Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:44 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » August » 1 » Batjocura dlui primar faţă de problemele cetăţenilor: problema cu canalizarea a blocului A4, nerezolvată de ani!
8:09 PM
Batjocura dlui primar faţă de problemele cetăţenilor: problema cu canalizarea a blocului A4, nerezolvată de ani!


Următorul vorbitor, aşa cum se aude de la sfârşitul înregistrării, a fost dl. Mihai Ilcenco. Dl. Mihai Ilcenco a expus o problemă care trenează de ani de zile: problema racordării blocului domniei sale la canalizarea nouă. Multă nesimţire din partea Primăriei. Cel ce nu există, deosebit de comediant. E în stare să şi facă ceva? El ştie să facă doar maşinaţiuni politice şi să fure. Pe urmă zice că e X, că e Y al dracu că-l susţine pe... Gicanu şi nu-l susţine pe el. Păi, pune mâna şi fă ceva şi pentru rezolvarea problemelor oamenilor, nu-i plimba cum a fost plimbat dl. Ilcenco de colo până dincolo ani în şir pentru o problemă care, cu puţină bunăvoinţă se rezolva în maxim o săptămână. Cel ce nu există NU ştie să fie un primar gospodar, habar n-are îşi bate joc de noi, după care, dacă oamenii sunt nemulţumiţi, ştie să zbiere, să-i măscărească, să se răzbune, să-i denigreze. E tot ceea ce ştie să facă el. Habar n-are să fie primar, nici măcar nu e în stare să identifice problemele. Prea mărunte pentru măreţia lui de delapidare. Dacă nu ies suficienţi bani dintr-o lucrare, pentru şmenuiala sa personală, lucrarea nu se face. Nu-i mai bine?


Tot cel ce nu există încearcă marea cu degetul, cică de ce n-a venit. Problema era oricum veche, a mai fost expusă de dl. Ilcenco o dată în Consiliu şi l-a repezit pe dl. Ilcenco cel ce nu există. Trebuie să stea omul să se plimbe de o sută de ori, el n-are uşile deschise pentru cetăţeni, e inabordabil, are uşile deschise numai pentru clientela lui.

"Blocul este legat de canalizarea veche. Sunt doi metri jumate de la bloc până la canalizarea nouă. Nu e nevoie decât de o bucată de ţeavă cu un teu. Canalizarea se înfundă în fiecare săptămână", explică dl. Ilcenco.

Plictisit, cel ce nu există o dă la întors. Spune că... dacă e de făcut o reparaţie, trebuie să se adreseze... Prodservice. "Au spus că nu ei fac aşa ceva, ci Primăria, care e proprietar", explică dl. Ilcenco. Intervine obraznic şi Doru Matei. Se putea să nu spună el nicio inepţie în luatul acesta de apărare al lui cel ce nu există, de parcă cetăţenii de aia ar fi votat listele dlui Anghel? Cică e problema... proprietarilor din bloc. Serios? Legatul la canalizarea nouă este problema proprietarilor din bloc? N-a avut ce face dl. Anghel să-l propună pe Doru Matei pe liste. Hai să scoatem de la naftalină toţi..., că n-a fost viceprimar şi altceva decât să-şi atribuie singur Iazul Vlăsia a mai fost în stare? Ioc! Dl. Ilcenco explică faptul că e stradă acolo, e între blocuri.

Este vorba despre blocul A4, blocul unde a fost înainte dispensarul în Ghermăneşti. Ascultaţi ultima parte a înregistrării:

https://vocaroo.com/i/s11O59WP5wfx


Mirela Predan

Va urma

Vizualizări: 43 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0