Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:08 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Decembrie » 1 » Ce facem, domnule Mihai Anghel? ÎNTREBARE PUBLICĂ, VREAU RĂSPUNS CONCRET LA CHESTIUNEA ACEASTA!
5:24 PM
Ce facem, domnule Mihai Anghel? ÎNTREBARE PUBLICĂ, VREAU RĂSPUNS CONCRET LA CHESTIUNEA ACEASTA!

Domnule Mihai Anghel, vă rog să mă scuzaţi că vă deranjez, azi, de Sărbătoare Naţională, dar vă deranjez aici public cu ceea ce poate că v-aş fi scris în privat cu alte ocazii. Ceea ce am să vă spun consider că este deosebit de important. O sursă din apropierea lui cel ce nu există mi-a relatat că recent au avut loc mai multe întâlniri între cel ce nu există şi dl. Nelu Cristian Olteanu (Magu), consilier al dvs., dle Mihai Anghel. Ca şi cum nu era de ajuns Doru Matei, care deşi exclus, continuă să facă valuri, având reacţia omului care nimic nu s-ar fi întâmplat, acum, am înţeles că urmează pe linia de circ şi Nelu Cristian Olteanu. CEL CE NU EXISTĂ ESTE REALMENTE DISPERAT. IERTAŢI-MĂ, DLE MIHAI ANGHEL, DAR NICI DVS. NU AŢI ŞTIUT SĂ VĂ ALEGEŢI OAMENII. Aţi scăpat de Eugen Manea şi de Nicolae Stan, aţi scăpat practic de dracu şi aţi dat de ta-su, iertaţi-mi expresia, dar e o expresie românească şi în situaţia dată este perfect aplicabilă.

DE ACEEA VREAU SĂ VĂ ÎNTREB PUBLIC DLE MIHAI ANGHEL, CU SCUZELE DE RIGOARE CĂ VĂ DERANJEZ DE ZIUA NAŢIONALĂ:

1. CE SE ÎNTÂMPLĂ, DOMNULE ANGHEL, CU DORU MATEI? DACĂ A FOST EXCLUS, ÎN CONSILIU SĂ NE FACĂ NERVI CE MAI CAUTĂ?

2. CE FACEŢI, DOMNULE ANGHEL, CU NELU CRISTIAN OLTEANU?

Domnule Mihai Anghel, nu vreau să fiu deloc rea, dar dvs. aţi avut  patru consilieri şi se vede clar că aţi rămas singur, la rândul dvs. Când aveţi de gând să rezolvaţi problema asta cu excluderile? Pentru că dacă nu, aveţi demnitatea, exact ca dl. Gheorghe Grigore, daţi-vă demisia ca să nu vă arate lumea cu degetul, din Consiliul Local, nu şi din PNL, evident ŞI ATUNCI FORŢAŢI UN LUCRU EXTRAORDINAR PENTRU COMUNĂ: SĂ SE DIZOLVE CONSILIUL ACESTA DE TREI LEI ŞI SĂ SE FACĂ PENTRU CONSILIUL LOCAL ALEGERI ANTICIPATE. Păi, nu se poate, Cătălin Pavel este bolnav, am înţeles situaţia, dar ceilalţi doi în loc să vă fie alături, dle Anghel, chiar e bătaie de joc sau ce e? A fost exclus din partid, dl. Doru Matei NU mai are ce să caute, acuma dacă a luat-o pe ulei cu cel ce nu există şi Magu, chiar am impresia că se cam îngroaşă situaţia.

OPINIA MEA ESTE DEMNISIA ÎN BLOC ŞI ATUNCI SE FAC ALEGERI ANTICIPATE PENTRU CONSILIUL LOCAL PENTRU CĂ PATRU ŞI CU PATRU EGAL OPT, ADICĂ MAI MULT DE JUMĂTATE ŞI SE FAC ALEGERI DIN NOU PENTRU CONSILIUL LOCAL. Şi atunci, fie vorba între noi, dle Mihai Anghel, dvs. oricum o să intraţi şi în noul Consiliu, DAR SCĂPĂM DE ORICE ABERAŢIE DE GENUL ACESTA. Vă alegeţi oameni noi apropiaţi pe liste, oameni inteligenţi, care nu au mai fost consilieri, care NU sunt dispuşi la coruptibilitate, sunteţi mult mai atent pe cine puneţi pe liste şi daţi astfel Snagovului o şansă, nu venind cu persoane demult expirate ale politicii snagovene pe liste! Oameni noi, capabili şi, mai ales necoruptibili, domnule Mihai Anghel!

Îmi pare rău că v-am deranjat, dar zău că la viitoarea şedinţă de consiliu, la rubrica de diverse, iau cuvântul şi vă întreb personal: ce aveţi de gând să faceţi în condiţiile date! NU DE ALTA, DAR CU ABSOLUT TOATĂ STIMA PE CARE O AM FAŢĂ DE DVS., DLE MIHAI ANGHEL, E CLAR CĂ AŞA NU SE MAI POATE!

Cu Doru Matei, ne-am lămurit, deşi exclus de vreo două luni, încă face valuri în Consiliul Local, tare, mare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, chiar dacă excluderea înseamnă pierderea mandatului de consilier. Sunt oameni care NU vor să ştie sub nicio formă de lege şi nici să cunoască ce-i aia. Acum, deşi fără niciun cuvânt, fără nicio luare de poziţie în Consiliul Local, Nelu Cristian Olteanu, cât de cât s-a mai menţinut pe linia de plutire, votând aşa cum era necesar, în sprijinul populaţiei, a sfârşit prin a fi atras de cel ce nu există. Întâlnirile sale frecvente cu cel ce nu există din ultima vreme, mă fac să nu-mi mai inspire sub nicio formă încredere şi mă fac să mă alarmez în legătură inclusiv cu această problemă.

Domnule Mihai Anghel, aţi rămas singur în Consiliul Local, DEŞI POPULAŢIA A VRUT ŞI ŞI-A DORIT ÎN MOD MAJORITAR ALTCEVA DECÂT CEL CE NU EXISTĂ! PĂI, ÎN ACEST CONTEXT, EU CRED CĂ AR FI CAZUL SĂ VĂ RETRAGEŢI CONSILIERII ŞI SĂ PROVOCAŢI ALEGERI ANTICIPATE PENTRU CONSILIUL LOCAL. CINE NU VREA, CINE INSISTĂ SĂ RĂMÂNĂ CONSILIER, EXCLUDEREA ŞI S-A TERMINAT SPECTACOLUL. Este o metodă şi aceasta de înlăturare a satanei. Dacă toţi suntem dezamăgiţi de coruptibilitatea oamenilor şi de manevrele lui cel ce nu există de a corupe pentru a obţine majoritatea, CU TOATĂ STIMA PENTRU DVS., REPET, EU SUSŢIN ALEGERILE ANTICIPATE PENTRU CONSILIUL LOCAL. Ce facem, dle Mihai Anghel? Vreau răspuns la chestia asta!

Mirela Predan

Vizualizări: 108 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Decembrie 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0