Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:43 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » August » 3 » Ameninţarea cu datul în judecată NU e ameninţare dle Matei! Întrebaţi-l pe "juristul" cel ce nu există CUM S-AU CLASAT dosarele lui!
3:16 PM
Ameninţarea cu datul în judecată NU e ameninţare dle Matei! Întrebaţi-l pe "juristul" cel ce nu există CUM S-AU CLASAT dosarele lui!

După nu ştiu câte clasări, după nu ştiu câte probleme în instanţa de judecată, dacă NU eşti handicapat, înţelegi că ameninţarea cu legea NU REPREZINTĂ AMENINŢARE ÎN SENS INFRACŢIONAL. Domnule, eu nu ştiu ce să mă mai fac cu oamenii ăştia din jurul lui cel ce nu există, lipsiţi de cel mai elementar bun-simţ, care consideră că au dreptul să jignească, să fie mitocani, să vorbească urât, iar dacă le spun că-i dau în judecată să creadă că-i ameninţ! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE! AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE AMENINŢARE!

Iar dacă dl. Florin Matei nu mă crede, să se ducă şi să întrebe orice avocat doreşte. Nu de alta, dar la patru ani de când problemele legate de aşa-zisa ameninţare au fost tranşate clar de către organele abilitate care NU au considerat ameninţarea cu legea ca fiind ameninţare, să se vină din nou şi să se susţină că eu... ameninţ, dacă fac referire la prevederile legale şi la organele abilitate, mi se pare inadmisibil! Un alt motiv de calomnie: pretinderea dlui Florin Matei cum că l-aş fi ameninţat! Da, va fi un alt motiv de calomnie în instanţa de judecată.


Prima dată, cel ce nu există mi-a formulat plângere penală măreaţă, că-l ameninţ, că există riscul să-i omor nevasta şi copilul, că-s criminală în serie, că nu ştiu ce inepţii. PROBE: ARTICOLELE SCRISE DE MINE. A mai făcut un dosar şi pentru şantaj, cu aceleaşi probe. Ba chiar şi un al treilea, măreţ de altfel. DUPĂ CE S-AU AMUZAT BINE, POLIŢIŞTI, PROCURORI ŞI JUDECĂTORI LAOLALTĂ, LE-AU CLASAT, ARĂTÂND ÎN MOTIVĂRILE DATE, FAVORABILE MIE CĂ AMENINŢAREA CU LEGEA NU ÎNSEAMNĂ AMENINŢARE ÎN SENS INFRACŢIONAL. A rămas plângerea mea formulată pentru inducere în eroare a organelor judiciare, care se cercetează şi acum şi nu ştiu câţi ani mai trebuie să se cerceteze ca să se demonstreze REAUA-CREDINŢĂ cu care cel ce nu există a formulat împotriva mea aceste plângeri penale.

Pe urmă, din nou Cristian Ionescu s-a simţit ameninţat şi şantajat cu... scrierile mele, că am zis eu că-i chem controalele şi că formulez plângere penală. Atât DNA-ul, cât şi Parchetul au clasat repede cauza. O serie de inepţii debitate prin instanţa civilă de judecată, cum că... ameninţ eu şi nu ştiu ce naiba fac că... formulez plângeri penale. Nici cele mai ale dracu instanţe, care i-au dat lui câştig de cauză la fond (şi am întors hotărârile în apel) n-au considerat că am... ameninţat dacă am formulat plângeri penale şi le-am publicat. PENTRU CĂ NU ESTE PREVĂZUT DE LEGE. DREPTUL DE A FORMULA O PLÂNGERE PENALĂ, DE A FORMULA O RECLAMAŢIE SAU DE A FORMULA O ACŢIUNE DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ ESTE UN DREPT PREVĂZUT DE CONSTITUŢIA ROMÂNIEI. NICI NU SE PUNE ÎN DISCUŢIE ALTCEVA.


DOMNULE FLORIN MATEI, MERGEŢI LA CEL CE NU EXISTĂ SĂ VĂ EXPLICE CE-AU ZIS TOATE ORGANELE ABILITATE CU REFERIRE LA AŞA-ZISA AMENINŢARE CU LEGEA, CU DATUL ÎN JUDECATĂ! CA SĂ NU MAI SPUNEŢI CĂ VĂ AMENINŢ, DACĂ SPUN CĂ VĂ DAU ÎN JUDECATĂ ÎN CONTEXTUL ÎN CARE MĂ FACEŢI "NESIMŢITĂ" ŞI "NESPĂLATĂ". DA, DOMNULE FLORIN MATEI, CHIAR VĂ DAU ÎN JUDECATĂ, LUNI DEPUN ACŢIUNEA LA TRIBUNAL ŞI N-AVEŢI DECÂT SĂ EXPLICAŢI LA INTEROGATORIU ÎN FAŢA INSTANŢEI DE JUDECATĂ ÎN CE MOD V-AM AMENINŢAT, CA SĂ AVEŢI DE CE PIERDE ACŢIUNEA. Credeţi că mie îmi arde de joacă? Cine sunt eu? Dar dvs. cine sunteţi? UN TRĂDĂTOR AL PARTIDULUI PE LISTELE CĂRUIA AŢI FOST ALES, O PERSOANĂ CARE NU A LUAT NICI 1% CANDIDÂND DE UNUL SINGUR LA ALEGERILE DIN 2012, O PERSOANĂ CARE AŢI PLECAT DIN PRIMĂRIE PE UŞA DIN DOS LA ALEGERILE DIN 2008, DUPĂ CE AŢI FOST 4 ANI VICEPRIMAR ŞI NU V-A ÎNGHIŢIT NIMENI, O PERSOANĂ DE CARE ÎN CAMPANIA DIN 2008 RÂDEA TOATĂ LUMEA ŞI A FOST UN STRIGĂT GENERAL DE BUCURIE CÂND AŢI PIERDUT ALEGERILE PENTRU PRIMĂRIE LA UN SCOR AL UMILINŢEI ÎN FAVOAREA LUI APOSTOL MUŞAT. O PERSOANĂ CARE ÎN CALITATE DE VICEPRIMAR LA SNAGOV, V-AŢI ATRIBUIT SINGUR IAZUL VLĂSIA, AŞA CUM AM PROBE DE LA MINISTERUL APELOR ŞI LE VOI VALORIFICA, O PERSOANĂ CARE DEŞI AŢI FOST EXCLUS, NU ÎNŢELEGEŢI CĂ NU MAI SUNTEŢI CONSILIER LOCAL. ACESTA SUNTEŢI DVS. DLE FLORIN MATEI, DECI NU SUNTEŢI DELOC, DELOC, BA CHIAR DIMPOTRIVĂ DEASUPRA MEA. ORICUM NU CA SĂ VĂ PERMITEŢI MITOCĂNII CU MINE, NU DE ALTA, DAR N-AM FOST ÎMPREUNĂ NICI LA JEFUIT BANI PUBLICI DIN PRIMĂRIE, NICI LA ÎNVÂRTIT DE MATRAPAZLÂCURI, NICI LA TRĂDAT ŞI DAT DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ, ÎN DETRIMENTUL CETĂŢENILOR CARE AU VOTAT PNL, CA PARTID OPOZANT AL LUI CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CUM NU SE POATE MAI CLAR! DECI NICI MĂCAR NU SUNTEŢI EGAL CU MINE, PE MINE NU M-A HUIDUIT NICIODATĂ LUMEA PE STRADĂ, AŞA CUM V-A HUIDUIT PE DVS. ÎN CAMPANIA DIN 2008, PE MINE LUMEA DE PE STRADĂ MĂ RESPECTĂ SPRE DEOSEBIRE DE DVS. DECI CARE E PROBLEMA? A, DE AROGANŢĂ? MĂ LASĂ RECE! NU AM DE CE SĂ AM COMPLEXE ÎN FAŢA UNEI PERSOANE CA DVS! CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR. IAR CU AMENINŢAREA, MAI ÎNTREBAŢI-L PE CEL CE NU EXISTĂ, DISCUTAŢI ŞI CU DL. CRISTIAN IONESCU, CA SĂ VEDEŢI CINE A AVUT CÂŞTIG DE CAUZĂ. MAI INTERESAŢI-VĂ ŞI DVS. ÎNAINTE SĂ URLAŢI!

https://vocaroo.com/i/s0DiayNCNIuy

 

Mirela Predan

Sfârşit

 

Vizualizări: 28 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0