Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:43 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » August » 2 » Cel ce nu există E ATÂT DE INCULT, ÎNCÂT VEDE OAMENI DE AFACERI ÎN COMUNISM ŞI GUVERNANŢII PLECÂND CU MOGULII LA PLIMBARE!
10:54 PM
Cel ce nu există E ATÂT DE INCULT, ÎNCÂT VEDE OAMENI DE AFACERI ÎN COMUNISM ŞI GUVERNANŢII PLECÂND CU MOGULII LA PLIMBARE!

DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, CHINA E STAT COMUNIST, N-ARE OAMENI DE AFACERI, IAR ALŢI OAMENI DE AFACERI NICI NU SE PUNE PROBLEMA SĂ MEARGĂ DIN BANI PUBLICI!

Dacă nu aveţi cultură politică, mai inetresaţi-vă în loc să scoateţi perle care să enerveze pe toată lumea, dle cel ce nu există! Când am auzit că pe lista de delegaţie în Ungarie se pot regăsi şi... oameni de afaceri, atât eu, cât şi dl. Marin Marian am reacţionat protestând că nu ni se pare normal ca Primăria, din bani publici, să faciliteze afaceri particulare. La care cel ce nu există a scos două perle monumentale în a demonstra că... ar avea ce să caute, puternic susţinut de cel care ORICUM NU MAI E CONSILIER, DORU MATEI. "Vi se pare normal ca oamenii de afaceri să meargă în Ungaria pe banii noştri, ai contribuabililor?", întreabă din nou dl. Marin Marian. "Dar când vin oameni de afaceri din China în România?", intervine şi cel ce nu există întru susţinerea inepţiilor sale. "Credeţi că-i plăteşte Guvernul chinez?", întreabă Marin Marian. "Dar cine?". DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, ÎN PRIMUL RÂND, AŢI LUAT UN PROST EXEMPLU ÎN INCULTURA DVS. CHINA ESTE UN STAT COMUNIST, CA ATARE ACOLO NU EXISTĂ OAMENI DE AFACERI PRIVAŢI! În incultura lui, cel ce nu există mă lasă mască cu inepţiile sale. Când vin din alte state, unde nu există o economie centralizată, puteţi fi convinşi că NU merg din bani publici acei oameni de afaceri, merg pe banii lor, ba chiar mai şi sponsorizează delegaţia. Ştiu în concret, pentru că am participat şi eu în calitate de jurnalistă la astfel de delegaţii cândva. PE BANII FIRMELOR, NU PE BANII GUVERNULUI, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR. Ia imaginaţi-vă cum ar fi apărut Traian Băsescu în delegaţie alături de Patriciu, de Adamescu şi de Vîntu să zicem în delegaţie în Ungaria. Dar Sebastian Ghiţă alături de Victor Ponta în Serbia să-şi faciliteze afacerile de soft de calculatoare din bani publici. CEEA CE SUSŢINE CEL CE NU EXISTĂ E O INEPŢIE, DAR NICI NU REALIZEAZĂ ASTA MĂCAR.

https://vocaroo.com/i/s0DiayNCNIuy

Să mai se uite şi el pe la televizor la altceva decât la filme porno dacă nu e în stare să cunoască. Măcar să nu mai dea exemple întru susţinerea delapidării sale să moară şi curcile de râs de fapt! Atâta prostie n-am mai pomenit de când mă ştiu. Înregistrarea asta o s-o folosesc şi eu ca probă într-o plângere penală pentru delapidare. A spus clar: OAMENI DE AFACERI, ADICĂ ŞMENARI ÎN AFACERI CU PRIMĂRIA DE PE LA NOI, DIN BANI PUBLICI, CA SĂ FACĂ DELAPIDARE. Nicio problemă, să verifice şi Curtea de Conturi şi Parchetul să vedem cine pleacă în delegaţie în Ungaria, că de spectacol de circ eu chiar m-am săturat. Nu se mai poate!


Mirela Predan

Va urma

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0