Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:11 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Noiembrie » 27 » CEL CE NU EXISTĂ SE VA ALEGE CU O NOUĂ PLÂNGERE PENALĂ PENTRU ABUZ ŞI HĂRŢUIRE LA ADRESA MEA
11:37 PM
CEL CE NU EXISTĂ SE VA ALEGE CU O NOUĂ PLÂNGERE PENALĂ PENTRU ABUZ ŞI HĂRŢUIRE LA ADRESA MEA

 

Am înregistrarea peioraţiilor lui cel ce nu există. Astăzi, am luat cuvântul expunând câteva chestiuni de maxim interes public: strada Panseluţelor, problematica apei, groapa de gunoi de la fosta fermă a Vlăsiei, organigrama Gospodăriei Comunale etc. ÎN MOD SFIDĂTOR, CEL CE NU EXISTĂ S-A RIDICAT ŞI A PLECAT. Tot în mod sfidător, a spus că pe Mihai Anghel, înscris la cuvânt după mine, îl ascultă, pe mine, nu. VA TREBUI SĂ DEA PE LA POLIŢIE EXPLICAŢII PENTRU ACEASTĂ SFIDARE LA ADRESA MEA, FĂRĂ NICIUN ECHIVOC. Am vorbit, supraveghând să se noteze în procesul-verbal ceea ce spun. Înregistrarea o veţi asculta şi dvs. S-a încercat să mi se ia cuvântul, ba că problema gropii de gunoi sau a asfaltării, nu ar fi problema... Consiliului Local. POFTIM? Ei, să auziţi tupeul cu care sunt întreruptă şi cu care se încearcă să mi se ia dreptul la cuvânt. VOI FORMULA FĂRĂ NICIUN ECHIVOC O NOUĂ PLÂNGERE PENALĂ, AVÂND CA PROBĂ CHIAR ÎNREGISTRĂRILE DIN ACEASTĂ ŞEDINŢĂ DE CONSILIU.

 

Nu ştiu cine dracu l-a sfătuit să mă evite şi să încerce să-mi îngrădească cuvântul sau să facă mişto. Nu de alta, dar voi vorbi şi în următoarea şedinţă de consiliu, acuma să vedem problemele expuse de mine astăzi şi nu puţine, pe care vi le voi exprima şi dvs. în scris, veţi auzi şi înregistrarea problemelor cetăţeneşti expuse de mine. Anvelopări, asfaltări, ne-am apucat, nu ne-am apucat de lucru, nimeni nu mai suflă nimic.


Oricum, îi garantez eu dlui primar că strategia de a fugi de întrebările mele este cea mai proastă strategie cu putinţă. Am vrut să informez inclusiv Consiliul Local că NU am decât 3 pisici şi nu 20 de pisici, iar pe proprietatea mea privată nimeni nu are de ce să intre fără mandat de la Parchet, confirmat de un judecător de percheziţie domiciliară. NU SE DISPUNE ARBITRAR ÎN LEGĂTURĂ CU NIMIC, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM BINE. Ori e democraţie şi drept asupra proprietăţii mele private în LINIŞTITĂ POSESIE, ori nu mai e şi atunci se întoarce epoca lui Stalin, naţionalizăm, demolăm, luăm animalele de companie din casă şi facem circ pe aici. S-a enervat şi nu a comentat nimic. NU-I NICIO PROBLEMĂ, PENTRU CĂ NU AM RENUNŢAT DELOC LA SOLICITAREA ACEEA DE EXPERTIZARE PSIHIATRICĂ A DOMNIEI SALE. Plus plângere penală cu comediile alea debitate despre mine pe la Direcţia Sanitar-Veterinară, cu pericolul de rabie reprezentat de pisicile mele şi nu ştiu ce. Săptămâna aceasta voi chema medicul veterinar la mine acasă, ca să nu mai plimb pisicile, care sunt foarte speriate, să vedem dacă... pisicile mele au rabie. Nu de alta, dar acum a constatat şi Poliţia că nu este sănătos la cap cel ce nu există. MEDICUL VETERINAR INVITAT DE MINE INTRĂ, CINE NU E INVITAT DE MINE PE PROPRIETATEA MEA N-ARE CE SĂ CAUTE. SERIOS. Şi să vedeţi comedie cu plângerea penală ce fac eu, deschid altă acţiune pentru calomnie împotriva lui cel ce nu există şi toate cele. Foarte pe larg o să vă povestesc.


Oricum, toată această atitudine denotă faptul că lui cel ce nu există îi este teribil DE FRICĂ DE MINE. AR VREA SĂ ÎNCEAPĂ CU HĂRŢUIREA LA ADRESA MEA CA ÎNAINTE, ÎNSĂ NU MAI POATE. POLIŢIA VINE IMEDIAT CUM O CHEM, AUTORITĂŢILE STATULUI ÎŞI FAC DATORIA. E o problemă şi pentru cel ce nu există că se face de râs, dar el nu realizează. Bolnavul psihic întotdeauna susţine că el e perfect sănătos. Oamenii din jurul său îşi dau seama de gravele sale carenţe comportamentale. Păcat! Păcat că e foarte tânăr şi totuşi nu înţelege să se trateze. Se poate ameliora boala, unele medicamente am înţeles că pot fi eficiente în tratarea obsesiilor. Ca să nu se mai facă de râs cu astfel de comedii.


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 112 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0