Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:11 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Decembrie » 2 » Cel ce nu există susţine că NU are ce să discute cu mine, NU vrea nicio informare despre... pisicile mele, dar mi-a chemat DSV-ul acasă!
5:18 PM
Cel ce nu există susţine că NU are ce să discute cu mine, NU vrea nicio informare despre... pisicile mele, dar mi-a chemat DSV-ul acasă!

Realităţile şi obiectivele punctate NU doreşte să le asculte cel ce nu există. Când e vorba despre concret, CEL CE NU EXISTĂ SE FEREŞTE DE RĂSPUNSURI. Normal că nu mă înghite câtă vreme eu înregistrez toate şedinţele de consiliu şi le transpun aici, pentru a şti şi dvs. ce s-a întâmplat. PENTRU CĂ EL SE DUCE PRIN COMUNĂ ŞI DĂ VINA PE OPOZIŢIE PENTRU CE NU VREA EL SĂ FACĂ. Acum am înţeles cu exactitate care este problema. Normal că este deranjat de întrebări concrete de interes public, normal că este deranjat de faptul că relatez tot ceea ce se discută în şedinţa de consiliu prin înregistrări în concret, de nu mai poate el să mintă şi să manevreze.

Când am vrut să mă ridic şi să expun câteva probleme, dl. primar s-a ridicat să plece. Nicio problemă, pentru că o să depun şi eu o altă plângere penală pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, să explice acolo la Poliţie de ce n-a vrut să discute cu mine nici despre aberaţia aia de mi-a chemat Direcţia Sanitar-Veterinară acasă, susţinând nişte enormităţi de om bolnav psihic despre mine, nici de ce nu a dorit să discute cu mine despre strada Panseluţelor şi altele asemenea. Mi se spune că nu aş şti să-l respect şi de aia nu mă respectă. PĂI, CUM MĂ RESPECTĂ, DOMNULE??? HĂRŢUINDU-MĂ CU DVS-UL ACASĂ, BATJOCORINDU-MĂ CU OBSESIE SEXUALĂ DE TREI ANI DE ZILE DE NU-I MAI IESE DIN CAP OBSESIA DEZVOLTATĂ FAŢĂ DE PERSOANA MEA? Stai că NU am înţeles cum ar dori să-l respect? El m-a respectat pe  mine când a pretins toate enormităţile alea despre mine, inclusiv că aş fi criminală în serie, bolnavă de schizofrenie, că m-aş fi aruncat în faţa maşinii lui Călin Popescu-Tăriceanu din pasiune similară precum cea făcută faţă de el? Cum anume ar dori să-l respect? Cât m-a respectat el pe mine? ŞTIU CĂ ÎI E FRICĂ DE MINE, DAR TREBUIE SĂ SE TEAMĂ DE ENORMITĂŢILE PE CARE LE-A DEBITAT DESPRE MINE, NU DE MINE CA PERSOANĂ FIZICĂ ÎN PARTICULAR. PENTRU CĂ NU STAU DE COMEDIE. M-am înscris la cuvânt, mă aştepţi să termin ce-am de spus. Spun o aberaţie, de mine râde lumea, ai o atitudine recalcitrantă, normal că vreau să o aduc şi în atenţia dvs., dar şi în atenţia organelor abilitate de Poliţie, pentru că astăzi formulez şi în cel mai scurt timp, cel mai probabil luni depun plângere penală, nici nu stau să discut. Crede că este sănătos la cap dacă pretinde că eu aş avea 20 de pisici bolnave de rabie, aşa cum pretindea odinioară că sunt criminală în serie? Ia, stai, domnule, aşa că ai să dai cu subsemnatul pentru tot circul ăsta, absolut inutil.

FRAGMENT AUDIO

DOMNULE PRIMAR, ŢIN SĂ VĂ INFORMEZ ÎN MOD PUBLIC CĂ VOI CONTINUA SĂ VIN LA ABSOLUT TOATE ŞEDINŢELE DE CONSILIU, NU-MI PUTEŢI INTERZICE ACCESUL! DOMNULE PRIMAR, DE ASEMENEA, ŢIN SĂ VĂ INFORMEZ CĂ LA ŞEDINŢELE ACESTEA DE CONSILIU IAR VOI LUA ŞI CUVÂNTUL, SĂ VEDEM CARE ESTE PROBLEMA CU DIVERSE, CU DVS-UL, CU STRADA PANSELUŢELOR, CU LICEUL, CU SALARIZAREA PERSONALULUI, CU FOARTE MULTE ŞI FOARTE DELICATE. Aici, la şedinţa de consiliu, doresc să discutăm. ÎN AUDEINŢĂ, NU AM CE SĂ FAC! DEGEABA V-AŢI PUS OAMENII SĂ MĂ ÎNDEMNE SĂ VIN ÎN AUDIENŢĂ LA DVS! Când să vin în audienţă? Sâmbăta, duminica, după orele de program, să discutăm despre ce? Despre bani, despre sex, despre viol, despre ce dracu să discutăm numai noi doi faţă în faţă? Să chemaţi Poliţia, Salvarea şi mai ce anume să chemaţi dle cel ce nu există? Chiar nu vă este niciun pic de frică de Dumnezeu, de ruşine şi de teamă de lege?


VREAM SĂ VĂ FAC ACEASTĂ INFORMARE CA SĂ NU MAI CHEMAŢI, FĂCÂNDU-VĂ DE RÂS, ŞI ALTĂ DATĂ LA MINE DIRECŢIA SANITAR-VETERINARĂ: ÎN ŞEDINŢĂ PUBLICĂ DE CONSILIU, CA SĂ FIE CLAR LĂMURIT:

1. NU AM 20 DE PISICI ÎN APARTAMENT, SUNT NUMAI 3 DIN CARE 2 SUNT ALE MAICĂ-MII. NU TREBUIE SĂ VĂ DAU DVS. EXPLICAŢII.

2. PISICILE MELE NU SUNT BOLNAVE DE RABIE.

3. PE PROPRIETATEA MEA NU ARE NIMENI DE CE SĂ INTRE FĂRĂ MANDAT.

Pot să am pe proprietatea mea, deci în intimitate absolut orice doresc: chiloţi murdari la vedere, tampoane folosite prin toată casa, hârtie igienică folosită şi aşa mai departe. Bun, iertaţi-mă, nu sunt o nesimţită, însă omul acesta mă aduce în stare. Ştiu că era curios, de altfel, să vadă ce am în casă. CĂ ĂSTA ERA SCOPUL ABERAŢIEI. NICI LA GARSONIERA DE PE STRADA RĂZOARE, NICI ÎN APARTAMENTUL DE PE STR. CĂLUGĂRENI NU SE PĂTRUNDE FĂRĂ MANDAT DE LA PARCHET CARE SĂ FIE DEŢINUT DE POLIŢIE. Pentru că altfel facem varză principiul dreptului la proprietate privată şi la liniştită posesie a acesteia. Cine vine invitat, este problema mea, cine nu, SE MAI CHEAMĂ ŞI INFRACŢIUNEA DE VIOLARE DE DOMICILIU. Să lase domnul primar curiozitatea ce am eu în casă! Au pătruns, au văzut destul trimişii săi când au venit să-mi fure din casă, după care au dat vina pe Ică vecinul! M-AM SĂTURAT DE ATÂTA NESIGURANŢĂ ÎN PROPRIA-MI CASĂ! Dar dl. primar nu are niciun chef să discute despre aceste probleme grave de persecuţie, în definitiv, îndreptate împotriva unui cetăţean al  comunei. Moare de invidie că "cerşetoarea" asta cum îi plăcea să afirme despre mine mai deţine încă un apartament în Ghermăneşti, alături de familie, normal că moare de ciudă. N-are decât, asta nu-i problema mea! Fiecare şi-a făcut cum a putut din fonduri cinstite, să nu vină vreun control cu mandat pentru verificarea averii să-l controleze puţin pe el la el acasă, să vedem cum justifică averea aia exagerată! PENTRU CĂ NU ARE CUM SĂ O JUSTIFICE DIN VENITURI, NICI ALE LUI, NICI ALE FRATELUI ANGAJAT DE ŞTEFAN ROHNEAN, DIRECTOR ADJUNCT. Voi face scandal naţional, n-am renunţat la idee, vreau şi eu să văd dosarul dlui director adjunct de angajare şi tot a astăzi voi formula inclusiv în acest sens plângere penală. Nu de alta, dar nu am primit niciun răspuns la solicitarea de informaţii de interes public în termenul legal de 10 zile, ca atare, NU mai e rost de dat la întors. EU NU SUNT FUNCŢIONAR PUBLIC, N-AM FURAT DIN FONDURILE PUBLICE, CA ATARE, NU EXISTĂ NICIO JUSTIFICARE. Mă lasă pe mine rece curiozitatea dlui primar de ce-am eu şi ce nu am în casă. Atât garsoniera, cât şi apartamentul, încă o dată ţin să afirm, reprezintă PROPRIETATE PRIVATĂ ŞI NU AM NICIUN CHEF SĂ DAU EXPLICAŢII. DE ALTFEL, ÎN MOD LEGAL, NIMENI NU MI LE POATE CERE. ILEGAL, AŞLA CUM S-A ÎNTÂMPLAT, IAR MERGEM ŞI FACEM O SOLICITARE DE EXPERTIZARE PSIHIATRICĂ A DLUI PRIMAR CU HĂRŢUIRE ŞI CU TOATE CELELALTE, CĂ M-AM SĂTURAT ŞI EU DE ABERAŢIILE SALE.

Problema dlui primar este că i-am cam încurcat nişte ploi, aducând la lumină anumite aspecte incredibile şi le-am supus atenţiei Curţii de Conturi, Parchetului şi altor instituţii abilitate. Asta este problema dlui primar. CREDEŢI CĂ MIE ÎMI CONVINE SĂ AM ATÂTA DE LUCRU CU ABERAŢIILE LUI DE FURTIŞAGURI, ÎN SENSUL CĂ TREBUIE SĂ STAU, SĂ MĂ DEPLASEZ LA POLIŢIE, SĂ MĂ DEPLASEZ LA PARCHET, LA BUFTEA, SĂ TRIMIT PRIN POŞTĂ, SĂ FAC, SĂ DREG, SĂ ÎNVÂRT? Nici mie nu-mi convine, dar n-am încotro, dacă e de lucru şi cel ce nu există îmi dă de lucru cu alte infracţiuni comise, trebuie să stau să mă ocup de fiecare în parte!

NU ESTE PENTRU PRIMA DATĂ CÂND ÎL ROG FRUMOS CA, PENTRU BINELE LUI, SĂ ÎNCETEZE CU ABERAŢIILE, CĂ RÂDE TOATĂ LUMEA DE EL ŞI SE FACE DE CACAO PESTE TOT, ÎN COMUNĂ, LA MAI MARII DE PE LA PSD, PESTE TOT! Să nu creadă el că nu sunt citită şi pentru absolut orice acuzaţie, spre deosebire de el, eu am probe şi argumentaţii. El fuge, nu are timp nici măcar să mai mintă, pentru că ştie bine că nu are răspunsuri de dat la întrebările mele din şedinţa publică de consiliu. Nu-i nicio problemă, că o să le expun şi eu public aici până când s-o plictisi şi o să solicit organelor abilitate ale statului să facă investigaţii. Să nu-şi imagineze cumva că scapă şi că eu... uit şi că oamenii sunt mulţumiţi de fuga sa de întrebări concrete.

REITEREZ ASPECTUL CĂ NU DOAR FAŢĂ DE SUBSEMNATA A AVUT CEL CE NU EXISTĂ O ATITUDINE NECORESPUNZĂTOARE, aşa s-a învăţat el, să sfideze pe cetăţenii acestei comune în faţă, pentru interesele sale clientelare şi de furat, de jaf. Aşa s-a învăţat el, să fie obsedat de persoana mea ca femeie şi din această obsesie să vrea să vadă ce am în casă. Păi, dacă venea cineva în casă, ca într-un moment de neatenţie, să-mi planteze un microfon, ca la Carmen Dan sau să-mi sustragă telefonul din casă? Cum să primesc pe oricine pe proprietatea mea? ŞTIU CĂ E ÎN STARE DE ORICE, A VENIT, A TRIMIS, A FURAT DIN CASĂ: TELEFON, REPORTOFON, PARFUMURI, ÎN VARA ANULUI 2014, HOŢII NU AU FOST PRINŞI NICI PÂNĂ ASTĂZI, S-A DAT VINA PE ICĂ ŞI PEPELEA, A IEŞIT O ABERAŢIE. Cum să mai am eu curajul chiar şi în aceste condiţii, să primesc pe cineva în casă? Necunoscut? S-a dorit să se facă anchetă socială la mine acasă, ca să mi se fure calculatoarele cu înregistrări din casă, să se pretindă ulterior că aş fi nebună şi că n-am avut nici calculatoare, nici înregistrări, am visat, să fiu internată la nebuni forţat în urma acestei anchete sociale, dacă angajatele de la Asistenţă Socială au refuzat să facă o astfel de anchetă socială la mine acasă, de teama rigorilor legale, cel ce nu există a trecut la persecuţii împotriva lor.

DECI DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, DOMNULE CĂTĂLIN MARIN ŞI DOMNULE MIHAI ANGHEL, CARE AŢI RĂMAS SĂ MĂ ASCULTAŢI. DOMNULE STELIAN PUZDERICĂ ŞI CEILALŢI CONSILIERI: CUNOAŞTEŢI POVESTEA MEA. Vreau să vă informez aici, public, ca  şi pe ceilalţi cetăţeni ai comunei: NIMENI NU ARE CE SĂ CAUTE LA MINE ACASĂ, IAR DACĂ DL. PRIMAR MAI CONTINUĂ CU HĂRŢUIREA ACEASTA LA ADRESA SUBSEMNATEI, SĂ NU SE MIRE NIMENI DE CE AM ŞI EU REACŢIILE PE CARE LE AM LA ADRESA ACESTUIA.

Am fost un om destul de persecutat de regimul cel ce nu există, cu electrocutat în faţa casei, cu violare de domiciliu, cu persoane care s-au mai pretins de la DSV şi au vrut să pătrundă peste mine în casă să mă violeze în anul 2015, dosarul penal şi acum se cercetează, deci este cum nu se poate mai clar că situaţia este una deosebit de dramatică. PENTRU CEL CE NU EXISTĂ, NU PENTRU MINE. Pentru că eu am chemat frumos Poliţia. S-au deplasat imediat dnii Mitrache şi Băjenaru şi dna Tămârjan. Probabil că au realizat şi ei în concret acuma care dintre noi susţine baliverne şi care dintre noi face spectacol. Eu NU am ce comenta aici, problema este una deosebit de groasă şi de lipsită de amabilitate. Pe cine să respect? Pe cel care face astfel de lucruri? Pot avea respect faţă de o persoană cu vădite probleme psihice şi de obsesie sexuală încă, chiar şi după trei ani, la adresa subsemnatei?

Îl las pe dl. Mihai Anghel să ia cuvântul înaintea mea. Cel ce nu există pleacă, într-adevăr, dar nimeni nu mai vrea să mă mai asculte, contrar procedurilor legale. S-a consemnat în procesul-verbal, o să-l duc şi pe acela probă la Poliţie, voi reveni în proxima şedinţă de consiliu cu aceleaşi întrebări, la care nu am primit răspunsuri. Voi face şi solicitări scrise de informaţii de interes public, evident că şi plângeri penale.

Mirela Predan

Va urma

Vizualizări: 69 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Decembrie 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0