Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:50 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor

Conţinutul acestui text VA MERGE DIN NOU LA POLIŢIE, PRECUM ŞI ÎN DOSARUL CIVIL CU DL. PRIMAR PENTRU CALOMNIE. INTERZIC TUTUROR ACOLIŢILOR DLUI PRIMAR SĂ-MI MAI FOLOSEASCĂ NUMELE SAU SĂ SE MAI LEGE DE NUMELE MEU!


Cât despre "Pamfletul Snagov Ilfov", PE CARE NU NUMAI EU L-AM ASOCIAT CU CEL CE NU EXISTĂ, CI EXTREM, EXTREM DE MULŢI CETĂŢENI, de pomană se chinuie să pretindă că nu ar fi aşa cineva care scrie "Bravo, dle primar, ce minunate realizări", ca să se mai facă şi de cacao pe deasupra cum că nu ar sta în spatele acestui cont el! Pentru restul lumii, doresc să fac câteva ample precizări: NU M-A PLĂTIT NIMENI SĂ DAU ÎN PRIMAR ŞI ÎN FAMILIA LUI. NU CRED CĂ TREBUIA SĂ MĂ PLĂTEASCĂ CINEVA PENTRU A-MI REVENDICA DREPTURILE LEGALE CÂND AVEM DE-A FACE CU TENTATIVA DE OMOR! Oricine mă mai denigrează, INSINUÂND CĂ AŞ FI NEBUNĂ FĂRĂ SĂ MENŢIONEZE UN COMPORTAMENT ANORMAL ... Detalii... »

Vizualizări: 76 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-17 | Comentarii (0)

Orice om politic ştie că EVITAREA SCANDALURILOR DIN TIMPUL UNUI MANDAT este cea mai potrivită cale de a nu-i aduce prejudicii de imagine. La sfârşit se trage linie, se vede ce-a făcut, ce n-a făcut, mai e bun de un nou mandat sau nu mai e, dar FĂRĂ SCANDALURI! Care scandaluri ori te propulsează într-un grad ridicat de simpatie, ceea ce nu e cazul, ori te fac de băcănia şi ruşinea tuturor. Or, cel ce nu există a avut mai multe scandaluri în timpul mandatului său, NICIUNUL DIN ACESTEA NEPICÂNDU-I BINE:


1. Primul scandal a început cu circul de la şcoală cu înlocuirea Ancăi Sandu din funcţia de director. Şi a început: cu denigrări, cu calomnii, cu ameninţări să demisioneze, cu plângeri penale aiuritoare în stil Roxana Niţu, cu mizerii, cu manevre, nepretabile la funcţia sa de primar, bineînţeles. Acesta a fost un scandal, lumea nu l-a uitat nici până în ziua de astăzi, a dat foa ... Detalii... »

Vizualizări: 74 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-17 | Comentarii (0)

A ieşit primar pe muchie de cuţit, la o diferenţă de 80 de voturi, în contextul în care nimeni nu avea nimic cu el de împărţit. Acum toată lumea are câte o problemă, toată lumea îl înjură, ce iluzii îşi mai face el de face în continuare manevrele astea? Cel mai probabil, bătălia pentru Primărie se va da între dnii Nichita Toma şi Vasile Dumitru. Cel mai probabil. Oricum, poate va fi dl. Mihai Anghel, nu Vasile Dumitru, poate vor fi alţii, poate candidează dl. Dan Zaharia, nu se ştie exact deocamdată, însă e cum nu se poate mai clar că cel ce nu există nu va mai fi nimic. Vrea să atragă acum din nou simpatia oamenilor din Tâncăbeşti, după ce patru ani de zile n-a făcut pentru ei nimic. Dar, stai puţin, ce-a făcut pentru Ciofliceni, de exemplu? ACELAŞI LUCRU: NIMIC! Pentru Ghermăneşti, nimic, pentru Snagov nimic, numai propagandă, numai intrigi, numai aiureli, numai strâmbe, numai oameni aduşi în pragul disp ... Detalii... »

Vizualizări: 174 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-17 | Comentarii (0)

Am şi eu o rugăminte, cum nu se poate mai publică, cum nu se poate mai normală şi mai pertinentă: CINE NU ŞTIE CARE A FOST PROBLEMA ÎNTRE MINE ŞI CEL CE NU EXISTĂ, care au fost infracţiunile, documetele, persecuţia politică la adresa mea, păcălelile şi toate celelalte, să NU se mai bage, să nu mai comeneteze, el încearcă să se autovictimizeze de pomană şi asta e! VĂ MAI ADUCEŢI AMINTE CÂT DE LAUDATIV AM SCRIS LA ADRESA PERSOANEI LUI PREŢ DE DOI ANI DE ZILE? VĂ MAI ADUCEŢI AMINTE CUM DĂDEAM ÎN OAMENI FĂRĂ NICIO VINĂ ŞI CARE NU MI-AU FĂCUT NICIUN RĂU? Bun, care a fost pe urmă treaba cu prelungitorul de curent electric tăiat, cu nevasta, cu soacra, cu altele şi alte, CHIAR NU ARE ROST SĂ VĂ BĂGAŢI ŞI SĂ MĂ ÎNTREBAŢI NIMIC, COBORÂND TOTUL LA UN NIVEL DE CIRC. Discutăm despre evaziune fiscală, despre delapidare, despre justiţie, despre începeri de urmrăriri penale cu documente, despre asta discutăm, CE SCRIU PENTRU INSTAN ... Detalii... »

Vizualizări: 118 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-16 | Comentarii (0)

În zona Corbeanca-Baloteşti va exista un parc cu ape geotermale. E informaţie de ultimă oră! Bravo lor. Dl. Apostol Muşat, pe vremea când era primar, chiar negociase un amplu proiect de atragere turistică, cu exploatarea apelor geotermale. Deşi promisiune de campanie, aşa cum se arată în pliantul lui cel ce nu există, din anul 2012, acest proiect a fost îngropat practic definitiv la Snagov! Definitiv la Snagov de cel ce nu există, mult prea preocupat de râca cu lumea, inclusiv cu dl. Apostol Muşat, de ce să-l mai intereseze aşa ceva pe el? E bine că a reuşit Baloteştiul, ca atare proiectul de la noi va fi îngropat definitiv, pentru că oamenii se vor opri la Baloteşti, fiind mai aproape de Bucureşti decât noi, bineînţeles. Şi iată cum un lucru extraordinar reuşit de dl. Apostol Muşat este îngropat de cel ce nu există şi mai vrea şi-un nou mandat, cu începere de urmărire penală pentru tentativă de omor c ... Detalii... »

Vizualizări: 180 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-16 | Comentarii (0)

Din nou mare, mare agitaţie de campanie. Mai sare şi "jurnalistul" analfabet în apărarea lui cel ce nu există, nu ştiu ce! OAMENI BUNI, S-A TERMINAT CU CIRCUL! Ştiu că n-a vrut şi-a insistat cu manevrele şi cu minciunile, dar s-a terminat cu circul. ÎN DOSARUL 4553/P/2015 S-A ÎNCEPUT URMĂRIREA PENALĂ PE NUMELE LUI. O să postez şi documentul cât de curând, fac solicitare de copie de la Poliţie, l-am trimis la PSD şi am terminat discuţia. AZI AM VĂZUT CU OCHII MEI CĂ S-A ÎNCEPUT URMĂRIREA PENALĂ PE NUMELE LUI ÎN ACEST DOSAR. Deocamdată pentru distrugere şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, cu evidentă schimbare de încadrare în instigare la tentativă de omor. Ca atare, NU mai avem ce anume să mai discutăm în acest sens şi nu înţeleg pentru ce se mai agită, pentru că oricum e scos din cursa electorală în acest moment, pentru că, potrivit noului statut al PSD, NU va mai putea să cand ... Detalii... »

Vizualizări: 149 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-15 | Comentarii (0)

Vai, vai, vai, mare, mare realizare a lui cel ce nu există, în culmea ridicolului, din bani publici, a achiziţionat nişte zdrăngănele de Crăciun în parcul din faţa Primăriei şi ignorând total tot valul de promisiuni de pe "Primăria Snagov" nerealizate de la pasarela de la Tâncăbeşti şi un liceu incredibil de nou şi de frumos până la sfârşitul acestui an, până la reintroducerea RATB-ului din luna decembrie, el acum stă să se laude cu ele, mai ales cu lozinci de genul "BRAVO DOMNULE PRIMAR PENTRU REALIZARILE MINUNATE DIN PRAGUL SFINTELOR SARBATORI DE IARNA! CE BUCURIE!", pe Snagoveanca Snagov, de parcă am fi realmente cretini să punem botul la aşa ceva, mai ceva decât pe vremea lui Nicolae Ceauşescu.

În luna iunie a acestui an, au avut loc două şedinţe de consultări cu cetăţenii pentru reintroducerea RATB-ului. Oamenii s-au săturat de condiţiile mizerabile de transport şi, vă spun eu, dege ... Detalii... »

Vizualizări: 160 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-13 | Comentarii (0)

Pe ultima sută de metri, fără a figura pe ordinea de zi, a fost introdusă rectificarea bugetară în şedinţa de consiliu din data de 25 noiembrie. Deşi nu figurase pe ordinea de zi, ca să nu mai vorbesc despre dezbaterea publică, au fost luaţi bani de undeva, puşi în altă parte, a ieşit ca naiba, adică exact cum şi-a dorit cel ce nu există în concret. Bugetul nu a fost discutat în şedinţa de consiliu, de fapt şi consilierii au primit materialele chiar în acea zi. Fără avizul comisiei de specialitate, fără nimic. Şi cum materialele de şedinţă de consiliu pentru cetăţeni se lasă mult aşteptate, afişarea lor pe un panou mare a rămas un vis, mulţumiri dlui consilier Dan Zaharia că ne-a mai arătat şi nouă, fraierilor de snagoveni, postând pe Facebook ce anume prevede această rectificare bugetară, pentru a ne da seama că avem de-a face cu un dezastru absolut total al lui cel ce nu există, cu batjocura din banii p ... Detalii... »

Vizualizări: 179 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-12 | Comentarii (0)

Nu am intrat nici în Apă-Canal Ilfov, nici cu Euro-Apa n-am făcut nimic, iar în ceea ce priveşte Prodservice, Primăria s-a grăbit să ia serviciul de salubrizare de la dl. Simion Dumitru ca să-l dea din nou la Romprest, în mod clientelar şi absolut inutil. Pe dl. Simion Dumitru l-a păgubit, pe noi ne-a păgubit de la bugetul public, pe absolut toţi ne-a păgubit. Sinceră să fiu, nu înţeleg ce anume aşteaptă dl. Simion Dumitru de se chinuie pe calea proceselor civile, în loc să-i facă nişte plângeri penale lui cel ce nu există, pentru că şi-a bătut joc şi de Prodservice, în stilul său caracteristic, aşa cum şi-a bătut practic joc de toţi. În şedinţa de consiliu din 25 noiembrie, s-a propus şi s-a votat mandatarea primarului comunei Snagov în AGA Euro-Apa. Acum, la câţiva ani buni de când s-a aprobat intrarea Snagovului în asociaţia intracomunitară Euro-Apa, cred că ar trebui să existe şi pentru cetăţeni o dare ... Detalii... »

Vizualizări: 179 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-11 | Comentarii (0)

O scurtă analiză politică la Snagov ne arată următoarele aspecte: în momentul de faţă avem trei linii distincte, deşi două din ele le-aş uni, toate trei oricum înaintea lui cel ce nu există ca popularitate. Avem linia Mihai Anghel - Vasile Dumitru din partea PNL, mai există şi linia Dan Zaharia - Nichita Toma - Gheorghe Grigore. În aceasta din urmă sunt şi eu. Asta nu înseamnă că o să mă apuc să mai arunc vreodată cuvinte urâte la adresa celor din tabăra Anghel - Dumitru. Nimeni nu vrea asta din tabăra noastră, nici eu nu vreau, este important să ne tratăm unii pe alţii cu respect. Dl. Apostol Muşat rămâne un important jucător în peisajul snagovean, cu o popularitate deosebită. Cu siguranţă, va fi anti-cel ce nu există. Şi iată că deja se conturează împotriva lui cel ce nu există două grupuri, ambele mai bine poziţionate în simpatia cetăţenilor. Personal, aş fi vrut să văd o singură mare coaliţie anti-cel ... Detalii... »

Vizualizări: 147 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-12-11 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 80 81 82 83 84 85 86 »

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0