Snagovul Liber

Miercuri, 2018-05-23, 11:38 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 22 » Cel ce nu există, Matei şi Ghinea calcă din nou legea în picioare îngrădind cuvântul cetăţenilor participanţi la şedinţele de consiliu
4:17 PM
Cel ce nu există, Matei şi Ghinea calcă din nou legea în picioare îngrădind cuvântul cetăţenilor participanţi la şedinţele de consiliu


Au mai avut loc discuţii legate de fapte că NU doar în şedinţele extraordinare de consiliu se poate lua cuvântul de către cetăţeni. De data aceasta, dl. Marian Marin din nou doreşte să ia cuvântul şi nu este lăsat sub nicio formă CU GROSOLĂNII DE CĂTRE, CULMEA, EXCLUSUL FLORIN MATEI ŞI ŞTEFAN GHINEA, CARE PORNESC AMÂNDOI DIN NOU O DISPUTĂ CU MINE, LA MIŞTO, FĂRĂ NICIO CALITATE FLORIN MATEI, AŞA CUM SPUNEAM, EL NEMAIAVÂND CALITATEA DE CONSILIER LOCAL. Că să citesc legea! Poftim? El mă pune pe mine să citesc legea, când el nici măcar nu ştie să citească? Dar de o neobrăzare completă el de ce nu precizează articolul de lege? După care, Ştefan Ghinea, ca la piaţă, începe să se exprime colorat, cu "ete na", vădind completa lipsă de educaţie, precum şi lipsa celor şapte ani de acasă. Aşa cum spuneam, fără discuţii voi formula plângere penală, iar pe dvs. vă invit să ascultaţi... incredibila dezbatere cu grosolănii din partea unor indivizi care se mai denumesc pe deasupra şi... consilieri locali!


https://vocaroo.com/i/s0gxMnYDOohG


Din păcate, aşa cum am şi înregistrarea şi aşa cum v-am mai şi prezentat, Cătălin Marin mi-a dat dreptate şi că nu primarul conduce şedinţa de consiliu, şi că cetăţenii pot lua cuvântul în legătură cu chestiunile aflate pe ordinea de zi. Din păcate, acum NU mai recunoaşte nimic, cu capul plecat, după ce a fost muştruluit bine de cel ce nu există, în urma ascultării înregistrării publicate de mine.


Prezint în continuare câteva articole din Legea 52/2003, Legea Transparenţei Decizionale, pentru a ne lămuri cum stă problema din punct de vedere legal. În ceea ce priveşte Legea 215/2001, aceasta NU precizează nimic în legătură cu participarea cetăţenilor şi cu luarea cuvântului acestora la şedinţele publice de consiliu. TREBUIE SĂ SE REZOLVE ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA INCLUSIV ACEASTĂ CHESTIUNE DE DICTATURĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ, CU ÎNGRĂDIREA DREPTULUI LA CUVÂNT, PENTRU CĂ MI SE PARE FENOMENAL CÂT DE MULT SE INSISTĂ EXACT PENTRU ÎNCĂLCAREA LEGII. CU CE AVANTAJEAZĂ ASTA NU ŞTIU.

 

Art. 8
(1) Participarea persoanelor interesate la lucrarile sedintelor publice se va face in urmatoarele conditii:
a) anuntul privind sedinta publica se afiseaza la sediul autoritatii publice, inserat in site-ul propriu si se transmite catre mass-media, cu cel putin 3 zile inainte de desfasurare;
b) acest anunt trebuie adus la cunostinta cetatenilor si a asociatiilor legal constituite care au prezentat sugestii si propuneri in scris, cu valoare de recomandare, referitaore la unul dintre domeniile de interes public care urmeaza sa fie abordat in sedinta publica;
c) anunta va contine data, ora si locul de desfaurare a sedintei publice, precum si ordinea de zi.
(2) Difuzarea anuntului si invitarea speciala a unor persoane la sedinta publica sunt in sarcina responsabilului desemnat pentru relatia cu societatea civila.
(3) Participarea persoanelor interesate la sedintele publice se va face in limita locurilor disponibile in sala de sedinte, in ordinea de precadere data de interesul asociatiilor legal constituite in raport cu subiectul sedintei publice, stabilita de persoana care prezideaza sedinta publica.
(4) Ordinea de precadere nu poate limita accesul mass-mediei la sedintele publice.

Art. 9
Persoana care perzideaza sedinta publica ofera invitatilor si persoanelor care participa din proprie initiativa posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi.

Art. 10
(1) Adoptarea deciziilor administrative tine de competenta exclusiva a autoritatilor publice.
(2) Punctele de vedere exprimate in cadrul sedintelor publice de persoanele mentionate la art. 9 au valoare de recomandare.


ŢIN SĂ REPET ORICĂRUI CONSILIER CARE CREDE ALTCEVA, INCLUSIV PRIMARULUI CEL CE NU EXISTĂ SĂ MENŢIONEZE ÎN CONCRET, CU ARTICOL DE LEGE UNDE ANUME SCRIE CĂ NUMAI ÎN ŞEDINŢELE ORDINARE DE CONSILIU ŞI NUMAI LA RUBRICA "DIVERSE" CETĂŢENII POT LUA CUVÂNTUL. EVIDENT CĂ NU POT MENŢIONA, ACEL ARTICOL NU EXISTĂ, IAR EU NU SUNT DELOC OBLIGATĂ SĂ MĂ SUPUN UNUI ARTICOL DE LEGE INVENTAT DE GHINEA, MATEI ŞI CEL CE NU EXISTĂ, DAR CARE NU SE POATE PRECIZA.


CETĂŢENI, INDIFERENT DE TIPUL ŞEDINŢEI DE CONSILIU, VENIŢI, LUAŢI CUVÂNTUL, ESTE DREPTUL DVS. SĂ O FACEŢI ŞI FACEŢI GĂLĂGIE! NUMAI AŞA POATE RENUNŢA ŞI CEL CE NU EXISTĂ LA CĂLCAREA LEGII ÎN PICIOARE PRIN DICTATURĂ. NUMAI AŞA.


Mirela Predan

Sfârşit

Vizualizări: 50 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0