Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:37 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 21 » Când cel ce nu există se încăpăţânează să calce în picioare legea şi să conducă lucrările şedinţei tot el...
11:43 PM
Când cel ce nu există se încăpăţânează să calce în picioare legea şi să conducă lucrările şedinţei tot el...


În şedinţa de consiliu din data de 18.04, cel ce nu există, care era picat parcă dintr-o altă lume şi nici măcar nu ştia ce propune, a spus că trebuie să fie mandatat reprezentantul în AGA Prodservice şi ce anume să voteze şi ce anume să spună. În condiţiile de nelegalitate date, cu siguranţă poate spune nimic, pentru că oricum e nesemnificativ. Este adevărat că oricum, cei 10% cât deţine Consiliul Local Snagov în Prodservice prea puţin contează, însă este la fel de adevărat că şi aşa, prin mandatarea lui Florin Matei, nelegalitatea se adânceşte. Şi încă o dată mă întreb cu groază până când va fi lăsat cel ce nu există să-şi facă de cap într-un astfel de mod.


Prima chestiune de pe şedinţa Adunării Generale a Prodservice era aprobarea bilanţului pe anul 2017. Cel ce nu există spune că nu are cunoştinţă despre acest bilanţ. Sinceră să fiu, mă îndoiesc de faptul că nu ar avea cunoştinţă. Cunosc că a fost o problemă similară şi în alţi ani, iar bilanţul exista fără discuţii. N-a vrut cel ce nu există să-l prezinte şi altora. Atât şi nimic mai mult. Eu cum l-am luat chiar de la Prodservice, culmea cu număr de înregistrare trimis şi către Primăria Snagov? Şi apoi întrebarea firească a consiliului adresată de cel ce nu există a fost: "Ce facem? Votăm împotrivă". Cel ce nu există a condus din nou şedinţa de consiliu, ÎN MOD NELEGITIM ŞI NELEGAL, PENTRU CĂ ŞEDINŢA DE CONSILIU SE CONDUCE DE CĂTRE PREŞEDINTELE DE CONSILIU, AŞA NCUM EVIDENT S-A MAI ARĂTAT. Dar cel ce nu există face ambiţie, doar ca să-mi arate probabil pisica mie. Şi eu voi face ambiţie cu plângerile penale, nu mă joc. Mihai Anghel susţine, aşa cum era şi firesc că atitudinea pe care Consiliul Local ar trebui să o aibă ar fi aceea de a cere bilanţul. Sigur că nu poţi vota negativ, că nu se face în legătură cu ceva de care nu ai cunoştinţă. Mi se pare absolut firesc. Dar cel ce nu există din nou face ce vrea şi ce consideră, sunt foarte curioasă de această AGA Prodservice ce se va întâmpla până la urmă. Oricum, Consiliul Local pleacă din start cu o serie de aberaţii. Nu vreau să fac niciun fel de insinuare, însă impresia mea sinceră, bazată pe concret e alta: că a încercat să corupă pe cineva de la Prodservice să-i ştirbească autoritatea dlui Simion Dumitru, nu i-a ieşit şi astfel a rezultat o comedie de proporţii. Dar nu vreau să vorbesc judecăţi de valoare. E doar o impresie bazată pe unele discuţii cu unele persoane şi unele susţineri ale acestora, nu am absolut niciun element concret în acest sens şi, în plus, mă îndoiesc sincer că Simion Dumitru este şi omul cu care să reuşească. Serios vorbesc! Sigur că acuma începe cu circul de comedie. Degeaba, din simplu motiv că planurile diabolice lui cel ce nu există nu i-au ieşit.

 

 

https://vocaroo.com/i/s0e5dMnejl5t


Al doilea punct de pe ordinea de zi a AGA Prodservice era cel referitor la prezentarea pachetului de acţiuni deţinut de SC Regal SRL. Mihai Anghel îi atrage atenţia, în mod absolut corect lui cel ce nu există că nu conduce el şedinţa. Şi uite că o conduce. Mă uitam de dimineaţă la materialul pe care vi l-am prezentat cu şedinţa de consiliu de la Bucureşti. Gabriela Firea, aşa cum aţi văzut, cât ea de Gabriela Firea, a vorbit la început, despre proiectul cu predarea anumitor servicii de utilitate publică spre anumite societăţi, despre importanţa acestui proiect, de altfel respins, pentru că erau necesare două treimi, dar ea nici măcar nu a mai participat la şedinţa de consiliu după ce a vorbit la început. Nici pomeneală să conducă ea şedinţa de consiliu, nici pomeneală să stea şi să se certe şi să verifice cine şi cum a votat şi să-l tragă la răspundere pentru votul lui. Dar aici, la Snagov, parcă e o oază de înapoiere. Dacă ar fi avut cel ce nu există un astfel de proiect pe ordinea de zi, cred că ar fi venit cu 1000 de grosolănii şi de tâmpenii, ar fi încercat o sută de mii de mituiri de consilieri, de păcăliri şi de toate ca să obţină majoritatea astfel încât proiectul să treacă, o serie de încercări de toate tipurile. Ca la noi am impresia că nu e absolut nicăieri. Pentru că în patria lui cel ce nu există, legea o face numai cel ce nu există. Şi ne aflăm totuşi în anul 2018, an în care astfel de lucruri şochează, la modul cel mai evident. Dar cu toate că sunt şocante, nimeni nu face nimic efectiv, ba dimpotrivă, îl protejează politic ilegal pe cel ce nu există, chiar dacă nu este să zicem la anvergura unui Radu Mazăre sau Oprişan, să ai nevoie de el în alegeri, pentru că altfel se supără şi nu mai votează cu PSD-ul un judeţ sau o localitate importantă. Şi cu voturile şi fără voturile de la Snagov, cel ce nu există oricum nu contează în alegeri generale sau prezidenţiale şi atunci nu înţeleg de unde atâta încăpăţânare pentru persoana lui cel ce nu există, care pe de parte, cât e el de decăzut PSD-ul, nu face nimic altceva decât să continue să facă partidul de râs. Pentru că acum cu proiectul acela cu terenul liceului oricum a fost luat în vizor şi de bucureşteni. Iar dacă doar doi jurnalişti bucureşteni se interesează, cred că iese bâlciul de pe lume la halul în care ştie să se prezinte cel ce nu există în raport cu presa, pentru că presa nu stă să-i corecteze lui greşelile de exprimare, aşa cum cu rigurozitate, ca presă locală anormală, făceam eu. Presa centrală arată furtişagul şi analfabetismul unui primar PSD în combinaţii cu Gabriela Firea, Gabriela Firea care, înţelegând care sunt legile administraţiei publice, aşa cum arătam, nu face deloc chiar atât de urât. Cu toţi ochii presei centrale aţintiţi nici n-are cum!


Dificultatea reală a dlui Mihai Anghel este că din moment ce primarul începuse să conducă şedinţa de consiliu, nici nu se ştia ce anume să se consemneze în procesul-verbal. Păi, ce să se consemneze? Că primarul conduce şedinţa, o atestare împietrită, ca să am şi eu o probă concretă dincolo de înregistrare, pentru plângerea penală pe care o voi formula împotriva lui cel ce nu există în mod evident! Ceea ce mă intrigă la cel ce nu există este că el nu doar că se dă în bărci sau nu se poate abţine, dar se încăpăţânează să încalce legea, deşi ştie că o încalcă, deşi nu era neapărat necesar să o încalce, tocmai ca să iasă ca el, să arate cât e de tare, mai tare ca papa şi cum calcă legea în picioare, absolut inutil în definitiv, pentru că nu era deloc necesar să conducă el lucrările şedinţei, dar cu toate astea, nu păţeşte nimic. Şi data viitoare va face din nou acelaşi lucru şi tot aşa într-o încăpăţânare din asta care te intrigă şi te îngrozeşte efectiv.


După acest moment, dl. Cristian Luca îşi reia rolul de preşedinte de şedinţă şi încearcă să se lămurească ce anume să fie mandatat Doru Matei să voteze în şedinţa AGA la punctul a), adică aprobarea bilanţului Prodservice pe 2017. Intervine Ghinea în susţinerea lui cel ce nu există că ar trebui votat împotrivă din moment ce... bilanţul nu s-ar fi prezentat. În cele din urmă, ca la grădiniţă, în Consiliul Local al celor fără personalitate, aşa cum şi-a dorit şi a reuşit să facă în mod ilegal cel ce nu există prin înlăturarea dlui Gheorghe Grigore şi coruperea inclusiv de la PNL de consilieri, care în ciuda excluderii, se încăpăţânează ilegal să rămână, toată lumea votează că trebuie să se voteze împotrivă, cu două abţineri, cea a dlui Mihai Anghel şi cea a dlui Nelu Olteanu. Adică se votează împotriva a ceva de care nu se are cunoştinţă! Excelent!


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0