Snagovul Liber

Vineri, 2018-09-21, 5:47 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » August » 17 » Ce va însemna decizia mea în viitor - foarte pe scurt...
8:10 PM
Ce va însemna decizia mea în viitor - foarte pe scurt...


Probabil că acum nu se simte mare lucru. Şterg nişte articole care oricum nu mai erau de actualitate. Deşi vă spun că am avut şi 50 de accesări pe ştiri niciodată postate pe Facebook, preluate de pe vechiul site Europa Liberă de Snagov când hosting-ul de acolo şi platforma de Joomla mi-au făcut probleme, de le-am trecut pe ucoz. Deci 50 de accesări cu IP-uri diferite într-o arhivă, e şi asta o performanţă. Dar nu la asta vreau să mă refer acum. Acum probabil că nu se simte. Dar la prima şedinţă de consiliu, la care o să fie scandal, eu nu mă mai implic, dacă am timp, vin şi scriu ceva de genul: a avut loc şedinţă de consiliu, s-a aprobat x proiect de hotărâre, 10 voturi pentru, trei abţineri şi trec mai departe, probabil că lipsa mea de implicare, cu siguranţă, se va simţi. Când voi retrage din instanţă toate hotărârile nelegale, pentru că oricum stăteau doar în simpla mea pricepere avocaţială, nimeni altcineva nu le-a mai atacat cu nimic, toate vor rămâne valabile, iar consilierii demisionari bineînţeles că vor rămâne consilieri. Aşa cum spuneam, NU mă mai implic. Când va veni precampania, un nou raport al Curţii de Conturi sau mai ştiu eu ce minunăţie, eu stau şi-mi văd de treabă, ca mulţi alţii. Când cineva are să-mi dea o ştire pe surse, iar eu nu răspund la telefon sau chiar dacă răspund spun sincer şi deschis: NU scriu nimic, atunci probabil că lucrurile acestea se vor simţi. NU vreau să fie o pledoarie, pentru că NU vreau să mă mai întorc acolo, însă este clar un singur lucru: NU eu am ales asta în definitiv! Tratez indiferenţa cu indiferenţă, indiferenţa până la urmă va avea consecinţe care se vor remarca în timp. Să vină alte rapoarte ale Curţii de Conturi, eu NU le mai public, să vină alt buget sau altă rectificare bugetară, eu nu mai scriu nimic. Probabil că la un moment dat se va apela din nou la mine, dar eu nu voi mai veni. O să spun: mulţumesc, n-am nicio nevoie, n-am timp, am treabă şi cu asta închei. Nu fac nimic altceva, în definitiv, decât să mă comport identic, până la urmă. Pentru că până acum prea am fost parolistă, acolo unde era nevoie, oricând şi ori de câte ori era nevoie şi scriind tot ce era nevoie, dacă înţelegeţi ce zic. Dacă sunt tratată în neserios, exact aşa tratez şi eu problema: tot neserios, este singurul lucru pe care vream să-l zic.


EU NU AM TRĂDAT. EU NU VREAU SĂ MERG ACUM LA MARIAN OANCEA ŞI SĂ ZIC: VAI, E BĂIAT BUN! Nu, dar nu mă interesează Marian Oancea. Nu, n-o să vedeţi articole de laudă şi glorie faţă de nimeni pe aici. De aia spun că fiecare să-şi bată capetele cum are el chef. Să se împace, să se certe, e bine, nu e bine, iese bine, iese rău, NU-I PROBLEMA MEA. Asta încerc să explic. NU AM FUNCŢIE, SĂ ZICI CĂ, VEZI DOAMNE, NU ŞTIU CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUMA DACĂ EU NU MAI AM CHEF SĂ MĂ IMPLIC. Deci fiecare cu ale lui maică-sa, pe bune... De ce să mai stau eu să pierd timp? Dacă mă veţi vedea pe mine vreodată de gât cu Marian Oancea sau în Primărie sau beneficiind de avantaje clientelare de la Primărie, puteţi să mă scuipaţi în ochi ca pe nesimţită. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Eu i-am împiedicat multe planuri, i-aş fi împiedicat şi mai multe dacă aş fi contat mai mult decât el, pe de-o parte, iar pe de alta, dacă aş fi contat mai mult decât nu ştiu cine să zic una de la uşa bordelului, pe care o iei doar când n-ai chef să faci laba şi-ai necesităţi fiziologice. Ceea ce din punctul meu de vedere, fără să mă laud sau să mă consideri geniu, cu mine NU este permis. Pentru că eu fac ceva serios, nu neserios, iar atunci când eu am necesităţi legate de munca mea şi probleme sunt lăsată să mă descurc, când alţii au probleme, eu de ce-ar trebui să n-am acelaşi comportament, în definitiv?


Ştiu, istoria culiselor acestor trei ani pe dinafară, nu o reiau, oricum în mine moare. S-au încercat tot felul de poveşti cu mine, iar asta nu pentru că s-au testat reacţii, ci pentru că se credea realmente că eu aşa voi reacţiona şi s-a terminat războiul cu mine, astfel. MARE GREŞEALĂ. Pentru că era foarte simplu să se procedeze altfel în definitiv dacă chiar se doreau rezultate. Însă ştiţi cum e: până la urmă e drept că Paraschiv ăla a coordonat operaţiunea, dar când te trezeşti cu un şut în fund de la un jandarm aiurea, parcă îl simţi pe acela şi pe acela îl urăşti un pic mai mult. Aşa şi acum cu asta, sper că-mi înţelegeţi metafora. Tot timpul: ba că sunt geloasă, ba că mă implic în viaţa privată, ba că miros urât, ba aberaţii, care nu aveau cum să nu fie desurmontate repede în faţa situaţiei concrete. Le-am simţit ca pe nişte teste de prost gust. Dar dacă nu s-a înţeles să NU mai se procedeze astfel, eu acuma încep să bănuiesc şi eu nişte sifoni. Nu ştiu dacă e aşa sau nu, dar e foarte posibil. O singură persoană mai ştia despre întâlnirea din 15 august. E exclus cumva să-i fi spus lui Marian Oancea şi să fi sunat de exemplu Marian Oancea şi să-i fi spus de exemplu, cunoscând informaţia: vezi că vreau eu să vin! Şi atunci era logic că n-aveam eu ce să caut. Nu zic că a fost aşa, e doar o ipoteză. Dar problema de fond tot rămâne: ce-a căutat să aibă în continuare tot pârghii şi să poată face asta? Bun, sau poate pur şi simplu a fost o toană. EU NU MAI STAU SĂ ANALIZEZ ACUM FIRUL ÎN PATRU, PENTRU CĂ SINCERĂ SĂ FIU, NU-MI PASĂ CE-A FOST ŞI CE NU. Inclusiv persoana în cauză dacă ar fi fost sifon, am mai explicat eu cum e cu fenomenul acesta de sifoneală, pe de-o parte, dacă nu cumva s-a greşit undeva de a apărut, iar pe de altă parte, câtă vreme ne ferim unii de alţii şi n-avem discuţii între patru ochi, nici nu poate fi combătut. Şi câtă vreme mai lăsăm portiţe deschise. E o întreagă filosofie aici. Dar asta nu scuză şi nu scuteşte atitudinea indiferent-generală.


O închei, nu cred că îşi mai are în vreun fel sensul: AŞTEPT DESEMNAREA UNUI INTERMEDIAR, NU ŞTIU, ABSOLUT TRANSPARENT, NU AIUREA ÎNTRE MINE ŞI MARIAN OANCEA, CARE SĂ ÎMI OFERE INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC ŞI SĂ VEDEM CUM FACEM CU PROCESELE. EU NU PĂCĂLESC ÎN DEMERSURILE MELE. DL. ZAMFIRESCU ŞTIE BINE CĂ AM FOST UN ADVERSAR ONEST ŞI FAIR-PLAY, DAR NICI NU VREAU SĂ FIU PĂCĂLITĂ, LOGIC ŞI NU SE POATE TREABA CU PĂCĂLEALA CU MINE CĂ NU FUNCŢIONEAZĂ. CAPCANELE IMEDIAT LE MIROS ŞI REACŢIONEZ. Nu mai dau înapoi, din simplu motiv că şi să presupunem că s-ar întâmpla asta, după aia o luăm de la capăt. Nu ştiu de ce unii se cred mai importanţi decât alţii, nu asta este esenţa colaborării. Şeful e mai important decât muncitorul, aşa este, dar dacă nu există niciun muncitor care să muncească, să vedem ce face singur şeful care nu ştie decât să coordoneze. Cam aici am vrut să ajung în definitiv. Iar eu sunt muncitoarea care mi-am dat demisia, simbolic dacă vreţi. Şi problema e că oricum nu mai revin.

 

Mirela Predan

Vizualizări: 50 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0