Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:44 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » August » 2 » Comicăriile lui cel ce nu există şi Doru Matei întru susţinerea jafului cu plecatul în Ungaria din bani publici cu nevastă şi amantă cu tot
11:52 PM
Comicăriile lui cel ce nu există şi Doru Matei întru susţinerea jafului cu plecatul în Ungaria din bani publici cu nevastă şi amantă cu tot

Ultima problemă expusă de dl. Marin Marian în cadrul şedinţeIi de consiliu de marţi a fost cea referitoare la delegaţia din Ungaria de acest an. A întrebat care sunt criteriile de selecţie a participanţilor. Lista eu am publicat-o. În urma unei hotărâri definitive date de instanţa de judecată, pentru că altfel, cu siguranţă n-o vedeam. Poate că n-o republicam acum neapărat, dacă nu se încăpăţâna să răspundă cu aberaţii că numele persoanelor reprezintă date cu caracter personal şi, ca atare, nu poate răspunde la solicitări de informaţii de interes public legate de altceva, iar eu am vrut să demonstrez că după Decizia ICCJ din decembrie 2015, instanţe de judecată din România au dat hotărâri definitive, inclusiv în ceea ce mă priveşte, inclusiv în contradictoriu cu Primăria Snagov, care au obligat Primăria să-mi furnizeze nume şi prenume solicitate, neconsiderând că ar reprezenta date cu caracter personal. Pentru că are maximă legătură cu spaţiul public, fiind vorba despre bani publici. Eu cunosc aspectul că aceasta reprezintă o mare durere a lui cel ce nu există, DAR REPET, 80% DIN PROCESELE ÎN CONTRADICTORIU CU PRIMĂRIA LEGATE DE INFORMAŢIILE DE INTERES PUBLIC, LE-AM CÂŞTIGAT. PE TOATE REFERITOARE LA INFORMAŢIILE DE INTERES PUBLIC ÎN ULTIMUL TIMP. Nu este problema mea că dl. primar nu a înţeles să respecte legea şi că este disperat că instanţele îl obligă să-mi furnizeze informaţiile de interes public solicitate. Să vedeţi comedie ce va fi şi pe 14 cu contractele cu Dolce Vita şi Prodservice pe care nu mi le-a pus la dispoziţie. Nicio problemă, aşadar. Pe 14 este termen de executare silită la instanţa de judecată. Nicio problemă. Oricum, faţă de delegaţia care va pleca în Ungaria în acest an, din nou voi face solicitare de informaţii de interes public, voi cere şi daune morale de data aceasta conducătorului instituţiei personal, mai ales în baza hotârârii definitive anterioare favorabilă mie referitoare la delegaţia din urmă cu 2 ani.

Lui cel ce nu există, aşa cum îl puteţi auzi pe înregistrare, i se pare normal, să se plece cu neveste şi familii în Ungaria, să se plece cu... oameni de afaceri. Din bani publici. Bineînţeles că nu este normal. NU MĂ INTERESEAZĂ OPINIA UNILATERALĂ A UNUI CONSILIER EXCLUS CARE NU MAI ARE LA ACEST MOMENT CALITATEA DE CONSILIER, FLORIN MATEI. Dacă domnia sa are chef să plece, să plece din banii săi particulari, obţinuţi din exploatarea Iazului Vlăsia, să facă ce are el chef, nu din banii noştri pe care îi plătim ca taxe şi impozite. Aşa mi se pare normal. Vouă nu vi se pare tot aşa normal? NU cred că avem nevoie de plimbări din bani publici. Ce treabă avem noi cu localitatea Sarkad? Nu suntem maghiari, nu avem etnici maghiari la Snagov, sunt sătulă de comedia asta a plimbatului din bani publici o dată la doi ani în Ungaria, iar o dată la doi ani să vină ei la noi, să fie ţinuţi din bani publici la Mirage, cu masă, cu cazare, cu plimbare, cu cadouri, cu toate alea. Eu o să cer Parchetului să intervină, o să mă adresez din nou şi Curţii de Conturi, pentru că sunt şi eu sătulă de modalităţile astea de jaf.

"Sunt două criterii: oameni de afaceri din comuna Snagov şi consilieri", spune cel ce nu există. Oameni de afeceri din comuna Snagov în delegaţie în Ungaria pe bani publici? Pentru ce? Intervine Doru Matei, foarte revoltat cum de dl. Marin Marian nu este de acord ca oameni de afaceri să plece în Ungaria din bani publici. Şi se ajunge la ceea ce se ajunge, de-l voi da în judecată, aşa cum spuneam. Ascultaţi sfârşitul înregistrării:

https://vocaroo.com/i/s0DiayNCNIuy

Culmea este că acum doi am formulat o solicitare de informaţii de interes public, în care am întrebat inclusiv care sunt criteriile pentru care se pleacă în delegaţie în Ungaria. Nu mi-a răspuns că... pe criteriul de om de afaceri din bani publici. Lista am publicat-o, aşadar. La auzul că nu i se pare normal ca din bani publici să meargă şi... oameni de afaceri, atât cel ce nu există cât şi Doru Matei au devenit recalcitranţi. "Eu nu sunt de acord. Nu e normal", spune dl. Marin Marian. "Asta este, tu ai întrebat cine intră pe listă. Este făcută pentru schimb de experienţă", spune sfidător Doru Matei. Ştiam că nu are niciun pic de bun simţ, nici nu se punea problema de altceva. Numai după tupeul cu care merge acum cu cel ce nu există bot în bot deşi trebuia să fie afară din Consiliu şi tot ne dăm seama de asta, aşadar. Doru Matei spune că dacă unu din Snagov are o afacere cu legume, merge şi ia legătura cu cineva care se ocupă de comercializarea de legume din Ungaria. SERIOS? DIN BANI PUBLICI FACILITĂRI DE AFACERI DE GENUL ACESTA? Întreb şi eu ca omul normal de când se ocupă Primăria cu facilitatrea de afaceri între oameni de afaceri. "Vi se pare normal ca oamenii de afaceri să meargă în Ungaria pe banii noştri, ai contribuabililor?", întreabă din nou dl. Marin Marian. "Dar când vin oameni de afaceri din China în România?", intervine şi cel ce nu există întru susţinerea inepţiilor sale. "Credeţi că-i plăteşte Guvernul chinez?", întreabă Marin Marian. "Dar cine?". DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, ÎN PRIMUL RÂND, AŢI LUAT UN PROST EXEMPLU ÎN INCULTURA DVS. CHINA ESTE UN STAT COMUNIST, CA ATARE ACOLO NU EXISTĂ OAMENI DE AFACERI PRIVAŢI! În incultura lui, cel ce nu există mă lasă mască cu inepţiile sale. Când vin din alte state, unde nu există o economie centralizată, puteţi fi convinşi că NU merg din bani publici acei oameni de afaceri, merg pe banii lor, ba chiar mai şi sponsorizează delegaţia. Ştiu în concret, pentru că am participat şi eu în calitate de jurnalistă la astfel de delegaţii cândva. PE BANII FIRMELOR, NU PE BANII GUVERNULUI, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR. Ia imaginaţi-vă cum ar fi apărut Traian Băsescu în delegaţie alături de Patriciu, de Adamescu şi de Vîntu să zicem în delegaţie în Ungaria. Dar Sebastian Ghiţă alături de Victor Ponta în Serbia să-şi faciliteze afacerile de soft de calculatoare din bani publici. CEEA CE SUSŢINE CEL CE NU EXISTĂ E O INEPŢIE, DAR NICI NU REALIZEAZĂ ASTA MĂCAR.


Dl. Marin Marian întreabă care este rezultatul final al acestor delegaţii. Da, chiar, bună întrebare, oare care să fie rezultatul final? NICIUNUL. "Chiar dacă se duce în delegaţie un consilier, bun. Dar nu neveste, nu amante, nu prieteni pe acea listă", mai spune dl. Marin Marian. Când aude cuvântul "amante" cel ce nu există ia foc. "Ce amante ai văzut pe listă?". Ei, na... Ce amante!? Amante, domnule, să-şi mai găsească şi el naibilor vreuna, două şapte, că de aia a rămas la obsesia faţă de mine şi-i atât de crizat. Nu pentru Ungaria. Dar de ce n-a reacţionat cel ce nu există la alte cuvinte? Când aude de "amante", deşi nu era deloc cu adresare directă, ia foc. Pentru că le are, de aia face aşa. Care-s alea mai nou, nu ştiu, pentru că nu m-a interesat. Dar să nu-mi spună mie acuma că... nu le are. Haideţi să fim serioşi! Pe cine dracu minte el acuma că nu le are? Numai eu ştiu câtă obsesie a dezvoltat faţă de persoana mea şi cât rău mi-a făcut această obsesie a lui cel ce nu există faţă de mine ca femeie. Toată lumea ştie că e imoral, nimeni nu-l mai crede, dar asta este mai puţin important. Important e că face spectacol de gală, cu obsesie sexuală şi cu boală psihică. În rest, nu mă interesează amantele lui. Poate să meargă şi la curve, ba chiar e recomandabil, poate s-ar mai calma şi n-ar mai face aşa urât. DAR NU DIN BANI PUBLICI, FRATE, ŞI LĂSÂNDU-MĂ PE MINE ÎN PACE, FĂRĂ OBSESIE FAŢĂ DE PERSOANA MEA.


"Vreţi să vă dau nume acum, să vedeţi cine a fost?", susţine dl. Marin Marian. "Luaţi lista de acum doi ani, că eu am publicat-o", intervin şi eu. Cel ce nu există e vădit iritat. "Să vedem cine ce-a rezolvat acum doi ani. Să facem şi noi un bilanţ", mai adaug eu. Doru Matei începe să explice istoria delegaţiei din Ungaria, din 1999, cu schimbul de experienţă. EXPERIENŢĂ ÎN MATERIE DE CE ANUME? ÎN CONCRET, CĂ ASTA AM ÎNTREBAT ŞI CRED CĂ AM TOT DREPTUL SĂ CUNOSC ÎN CALITATEA MEA DE CETĂŢEAN EXPERIENŢĂ REFERITOARE LA CE ANUME. Ce oameni au fost în concret în anii anteriori şi care a fost schimbul de experienţă în concret. Nu ştiu, uite, ne-au arătat ungurii ce şcoli au construit ei, vrem şi noi să facem aici o şcoală după proiectul de la Sarkad. De exemplu. ZERO EXPERIENŢĂ DIN 1999 PÂNĂ AZI. Noi mai vrem să ne mai înfrăţim şi cu Dănceniul din Republica Moldova şi să se mai plece şi în Republica Moldova, probabil pe la bordeluri, că am auzit că-s renumite pe acolo, se duc românii să se distreze, că-i sărăcie mare, şi pe la noi pe aici prin zona Bucureştilor, am înţeles că e penurie de prostituate, din bani publici, evident că da, ba chiar şi cu Gandiaye, în caz de pericol de arestare să aibă unde să se ascundă cel ce nu există, pe acolo printre oameni de culoare. Nu le e ruşine, domnule? Despre ce vorbim aici de fapt? Schimb de experienţă? În materie de ce anume schimb de experienţă? Asta e o distracţie din bani publici, trebuie să vină un primar responsabil şi să înceteze treaba cu plimbările astea. Că ne-am săturat!


Doru Matei continuă susţinerea inepţiei că din bani publici să facă o afacere. Intervenţia mea a fost: "Pe bani publici ai Primăriei să facă o afacere?". La care reacţia dlui Doru Matei este aceea de a mă jigni făcându-mă nesimţită. Merg şi apropii reportofonul de domnia sa. Între timp, cel ce nu există se ridică şi cheamă Poliţia Locală să mă evacueze. O s-o auziţi şi pe dna Mihaela Stoica pe bandă. Revin imediat. Cu stenograma discuţiei "savante" ca să fie utilă şi-n instanţa de judecată.

Până atunci, adică într-o oră, două maxim, vreau să republic lista participanţilor la delegaţia din Ungaria, să mai vedeţi şi dvs. încă o dată cine a participat. DACĂ ÎI VEDEŢI PE STRADĂ, ÎI PUTEŢI ÎNTREBA CU CE SCHIMB DE EXPERIENŢĂ S-AU ÎNTORS DE ACOLO, AŞADAR.

1. ANDREI NELU
2. ANDREI VALERICA
3. DINU PETRUŢA
4. MARIN THEODOR
5. STANCU DANIEL
6. STANCU GEORGIANA
7. CĂLINESCU FLORIN
8. CĂLINESCU GEORGIANA
9. PUZDERICĂ STELIAN
10. PUZDERICĂ FLORENŢA-ADRIANA
11. GHINEA CRISTINA DANA
12. GURAN LUMINIŢA ALEXANDRA
13. CIOBĂNICĂ CRISTIAN FLORIN
14. PETRACHE SIMONA
15. PETRACHE DORIN
16. IONIŢĂ NICOLAE
17. IONIŢĂ MARIA
18. IONIŢĂ MARCEL
19. CONSTANTIN MIHAI
20. CONSTANTIN LUMINIŢA
21. EFTIMIE DUMITRU
22. EFTIMIE ELENA
23. PRICHEA CRISTIAN-ION
24. PRICHEA NICOLETA
25. VENESCU ŞERBAN GRIGORE
26. VENESCU MIRELA
27. BANU MARIANA
28. CRISTEA NICOLAE
29. CRISTEA ANA
30. OPREA GABRIEL
31. OPREA SILVIA
32. CALOIANU IOAN MARIAN
33. LUPU CONSTANTIN SORIN
34. LUPU VIRGINIA AUGUSTINA
35. BADEA DĂNUŢ
36 BADEA AURELIA


Aceasta este lista, NU vreau să fac nicio referire, cine-i amanta, cine-i nevasta, cine-i "omul de afaceri". Nu ştiu, daţi-vă singuri seama. Eu îmi văd de treabă, n-am ce comenta...


Mirela Predan

Va urma

 

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0