Snagovul Liber

Sâmbătă, 2018-03-24, 11:25 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 8 » Câteva consideraţii sincere despre dl. Grigore şi echipa sa! EU ASTA CRED, EXPRIM CE CRED! Ce sens are tăcerea???
1:56 PM
Câteva consideraţii sincere despre dl. Grigore şi echipa sa! EU ASTA CRED, EXPRIM CE CRED! Ce sens are tăcerea???

 

Din momentul în care am întrerupt orice legătură cu cel ce nu există, AM ÎNTRERUPT-O, CUNOSCÂND CÂT ESTE DE PARŞIV şi cu asta am încheiat orice discuţie, încercând pe cât posibil să nu mă las nici manipulată prin alţii de acelaşi cel ce nu există. S-a ajuns într-un punct foarte urât, pentru că punctul acesta urât a fost permis, iertaţi-mă de mai mulţi factori. EU NU AM CHEF SĂ TAC. DE CE SĂ TAC? ŞTIU CĂ ASTA ÎŞI DOREŞTE CU ASIDUITATE CEL CE NU EXISTĂ. Ba că ce finalitate au demersurile mele, ba că nu ştiu ce, NU E DELOC FERM CONVINS CĂ EU VREAU ACEST RĂZBOI ŞI NU-L LAS ÎN PACE. Iar pentru votul meu din 2016 batjocorit de cel ce nu există şi de laşii care s-au dat anti-cel ce nu există atunci, va răspunde în faţa mea cu certitudine, PENTRU CĂ VOI UTILIZA ABSOLUT TOATE FORMELE LEGALE POSIBILE PENTRU CA LUCRURILE SĂ NU RĂMÂNĂ AŞA. Sunt complet independentă şi m-am săturat să fiu asociată şi cu dl. Gheorghe Grigore şi cu oricine altcineva! În locul dlui Grigore, NICIODATĂ N-AŞ FI PROCEDAT CA DL. GRIGORE, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM BINE. Şi atunci ce rost are? Nu stau eu acum să fac pledoarii să conving! Fiecare n-are decât să se convingă singur, chiar pe pielea lui, dar atunci, sincer vă spun, nu va mai fi loc şi pentru mine. Şi eu am greşit, recunosc, dar din momentul vara anului 2015 eu NU m-am mai sucit niciodată pro-cel ce nu există, ideea de prostituţie îmi repugnă, fie ea şi politică, iar faptul că există NU înseamnă că nu o demasc şi că trebuie să susbscriu la aşa ceva, fie şi prin tăcere, ca să ne înţelegem bine. NU am niciun chef să tac. Îmi pare rău. DE ACUM ÎNCOLO, ROG INSISTENT PE ASBOLUT TOATĂ LUMEA SĂ NU MĂ MAI SFĂTUIASCĂ SĂ TAC NIMENI. Nu am nevoie de nimic, nu am nevoie de bani, nu am nevoie de avocat, Doamne fereşte, nu am nevoie decât să fiu lăsată în pace pur şi simplu. M-am săturat să fiu desconsiderată crezându-se tot felul de aberaţii despre mine şi, culmea, acţionându-se ca atare în privinţa acestor aberaţii. Bun, poate Gheorghe Grigore mai vrea să mai candideze încă o dată. Cu cine? Metoda ultimei sute de metri s-a dovedit a fi o prostie. Eu plec şi NU-L mai susţin. Pe Anghel, pe altcineva, om vedea cine va fi atunci candidat puternic anti-cel ce nu există. EU ÎNCĂ PATRU ANI LA MODUL ACESTA NU MAI AM CHEF SĂ MAI STAU, CU TOATE CIURUCURILE ÎN JURUL DLUI GRIGORE. Iar ne dezicem, iar ne împrietenim, iar ne ferim, iar cel ce nu există, iar nu ştiu ce, iar tăcere. NU, EU ÎMI FAC STRATEGIA MEA. Încă o dată spun, îmi pare foarte rău: PATRU MANDATE DE CONSILIERI VALIDE ANTI-CEL CE NU EXISTĂ AU AJUNS PRO-CEL CE NU EXISTĂ. Aşa puteau să fie pentru echipa lui Anghel patru voturi valide şi se termina discuţia, nu se mai punea problema comediei. Nu mai aveam acum ce bălmăji prin instanţă, să stau, dar trebuie să stau, se vede foarte bine.


Puteţi să mă înjuraţi, puteţi să mă jigniţi, puteţi să faceţi ce vreţi, ÎNSĂ AM ŞI EU O RUGĂMINTE: LA MINE SĂ NU MAI VINĂ NIMENI, NICI SĂ MĂ ROAGE SĂ TAC, NICI SĂ MĂ ROAGE SĂ SCRIU, NICI SĂ MĂ ROAGE NIMIC. Pentru că văd că dacă ascult, iese din ce în ce şi mai prost, cel ce nu există triumfă şi n-am niciun pic de chef să triumfe. Ca atare, eu îmi voi vedea de treaba mea, în mod absolut independent, ceea ce scriu, scriu, dacă mai greşesc la modul real, îmi cer scuze, dar acum, în lumina unor mari evenimente petrecute în cel de-al doilea mandat al lui cel ce nu există, dacă greşesc cu ceva în cele pe care le afirm acum, puteţi să-mi ziceţi orice. TOATĂ LUMEA ŞTIE CĂ AM DREPTATE ÎN CEEA CE SPUN. Iar viziunea mea este că dacă nu ne putem abţine de la a ne lăsa mereu păcăliţi de cel ce nu există, mai bine plecăm, îl lăsăm pe altul care poate să se abţină şi cu asta basta. PĂI, MĂCAR CA SĂ NU MAI ÎNCURCĂM LUMEA ŞI SĂ AIBĂ APĂ LA MOARĂ TOT CEL CE NU EXISTĂ!


Îmi pare rău că sunt atât de dură, dar este exact ceea ce cred. Puteam să cred asta şi să nu exprim nimic, să mă fac că plouă, să fiu înjurată că... vezi Doamne, m-am dat de partea lui Anghel şi aşa mai departe. Păi, doar nu era să mă dau de partea lui Vâlcomeanu, despre ce vorbim aici? E posibil? Nu cred că-i posibil! Câteva lucruri aş mai vrea să spun, pentru că vreau să închei şi să mă ocup de problemele grave pe care le are, în materie de ilegalitate, cel ce nu există. OK, unii au trădat, alţii şi-au bătut joc, alţii au fost corupţi de cel ce nu există, exact din echipa dlui Grigore, cea pe care am votat-o eu! DAR DL. GRIGORE CHIAR A ŞTIUT SĂ FIE LIDER ŞI SĂ-ŞI STRUNEASCĂ ECHIPA DINCOLO DE ALEGEREA FĂCUTĂ? E o întrebare, pentru că, îmi pare rău, orice om îşi doreşte constanţă şi coerenţă, iar dacă azi mă laşi în pace, mâine mă tragi de urechi, poimâine îmi spui să fac exact ceea ce am făcut în momentul în care m-ai tras de urechi, e clar. Din păcate, dl. Grigore şi-a adunat o echipă de adunături, veniţi după mâncare, băutură şi bani, ca să fiu sinceră, de cerşetori, care bineînţeles că atunci când s-a terminat spectacolul, fiecare cu ale lui, dar acestora fie li s-a dat nas excesiv, peste nivelul lor, fie au fost ghidaţi aiurea. Îmi pare rău, dar asta este părerea mea şi cred că toată lumea e de acord cu mine, dar eu am avut curajul - nefiind pentru prima dată - când asta susţin. Cu ce m-a dezamăgit acum dl. Grigore? NU MĂ AŞTEPTAM SĂ TACĂ LA MIZERIA ASTA CU VÂLCOMEANU ŞI CU ARISTIDE. Sunt probleme grave, de jaf din partea lui cel ce nu există, susţinut de oamenii pe care i-am votat noi, inclusiv eu, iar tăcerea uneori e şi acesta un răspuns. De aceea spun că NU voi mai susţine la viitoarele alegeri, pentru că nu mai am ce anume susţine. La viitoarele alegeri este nevoie de cineva care să şi vrea să facă ceva împotriva lui cel ce nu există, dar să şi poată ŞI, MAI ALES, SĂ ŞI ŞTIE CE ANUME SĂ FACĂ ŞI SĂ ŞTIE ŞI ANUME CU CINE!


Oricum, e o aiureală faptul pe care se mizează că dacă Mihai Anghel a rămas în consiliu, se erodează. NU, nici pomeneală, imaginea sa creşte, tocmai pentru că este preocupat de problemele comunităţii. IAR TREABA CĂ S-AU DAT 200 DE LEI ŞI S-A VOTAT AUTOMAT UN CANDIDAT SAU ALTUL, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU CRED CĂ VA MAI ŢINE ŞI LA VIITOARELE ALEGERI. ÎN NICIUN CAZ CU MINE...!


Mirela Predan

Vizualizări: 56 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0