Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:08 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Februarie » 18 » Alexandru Taşcă ne anunţă că ar fi demisionat din funcţia de preşedinte ALDE Snagov, neales de nimeni - Cu sau fără revenire?
2:26 AM
Alexandru Taşcă ne anunţă că ar fi demisionat din funcţia de preşedinte ALDE Snagov, neales de nimeni - Cu sau fără revenire?

Aşa cum se poate observa, pe pagina ALDE Snagov de Facebook apare o postare din data de 15 februarie cu următorul conţinut: "Dragi simpatizanti ALDE,

Astazi la ora 11 mi-am inaintat demisia din functia de presedinte al organizatiei ALDE Snagov, catre presedintele ALDE Ilfov, domnul Nicolae Nasta.

Alexandru Tasca"


Acuma nu ştiu dacă face parte din acele demisii cu revenire sau nu, în circul numit Gandiaye - Snagov absolut orice este posibil. Sinceră să fiu, dl. Alexandru Taşcă NU ar fi trebuit să preia niciodată o astfel de organizaţie locală, făcând jocurile lui cel ce nu există. De ce a demisionat Alexandru Taşcă? Sinceră să fiu sunt mai multe posibile variante de răspuns:


1. Ca să-şi bată joc de noi şi să revină ulterior asupra demisiei să demonstreze că se poate. În acest caz, ţin să-i subliniez aspectul că treaba asta NU se poate decât la spitalul de nebuni. Demisionezi din funcţia de şef de salon, după aia revii, te dai iar şef de salon, toţi ceilalţi 30 de nebuni înghesuiţi în vreo 10 paturi te recunosc, în fine... Acolo nu-i nicio problemă dacă îţi dai demisia după care revii... Nimeni nu te ia în serios, nici când ţi-o dai, nici când revii. În plan juridic, acest lucru NU se poate!


2. În sfârşit a înţeles că reacţia oamenilor este cea care este, adică una extrem de defavorabilă trădării şi nemerniciei la adresa dlui Gheorghe Grigore şi, ca atare, de ruşinea lumii, dl. Alexandru Taşcă, în sfârşit, a înţeles că NU are ce să facă cu un asemenea rol de circar şef, neales de nimeni, de nicio adunare de organizaţie ALDE, cu cei trei, cinci membri câţi are. El probabil că, mai ales ambalat de cel ce nu există, s-o fi dat grozav că face organizaţie de partid. Văzând că nu vine nici dracu să se înscrie în ALDE Snagov, cu tot ajutorul dat de cel ce nu există, trimiţându-şi în acest sens oameni cu misiune, precum Răzvan Tiberiu Jugănaru, normal că s-a făcut în faţa lui Nicolae Nasta de râs că n-a reuşit să adune nici 10 oameni, cu atât mai puţin să fie ce-a fost pe vremea dlui Gheorghe Grigore când oamenii au aderat masiv de s-a putut crea organizaţie şi, bineînţeles că, dacă mai avea un dram de luciditate, şi-a asumat eşecul efectiv. Am auzit chiar că s-a încercat şi atragerea de oameni, de umplutură, contra cost, numai ca să se înscrie, câteva sute de lei înscrierea şi chiar şi aşa tot n-a venit nici dracu. Tot nimic...

3. S-a speriat de răspunderea penală pe care o putea atrage fără echivoc asupra sa şi oricum o atrage pentru infracţiunile sau instigările la infracţiune deja comise, ca atare, o fi realizat că cu cât insistă, treaba se complică şi ar fi cazul să cam stea liniştit.

4. Nu i-a mai dat cel ce nu există caşcavalul cuvenit şi promis ca muncă la negru pentru dificila sa misiune de a face circ.

Oricare dintre variante ar fi valabile, personal mă lasă rece. Este opţiunea sa, oricum nu l-a ales acolo nimeni, nu l-a pus nimeni să se bage pe post de circar şef, evident, ALDE Snagov la acest moment rămâne destructurată, aşa cum Nicolae Nasta a decis, iar dintr-o organizaţie destructurată, consilieri locali după ce au demisionat NU mai au ce anume să mai caute efectiv în Consiliul Local. Uneori chiar stăteam şi eu şi mă întrebam ca idioata, oare când se vor sătura şi Ionescu, şi Prinţa, dar şi Alexandru Taşcă de atâta circ, de atâta oprobiu public, de atâta blam din partea populaţiei şi vor renunţa. Dar văd că ei nimic şi nimic.


Deci dl. Alexandru Taşcă a anunţat că şi-a dat demisia din ceva practic inexistent. Să-i fie de bine, şi că şi-ar fi dat-o, şi că nu şi-ar fi dat-o, oricum egal tot cu zero, efectiv... Cine l-a ales pe el în vreo astfel de funcţie? Tata mare din groapă? Păi, şi dacă nu l-a ales nimeni, într-o organizaţie desfiinţată, cu votul şi cu participarea nimănui, atunci de unde are funcţia? Şi dacă n-o are de nicăieri, atunci din ce anume să demisioneze? Şi ce anume să semneze în fals, aşa cum a semnat deja şi a arătat pe documente oficiale în calitate de preşedinte al ALDE Snagov? Hai să fim serioşi! UNU SINGUR RĂMÂNE GHEORGHE GRIGORE (GICANU), ÎN SNAGOV ŞI TOATĂ LUMEA ÎL ŞTIE. ALEXANDRU TAŞCĂ CINE E? UN PERSONAJ CARE, CU MAIMUŢĂREALĂ, A REUŞIT DOAR SĂ SE FACĂ DE RÂS ŞI A DEVENIT CELEBRU PRIN ACEST FĂCUT DE RÂS EFECTIV! Atât şi nimic mai mult!


Mirela Predan

Vizualizări: 89 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0