Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:04 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Decembrie » 9 » Cel ce nu există NU s-a schimbat deloc! Trebuie să ne schimbăm noi DEVENIND CONSTANŢI ÎMPOTRIVA LUI!
11:05 PM
Cel ce nu există NU s-a schimbat deloc! Trebuie să ne schimbăm noi DEVENIND CONSTANŢI ÎMPOTRIVA LUI!

Cel ce nu există nu s-a schimbat. Cel ce nu există a rămas la fel, acelaşi: îmbârligător, manipulator, cu dorinţă de distrugere, de zânzanie şi de răzbunare. Noi suntem cei care, în anumite momente sau altele îl credem. Atâta tot. Şi ne lăsăm ispitiţi. Şi nu judecăm lucrurile. Să nu ne arătăm reticenţi la toanele, mofturile şi milogelile lui. De aceea, este absolut corect în raport cu legile firii ceea ce se întâmplă pentru că este un foarte înţelept proverb care spune că Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi în sac. Păi, dacă tu accepţi umilinţele şi batjocura şi nu ai nicio problemă interioară în aceea că te-ai aliat cu cel ce nu există, singura problemă este să nu te afle lumea şi până nu se enervează toată lumea aflând ceva ce nu ai cum ascunde nu renunţi, normal că ne mai merităm şi soarta, mi se pare absolut normal. Nu pot să uit că tot eu am fost atacată pe considerente de... cel ce nu există, în timp ce cel ce nu există... crezut. Când s-a întors roata, cel ce nu există batjocorindu-vă şi pe voi după aceleaşi criterii, iar eram bună, când iar s-a întors roata, iar era bun cel ce nu există şi tot aşa. Trecutul NU e un motiv de reproş niciodată, ci de experienţă, pentru că mi-e greu să cred că de aici încolo nimeni, niciodată nu va mai trece imediat în barca lui cel ce nu există, călcând pe aceleaşi urme şi repetând aceleaşi greşeli. Mi-e greu să cred că de mâine încolo toţi am înţeles o lecţie extrem de dură, care se rezumă foarte simplu: CEL CE NU EXISTĂ ESTE RĂUL SUPREM. Ca atare, nu mai trebuie să mai stăm niciun minut pe gânduri, fără să acţionăm împotriva lui: LEGAL, NU ILEGAL CA EL. Dar noi cedăm prea uşor în loc să ne folosim pârghiile legale, noi prea uşor considerăm că nu avem nimic de făcut, ne blazăm în nimicuri, ne credem importanţi, pornim bătălii între noi şi iar ajungem la cel ce nu există.


Ţin să vă mărturisesc sincer că de vreo trei ani încoace coşmarul meu NU a fost cel ce nu există în sine, cu care am învăţat să lupt, CI LIPSA DE ONOARE A OAMENILOR, TEATRALITATEA LOR, DISPONIBILITATEA LOR DE A SE ALIA DIN NOU ŞI DIN NOU CU CEL CE NU EXISTĂ, BATJOCURA ACEASTA PERPETUATĂ LA NESFĂRŞIT A DISPOZIŢIEI DE A NE COMPLACE, AŞTEPTÂND TOT DE LA CEL CE NU EXISTĂ UN OS, ÎN LOC SĂ ACŢIONĂM ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI SĂ OBŢINEM O ÎNTREAGĂ MĂCELĂRIE DE CARNE, PE CARE SĂ N-O MAI GESTIONEZE EL ÎN DETRIMENTUL NOSTRU, CU TUPEU, CU UMILIRE, MIZÂND PE CAPACITATEA NOASTRĂ DE A NE UMILI ÎN FAŢA LUI! Cum să ştiu de mită, de bani, de frică sau de alte tâmpenii când cel ce nu există mi-a călcat demnitatea umană în picioare? Pe mine ce să mă mai atragă vreodată de partea lui? Anii mei mâncaţi, măcinaţi de nesimţire, tupeul fenomenal care nu a făcut altceva decât nervi. Nu a reuşit să-mi facă nimic cel ce nu există, din simplu motiv că regulile acestea de bază de a nu-mi călca demnitatea umană în picioare au funcţionat! Dacă nu ne pasă, mi se pare normal să se întâmple ceea ce se întâmplă, mi se pare absolut firesc! NU mai trebuie iertat nimic în raport cu cel ce nu există, trebuie să gândim strategic, trebuie să ne vedem de noi înşine şi să nu ne abatem de la ţelul de eliberare a Snagovului, pentru că nerenunţând la această disponibilitate de a ne alia pe rând cu cel ce nu există, creând zânzania şi neîncrederea între noi, cu siguranţă nu facem decât să-i îndeplinim planul lui cel ce nu există! Atât şi nimic mai mult!


NU trebuie să mai priviţi lupta mea cu cel ce nu există cu superficialitate! Sunt un om cu vastă experienţă în această luptă! În afara alianţei cu cel ce nu există şi a minţirii, inclusiv a mea că sunteţi împotrivă şi că sunteţi gata să purtaţi o luptă anti-cel ce nu există, NU CRED SĂ FI AVUT CEVA DE REPROŞAT NICIODATĂ NIMĂNUI! Dar exact asta nu trebuia făcut niciodată, exact asta s-a făcut de cele mai multe ori. Şi, cu încăpăţânare, în continuare parcă suntem duşmani ai noştri înşine, nu înţelegem în ruptul capului că altă soluţie decât duritatea faţă de cel ce nu există nu e, dar niciodată să nu ne mai abatem din drum!


Cel ce nu există NU s-a schimbat, el nu se va schimba niciodată! A fost învăţat să fure, să mintă, să joace teatru, să privească pe oricine cu dispreţ, aşa va proceda şi de aici înainte! NOI TREBUIE SĂ NE SCHIMBĂM ŞI SĂ NU-L MAI CREDEM NICIODATĂ, NICI SĂ NE MAI ALIĂM VREODATĂ CU EL! Poate că uneori am avut reacţii un pic exagerate, ÎNSĂ CHIAR M-AM SĂTURAT SĂ MAI VĂD ALIANŢE ASCUNSE CU CEL CE NU EXISTĂ. Era normal să reacţionez dur, pentru că minţind pe toată lumea că sunteţi împotriva lui cel ce nu există, normal că m-aţi minţit şi pe mine, normal că nu m-am simţit confortabil, mai ales prin prisma războiului meu firesc cu cel ce nu există! Din păcate, cam 90% din ceea ce am spus eu, s-a adeverit. Unele lucruri nu public, ci în particular, dar, din păcate, aşa a fost, ca mine.


Acum mă doare lentoarea cu care se acţionează. Bun, consilierii ALDE au demisionat în bloc, s-a găsit o soluţie, dar în continuare lucrurile cum vor rămâne? Eu nu spun că e puţină presiune pe Mihai Anghel. Sunt ferm convinsă că e foarte multă presiune. Pe de-o parte am trecutul său care a însemnat inclusiv disponibilitate la a-şi călca onoarea în picioare, pe de alta, tot trecutul său îmi spune că este un om inteligent, capabil să discearnă binele de rău şi sătul de mizeriile lui cel ce nu există. Responsabilitatea a rămas la Anghel. Depinde de el practic un Snagov întreg, de Anghel personal, nu de PNL, pentru că, din păcate, el nu mai are la acest moment niciun consilier, lucru care nu ne convine. Niciunuia nu ne convine. Vrea ca singur, izolat să încerce cu greu să mai repare ceva ce iarăşi cu greu se poate repara sau vrea să se termine odată nemernicia asta abătută asupra unui Snagov întreg. Toţi am pornit cu stângul în aceste alegeri. A fost şi strategia lui cel ce nu există de a ne dezbina, de a ne determina să facem greşeli, dar acum mingea este la un singur om, la Mihai Anghel! Hai, curaj Mihai Anghel! Ştiu, ştiu, ştiu că e un om care poate mult mai mult!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 61 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Decembrie 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0