Snagovul Liber

Miercuri, 2018-05-23, 11:36 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 28 » Azi, 28 aprilie 2018, SĂ VĂ FIE RUŞINE DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU!!!
1:58 PM
Azi, 28 aprilie 2018, SĂ VĂ FIE RUŞINE DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU!!!


Când lipsa de bun-simţ este evidentă, orice este posibil, inclusiv să consideri că poţi candida pe listele dlui Gheorghe Grigore împotriva lui cel ce nu există şi să crezi că pentru terasa deţinută în spaţiul public de deservire a băuturilor alcoolice, drept pentru care să te aliezi cu cel ce nu există. Inclusiv să crezi că lumea o să te stimeze, aprecieze şi o să se bucure pentru ce-ai făcut.


Aş vrea să ştiu şi eu care au fost susţinerile de-a lungul timpului, din Consiliul Local, ale dlui Cristian Ionescu. Haideţi să vă spun eu de pe acum: ZERO, iar procesele-verbale stau drept mărturie. Şi pentru ce să aibă cineva nevoie de un consilier care să nu spună nimic, doar să ţină cu cel ce nu există şi să voteze în favoarea lui cel ce nu există?


Ştie el ce e regula democraţiei? Habar n-are! PĂI, REGULA DEMOCRAŢIEI ESTE CA CETĂŢENII SĂ POATĂ EXPRIMA OPINII POLITICE, AŞA CUM EL, ÎN CALITATE DE REPREZENTANT AL NOSTRU NU NE MAI REPREZINTĂ. Ce-o să fie dl. Cristian Ionescu peste doi ani? Oricum un nimeni, garantat acest lucru! Dar până atunci o să trebuiască să dea socoteală în faţa cetăţenilor pentru tot ceea ce a făcut! NIMIC PENTRU ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ ŞI UN CIRC INCOMENSURABIL DE GRANDOMANIE, CONSIDERÂNDU-SE PROBABIL REGELE SNAGOVULUI, INTANGIBIL, INDIFERENT CE-AR FACE, ABSOLUT ORICE.


Din păcate, uită că până şi consumatorii de la el de la terasă râd de el. Uită chestia asta! Sau... mă rog, nu-i vine să creadă. Şi cum habar nu are ce-i şantajul, o să-i explic eu: ŞANTAJUL NU ESTE O PRIZĂ CARE SE MONTEAZĂ AŞA, AŞA, AŞA, POTRIVIT PROFESIEI SALE DE ELECTRICIAN. NU E NICI CABLU DE CURENT ELECTRIC TĂIAT LA UŞA MEA DE LA INTRARE ÎN SCOP DE ELECTROCUTARE A MEA PERSONALĂ, CA SĂ NU... MAI SCRIU, PRIN MERS ÎN LUMEA CERURILOR ŞI A CELOR DREPŢI, AŞA CUM DORISE SĂ FACĂ CEL CE NU EXISTĂ ÎN CEEA CE MĂ PRIVEŞTE. Potrivit art. 207 alin 1 Cod Penal, şantajul este "constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul". Păi, care e folosul meu patrimonial sau nepatrimonial, dle Cristian Ionescu, pe care să-l fi solicitat de la dvs, personal vreodată? V-am solicitat ceva vreodată? Nici măcar bonul fiscal, care NU mi-a fost dat niciodată în magazin "La Simona", deşi eraţi obligat să-l emiteţi şi deşi se pare că trebuie să vină pe această temă un control foarte riguros, că e un dezastru ce-i acolo din acest punct de vedere. Serios! Deci, în opinia dlui Cristian Ionescu, nu şi a procurorilor DNA, eu l-am şantajat că i-am cerut să... demisioneze în septembrie, octombrie şi noiembrie 2017, asta după ce el îşi prezentase deja demisia încă din martie 2017, numai că a stat, aşa, fără niciun drept în Consiliul Local, ca să facă circ. Ce anume folos material aveam eu, personal, din asta, să mai explice puţin pe la Parchet, nu pe la DNA că nu-i de competenţă, atunci când voi formula eu plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, MAI ALES CĂ A PRETINS ACOLO NUMAI INEPŢII, CARE ORICUM NU CONSTITUIAU INFRACŢIUNI DE... ŞANTAJ, PENTRU CĂ... EVENTUALUL FOLOS PATRIMONIAL PE CARE EL PRETINDE ÎN NECUNOŞTINŢĂ DE CAUZĂ CĂ L-AŞ FI AVUT, AR FI FOST ORICUM DIN ALTĂ PARTĂ, ÎN SPEŢĂ DE LA DL. GRIGORE, ÎN NICIUN CAZ DE LA EL. S-a mai fript cu chestia asta şi cel ce nu există, care el zicea că eu îi... cer lui bani, venise şi cu înregistrarea, venise să... mă pună să scriu ce vreau de la el. Când i-am scris ce vreau să fie pace, adică să respecte Constituţia şi legile ţării, a chemat Salvarea şi Poliţia, într-un dosar cu care o să ajung cât de curând la CEDO şi sunt ferm convinsă că o să-l şi câştig. După care numai aiurea, langa a ţinut-o să mă plătească pe mine prin diverse persoane, ca să tac, să nu mai scriu. Şi s-a mai şi supărat când i-am făcut plângeri penale pentru şantaj, negând totul. Ia veniţi, mă, la Poliţie şi daţi declaraţii acum, dacă aţi acceptat mizeria asta a lui cel ce nu există să interveniţi pe lângă mine. Să spună şi Bogdan Ghinea de ce voia să mă împac cu cel ce nu există, să spună şi Mihai Alexandru când m-a chemat la Tâncăbeşti, să spună şi Alexandru Taşcă de unde dracu ideea cu 2000 de lei pe lună pentru mine, ca să tac şi să nu mai scriu nimic. Păi, de ce nu? Care-i problema?


DECI DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU, DIN PĂCATE PENTRU DVS., DEMISIA DVS. ESTE O REGULĂ A DEMOCRAŢIEI, V-AŢI DAT-O DEJA, ÎN ACEL CONSILIU LOCAL STAŢI ORICUM INCLUSIV CU VOTUL MEU DE ODINIOARĂ, ILEGAL. DEMISIA DVS. NU ESTE BOBINĂ DE PRIZĂ, NICI ÎMPĂMÂNTARE, NICI NIMIC. CUM NICI ŞANTAJUL NU ESTE CURENT ELECTRIC, CA ATARE, VEDEŢI-VĂ DE MESERIA DVS. DE ELECTRICIAN PUŢIN, AŞA CUM NU M-AM BĂGAT SUB NICIO FORMĂ SĂ VIN LA DVS. SĂ VĂ EXPLIC CUM SE MONTEAZĂ PRIZA.


Pentru toate aceste considerente, vreau să vă transmit şi astăzi, 28 aprilie 2018, SĂ VĂ FIE RUŞINE DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU! Mâine o să vă reamintesc din nou, EXACT PÂNĂ CÂND VEŢI PLECA DIN ACEL CONSILIU LOCAL O SĂ VĂ ADUC AMINTE! V-AŢI DAT DEMISIA, CA ATARE, N-AM CUM SĂ VĂ MAI CER ÎNCĂ O DATĂ DEMISIA! STAŢI ILEGAL ÎN CONSILIUL LOCAL ŞI AR TREBUI SĂ VĂ FIE RUŞINE PENTRU ASTA! MĂCAR AŞA, PUŢIN!


Mirela Predan

 

Va urma

Vizualizări: 67 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0