Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:13 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Februarie » 28 » AVERTISMENT drastic pentru cel ce nu există: ARE O OPOZIŢIE ÎN PERSOANA MEA MAI PUTERNICĂ DECÂT NICIODATĂ!
11:49 PM
AVERTISMENT drastic pentru cel ce nu există: ARE O OPOZIŢIE ÎN PERSOANA MEA MAI PUTERNICĂ DECÂT NICIODATĂ!


Dacă cel ce nu există îşi imaginează că a scăpat de opoziţie, încalcă legea cum vrea şi face ce vrea, ŢIN SĂ-L AVERTIZEZ CĂ SE ÎNŞEALĂ AMARNIC. OPOZIŢIA SUNT EU ŞI vreau să vă spun ceva: după demersurile întreprinse în vederea formării unor alianţe cu diverse persoane pretinse opozante la cel ce nu există, AM CONSTATAT CĂ NU EXISTĂ O ASTFEL DE OPOZIŢIE LA SNAGOV, CA ATARE, NU AM CU CINE MĂ ALIA. În consecinţă, voi duce această bătălie de opoziţie SINGURĂ. NU susţin nici interesele altora, nici nu mă interesează. Cineva mă întreba astăzi, cu o întrebare pe care sunt ferm convinsă că şi-o pune adesea şi cel ce nu există: care este finalitatea demersurilor mele. AM SPUS-O CLAR ŞI ŢIN SĂ SUBLINIEZ ÎNCĂ O DATĂ: FINALITATEA ESTE AJUNGEREA LA ÎNCHISOARE A LUI CEL CE NU EXISTĂ. Până atunci NU am de gând să renunţ.


Stimaţi cetăţeni ai Snagovului, SUNT MAI SIGURĂ PE MINE DECÂT ORICÂND ŞI SUNT MAI HOTĂRÂTĂ DECÂT ORICÂND SĂ FAC NU DOAR OPOZIŢIE, CI SĂ ŞI UZEZ DE ABSOLUT TOATE POSIBILITĂŢILE LEGALE ÎN VEDEREA CREĂRII DE PROBLEME LUI CEL CE NU EXISTĂ. Am vrut să mă aliez cu Anghel, am vrut să mă aliez cu Grigore. ÎMI PARE RĂU, TERMENUL A EXPIRAT: NU DORESC SĂ MĂ MAI ALIEZ CU NIMENI. Însă doresc să-i garantez lui cel ce nu există că aceste demersuri legale prin care voi arăta încălcarea legii chiar vor avea şi vor produce efecte. Pentru că - ţin să-i repet - MĂ SIMT MAI PUTERNICĂ ŞI MAI HOTĂRÂTĂ DECÂT ORICÂND SĂ-I FAC FAŢĂ ŞI SĂ ADUC LA LUMINĂ TOATE MOJICIILE SALE.


Nu mă interesează nici frustrările lui Nichita Toma, nici interesele lui Mihai Anghel, nici interesele clientelare ale nimănui. LUPTA SERIOASĂ DE ABIA ACUM ÎNCEPE. CU MINE. Mâine voi depune în Primăria Snagov atât procesul-verbal de inexistenţă a afişări ori publicării proiectului de buget pe anul 2018, ca să se constate clar că NU sunt cretină. Data publicării acestui proces-verbal pe site-ul Pro-Magistraţi, Anti-Infractori va fi o dovadă că la acel moment nu era prezent niciun proiect de buget. În cazul în care se va publica sau se va afişa, voi depune amendamente, în cazul în care prevederile legii nu vor fi respectate, evident că voi formula plângere penală nouă şi voi ataca în instanţa de Contencios-Administrativ din nou bugetul.


Aşa cum vă spuneam, aşa cum am spus şi astăzi în Consiliu, moment în care cel ce nu există a părăsit sala, VOI ATACA ABSOLUT TOATE HOTĂRÂRILE DIN ACEST MOMENT ALE CONSILIULUI LOCAL SNAGOV ÎN INSTANŢA DE JUDECATĂ. Toate, nici nu stau la discuţie. PENTRU SIMPLUL CONSIDERENT CĂ AU FOST APROBATE CU VOTUL UNOR PERSOANE CARE ANTERIOR AU DEMISIONAT, CA ATARE, NU AU CE SĂ MAI CAUTE ACOLO. Evident că deciziile de învestire ale dlor Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Adrian Aristide de azi vor fi primele pe care le voi ataca în instanţa de Contencios-Administrativ, după care vor urma toate celelalte, considerentul fiind votul dat de aceşti patru consilieri care au demisionat, ca atare, nu mai au ce să caute. Să se pronunţe şi o instanţă de judecată să vedem dacă au sau nu au ce anume să caute. Nu vi se pare corect? Acum o să depun plângere prealabilă în baza art. 7 din Legea Contenciosului-Administrativ faţă de toate proiectele de pe ordinea de zi de azi, mâine voi depune la Primărie această plângere prealabilă, după care voi ataca în instanţa de Contencios-Administrativ toate hotărârile aprobate. Evident că voi depune şi plângere penală în legătură cu această situaţie.


Există o sursă, apropiată lui cel ce nu există, vă spun drept, nu ştiu dacă o bănuieşte sau nu, dar nici nu mă interesează, care a promis că-mi va pune la dispoziţie absolut toate materialele de şedinţă de consiliu în vederea atacării. Poate bănui cine are interes să se întâmple treaba asta. În fine, mai puţin cred că acest lucru contează. Cert este că voi ataca toate aceste hotărâri. Eu cred că sursa este foarte serioasă şi se va ţine de cuvânt cu siguranţă. NU este Mihai Anghel, nu este din partea PNL, dl. Gheorghe Grigore nici atât, pentru că oricum nu mai primeşte materialele de şedinţă de consiliu. Ca atare, eu zic că cel ce nu există ar trebui să fie deloc bucuros, ci deosebit de îngrijorat. DIN SIMPLU MOTIV CĂ PE MINE NICI NU MĂ POATE CORUPE, NICI NU MĂ PĂCĂLEŞTE, NICI NU SPERIE SĂ RENUNŢ VREODATĂ. Iar finalitatea îi garantez eu că va fi PUŞCĂRIA. Suficient. Nu vi se pare?


Mirela Predan

Vizualizări: 41 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0