Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:13 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 29 » Aderaţi la Mişcarea de Opoziţie Unită ANTI-CEL CE NU EXISTĂ!!!!!!!! TOT SNAGOVUL ODATĂ!!!!!!
11:17 PM
Aderaţi la Mişcarea de Opoziţie Unită ANTI-CEL CE NU EXISTĂ!!!!!!!! TOT SNAGOVUL ODATĂ!!!!!!

 


Aşa cum bine aţi văzut, am reluat operaţiunea SCRIS şi aşa o voi ţine de acum înainte, sper, zilnic. REIAU IDEEA DE OPOZIŢIE UNITĂ, ABSOLUT NECESARĂ! Reiau ideea că trebuie să se alăture toţi oamenii de bine acestei idei de opoziţie unită, pentru a scăpa de această ciumă a Snagovului. Nicăieri nu e opoziţia dezbinată. AŞTEPT TOŢI OAMENII DE BINE DIN ACEASTĂ COMUNĂ, INDIFERENT DE FOSTELE NEÎNŢELEGERI PERSONALE DIN TRECUT. Ştiu, cunosc ideea, cel ce nu există vrea să facă zânzanie, pentru că la altceva nu se pricepe. NU ESTE DELOC NECESAR SĂ-I CĂDEM ÎN PLASĂ. Întotdeauna cel ce nu există a avut câştig de cauză prin zânzanie, cel ce nu există la asta se pricepe cel mai bine: la dezbinare. NU cred deloc în ideea de nemaipomenit asentiment al populaţiei faţă de ALDE Snagov condus de Alexandru Taşcă, este o tâmpenie şi o manipulare. NU dau în nimeni fără să verific şi fără să fie informaţii din sursă sigură. Poate că a înţeles şi cel ce nu există treaba asta, dar văd că încă mă ia de stupidă şi de proastă! NU am nimic de împărţit cu nimeni decât dacă îl văd cu ochii mei sau aud din sursă sigură că face câte o boacănă. Noua Organizaţie ALDE Snagov are fix 12 membri, cu Tiberiu Jugănaru cu tot. Şi cu avocatul Primăriei, Şi nici 12 nu are, din simplu motiv că mai sunt foarte multe persoane din afara Snagovului care au dat like-uri. Aiurea ca să se afle în treabă. Ca atare, ideea de organizaţie nemaipomenită a ALDE NU există. LEGAL, ÎN ACEST MOMENT LA SNAGOV NU MAI EXISTĂ NICIO ORGANIZAŢIE ALDE şi aş vrea să ne înţelegem bine. De asemenea, aş vrea să ne înţelegem bine inclusiv asupra aspectului că cel ce nu există NU a deţinut şi nu deţine nici în continuare majoritatea simpatiei populaţiei. Aşa cum am spus şi nu o singură dată este vorba despre o nefericită legislaţie, dublată de mita electorală. DA, ESTE ADEVĂRAT, OAMENII SE TEM SĂ SE EXPRIME, ACESTA ESTE ASPECTUL CARE MĂ DERANJEAZĂ, SE EXPRIMĂ PE LA COLŢURI DE STRADĂ, NU SE EXPRIMĂ ÎN MOD ORGANIZAT, NU PROTESTEAZĂ ÎN MOD ORGANIZAT, AŞA CUM SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ALTE LOCALITĂŢI. DE TEAMĂ. Am spus că discutăm despre o situaţie sociologică atipică. LEGAL NU ARE CEL CE NU EXISTĂ CE SĂ FACĂ, ILEGAL, E DEOSEBIT DE RĂZBUNĂTOR, DE ACEEA OAMENII SE TEM! Face probleme, face probleme de natură penală şi se vede bine că organele abilitate nu-l mai saltă odată! Din păcate!


STRATEGIA MEA RĂMÂNE ÎN CONTINUARE UNITATEA. NU POATE MITUI O COMUNĂ ÎNTREAGĂ, NEMULŢUMITĂ DE CÂTE CEVA FIECARE. Mituieşte o dată la patru ani, mai dă câte ceva pe la cerşetorii care se duc la el să-i ceară, dar asta nu înseamnă că e nemaipomenit de iubit şi de simpatizat de populaţie. Clară treaba!


RĂMÂN LA PĂREREA MEA CĂ AR TREBUI SĂ EXISTE UNITATE. UNITATE PENTRU UN BUGET LIBER DE FURTIŞAGURI. UNITATE ÎNTRE PRINCIPALII DOI COMBATANŢI AI LUI CEL CE NU EXISTĂ, O UNITATE DE OPOZIŢIE, FĂRĂ NICIO CONCURENŢĂ, PENTRU CĂ NU ESTE CAZUL. MĂ REFER LA DL. GHEORGHE GRIGORE ŞI MIHAI ANGHEL. Da, ar trebui să fie uniţi şi unul de partea celuilalt, înglobând toate nemulţumirile populare. Toate. Da, Mihai Anghel a făcut şi greşeli, asta nu înseamnă că nu ar fi un om inteligent şi dacă ar vrea nu ar putea să vină lui cel ce nu există de hac odată! Despre asta discutăm de fapt, nu se poate. DECI MĂ LASĂ RECE ZÂNZANIA LUI CEL CE NU EXISTĂ. Sigur că el asta vrea: dezbinare. EU NU VREAU DEZBINARE! EU CONSIDER CĂ ESTE NEVOIE DE UNITATE ŞI CONSIDER CĂ ESTE NEVOIE CA, UNIŢI, SĂ ARĂTĂM NEMERNICIILE LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI ILEGALITĂŢILE SALE. Cunosc faptul că oamenii din Snagov sunt sătui şi nemulţumiţi de cel ce nu există şi de aberaţiile sale. ESTE O REALITATE, CE NU MAI POATE FI DE CEL CE NU EXISTĂ IGNORATĂ. Cunosc faptul că nici dracu nu a subscris la mizeriile lui Alexandru Taşcă, ideea de Organizaţie cu mulţi membri este O ABERAŢIE. S-au dus toate ciurucurile de la cel ce nu există să... sprijine aşa-zisa organizaţie. LEGAL, E ÎN AFARA LEGII ŞI N-ARE DECÂT SĂ-ŞI DEMONSTREZE MUŞCHII LA ALEGERILE VIITOARE, ÎN NICIUZN CAZ ÎN ACEST MANDAT PE SPEZELE DLUI GHEORGHE GRIGORE, ÎN NICIUN CAZ CU APROBAREA BUGETULUI PRIN VOTUL LOR ŞI AŞA MAI DEPARTE.


În ceea ce priveşte viceprimarul, este adevărat că Nichita Toma a ajuns viceprimar ilegal, legea a spus-o, instanţa de judecată. Însă venirea lui Cristian Ionescu viceprimar ESTE CU ATÂT MAI ILEGALĂ. A DEMISIONAT. SĂ SE DUCĂ LA PLIMBARE. LA ALEGERILE VIITOARE. Nici nu se pune problema. Un viceprimar legal va veni la Snagov abia atunci când vor avea loc alegeri anticipate!


Şi cu asta am încheiat discuţia! NU se înţelege bine treaba asta. Un procuror necorupt să vină şi să-l ia pe cel ce nu există şi să-l salte odată! Pentru că asta este singura soluţie pentru NECONTINUAREA situaţiei anormale.


Ce pot să fac eu? Să-mi intensific seria articolelor prin care să arăt şi să demonstrez care este trista realitate şi să readuc la lumină infracţiunile şi nemerniciile lui cel ce nu există. Să merg pe la Parchete, Poliţie şi pe la Tribunal, pentru a-l aduce pe cel ce nu există în faţa instanţei de judecată, pentru a răspunde pentru infracţiunile sale. Să fac diverse sesizări către diverse instituţii abilitate ale statului, legate de situaţia infracţională de la Snagov legată de cel ce nu există. Ce poate să facă Mihai Anghel? Să arate lumii realitatea, să posteze materialele de interes public, inclusiv şi implicit legate de buget, aşa cum a promis că o va face, să facă dezbatere publică şi şedinţă de organizaţie. NU, NU ESTE ADEVĂRAT CĂ NELU OLTEANU (MAGU) A TRĂDAT. Cât despre Cătălin Pavel, în primul rând mă rog la Dumnezeu să-l însănătoşească! NU cred că a trădat, Doamne iartă-mă, ceea ce se susţine despre el, mai ales în situaţia în care este, mi se pare o aberaţie! Mă rog la Dumnezeu să se însănătoşească şi să fie alături de noi, în această echipă de opoziţie unită! NU se pune problema să nu înţeleg situaţia delicată în care se află. N-am luat-o razna! Singura problemă a PNL-ului este Doru Matei, care trebuie să plece cât mai grabnic, exclus fiind, nu să mai stea şi să mai facă spectacol. Odată rezolvată această problemă, PNL NU mai are nicio altă problemă. Am tot respectul şi toată compasiunea faţă de Cătălin Pavel şi tot respectul faţă de Magu! Ce poate să facă Gheorghe Grigore? Să-şi adune din nou o echipă, cu ducerea la coşul de gunoi a celor care l-au trădat şi batjocorit! CINE ARE CHEF SĂ MAI RĂMÂNĂ ÎN JURUL SĂU, SĂ PRICEAPĂ PENTRU TOTDEAUNA ODATĂ CĂ ALĂTURI ŞI DE DL. GRIGORE, ŞI DE CEL CE NU EXISTĂ, NU SE POATE! M-am săturat de nemernicie şi de perversitate. Să se arate, să vorbească cu lumea, să vină cu idei, este un om vertical şi demn, cu siguranţă are simpatia tuturor. Ce puteţi face chiar dvs? SĂ NU VĂ MAI TEMEŢI, SĂ IEŞIM CU TOŢII ÎN STRADĂ, SĂ PARTICIPĂM LA ŞEDINŢELE DE CONSILIU, SĂ NE EXPUNEM PUNCTELE DE VEDERE CLAR ŞI EXPLICIT, SĂ LUĂM ATITUDINE PE FACEBOOK, SĂ NU NE MAI LĂSĂM CĂLCAŢI ÎN PICIOARE, PROTESTÂND DOAR PE LA COLŢURI DE STRADĂ.


CINE VREA SĂ SE ALĂTURE ECHIPEI NOASTRE, INFINIT MAI MARI DECÂT CEA CONDUSĂ DE CERŞETORUL CU TALENTE DE INTELECTUAL ALEXANDRU TAŞCĂ, FĂRĂ ADEZIUNE, FĂRĂ NIMIC, VĂ AŞTEPT ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE. ŞTIU CĂ SUNTEM MULŢI, SUNTEM MII, TOŢI VREM SĂ SE ÎNLĂTURE MIZERIA ASTA REPREZENTATĂ DE CEL CE NU EXISTĂ ODATĂ!


Mirela Predan

Vizualizări: 75 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0