Snagovul Liber

Sâmbătă, 2018-03-24, 11:19 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » Arhiva intrărilor

Văd că DNA-ul a început să se mişte. Ba chiar foarte bine. Pe Piedone l-a săltat imediat, n-a stat la discuţii, imediat ce a văzut semnătura lui pe avizul de funcţionare de la Colectiv. Nici în privinţa altora, DNA-ul nu a mai stat la discuţii. Greşeala imensă pe care ar putea să o facă DNA ar mai fi să mai ţină vreodată procurori corupţi, reminiscenţe de pe vremea lui Băsescu pe acolo şi să nu ţină cont de adevăratele probe şi de adevăratele probleme. Vasile Ioniţă şi Doru Ţuluş, două nume negre în istoria DNA-ului, o pată neagră incalificabilă pe obrazul DNA. Ce-a făcut Vasile Ioniţă? A cercetat într-un mod incredibil dosarul 77/P/2011 în care a arestat doi primari, FĂRĂ PROBE, FĂRĂ NIMIC, CU PROBE FABRICATE, CA SĂ LE FACĂ PE PLAC A DOI INTERLOPI, FLORIAN PUIU ŞI CRISTIAN STOIAN. Dacă se mai vede pe undeva ceea ce era la mine în plângerea împotriva rezoluţiei scris de Vasile Ioniţă, cum că... din ideea că eu şi acu ... Detalii... »

Vizualizări: 189 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-07 | Comentarii (0)

Aşa cum vă povesteam, azi am fost la DNA. Şi să ştiţi că s-au schimbat multe pe acolo, de la pereţii din sala de aşteptare care au început să fie decoraţi cu desene, până la modalitatea de abordare a cetăţeanului de către procurorii de serviciu, care imediat te lămuresc şi cu deosebit de multă amabilitate. Chiar a început să-mi placă, să ştiţi, la DNA, doar presa strânsă buluc afară îmi amintea de clipele de coşmar trăite pe aici de foarte mulţi dintre infractori de rang înalt, care din măreţi împăraţi ai politicii româneşti s-au trezit după gratiile reci. Şi adevărul este că trebuie să mă învăţ cu această clădire, nu de alta, dar în momentul de faţă am trei doare aici, făcute de mine, desigur, la care va trebui mult probatoriu să adaug şi probabil că foarte multe ore voi sta pe acolo, pe la audieri, în calitate de denunţătoare, de parte vătămată. De, nene, de, dacă onor domn primar a considerat că e mai bine să ba ... Detalii... »

Vizualizări: 168 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-06 | Comentarii (0)

Victor Ponta a demisionat. În urma unei tentative de omor clar probată la adresa mea şi după toate mizeriile incalificabile de pe contul "Mizerabila Predan" din partea soţiei sale, dar nu doar la adresa mea, ci şi la adresa altora, care îl susţineau, însă, clar pe el ca primar, Marian Oancea ÎN LOC SĂ DEMISIONEZE, CE FACE? TRAFIC DE INFLUENŢĂ CU JUDECĂTOAREA ALINA GHIHANIŞ LA JUDECĂTORIA BUFTEA SĂ-MI SUSPENDE MIE SITE-UL OPINII CETĂŢENEŞTI, DREPT PENTRU CARE SE ALEGE CU UN DOSAR PENAL LA DNA, UNUL LA DIICOT ŞI CU INSPECŢIA JUDICIARĂ ÎN VERIFICĂRI LA ALINA GHIHANIŞ. ŞI CU AVOCATA IOANA BURU PLĂTITĂ DIN BANII PUBLICI AI PRIMĂRIEI SNAGOV SĂ SUSŢINĂ INTERESE PERSONALE ŞI DE FAMILIE. Teama declarată şi la Poliţie şi în instanţa de judecată pentru care a început aceste acţiuni incalificabile într-o democraţie la adresa unei jurnaliste este incredibilă: se temea că va pierde alegerile din cauza mea, pent ... Detalii... »

Vizualizări: 274 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-04 | Comentarii (0)

Drumuri nu sunt, şcolile sunt deplorabile şi vai de mama lor, elevii învaţă în condiţiile în care învaţă, nici manuale nu au, la oameni le plouă în cap în case sau cad blocul pe ei, nici nu mai contează. Domnul cel ce nu există s-a gândit să facă ce anume credeţi? MODERNIZĂRI ŞI TOT SOIUL DE ÎNLOCUIRI ÎN PRIMĂRIA SNAGOV. N-am mai fost demult în Primăria Snagov de scârbă, dar ce pot să vă spun despre acest proiect sunt următoarele lucruri:


1. SE REALIZEAZĂ CU O FIRMĂ CLIENTELARĂ AGREATĂ DE CEL CE NU EXISTĂ CU IMPLICAREA UNUI DOMN CONSILIER PRIETEN APROPIAT, CARE MAI APARE ÎN RAPORTUL CURŢII DE CONTURI ŞI E ABONATĂ LA DELAPIDARE ÎN PRIMĂRIA SNAGOV


2. SE REALIZEAZĂ FĂRĂ NICIUN STUDIU DE OPORTUNITATE ŞI FĂRĂ SĂ FI FOST APROBATĂ DE CONSILIUL LOCAL


3. SE REALIZAZĂ FĂRĂ SĂ SE RESPECTE LEGEA ACHIZIŢIILOR PUBLICE.


Oamenii sunt de-a dreptul revoltaţ ... Detalii... »

Vizualizări: 167 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-11-03 | Comentarii (0)

Tragedia de astăzi din clubul Colectiv îmi aminteşte de tragedia care era să se producă în luna februarie a acestui an la Tâncăbeşti, la şcoală, când din fericire, 27 de copii au fost nu morţi, ci evacuaţi rapid afară,.leşinaţi cu monoxid de carbon. Îmi amintesc şi NU trebuie să uităm niciodată cinismul primarului cu care a întâmpinat situaţia tragică de la şcoală, dând vina tot pe... copii, în niciun caz pe clientela sa întreţinătoare de centrale şi ne vorbea despre Twin Peaks ca un teatru al absurdului, în memorabilitatea acelor expresii care s-au vehiculat pe toate televiziunile, după care, cu un tupeu incomensurabil, la proces a venit cu ideea cum că... tot eu sunt vinovată de ce... am postat comentarii pe site-urile televiziunilor care au prezentat evenimentul tragic, de şi acum mă întreb până unde pot merge limitele tupeului, ale cinismului şi ale nesimţirii de fapt. Nu ştiu de ce mă mir când eu, în ... Detalii... »

Vizualizări: 125 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-10-31 | Comentarii (0)

Lipsa de transparenţă  legată de extinderea transformată în dărâmare a clădirii liceului "Mihail Kogălniceanu" din Snagov din partea Primăriei Snagov este una totală şi bineînţeles că de rău augur. 4,5 milioane de euro. Atât era valoarea lucrării de extindere a liceului, contractată prin Ministerul Dezvoltării de fostul primar Apostol Muşat. După îndelungi manevre şi incompetenţă în a organiza o licitaţie publică, actualul primar a organizat, după... trei ani (atenţie!) o licitaţie, în care s-a licitat la aproape... jumătate din sumă, numai că asta a fost o altă manevră din partea primarului care nu există de a mai stoarce nişte bani prin firma de consultanţă a dlui Răzvan Săvulescu, care a venit în şedinţă de consiliu să explice cum că ar fi necesară nici mai mult nici mai puţin decât... dărâmarea clădirii liceului cu totul. NU ştim şi probabil că nu vom şti niciodată de bună voie, ci doar prin ... Detalii... »

Vizualizări: 143 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-10-31 | Comentarii (0)

Mâine o să fiu din nou la Ministerul de Interne, aşa cum spuneam. Fiind infracţiuni cu împăcarea părţilor, am vrut să mă împac şi am dat acest lucru în declaraţie scrisă cu dl. Cătălin Pavel. Ameninţarea, lovirea etc sunt infracţiuni cu împăcarea părţilor, la fel şi calomnia pe civil. Cu Pavel Sile va fi la fel de simplu mâine să mă împac şi cu el. Nu ştiu cum o să fac cu dna Gabriela Baicu şi cu dl. Daniel Acsente, cu abuzul în serviciu, dar găsesc eu o modalitate şi asta şi spun. În ceea ce priveşte prima plângere penală, aceea cu Georgica Nedelcu, voi arăta că reluarea cazului legat de actele de şantaj ale Mizerabilei Predan (ştiţi toţi cine este, nu-i mai dau numele real) clasată de dl. Acsente a fost suficientă ca eu să fiu mulţumită că se va relua acest caz. Voi spune că cel ce nu există mi-a zis să o introduc în cauză pe Georgica Nedelcu, voi spune şi astfel de lucruri, că el a aflat de această relaţie de pe ... Detalii... »

Vizualizări: 126 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-10-28 | Comentarii (0)


O investigaţie reală, palpabilă, în care vom spune tot adevărul într-un mod probat şi de necontestat


În luna august a anului 2013 am fost invitată de cel ce nu există la o şedinţă care dezbătea problema extinderii Liceului "Mihail Kogălniceanu" din Snagov. La acea şedinţă, cel ce nu există a dorit să dea vina în totalitate pe firmele de proiectare pentru nereuşita organizării licitaţiei de extindere a liceului. Cel ce nu există mai spunea că de vină ar fi... dl. Marius Filimon, pentru că este... nepotul dlui Apostol Muşat şi lucrează la una din firmele de proiectare. Sigur că am început şi investigaţia de presă legată de acest caz. Dl. Apostol Muşat a rămas surprins şi a blamat incompetenţa actualei conduceri a Primăriei Snagov pentru incapacitatea sa de a organiza o licitaţie pentru un proiect câştigat în vremea mandatului său, fiind atrasă suma de 4 ... Detalii... »

Vizualizări: 265 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-10-27 | Comentarii (0)

Mă jucam, neavând ce face mă jucam şi jucându-mă aşa, am făcut un nou site. Dragi snagoveni, în mod special, vă veţi bucura de un nou site, nou-nouţ, drăguţ, zic eu, evident că în construcţie şi cu o platformă în limba română de această dată, am zis doar să mă distrez puţin scriind ceva. Seamănă cu Europa Liberă de Snagov ca şi concepţie, numai că e altul. Pentru că libertatea noastră contează, pentru că dictatura trebuie să se sperie de libertatea noastră şi de vocea libertăţii noastre. Trebuie să arătăm că Snagovul NU mai e al lui Nicolae Ceauşescu şi că ne putem liber, în mod absolut civilizat şi corect gramatical, exprima. Numai împreună cu dvs., dragii mei cetăţeni din Ghermăneşti, Snagov, Ciolficeni, Tâncăbeşti şi Vlădiceasca trebuie să demonstrăm că existăm şi că NU avem chef să ni se pună pumnul în gură de către nişte analfabeţi. Clar.

 

Pornim la un nou drum fără cel ce nu există. Ne ... Detalii... »

Vizualizări: 103 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 2015-10-27 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 80 81 82

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0