Snagovul Liber

Vineri, 2018-09-21, 5:48 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Iulie » 18 » CONCLUZII DE FINAL ALE AŞA-ZISULUI MEU ÎMPĂCAT CU CEL CE NU EXISTĂ - UN SUBIECT ÎNCHIS PENTRU MINE ÎNCEPÂND DE AZI!
5:29 PM
CONCLUZII DE FINAL ALE AŞA-ZISULUI MEU ÎMPĂCAT CU CEL CE NU EXISTĂ - UN SUBIECT ÎNCHIS PENTRU MINE ÎNCEPÂND DE AZI!

 

Acesta este ultimul articol pe care vreau să-l mai scriu legat de aşa-zisa împăcare cu cel ce nu există, o să mă apuc, în războiul declarat mie, de scris altceva: de scos stenogramele cu înregistrările aferente de acum trei ani, de matrapazlâcurile sale cu bugetul, o să mă ocup de altceva. NU MAI VREAU SĂ MAI AUD NICIODATĂ DE NICIO POSIBILITATE DE ÎMPĂCARE CU CEL CE NU EXISTĂ. S-a văzut clar ce a urmărit cu această aşa-numită împăcare. Dar, ca orice final trebuie să trag şi nişte concluzii, nişte concluzii cum nu se poate mai serioase şi mai de bun simţ.

 

OAMENI BUNI DINTRE CEI CARE AŢI VRUT SĂ MĂ ÎMPĂCAŢI CU CEL CE NU EXISTĂ, MAI ALES UN ANUME DOMN, CONCLUZIILE MELE SUNT URMĂTOARELE:


1. MĂ DOARE, MĂ DOARE GROAZNIC PENTRU CĂ DUPĂ TREI ANI DE ZILE DE CHIN AŢI VRUT SĂ MĂ DAŢI ÎN GURA LUPULUI PRACTIC. De la cel ce nu există mă aşteptam să nu înţeleagă că eu n-am preţ, că n-am de gând să mă prostituez, că n-am de gând să mă niciun împac cu cel ce nu există la modul real, mai ales în războiul pe care mi l-a declarat, dar de la voi... de la voi, sincer nu mă aşteptam. Am tăcut adesea, am crezut că cine ştie, dar în momentul în care nici măcar tăcerea nu se dorea de la mine, ci distrugerea mea, îmi pare rău, dar nu aveam cum să vă ascult în masochismul vostru şi să vă dau în cap, pentru că, cu siguranţă, cel ce nu există, asta urmărea. Mă doare, mă doare pentru că nu mă mai aşteptam la asta niciodată. PENTRU MINE CEL CE NU EXISTĂ, CU ACELEAŞI VECHI PROBLEME PE CARE LE PUNE DE DISTRUGERE A MEA ESTE COŞMARUL, COŞMARUL LA CARE NU MĂ AŞTEPTAM, MAI ALES PRIN PRISMA TUTUROR CELOR ÎNTÂMPLATE. NU MĂ AŞTEPTAM SINCER CA VOI SĂ NU DAŢI DOI BANI PE MINE, NU MĂ AŞTEPTAM SINCER SĂ MĂ CREDEŢI ÎNCĂ O NENOROCITĂ ŞI-O ZDREANŢĂ, ÎN STARE DE ORICE PENTRU BANI. Nu mă aşteptam la asta şi nu de la cel ce nu există nu mă aşteptam!!! CÂND EL A VRUT DE 100 DE ORI SĂ MĂ CORUPĂ CU BANI ŞI CU AIURELI TOCMAI CA SĂ DAU ÎN VOI, SĂ MĂ FOLOSEASCĂ ÎMPOTRIVA VOASTRĂ, MI SE PARE NEDREPT PÂNĂ LA DUMNEZEU CA TOCMAI VOI SĂ FI ÎNCERCAT SĂ VĂ FACEŢI RĂU CU MÂNA VOASTRĂ PROPUNÂNDU-MI AŞA CEVA, CA SĂ REIAU ACELAŞI VECHI COŞMAR. Îmi pare rău, îmi pare rău că a ieşit încă o dată prost pentru voi, de unde rezultă că am avut dreptate, însă îmi pare rău că am reuşit să rămân şocată efectiv de propunerea voastră şi de ce sunteţi în stare prin păcăleală. NU, NU E UN MOTIV DE MÂNDRIE, CI O NOUĂ LECŢIE DE VIAŢĂ. O NOUĂ LECŢIE DE VIAŢĂ CARE ÎMI ADUCE FERMA SPERANŢĂ CĂ NICIODATĂ NU VEŢI MAI PROCEDA AŞA, NICIODATĂ NU VEŢI MAI PROCEDA AŞA.


OK, nu contează ce-mi vei spune mie, pentru că eu ştiu deja, povestea este una tristă şi amară, de fapt, nu am nevoie de niciun cuvânt, vorbele sunt inutile, într-adevăr. DACĂ TOT ŞTIU RĂSPUNSUL LA ÎNTREBARE, PENTRU CE DUMNEZEULUI SĂ MAI ÎNTREB, DACĂ TOT ŞTIU CE S-A ÎNTÂMPLAT, PENTRU CE DUMNEZEULUI SĂ MAI RĂSCOLESC NEPLĂCERI, DACĂ TOT AM CONCLUZIONAT CĂ VIAŢA MERGE MAI DEPARTE, PENTRU CE SĂ MAI ADUC ÎN DISCUŢIE TRECUTUL, PENTRU ALTCEVA DECÂT PENTRU A SERVI CĂTRE VIITOR?


Dar ce vei spune celorlalţi? Ştiu, le vei spune un vârf de iceberg din ceea ce ştiu şi eu, OK? Dar cum crezi că te vor privi? Câtă autoritate crezi că vei mai avea până la urmă? Nu crezi că vei fi pradă a miştourilor lor? Să presupunem că nu vor ceda şi nu vor rămâne cu cel ce nu există, ci vor asculta, dar oare nu vor râde în sinea lor de tine, nu te vor trata ca pe un papagal? Nu te vor trata ca pe un nimeni care nu ştii ce vrei şi de ce vrei anumite lucruri? CE ŢI-AM SPUS EU? CE ŢI-AM SPUS EU? Hai să-ţi dau tot eu soluţia ca să ieşi din chestia asta delicat: spune-le exact ceea ce am crezut eu la început: SPUNE-LE CĂ A FOST UN TEST, UN TEST LA CARE EI TOŢI AU PICAT, CĂ NU ERAI NEBUN SĂ TE ÎMPACI ŞI SĂ TE ALIEZI CU CEL CE NU EXISTĂ! În definitiv, nu sunt inocenţi, nu sunt deloc inocenţi. Pentru entuziasmul lor de trei parale alături de cel ce nu există, pentru toată mizeria asta de trei parale cu cel ce nu există! FII DUR, NU LĂSA SĂ CAZI DE PAPAGAL!


2. Rămân o conştiinţă curată - Eu am spus de la bun început, bazându-mă pe intuiţia mea, pe experienţa mea cu cel ce nu există că aşa se va întâmpla. Ştii cât de sceptică am fost să cred în promisiunile lui cel ce nu există? Ştii cât de reticentă şi de şocată am fost, necrezând că este adveărat? Şochează-te şi tu acum privind puţin în urmă. Cât de simplu şi de perfid te-ai trezit singur, doar cu mine singură persoană care mi-am dovedit sinceritatea. E un test întâmplător, nu neapărat voit. Păi, câţi mi-au propus pacea cu cel ce nu există şi bani şi de toate ca să-ţi dau ţie în cap? Ţi-ai pus vreodată întrebarea asta? De câte ori ţi-am relatat şi nu mă credeai? DAR EU RĂMÂN O CONŞTIINŢĂ CURATĂ! Prefer să mi-o iau eu în bot decât să trădez sau să fac ceva contra conştiinţei mele, prefer să mă duc dracului în lumea largă decât să mai suport chinurile astea cărora tu te dai pradă, prefer să mă enervez şi să-ţi spun ce-am de spus, fără periuţe, fără menajamente. PENTRU CĂ ŞTIU CĂ-MI DAI DREPTATE ÎN SINEA TA ÎNTOTDEAUNA, DAR ŞTIU CĂ NU RECUNOŞTI NICIODATĂ. Ştiu că e un paradox, un paradox teribil: mereu mă înlături şi mereu sunt pentru tine cea mai importantă! Te uluieşte şi pe tine adesea dreptatea mea. AI FI FOST MARE ASTĂZI DACĂ ACUM DOI ANI PE VREMEA ASTA N-AŞ FI FOST CEA MAI NEÎNSEMNATĂ DINTRE TOŢI PENTRU TINE, dacă ai fi înţeles că un duş rece, nejignitor curăţă mai bine decât un milion de periuţe murdare şi compromise sau de oameni proşti şi interesaţi.


3. Îţi mai aminteşti ce spuneai: din curvă nu mai iese fată mare! AŞA ESTE, ATUNCI LASĂ CURVELE ALEA! În niciun caz nu te face în faţa lor de rahat! Curvele alea politice ţopăitoare în faţa lui cel ce nu există când singura cale sigură şi sinceră era prudenţa, ca să nu văd eu, ca să nu vadă lumea, ca să nu ne facem practic de rahat. Ce, mie nu mi-ai spus acelaşi lucru ca şi lor? Eu la ce dracu n-am ţopăit într-un picior în faţa lui cel ce nu există? Da, mă, nene, hai să votăm scaieţi pe pereţi că atât i-a dus pe ei capul, să NU judece niciun pic nici ce fac, nici ce votează, i-a durut în fund, dar să te mai şi hlizezi cu cel ce nu există bot în bot, să-l mai şi inviţi la petreceri private, să mai faci şi pe dracu ghem, că doar e liber, în absenţa ta. IMAGINILE ALEA M-AU ŞOCAT LA FEL DE MULT CA ŞI PROPUNEREA TA, ŞTII CĂ ŢI-AM ZIS ÎNCĂ DE ATUNCI. ŞI AM ÎNCERCAT, DAR NU POT SĂ MI LE SCOT DIN CAP, NU POT SĂ MI LE SCOT DIN CAP. Ce înţeleg ei din tine, din viaţa ta, din preocupările tale, din afacerile tale? Dar ce-i mai interesează în definitiv să înţeleagă? Îmi pare atât de rău, nu-i vina lor: UN NAPOLEON E UNIC, O CLEOPATRA SE NAŞTE O DATĂ LA O MIE DE ANI, AŞA CUM SPUNEAM, IAR ISUS HRISTOS A FOST SINGURUL FIU AL LUI DUMNEZEU DIN ISTORIE. Tot aşa, nu toată lumea poate să fie o Mirela Predan! Pentru că nu poate, nu s-au născut pentru asta, în alte epoci existau oameni liberi, stăpâni şi sclavi, iar sclavii erau cei mai mulţi, s-a implantat genetic în structura omului mulţumirea cu sclavia, este absolut normal să fie aşa. Tu ştii câţi de înjură şi ce aberaţii debitează despre tine? Dar dacă eu ţi-aş spune numai cine şi ce zice ai crede că sunt eu nebună şi că aberez sau că sunt geloasă sau că vreau să bag zânzanie. Şi cum să nu mă doară când văd care e problema, şi cum să nu fie o reală problemă ca eu să aud toate astea şi să încerc să mă debarasez de ele? Felicitări, ţi-ai făcut noi muşcători de fund şi noi duşmani, mai zi-le să se alieze cu cel ce nu există, pentru că chiar vor ajunge să-i dea dreptate lui cel ce nu există şi să se lase manipulaţi de cel ce nu există şi să facă aşa. Ştiu când mi-ai reproşat că eu mă cert cu toată lumea, deşi era evident că aveam motive. Aşa că ţi-am ascultat sfatul şi nu m-am mai certat... Dar nici că m-am mai împrietenit cu careva. M-ai mai văzut pe mine prietenă cu cineva?


4. NU ezita să mă chemi să vedem ce e de făcut de aici încolo. Laţul se strânge, iar în toamnă eu nu mai vreau tot cel ce nu există care să deschidă anul şcolar de exemplu! ESTE NEVOIE DE ÎNCHISOARE, ESTE NEVOIE DE PROCURORI, ESTE NEVOIE DE POLIŢIŞTI, ESTE NEVOIE DE MAGISTRAŢI. Este nevoie să schimbăm convingerile acestora, uneori interesate financiar, cum că cel ce nu există ar fi nevinovat, e mare nevoie de asta!


Sunt trise concluziile, dar sunt concluzii reale. Iartă-mă că am răbufnit, dar am acumulat şi eu atâta energie negativă în mine încât chiar nu mai puteam. E ca şi cum ai fi părinte, ai creşte un copil ca pe-o floare, i-ai da tot ce e mai bun, te-ai chinui şi te-ai lupta pentru tot binele din lume, iar pe la vreo 16 ani aşa l-ai auzi că vrea să se... drogheze, că drogurile sunt bune, că nu-i fac rău, ci bine, iar dacă nu eşti de acord cu asta, să vină să-ţi dea în cap. Exact acesta a fost, FĂRĂ NICIO EXAGERARE, SENTIMENTUL MEU, în raport cu această alianţă cu cel ce nu există. Eu realizam că cel ce nu există este răul suprem, DROGUL, dar tu ziceai că-i bun, e nemaipomenit pentru tine, eu sunt aia a dracu că nu vreau să-l încerc şi să-mi dai, eventual, în cap! Ca să înţelegi ce sentiment oribil şi nenorocit am putut să am în raport de propunerea ta cu cel ce nu există! BINE CĂ A TRECUT ACEST COŞMAR! BINE CĂ A TRECUT ACEST COŞMAR! Şi bine că nu a avut consecinţe mai grave şi mai importante! Întotdeauna există un loc pentru mai bine, care nu va putea fi niciodată alături de cel ce nu există, DAR EXISTĂ UN LOC ŞI PENTRU MAI RĂU. Bine că a ieşit aşa!


NU ÎN ULTIMUL RÂND, CA O CONCLUZIE: ESTE PENTRU A NU ŞTIU CÂTA OARĂ CÂND IESE PROST! NU MAI REPETA TREABA ASTA NICIODATĂ! DECI EU A DOUA OARĂ NU MAI STAU SĂ MAI TREC PRIN ACELAŞI COŞMAR ŞI SPER CA NICI TU SĂ NU TE MAI LAŞI PĂCĂLIT NICIODATĂ! DECI CHIAR VREAU SĂ PUN PUNCT DEFINITIV ORICĂREI DISCUŢII ŞI ORICĂREI POSIBILITĂŢI DE ORICE TIP DE ÎMPĂCARE, DE ALIANŢĂ, DE SUSŢINERE, DE SUBORDONARE LUI CEL CE NU EXISTĂ! Nici cu bani, nici fără bani, nici cu păcăleală, nici fără păcăleală, nici de niciun fel. GATA, JUR CĂ ASTA A FOST PENTRU ULTIMA DATĂ, CEL PUŢIN DIN PARTEA MEA! Deci altă dată vorbeşte-mi despre scaieţi pe pereţi, despre Lună, despre Soare, despre sex, despre flori albastre, despre ce vrei tu, DAR NU DESPRE ÎMPĂCAT CU CEL CE NU EXISTĂ! NICIODATĂ, NICIODATĂ, NICIODATĂ! CLAR! PENTRU CĂ JUR CĂ A FOST PENTRU ULTIMA DATĂ CÂND AM ACCEPTAT DOAR CA SĂ REVIN LA ACELEAŞI NEMERNICII ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ! Altă dată, mă ridic, plec, am terminat şi niciodată nu voi mai reveni, indiferent de ce dezamăgire ulterioară nouă ai avea. NU TREBUIA SĂ PROCEDEZI AŞA. Puteai să vii şi să-mi spui verde în faţă: uite, asta, asta, asta, aşteaptă şi tu până când, să vedem dacă iese, dacă nu iese. Sau nici măcar nu trebuia să-mi spui nimic, ci pur şi simplu să nu-mi propui nimic, să nu propui nimănui nimic până când nu ieşea. Şi dacă ieşea, atuncea mă chemai şi-mi spuneai. NU MAI RĂMÂNEA NIMENI ŞOCAT, NU MAI STĂTEAM ACUM DE TEORIE DE VIAŢĂ. Într-un cuvânt, iartă-mă că-ţi spun atât de dur ce cred: nici tu nu te mai făceai de rahat! Pentru că tu ai o prestanţă şi o imagine, la care cu mândrie am contribuit şi eu în societatea snagoveană: DE BĂRBAT, INCORUPTIBIL, CU COLOANĂ VERTEBRALĂ, CU RESPECT PENTRU LEGE, UN UMANIST, UN OM APROPIAT DE OAMENI, DE SUFERINŢELE LOR, DE NECAZURILE LOR. Păi, dacă eu eram nenorocita şi zdreanţa cea descrisă de cel ce nu există, mâine toată lumea afla şi te făceai de rahat. Aşa poţi lejer să pasezi răspunderea pe alţii, pentru că şi merită şi să ieşi elegant din rahat! Ascultă-mă ce-ţi spun şi nu te mai încăpăţâna în detrimentul meu niciodată. CĂ PE MINE NU MĂ PLĂTEŞTE CEL CE NU EXISTĂ, CA PE ALŢII CA SĂ-ŢI DAU SFATURI PROASTE, IAR TU SĂ PICI ÎN CAPCANĂ. Eu sunt cea reală şi neplătită de nimeni pentru această consultanţă, se vede clar şi nici nu vreau! Ce-ar fi zis toţi snagovenii acuma dacă ar fi aflat? Deja mulţi sunt contrariaţi, extrem de contrariaţi şi nu prea au înţeles ce se întâmplă. PĂI, CE SĂ FIE, NIMIC, NIMIC NU S-A ÎNTÂMPLAT! Păi, chiar aşa? S-a întâmplat ceva? Eu cred că ba! Oricum, nimic important. Cel ce nu există a vrut să se împace cu mine, chipurile, ca să-mi facă netrai, prin intermediul dlui Adrian Zamfirescu, ulterior tot prin intermediul dlui Adrian Zamfirescu mi-a declarat război. TU NU EŞTI NICĂIERI AICI, NIMIC NU S-A ÎNTÂMPLAT!

 

CONCLUZIILE REFERITOARE LA CEL CE NU EXISTĂ


Le-am mai expus o dată, le mai expun o dată pe scurt, ca să nu mai stau să-mi pierd vremea de pomană, pentru că cu el chiar e pierdere de vreme şi asta este: A DEMONSTRAT ÎNCĂ O DATĂ CĂ NU ESTE SĂNĂTOS LA CAP, CĂ ESTE DIABOLIC, CĂ ESTE UN NEMERNIC, DAR ÎI DAU O VESTE DEOSEBIT DE PROASTĂ, DEOSEBIT DE PROASTĂ: CU MINE N-O SĂ-I IASĂ NICIO MANEVRĂ NICIODATĂ! CLAR! CE VREAU EU DE LA CEL CE NU EXISTĂ? SĂ SE DUCĂ DRACULUI, ASTA ESTE TOT CEEA CE VREAU! Nu informaţii de interes public, giugu-lugu, mai bine le iau de la Parchet, de la Curtea de Conturi, e altceva. Nu să mă lase în pace, pentru că oricum n-o să mă lase niciodată, veşnic o să fie obsedat de persoana mea! SĂ SE DUCĂ DRACULUI. UNDE? LA PUŞCĂRIE. REPET: E TOT CEEA CE VREAU! Că m-am săturat şi de el, şi de manevrele lui şi de tot ca de mere acre. Este exact, exact, exact ceea ce vreau!


Mirela Predan

Vizualizări: 51 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0