Snagovul Liber

Vineri, 2018-09-21, 5:48 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Iulie » 17 » Am o propunere pertinentă pentru cel ce nu există ca să nu moară de ciudă: să cheme Salvarea!!!
0:11 AM
Am o propunere pertinentă pentru cel ce nu există ca să nu moară de ciudă: să cheme Salvarea!!!

Toate acţiunile lui cel ce nu există din ultimul timp, de om din ce în ce mai nebun practic: de a încerca să corupă, de a încerca să dezbine, de a stârni zânzanie, de a instaura teroarea, sunt acţiunile UNUI OM AJUNS ÎN PRAGUL DISPERĂRII REALMENTE. Acţiunile unui om ajuns în pragul prostiei şi al disperării. Se grăbeşte în a împroşca cu noroi, se enervează, nu mai are răbdare, iar dacă nu-i iese ce vrea, se blochează şi nu ştie realmente ce să mai facă. Pur şi simplu nu ştie ce să mai facă. Că de ce iau eu apărarea nu ştiu cui, că de ce nu scriu. TREABA MEA, DAR CE-AR VREA? Normal că zânzania a vizat în clar ca eu să nu mai iau apărarea nimănui, ba dimpotrivă să dau ca să-i fac jocurile! Păcat că unii au picat în capcana asta. Păcat! NU TREBUIA NICIO CLIPĂ SĂ PICE NIMENI, NU SĂ REVINĂ ABIA DUPĂ PĂCĂLEALĂ LA LUCRURI MAI NORMALE! Pentru că asta l-ar fi adus pe cel ce nu există şi mai mult în pragul disperării reale. N-are decât să crape fierea în el de ciudă, ce dracu credeţi că-mi pasă mie şi de pretenţiile lui absurde, diabolice şi de om bolnav psihic? Disperarea lui rău-voitoare nu doar că nu mă impresionează deloc, ba chiar mă agasează la culme! A luat-o tare de tot razna, tare de tot razna. Nici nu mai încape discuţie că a luat-o razna.


Una peste asta, leapşa asta mă bucură. De ce? Pentru că poate, poate, poate, ÎN SFÂRŞIT, S-AU ÎNVĂŢAT ŞI ALŢII, O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA CINE ESTE CEL CE NU EXISTĂ! Cred că a fost bună leapşa. Şi nu are rost să comentez în ce anume a constat această leapşă, din simplu motiv că întâmplător, cunosc mai mult, dar nu pot să spun nimic. CHIT CĂ AM RĂMAS REALMENTE ŞOCATĂ, REALMENTE ŞOCATĂ. N-are nicio importanţă. Tot ce pot spune despre acel domn este: BINE CĂ NU S-A FĂCUT ŞI DE RÂS PE DEASUPRA, BINE CĂ AM AVUT CU TOŢII INTELIGENŢA NECESARĂ! Adică cel puţin după lucrurile astea şocante, toată lumea s-a învăţat minte, sper, SĂ NU CUMVA SĂ-L MAI CREADĂ, SĂ NU CUMVA SĂ MĂ MAI DESCONSIDERE PE MINE LA ZÂNZANIA LUI ŞI AŞA MAI DEPARTE.


Eu nu am spus că toată lumea mă înghite, n-am spus nici pe departe asta. Ştiu aspectul că foarte multă lume nu mă înghite, mă consideră arogantă, sofisticată, nu toată lumea gustă alt gen de muiere decât cel cuminte la cratiţă, e drept şi asta. EU AM SPUS CĂ N-AM NICIUN DUŞMAN ÎN AFARA LUI CEL CE NU EXISTĂ, ASTA AM SPUS, CEEA CE E CU TOTUL ALTĂ TREABĂ. Nu am cerut nimănui nimic în afară de respect, la dracu! Şi tocmai de aia nu cred că am duşmani, cine a înţeles să se comporte civilizat, mă îndoiesc sincer că a avut cu mine vreo treabă!


Dar dacă pe voi nu vă enervează stilul ăsta nenorocit mincinos al lui cel ce nu există, dacă pe voi nu vă irită niciun pic, dacă vouă vă place nebunia asta din capul lui băgată, dacă voi susţineţi nişte aberaţii ca să-i daţi, fără să vreţi, apă la moară, eu nu mai am cuvinte...


Ce să vizeze zânzania? Ştim bine ce-a vizat: cu ocazia excluderii dlui Grigore am făcut un front comun şi cel ce nu există a fost disperat, trebuia să înceapă cu dezbinarea. Eu să aud şi să constat lucruri care realmente să mă şocheze, la care nici nu mă aşteptam vreodată, mai ales în lumina celor întâmplate, fiecăruia să i se dea în cap pe cale separată etc. Până la urmă am apărat legal şi corect un om nevinovat, nu cred că am de ce să-mi fac nicio clipă mustrări de conştiinţă pentru asta. ŞI CA SĂ STABILIM CLAR, DLE CEL NU EXISTĂ: O SĂ APĂR PE ORICINE CRED CĂ ESTE VICTIMA MANEVRELOR DVS., DE FIECARE DATĂ! Ca să terminăm odată şi cu spectacolul ăsta şi ca să se termine odată şi cu comedia asta a vrăjelilor de trei parale. Sper să se fi învăţat minte toată lumea, inclusiv consilierii aceia ai opoziţiei pe care aţi vrut să-i corupeţi dvs., cine sunteţi dvs! SPER DIN SUFLET CA MĂCAR DE DATA ASTA, ÎN CONCRET, SĂ NU FI VORBIT LA PEREŢI CA ALTĂ DATĂ!


Cel ce nu există a scos colţii, şi-a dat arama pe faţă, e disperat, acţionează cu maximă disperare! Eu cred că acesta este începutul sfârşitului practic pentru el. Moare de ciudă realmente, moare de disperare neputincioasă că nu a obţinut capul nimănui pe tavă ca altă dată, moare de ciudă că el se aştepta ca eu să reacţionez într-un fel, ca să poată să-mi dea în cap, când colo, am reacţionat altfel. Normal că nu mă poate anticipa pe mine cel ce nu există niciodată, pentru că e limitat ca gândire, eu îi sunt mult superioară! Dar de ce moare cel ce nu există de ciudă? PENTRU CĂ PIERDE. DE AIA. PIERDE, S-A VĂZUT CLAR. A PIERDUT. ÎN FAŢA DLUI GRIGORE A PIERDUT, ÎN FAŢA MEA A PIERDUT. Se putea să nu încerce să ne manipuleze şi să ne batjocorească? Se putea să nu moară de ciudă că nu i-a ieşit planul pe el să-l dea afară din Consiliu, pe mine să mă determine să nu mai scriu, prin păcăleală? Nu se putea sub nicio formă, ce dracu! Am o propunere dacă mai face crizele astea de isterie ori de câte ori pierde de om nebun la cap. Să cheme Salvarea!

Mirela Predan

Vizualizări: 58 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0