Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:38 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iunie » 26 » Alin Stanciu, de la Snagov, preşedintele Organizaţiei ADER Ilfov
9:40 PM
Alin Stanciu, de la Snagov, preşedintele Organizaţiei ADER Ilfov

 

În luna martie a acestui an a luat fiinţă un nou partid, ADER (Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie ). Condus de fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu, primar vreme de patru mandate, mai întâi din partea PSD, apoi din partea UNPR. "Partidul ADER doreşte să contribuie împreună cu alte forţe politice responsabile la diminuarea urii, vrajbei şi discordiei din societatea românească. Noi înţelegem că într-o stare de ură şi vrajbă nu putem construi nimic semnificativ. Marile proiecte naţionale au fost posibile atunci când românii au fost uniţi. Credem că unii au acest interes, să fim dezbinaţi, să nu progresăm. Unele din partide îşi fac dintr-o astfel de politică un obiectiv, încercând să manipuleze populaţia, considerând că o escaladare a conflictelor sociale şi a atitudinilor agresive le fac mai atractive şi interesante pentru populaţie. Populaţia nu mai poate fi astăzi amăgită. Înţelege că agresivitatea politică de cele mai multe ori e sinonimă cu incompetenţa şi demagogia", spunea Neculai Onţanu, într-o conferinţă de presă de la începutul acestei luni, citat de Antena 3.


Deloc mică mi-a fost mirarea când un amic de la... Gruiu mi-a transmis informaţia că preşedinte al ADER Ilfov este nimeni altul decât Alin Stanciu, cel pe care îl cunoaştem cu toţii din Snagov. Vicepreşedinte este Ion Dabu, fost PSD, la Gruiu. Sigur că este o ştire importantă, demnă de mediatizat, chiar dacă, cu siguranţă, este posibil să le fac prin mediatizarea mea un rău în raport cu cel ce nu există. Nu am afirmat niciodată că dnii Alin Stanciu şi Ion Dabu sunt nişte oameni oneşti. Totul este să nu recicleze personaje dubioase gen de pe la ALDE la noi sau să nu fie conduşi din umbră de personaje mai mari gen cel ce nu există! Pentru că trebuie să recunosc că există şi acest risc. Nu am în acest sens, Doamne fereşte, deocamdată informaţii. Deocamdată sunt doar surprinsă de implicarea lui Alin. Vom vedea ce va fi mai departe. Mai ales care va fi jocul alianţelor noii formaţiuni politice de la nivel central.


Luaţi această informaţie ca pe o ştire. Nu am nimic de reproşat lui Alin Stanciu până la acest moment. Nici lui Ion Dabu de la Gruiu. Rămâne de văzut, mai ales în perspectiva alegerilor viitoare ce "personalităţi" locale vor atrage, cel puţin la nivel de Snagov, pentru că în restul judeţului mai puţin mă interesează. Rămâne de văzut şi la nivel de finanţare locală pentru noul partid ce se va întâmpla. Nu am nicio informaţie la acest moment care va fi strategia de alianţe a noului partid. Va fi primul element pe care îl voi lua în calcul. Pentru că dacă strategia de alianţe va fi, de exemplu, către PSD sau către ALDE va fi încă din start, din punctul meu de vedere respins. O a doua chestiune demnă de urmărit este dacă noua formaţiune va rămâne la strategia de a aduce în fruntea filiale oameni tineri, de sine stătători sau dacă vor pregăti terenul pentru "personalităţi" nedorite. Deocamdată, nu pot decât să le urez succes. Vom vedea pe parcurs ce vor propune şi care va fi strategia şi atunci vom reveni cu amănunte...


Mirela Predan

Vizualizări: 109 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0