Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:43 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » August » 5 » Cine merge la ziua lui cel ce nu există, PE LISTELE DLUI GRIGORE N-ARE CE SĂ CAUTE! PUNCT! Nici el, nici rude, nici prieteni de-ai lui!!!!!!
1:13 AM
Cine merge la ziua lui cel ce nu există, PE LISTELE DLUI GRIGORE N-ARE CE SĂ CAUTE! PUNCT! Nici el, nici rude, nici prieteni de-ai lui!!!!!!

Greşelile trecutului atârnă greu până în ziua de astăzi, CU CONSECINŢE NEFASTE ASUPRA NOASTRĂ, A TUTUROR. Am absolut toată deschiderea pentru persoane dezamăgite de cel ce nu există, nu aceeaşi deschidere o am pentru cei care se aliază cu cel ce nu există mai nou şi ale căror afaceri depind de cel ce nu există. ÎN MOMENTUL ÎN CARE CEL CE NU EXISTĂ ÎŢI CREEAZĂ UN AVANTAJ, TE-A ŞI LUAT SCLAV, FĂRĂ ALTE DISCUŢII, FĂRĂ ALTE COMENTARII. Nu merge şi cu aia în fund, iertaţi-mi expresia, şi cu sufletul în rai. Adică varianta are şi el nevoie de cel ce nu există, dar... ne susţine pe noi ESTE EXCLUSĂ ÎNCĂ DIN START! Nu există aşa ceva! Şi eu am fost cu cel ce nu există, de aceea nu am avut reacţii virulente faţă de cei care au fost şi care nu vor să mai fie. NU poate fi aceeaşi reacţia mea şi faţă de persoane care fac afaceri cu cel ce nu există mai nou. În momentul acela, e clar că respectiva persoană este cu cel ce nu există, nu cu noi. Haideţi să ne amintim recentele exemple ale lui Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru. În momentul în care ambii s-au angrenat în afaceri şi avantaje de la cel ce nu există, primul cu terasa şi cu fiul la fotbal, al doilea cu fiul angajat în Primărie, A FOST DOAR O ILUZIE CĂ MAI MERGE ŞI CU NOI. Nu, ei s-au dus la cel ce nu există, au trădat, l-au trădat pe dl. Grigore, au spus totul despre el lui cel ce nu există şi s-a terminat cum s-a terminat, adică foarte prost. O astfel de problemă nu se va mai repeta niciodată. NU merge, pentru că nu merge şi una, şi alta. NU există X face afaceri cu cel ce nu există că a rămas fără bani, dar merge... în campanie cu noi. Nu, o să ne distrugă campania, o să ne facă să pierdem, n-o să facă nimic altceva decât să facă jocurile lui cel ce nu există şi să-şi bată joc. NU, NU E NIMENI, NICI DEŞTEPT, NICI EXPERIMENTAT, ÎN MATERIE DE CEL CE NU EXISTĂ ŞI DE LUPTĂ ANTI-CEL CE NU EXISTĂ, CEA MAI DEŞTEAPTĂ ŞI MAI EXPERIMENTATĂ SUNT EU. Asta îl exasperează şi pe cel ce nu există, cu certitudine, că zădărnicesc planurile lui cel ce nu există, cel ce nu există nu mai poate să facă învârtelile lui.


Acum am înţeles eu de ce s-a uitat cel ce nu există la mine ca dracu ultima dată, cu o ură de necontestat, mai accentuată decât în alte dăţi. Pentru că eu, inconştient că asta fac, am început să-i zădărnicesc planurile lui cel ce nu există de manevră. Nu poate să manevreze de mine! Extraordinar, zău! Deci NU există om mai experimentat şi mai tăbăcit în războiul cu cel ce nu există decât mine. Ca să ne înţelegem bine. În ceea ce priveşte viitorii candidaţi, cred că am fost deosebit de fermă: CINE NU A LUPTAT ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ DELOC, N-ARE DECÂT SĂ CANDIDEZE SINGUR DACĂ VREA. Dacă îl prind pe lista dlui Grigore, chiar eu mă opun şi nu mai particip la vot. Deci nu avem nevoie de persoane aliate cu cel ce nu există sau care nu au făcut nimic până acum. O ASTFEL DE VARIANTĂ ESTE ÎNCĂ DIN START PERDANTĂ ŞI NU O VOI SUSŢINE EU!

Din păcate pentru cei care încă trăiesc în timp, eu NU mai sunt bleaga, "amanta" lui cel ce nu există din 2015. Nu, lucrurile au evoluat mult de atunci. Am demonstrat altceva şi ideea este că am şi eu un cuvânt de spus, mai ales că ceea ce am spus până acum nu s-a dovedit a fi zadarnic. Am încredere în dl. Grigore că nu mai e omul milos care iartă şi înţelege inclusiv apropierea de cel ce nu există a unora dintre oamenii lui, la nevoie. Nu de alta, dar judecând după ce-a rezultat cu Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru, situaţia e clară. NU avem nevoie de alţii ca ei, indiferent cine ar fi ei. În contextul în care oameni neutri dar care nu s-au remarcat cu nimic până acum în lupta cu cel ce nu există nu au ce să caute cu funcţii viitoare, iar asta o spun eu, cu atât mai puţin are ce să caute cineva care face direct afaceri cu cel ce nu există. Doamne fereşte, zău!


Iar riscul e enorm. Faţă de persoana în cauză trebuie de acum înainte maximă prudenţă. De ce? Pentru că e posibil ca aflând cel ce nu există şi văzând că nu e chiar cum îşi imaginează el, să păcălească în afacerea respectivă. Atunci revoltat că nu s-a mai parafat afacerea, omul în cauză să înjure şi să vină alături de noi. Ca să-l corupă, cel ce nu există iar îi dă iluzia cu afacerea, omul se duce şi ne toarnă. Şi tot aşa. DECI NU NUMAI CINE FACE AFACERI CU CEL CE NU EXISTĂ, CINE ESTE DISPUS SĂ FACĂ AFACERI CU CEL CE NU EXISTĂ, NU ARE CE CĂUTA PRINTRE NOI. Pentru că altfel există un risc major care trebuie să fie înlăturat încă din start. Dacă ar fi vrut să fie alături de noi şi să facă o treabă bună cu candidatura, candidând alături de noi (sau mă rog, cineva din familia lui), atunci ar fi trebuit să realizeze că NU poate fi în afaceri cu cel ce nu există! Cred că e o regulă elementară şi o logică de bun simţ, nu?


NU zic nu, şi eu am fost cândva cu cel ce nu există, dar în momentul în care am zis STOP, la mine STOP a fost şi niciodată NU am mai revenit. Eram deja pe la Poliţie şi prin procese cu cel ce nu există cu toate inepţiile lumii debitate de acesta şi nu mă credea nimeni că nu m-am debarasat de el. Şi eu acuma cum să cred pe cineva că îl susţine pe dl. Grigore dacă... face afaceri cu cel ce nu există? Acum, la momentul acesta? Doamne fereşte, zău!

S-au revoltat oamenii şi pe bună dreptate. Eu vă dau asigurări că NICI NU SE PUNE PROBLEMA CA DL. GRIGORE SĂ ACCEPTE PE LISTA SA VIITOARE PE CINEVA CARE FACE AFACERI CU CEL CE NU EXISTĂ. Nici să ţină cont de strategia lui, nici nimic. Împreună cu cel ce nu există laolaltă, împotriva lui cel ce nu există e logic pentru toată lumea că NU putem să luptăm!

Sigur că sunt dezamăgită, mă aşteptam la altceva, nu mă aşteptam la asta, cunosc bine că şi nesimţirea şi mojicia lui cel ce nu există sunt infinite, însă dacă oamenii sunt slabi şi cedează uşor în faţa lui şi acceptă propuneri avantajoase financiar cu cel ce nu există, este cum nu se poate mai clar că acele persoane NU au ce să caute printre noi. Eu vreau să fiu obiectivă, eu NU am nici simpatii, nici antipatii, sunt o dură şi-o neutră, dar dacă îl acceptăm pe acel domn, cu Nicuşor Dumitru săracu ce-avem de împărţit? Nu, acuma sincer. El măcar şi-a angajat fiul, tot nevoie de bani avea "bietul de el", măcar n-a făcut afaceri bănoase. Nici nu se pune problema. Adică stai, domnule, aşa niţel...

AICI ESTE RĂZBOI, CINE ESTE ÎN LUPTĂ CU NOI BINE. Eu toc la pereţi că nu trebuie să se vadă nici măcar în Primărie fără să anunţe, iar cine are ce căuta la ziua lui cel ce nu există de naştere în particular, are cumva ce anume să mai caute printre noi? NU, eu sunt ferm convinsă că NU va mai veni şi dacă are un pic de bun simţ renunţă şi NU mai vine. Nu de alta, dar eu chiar ştiu discuţiile care au fost, de genul: "domnule, nu m-ai ascultat pe mine, l-ai pus pe Cristian Ionescu pe listă". Păi, şi acuma ce facem? Ne jucăm? DĂ-O DRACULUI DE TREABĂ, TOT CU CEL CE NU EXISTĂ? Eu ştiu că puterea atrage, dar noi pentru ce dracu de altceva luptăm dacă nu să-i luăm lui cel ce nu există puterea! Dacă nu luptăm toţi pentru asta, ce echipă facem, despre ce discutăm? Azi bem la masă la dl. Grigore, mâine la cel ce nu există la petrecere, plimbăm bârfa de colo până dincolo, ştie cel ce nu există pe unde să ne atace, ce strategie să propună... Ce încredere să avem? Deci eu sunt FOARTE RADICALĂ. FĂRĂ CEL CE NU EXISTĂ. Cine e cu cel ce nu există, n-are ce să caute. Noi ne uităm în toate părţile că nu ştim ce zace în om şi... acceptăm parteneri de-ai lui cel ce nu există lângă noi! NU EXISTĂ STATUT APARTE, PE UNII ÎI TOLERĂM, PE ALŢII, NU, AŞA CEVA NU EXISTĂ! ÎN FAŢA LEGII SUNTEM EGALI TOŢI! Nu există abateri, pentru că dacă există, ne dă cel ce nu există în cap iar de nu ne vedem.

Şi ca să închei şi să nu mai discut deocamdată despre asta, eu am fost una dintre cele mai entuziste când am auzit că acel domn este alături de dl. Grigore. DECI UNA DINTRE CELE MAI ENTUZIASTE PERSOANE. Până am aflat de treaba cu cel ce nu există. Din entuziastă, am devenit opozantă fără discuţii! Ca atare, e clar că nici nu vorbesc prostii, e mai bine c-am aflat acum, nu înainte de campanii electorale că persoana în cauză are afaceri cu cel ce nu există. Atunci ar fi fost mult mai complicat, dacă nu prea târziu. De aia am şi spus: domnule, mai e un an şi jumătate până la alegeri, nu se pune problema de stabilire a unor locuri pe listă, ÎNSĂ OAMENII TREBUIE SĂ FIE VERIFICAŢI ÎNCĂ DE PE ACUM! Şi ce rezultă, aia e, n-avem ce face, mergem înainte. Nu piere armata, dacă pleacă doi, trei dezertori. NUMAI FUNCŢII SĂ N-APUCE SĂ AIBĂ ŞI DUPĂ AIA SĂ FACĂ ÎNVÂRTELI. Acuma, e fliu-fliu, nimeni nu-i prea mare în schemă! A, că am zis o glumă, a ajuns la urechile lui cel ce nu există, s-a făcut negru de furie şi de gelozie, asta-i viaţa! Mă lasă rece şi suferinţa din gelozie a lui cel ce nu există şi tristeţea lui de acum că mi-e mie bine! Dar dacă vin alegerile, unu toarnă, altul e şantajat prin campanie să toarne, altul se dă cu cel ce nu există, altul stabileşte listele tot cu spionii lui cel ce nu există pe ele, altul se dă în stambă, altul face strategia tot perdantă a dlui Grigore, NU mai merge! Nicio şansă! Nu-i aici să nu-şi dea seama de pericol absolut nimeni nebun!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 62 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0