şi anume faptul că nu i se pune la dispoziţie lista cu riveranii lacului Snagov. De atunci o solicitase omul, dl. Constantin Turmac fiind custodele Ariei Protejate a Lacului Snagov, prin concurs de proiecte câştigat la Ministerul Mediului. Şi acum, în şedinţă de consiliu, am auzit ca explicaţie aberaţia cum că... ar fi... date cu caracter personal şi ca atare Primăria nu le poate pune la dispoziţie! Poftim??? De unde date cu caracter personal? Aşa cum spuneam, singura rezolvare la problema dlui Constantin Turmac este una deosebit de complexă: PL ... Detalii... »

Vizualizări: 78 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Domnul Dan Zaharia a fost deosebit de sus şi de la înălţime astăzi, în şedinţa de consiliu, punctând deosebit de frumos şi de la obiect o serie de aspecte incredibile de fapt. Problema dlui doctor Silvian Fulger, persecutat de cel ce nu există, plimbat cu vorba încă din luna... aprilie de la prima cerere de prelungire a spaţiului comercial, a fost adusă în discuţie de dl. Dan Zaharia, alături de un număr de 5 consilieri. Şi a început balansul, că să se amâne iar, că să nu se introducă pe ordinea de zi, că... trebuie avizul comisiei de specialitate, deşi avizul este unul consultativ, până la urmă, s-a întâmplat o şmecherie să nu se întâmple ceea ce trebuia, cu sprijinul unor apropiaţi consilieri ai dlui primar, pe care nu-i mai nominalizez, care au şi sărit în apărarea măgăriilor acestuia de persecuţie politică. La adresa unui medic veterinar, iată, cu mine poate avea o problemă personală ca femeie de din senin ... Detalii... »

Vizualizări: 373 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Chiar am avut bucuria să-l revăd în şedinţa de consiliu pe dl. Niculae Maican, un om profesionist, un om a cărui experienţă şi-a spus cuvântul în mod cum nu se poate mai clar. Dl. Niculae Maican a explicat ceea ce era de explicat în privinţa extinderii liceului, dar şi a altor investiţii, cum nu se poate mai clar. Aşa cum promiteam, voi reveni cu siguranţă în legătură cu şedinţa de consiliu de astăzi, unde voi da explicaţiile domniei sale foarte pe larg. Părerea mea cea mai sinceră este aceea că dacă rămânea dl. Niculae Maican la departamentul de investiţii din Primăria Snagov şi nu era dat afară mişeleşte de către domnul primar nu se mai întâmpla ceea ce s-a întâmplat cu liceul, nu mai pierdea Primăria Snagov nici finanţarea, se făceau şi investiţii mai multe în comună. În afară de proiectul de extindere a liceului, în care licitaţia s-a ţinut şi s-a câştigat la preţ de dumping practic, după care îţi dai s ... Detalii... »

Vizualizări: 172 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-25 | Comentarii (0)

 

În sfârşit, miercuri, la ora 15, este şedinţă de consiliu. Mulţumiri dlui viceprimar Mihai Anghel şi dlui consilier Dan Zaharia că anunţă şi pe Internet, pe Facebook când este şedinţă de consiliu. Sigur, şedinţele sunt mult mai rare decât erau înainte, dar nu-i nicio problemă în acest sens, ce s-a făcut între timp ilegal, fără ştirea nimănui, va fi cercetat de organele abilitate. Cu această ocazie, la rubrica de diverse, voi avea şi eu întrebările mele de pus, poate mă lămuresc şi vă lămuresc şi pe dvs. cum anume stă treaba cu liceul. Invit cu această ocazie inclusiv orice cetăţean al comunei Snagov să vină şi să-şi exprime punctul de vedere, să pună întrebările pe care le are de pus.

 

Vizualizări: 99 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-23 | Comentarii (0)

În luna octombrie a anului 2013, cel ce nu există, ne promitea marea cu sarea, iar eu, ca idioata, mă grăbeam să mediatizez favorabil, normal că de aia nici nu mai merita să existe în forma în care a existat acel site, Opinii Cetăţeneşti. Ce ne promitea atunci cel ce nu există? Păi, ne promitea că va introduce RATB-ul, prima linie de RATB, fiind Snagov-Bucureşti, în urma unui parteneriat cu Primăria Capitalei, el fiind foarte bun prieten cu... Sorin Oprescu. Acum, Sorin Oprescu, săracu, e unde e, adică ba pe la pârnaie, ba în arest la domiciliu, prietenia cu cel ce nu există cred că se menţine, promisiunea introducerii RATB-ului la Snagov, nici pe departe!

În timpul campaniei electorale din anul 2012, cel ce nu există, ca să iasă primar, cunoscând doleanţele cetăţenilor cu transportul de navetă spre Bucureşti către un loc de muncă, promitea... marea cu sarea, că va achiziţiona el autobuze ale Primăriei, în ca ... Detalii... »

Vizualizări: 195 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-22 | Comentarii (0)

I-a trebuit să facă circ cu extinderea liceului, nefiind capabil să organizeze ani în şir o licitaţie şi când, în sfârşit, a organizat-o, i-a trebuit clientelă şi balamuc ca să... dărâme liceul în loc să-l extindă şi alte minunăţii de genul. Dacă vă mai amintiţi, aşa cum am probe şi nu una singură, am fost cooptată în această mascaradă de dl. primar,.în sensul de a da vina pe fosta conducere a Primăriei, pe dl. Apostol Muşat şi pe dl. Niculae Maican, precum şi pe unul dintre proiectanţi, pe dl. Marius Filimon, pretinzându-se că... ei ar fi vinovaţii, nu ştiu ce şi nu ştiu cum. OK, superb, la nivel de circ ideea dlui actual primar era bună, numai că numai şi numai incompetenţa au fost de vină atunci. A dlui primar actual, fireşte, pentru că nu un proiect de extindere corect dorea să rezolve el, ci el mai dorea nu ştiu câte miliarde peste din fonduri guvernamentale, ca să şi dărâme vechea clădire a lic ... Detalii... »

Vizualizări: 117 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-20 | Comentarii (0)

Vă invit să-l vedeţi şi să contribuiţi!

 


Site-ul Snagovul Liber este gata. I-am dat drumul şi pe Google începând de azi, pentru indexare în motoarele de căutare, ceea ce mai am de făcut la el, dar probabil că o voi face atunci când voi avea un pic de timp şi voi avea o imagine de ansamblu şi asupra celorlalte site-uri noi pe care le voi crea, va fi să fac un colţ de bannere cu trimitere către toate site-urile mele şi, eventual, cu site-urile partenere, de înregistrări de trafic şi aşa mai departe. Cum era, dacă vă mai amintiţi, şi pe Opinii Cetăţeneşti. Opinii Cetăţeneşti va fi repus în curând până la nivelul anului 2013 integral în forma sa iniţială, nu va mai fi un script tot de Geeklog, pentru că nu se poate deocamdată şi dacă nu se poate, nu mai stau să mai pierd timp şi bani cu un alt hosting şi cu un alt domeniu. Eu oricum sunt convinsă că îmi voi recăpăta numele ... Detalii... »

Vizualizări: 248 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-19 | Comentarii (0)


Hai să vă spun ceva, care este foarte simplu: degeaba are relaţii de afaceri cu unul şi cu altul, în schimbul susţinerii politice pentru un nou mandat candidat din partea PSD, pentru că el oricum nu mai are susţinere, iar pe linie politică, cei de la PSD vor realiza că primarul în funcţie nu are nici cum, nici de ce să aibă întâietate, în contextul în care este cum nu se poate mai clar că nu mai are sprijin popular. EL ORICUM NU ŞTIE SĂ FIE CORECT ÎNTR-O AFACERE, aşa că mai devreme sau mai târziu în astfel de lucruri oricum va claca şi decât să câştige un alt partid alegerile, eu sunt ferm convinsă că va propune şi PSD-ul un alt candidat. Pentru că are mari probleme pe linie de imagine, pentru că are mari probleme cu cetăţenii acestei comune, pentru că are mari probleme în mod evident în materie de tot. Astăzi, de exemplu, a avut loc şedinţă deîndată pentru ajutorarea unui cetăţean din ... Detalii... »

Vizualizări: 171 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-17 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 79 80 81 82 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0