Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:44 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » August » 3 » A jigni, a crea discordie, a fura, a privi cu aroganţă cetăţenii - E TOT CE FACE ŞI CE ŞTIE SĂ FACĂ CEL CE NU EXISTĂ!
7:15 PM
A jigni, a crea discordie, a fura, a privi cu aroganţă cetăţenii - E TOT CE FACE ŞI CE ŞTIE SĂ FACĂ CEL CE NU EXISTĂ!

 

Cu micile perioade în care cel ce nu există s-a străduit (nu prea i-a ieşit deloc bine!) să mă corupă şi să mă păcălească pentru a mă atrage din nou de partea lui, cel ce nu există a avut doar o atitudine disperată, cu valenţe de boală psihică, îndreptată împotriva mea. Nu scapă nicio ocazie, deşi nu ştiu cu ce anume îl încântă dacă mă tratează cu lipsă de respect. Nu face decât să mă înverşuneze şi mai mult împotriva domniei sale, mai ales pentru că eu, cunoscând bine legea, cunosc bine şi faptul că domnia sa face o serie de abuzuri şi, drept consecinţă, într-o bună zi oricum o să răspundă în faţa legii pentru ele. Cu cel ce nu există nici n-ai cum să te comporţi, pentru că dat fiind faptul că are anumite probleme de natură psihică, el vede peste tot numai... "zdrenţe", numai "proxeneţi", numai "amanţi şi amante", numai "interlopi", numai "beţivi", numai "homosexuali", numai "nebuni". Habar n-am cum dracu se face că toţi aceştia sunt adversarii săi politici. Calomnia este la cel ce nu există o stare de fapt. Se excită din calomnie, eu cred că cel ce nu există nu face nimic altceva decât să creeze o stare de tensiune inutil, pe care, dacă era deştept, o rezolva încă de dinainte să degenereze, chemând pe toată lumea la un comportament decent. O serie de aberaţii debitate despre toate persoanele, mă mai şi punea să le scriu în vremea când eram prieteni, acesta este stilul lui de viaţă şi de hrană, dacă nu împroşcă cu noroi oamenii care nu sunt de acord cu politica lui de jaf, nu se simte bine cel ce nu există, e o modalitate de a trăi.

Evident că nu doar că nu a rezolvat problema cu aberaţii, dar a accentuat-o, din simplu motiv că eu n-am făcut deloc economie de apărare în faţa legii penale de inepţiile lui. Cu mine comportamentul necivilizat, implicarea în viaţa privată a oamenilor, obsesie sexuală la adresa mea, NU merge. Dacă mă priveşti aşa, devii cel mai mare duşman al meu. Or, singurul apt să devină cel mai mare duşman al meu a fost cel ce nu există, din simplu motiv că el a fost singurul care a avut un astfel de comportament. Sigur, eu am fost cea mai jignită, sunt ferm convinsă că, în cele din urmă, instanţa de judecată îmi va da dreptate şi voi mai obţine şi nişte daune morale substanţiale în acest context, însă atitudinea nu este una de tip nou a lui cel ce nu există. El râdea de absolut toată lumea, găsind oricui nod în papură cu jigniri, iar singurul comportament dezechilibrat şi în plan sexual şi în toate planurile este numai al lui.

Departe de a răspunde la întrebările mele sau ale cetăţenilor legate de cheltuirea banilor publici sau de abuzul său în serviciu cu coruperea de consilieri, cel ce nu există crede că dacă jigneşte scapă de aceste întrebări. Din păcate, la patru ani de la izbucnirea conflictului dintre mine şi el, el nu realizează că astfel de degenerări de la realitate NU mă determină deloc să tac, ba dimpotrivă, mă înverşunează şi mai mult să deschid noi procese şi să formulez noi plângeri penale, PENTRU CĂ EU NU MĂ LAS CĂLCATĂ ÎN PICIOARE, MAI ALES DE OAMENI ANALFABEŢI ŞI RĂI. Asta este clar. Ce tupeu, ce aere de aroganţă, ce chestii de genul? Acestea nu merg cu mine. Mari şi pompoase plângeri, ca să aibă tot el de ce să se facă de râs, dar nici nu  încearcă să le explice prietenilor lui că aşa NU merge cu mine, mai urât fac şi mai mari probleme în faţa legii vor avea cu mine, dacă procedează la fel ca el, adică cu tupeu, cu mârlănie, cu jignire, cu ameninţare, cu treburi de genul acesta. Să nu uităm că - mai am inclusiv înregistrarea, dar norocul lui este că n-am depus plângerea penală în termenul legal de trei luni - cu altă ocazie, acelaşi Doru Matei m-a ameninţat că îmi arată el mie. Asta era ameninţarea, nu ameninţarea cu chematul în judecată. Eu n-am uitat, chiar dacă am renunţat să mai formulez plângere penală, iar acum îmi pare rău. Ce-a făcut Cristian Ionescu cu DNA-ul şi cu aiuritoarele acelea pretinderi din plângerea penală îndreptată împotriva mea? Dacă ar ţine la modul real la noii săi aliaţi, i-ar şcoli puţin în lupta sa împotriva mea: "n-o jigni pe aia, nu pretindeţi că vă ameninţă cu legea, că o să pierdeţi fix cum am pierdut şi eu". Nu, el poate tot mai speră că-l va răzbuna altul, iar ameninţarea cu legea, printr-un miracol, devine ameninţare reală peste noapte şi că procurorii s-au ţăcănit şi vor crede că e ameninţare sau el poate încă mai speră într-un miracol de genul să cedez dacă sunt călcată pe cap şi să tac din gură, să nu mai scriu nimic.

Aşa cum mă cunoaşte bine de ani de zile, atitudinea jignitoare este cea care mă revoltă. Să nu uităm că nu atât relaţia mea cu cel ce nu există în sine m-a deranjat, puteam să şi tac până la urmă în privinţa pasiunii sale faţă de mine ca femeie, ci jignirea. Mai întâi cu "amantul" şi "amanta", mai apoi cu inepţiile alea de pe Mizerabila Predan. Cu ce s-a ales de pe urma contului "Mizerabila Predan" şi de pe urma circărelilor ălora cu "amantul" şi "amanta"? Cu un făcut de râs îngrozitor peste tot la instituţiile serioase, Poliţie, instanţă etc, cu un făcut de râs pe linie de partid şi de instituţii de administraţie publică, tâmpeniile sale fiind acum deja celebre, cu mai multe plângeri penale şi acţiuni de chemare în jduecată, cu un război cumplit care, dacă era în toate minţile, realiza şi el că n-are sens să fie purtat, în condiţiile în care eu nu-i declarasem lui război. Necunoaşterea legii, infatuarea că mă poate învinge pe mine repede, jocul de teatru, de credea că nu mă prind şi toate celelalte aiureli, cu intrigile şi cu strâmbele au făcut să aibă NUMAI ŞI NUMAI DE PIERDUT. Poate că ar fi trebuit să realizeze şi el până la acest moment asta, ca să nu mă mai combată tot cu... nervozitate şi cu jigniri!


Nici păcăleala pe la spate, nici denigrarea pe la spate nu au funcţionat cu mine. Acum oricum s-a prins toată lumea şi nu mai merge cu inepţiile lui, dar cel ce nu există nu înţelege de foloseşte aceleaşi metode. Nu înţeleg în condiţiile astea REPET PERPETUATE DE PATRU ANI DE ZILE, el încă mai speră că eu aş mai putea trece vreodată de partea lui, că eu n-am conştiinţă, că eu mi-aş putea trăda culmea prietenii ca să... fiu cu cel ce nu există. Nişte aberaţii în mintea lui.


Cum îşi explică şi cum îşi explică stimabilii cetăţeni că eu n-am avut niciodată nicio problemă de dat în judecată sau de plângeri penale decât cu cel ce nu există sau cu trei dintre oricum acoliţii săi, abonaţi la banii publici sau trădători (Cristian Ionescu, Alexandra Ştefan, iar acum, mai nou, Doru Matei)? De ce n-am avut nicio problemă de genul acesta cu... Nichita Toma, să zicem? Am dat un exemplu aiurea. Sau cu Vasile Dumitru? Sau cu Mihai Anghel? Deşi s-a străduit cu cerul şi pământul să facă zânzanie între mine şi dl. Gheorghe Grigore, astfel încât să ajungem să ne certăm la modul urât, aşa cum am făcut-o cu Cristian Ionescu de exemplu, îmbrăcând calea instanţelor de judecată, NU DOAR CĂ NU A REUŞIT, DAR NU VA REUŞI NICIODATĂ, DIN SIMPLU MOTIV CĂ DL. GRIGORE ESTE UN OM ECHILIBRAT, MANIERAT ŞI NU SE PUNE PROBLEMA ŢIGĂNIRII CUM FACE CEL CE NU EXISTĂ. Asta nu înseamnă că nu a încercat din răsputeri şi nu s-a ales cu represalii zdravene din partea mea tot cel ce nu există. Cel ce nu există, până nu se dă în stambă, folosind aceleaşi metode vechi, dar perfide, pentru că nici măcar imaginaţie prea multă nu are, nu se lasă niciodată, acesta este adevărul şi de aceea, eu cunoscând acum bine adevăratul său caracter sau, mai degrabă spus, lipsa sa totală de caracter, nu se lasă, nu se simte bine, iar eu cum îl cunosc, normal că nici nu se pune problema să mai subscriu vreodată la mizeriile lui. Dar n-ar sta şi el locului cel ce nu există deloc. Fură şi dacă îl întrebi ce s-a întâmplat cu banii, tace. Ai o problemă, vrea să te corupă. Dacă nu reuşeşte, cheamă Poliţia Locală să te evacueze. E de-o incompetenţă crasă ca primar, dar dacă spui explicit acest lucru, începe să te înjure ţigăneşte, nu dă explicaţii pentru nimic, însă are pretinderea să fie respectat, chiar dacă el nu respectă la modul real pe nimeni, doar se foloseşte de oameni ca de nişte cârpe utile pentru jaful lui.

O ASTFEL DE ATITUDINE NU MAI POATE FI DEMNĂ DE SUPORTAT DE CĂTRE NOI, CETĂŢENII ACESTEI COMUNE. O persoană fără cultură şi cunoaştere de carte, dar ajuns primar cu mită electorală, adoră să ne calce în picioare prin metode demne de spitalul de nebuni: şmecheria, jocul de teatru, minciuna, introducerea de zânzanie, ameninţarea, înjuratul şi aşa mai departe. Mai votaţi-l, măi, oameni buni. E competent nevoie mare, a construit numai şcoli, ba chiar şi liceul, a atras numai fonduri europene, a făcut spitale, străzi de ţi-e milă să calci pe ele, ieftin şi economicos, ascultă fiecare cetăţean în parte, este preocupat de problemele comunităţii, nu este arogant deloc. Dar dacă pe voi v-au făcut câteva sute de lei mită electorală, eu nu mai am ce comenta! Păi, aşa făcea Apostol Muşat pe vremea când era primar? Pe cine a jignit Apostol Muşat din toată comuna Snagov? La cine a chemat Apostol Muşat Poliţia Locală să fie evacuat? Pe cine a privit Apostol Muşat cu aroganţă? Măcar uitaţi-vă şi comparaţi puţin. Şi Apostol Muşat chiar era un bun manager, cu toate astea, aroganţa, zânzania, vorbitul urât cu cetăţenii îi erau străine. Vine cel ce nu există, nu face nimic, fură de stinge, în schimb e de-o aroganţă de nu-i poţi ajunge la nas nici cu prăjina. Eu nu înţeleg realmente cum de l-au mai votat cetăţenii şi pentru un al doilea mandat în condiţiile astea. Pe bune! De aia mă enervez că ne disipăm aşa în loc să ne unim, iar disipaţi nu vom face nimic altceva decât să-i dăm o nouă şansă lui cel ce nu există, să continue atitudinea asta frustrată şi debusolată în raport cu noi toţi, cetăţenii acestei comune, să ne trateze la mişto, fie ca pe servitorii lui, fie ca pe nişte gunoaie, să ne arunce nişte oşcioare din când în când, ca să se înfrupte el din banii noştri, iar noi să nu deschidem gura. Vă convine, oameni buni?


Mirela Predan

 

Vizualizări: 27 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0