Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:38 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iulie » 8 » Cel ce nu există fură! Din păcate, nu păţeşte absolut nimic!!!
9:52 PM
Cel ce nu există fură! Din păcate, nu păţeşte absolut nimic!!!

 


Cel ce nu există fură. Şi cel ce nu există a învăţat lecţia recompensei, aşa cum şi mai marii de la Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu în jos fac: mituieşte organele abilitate de anchetă pentru a nu păţi nimic. Altfel nu-mi explic atitudinea lui senină de a fura în continuare ferm convins, cu o nonţalanţă demnă de invidiat şi evident că demnă de o cauză mult mai bună că nu va păţi nimic. Câinii latră, caravana trece şi de la o vreme nici măcar câinii nu mai latră, amuţiţi de frică, pentru că şi cel ce nu există are metoda lui de a speria şi de înfricoşa pe cei care mai îndrăznesc să mai spună câte ceva. Liniştea se aşterne, cel ce nu există fură, nimeni nu se opune, toată lumea se simte împlinită, ca şi cum ar fi ceva normal să se fure, toată lumea se simte mulţumită cu firimiturile aruncate din patru în patru ani pe post de mită electorală. În rest, nu se întâmplă absolut nimic. Fără mită electorală în localităţile mici nu se câştigă alegerile, numai mita electorală este cea care face diferenţa, în mod evident. Într-o ţară normală, cel ce nu există, la câte infracţiuni a făcut, era luat demult pe sus cu mascaţii, dar noi ne întoarcem iar şi iar la hoţii şi la protejarea acestora, protejarea hoţiilor devenind rang de lege, inclusiv din vina lui Traian Băsescu şi a celor care au proclamat prea mult... aşa-zisa dreptate prin intermediul DNA şi normalitatea este la mijloc, cea mai oropsită dintre toate. Sigur, aşa-zişii cinstiţi s-au pus să-i pregătească fuga Elenei Udrea, în timp ce Liviu Dragnea vrea să schimbe sistemul din temelii, astfel încât infractorii să poată fura liniştiţi. Normal că cel ce nu există este doar un nimeni care fură extrem de puţin, tributul dat organelor abilitate de anchetă este şi el un mizilic la nivel de mari hoţii, DNA-ul nu se bagă, pentru că DNA-ul răspunde doar la comenzi şi ordine politice, desigur, totul se muşamalizează şi totul se tratează în derâdere şi în sictir. Poliţia mai întâi ascunde plângeri penale ca şi cum nu le-aş fi depus, după aceea, văzând că este treaba groasă şi nu merge cu ascunsul de plângeri, stă ani şi ani pe dosare (e şi aceasta o metodă de a se prescrie, mai ales în noul context şi cu noile modificări), Curtea de Conturi vine, găseşte un jaf incomensurabil dar îl găseşte degeaba, mai ales că nimeni nu repară niciun prejudiciu, nu se întâmplă absolut nimic, cel ce nu există continuă să triumfe şi să nu scape ocazia niciunei nelegiuri.


Din păcate, nici noi nu înţelegem că responsabilitatea se află în mâinile noastre, pentru că ar trebui să ne constituim ca o echipă încă de pe acum. Din păcate, continui să fiu singura care fac opoziţie, alături de Mihai Anghel, el din partea PNL ca partid de opoziţie, eu din partea nimănui, ca independentă şi cel mai probabil că nu ne vom alege din nou cu nimic. Pentru că oamenii sunt complet indiferenţi faţă de jaful incomensurabil al lui cel ce nu există, organele abilitate de anchetă nu fac absolut nimic. Am făcut solicitare de informaţii de inters public să-mi spună şi mie stadiul dosarului Curţii de Conturi, încă mai aştept răspuns, în timp ce comedianţii, circarii şi trădătorii gen Cristian Ionescu, care s-au dat de partea puterii ca să le fie lor bine, de parcă noi de binele lor aveam nevoie sunt la mare căutare şi la mare preţ.


Iar o să ne disipăm, iar o să ne certăm între noi opozanţii lui cel ce nu există aiurea, iar o să ne batem joc unii de alţii şi iar o să pierdem în faţa jafului incomensurabil, eu o să plec, să facă fiecare ce doreşte, pentru că sinceră să fiu, sunt şi eu extrem de sătulă şi nu atât de cel ce nu există în sine, care e un analfabet cu suflet negru, prost de pică, şmecher şi incult, ci de pasivitatea oamenilor, de indolenţa acestora, precum şi de faptul că n-au înţeles că îşi fac lor înşişi rău cu atitudinea aceasta de nepăsare faţă de cel ce nu exită în concret. Din păcate, timpul trece în virtutea inerţiei, nu se întâmplă nimic, pentru că oamenii nu au chef să facă absolut nimic. Nu au chef sau nu sunt în stare, pentru că este şi aceasta o variantă. NU, E COMPLET GREŞIT SĂ SE CREADĂ CĂ DACĂ PATRU ANI N-AI FĂCUT NIMIC, N-AI ZIS NIMIC, NU TE-AI OPUS REGIMULUI CU NIMIC, POŢI APĂREA CA PĂDUCHELE ÎN FRUNTE LA VIITOARELE ALEGERI ŞI POŢI CÂŞTIGA SIMPATIA ELECTORATULUI. Opoziţia e şi ea parte a politicii, iar opoziţia se învaţă. Nu mai trebuie să lăsăm impresia că nu suntem în stare de nimic altceva decât de a accepta puterea batjocoritoare a lui cel ce nu există asupra noastră, iar noi să cădem la pace cu el docili şi umili...

 

Mirela Predan

 

 

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0