Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:10 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 13 » Ce vreau eu în mod direct, fiind absolut necesar, de la dl. Gheorghe Grigore!!!
0:15 AM
Ce vreau eu în mod direct, fiind absolut necesar, de la dl. Gheorghe Grigore!!!


În cele ce urmează, vreau să fac o radiografie a oamenilor din jurul dlui Gheorghe Grigore, care rămâne o forţă importantă a Snagovului, prin sine însuşi, apreciat şi iubit de cetăţeni. Înainte de alegerile din anul 2016 erau foarte mulţi. Cine au fost principalii oameni din jurul acestuia? O vom lua în ordinea listei: Dan Zaharia. Ce face acum Dan Zaharia? Păi, Dan Zaharia este acum în Anglia, cu banii primiţi de la cel ce nu există printr-un contract clientelar de arhitectură. Informaţia am aflat-o din surse, cetăţeni, nu am avut o discuţie pe această temă cu dl. Gheorghe Grigore niciodată. Al treilea pe listele dlui Gheorghe Grigore cine a fost? Păi, a fost Nicolae Cristea. Ce face acum Nicolae Cristea? Păi, este pensionar, după ce a trădat, a vrut să devină viceprimar, a plecat în delegaţie în Ungaria alături de cel ce nu există. Nu am avut o discuţie cu dl. Gheorghe Grigore pe această temă niciodată. Despre trădare cunosc de la cetăţenii care l-au văzut, despre delegaţia din Ungaria la care a participat cunosc din procesul intentat Primăriei şi câştigat de mine să mi se pună la dispoziţie lista participanţilor la delegaţia din Ungaria din anul 2016. Al patrulea pe această listă a fost Cristian Ionescu. Ce face acum Cristian Ionescu? Dezvoltă terasă ilegal, e prieten la cataramă cu cel ce nu există, e cel mai mare duşman al dlui Gheorghe Grigore. În discuţiile anterioare lunii septembrie 2017, dl. Gheorghe Grigore i-a luat întotdeauna apărarea. În detrimentul meu, preferând să fiu înjurată eu şi aşa mai departe. Următorul pe listă parcă a fost o persoană pe nume Florin Dumitru, nu-l cunosc, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Următoarea pe listă, dna Gabi Valentina Preda a fost singura care a rămas alături de dl. Gheorghe Grigore. Următorul a fost nici mai mult, nici mai puţin decât Nicuşor Dumitru, zis Prinţa, aceeaşi situaţie ca Ionescu, numai că în loc de terasă ilegală, are fiu angajat ilegal. Un alt pretins susţinător, Alexandru Taşcă, s-a dat imediat cu cel ce nu există şi se vede clar că nu a urmărit de la dl. Gheorghe Grigore decât banii. Nu ştiu cine l-a cooptat în echipa dlui Grigore, habar nu am cine l-a adus, dar cine l-a adus trebuie la rândul său să plece urgent. Nu mi-a plăcut de el niciodată! NU am colaborat cu el niciodată! Chiar dacă un semiintelectual spoit, de faţadă...


Dintre oamenii cei mai înverşunaţi în aşa-zisă susţinere interesată doar financiar, azi NU am mai văzut pe nimeni, îmi pare rău. La nivel de Facebook, nimeni nu zice nimic, cu excepţia mea, nimeni nu ia nicio atitudine legată de nimic, toată lumea stă. Dl. Silviu Varga l-a mai ajutat puţin, de asemenea, Mitel Kalimake, dar văd că a tăcut şi el şi nu înţeleg de ce. Dl. Mihai Ilcenco văd că a rămas, de asemenea, şi el.


Ce am făcut eu între timp? Fără niciun laur de glorie, eu am scris tot timpul, când nu am mai scris, ştie el bine de ce n-am mai scris şi este nevoie de o RECONSIDERARE COMPLETĂ A RAPORTURILOR INTERUMANE. Şi-o să spun pe şleau ce vreau: CINE VREA NUMAI BANII DLUI GHEORGHE GRIGORE SĂ SE CARE ACUM. Nu de alta, dar s-au pierdut bani destui pe ciurucuri. Care nu doar că nu l-au ajutat pe dl. Grigore cu nimic, dar au fost în stare să-l trădeze fără niciun echivoc.


CE VREAU EU? EU VREAU SĂ FAC PARTE DIN NOUA ECHIPA A DLUI GHEORGHE GRIGORE, CARE ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ SE FORMEZE. NU, NU VREAU SĂ CANDIDEZ CONSILIER, NU VREAU SĂ MĂ ÎNŢELEGEŢI GREŞIT, DAR VREAU SĂ MĂ OCUP PUŢIN DE RELAŢIA INTERUMANĂ ŞI DE CALITATEA UMANĂ A VIITORILOR CANDIDAŢI ŞI A VIITORILOR MEMBRI AI ECHIPEI. Toţi ăştia mai sus enumeraţi, nişte gunoaie umane, de fapt, cu Alex Makedonia cu tot, ar fi fost înlăturaţi de mine fără discuţii, după doar câteva discuţii în care mi-aş fi dat seama ce au în cap şi ce pot. Şi ce vor în definitiv. Pentru că eu am fost tot timpul Cenuşăreasa în această ecuaţie, ţinută la distanţă, să nu aflu, să nu cunosc, să nu cumva să scriu, să nu cumva să transmit. Bine că au transmis alţii ce nu trebuie!!!! Mult mai "importanţi" decât mine şi au făcut ceea ce au făcut. ÎI CER OFICIAL, MAI ALES ÎN CONTEXTUL CELOR ÎNTÂMPLATE, DLUI GHEORGHE GRIGORE SĂ MĂ COOPTEZE ÎN ACEASTĂ ECHIPĂ. Vedem ce oameni mai sunt, care au mai rămas la modul real alături şi este necesar să repornim la un nou drum. NU E DE JUCĂRIE, NU-MI ARDE DE GLUMĂ, NU E DELOC DE GLUMIT. Fiecare trebuie să aibă rolul său bine definit.


Pentru că să presupunem că mâine mor sau mă apucă dracii, mă mărit şi plec. În Bucureşti, în Craiova, în Franţa, în SUA, te miri unde. Cine mai scrie? Nimeni. Cine se mai implică? Nimeni. NU e chiar OK. Iar eu am constatat asta şi se vede bine. Oameni de valoare, implicaţi în jurul dlui Grigore - nu vreau să jignesc pe nimeni - nu prea sunt. Trebuie căutaţi şi trebuie aduşi. Trebuie motivaţi şi fidelizaţi. Oameni cu studii superioare, care au idei, oameni care gândesc şi propun, oameni care îşi văd de treabă, nu oameni care bârfesc şi plimbă vorba de colo, până dincolo. Nu vorbesc de masele de cetăţeni, vorbesc despre acest nucleu cu care trebuie să se întreprindă ceva. Oameni delicaţi, distinşi, cu care nu te faci de râs. Gafe am mai făcut şi eu, dar nu impardonabile şi nu la un nivel comediant ca alţii. Numai cine nu munceşte nu greşeşte şi numai cine nu e om nu recunoaşte că a greşit. Deci...


EU NU AM INTERESE FINANCIARE, CI INTERESUL SUPREM DE A ADUCE O VICTORIE SIGURĂ, GARANTATĂ ŞI CÂT MAI RAPIDĂ CU CEL CE NU EXISTĂ ÎN PUŞCĂRIE. ATÂTA TOT!


Mirela Predan

Vizualizări: 59 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0