Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:10 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 13 » CONSTITUIREA UNUI NUCLEU DE OPOZIŢIE ŞI O STRATEGIE DE OPOZIŢIE LA SNAGOV, PRIORITĂŢILE NOASTRE...
9:44 PM
CONSTITUIREA UNUI NUCLEU DE OPOZIŢIE ŞI O STRATEGIE DE OPOZIŢIE LA SNAGOV, PRIORITĂŢILE NOASTRE...

Am stat mult şi m-am gândit. În linişte... Prima dată am zis că ar fi OK să aducem oamenii în stradă să protestăm pentru această nouă măgărie a lui Ionescu şi Dumitru care, deşi aleşi de noi, trag cu dinţii de scaune ca să fie în favoarea lui cel ce nu există. Cu ilegalităţi, cu de toate. Bun, scoatem oamenii în stradă, dar... care oameni? UNU ZICE CĂ NU POATE, ALTUL ZICE CĂ NU VREA, ALTUL ZICE CĂ-I E FRIG, ALTUL CERE BANI CĂ IESE ÎN STRADĂ. ALTUL SE DUCE LA CEL CEL NU EXISTĂ ŞI TOARNĂ TOT CE SE DISCUTĂ PE ACOLO PRIN STRADĂ.


CA ATARE, PRIORITĂŢILE SUNT DOUĂ: SĂ VEDEM CARE SUNT OAMENII ŞI CARE SĂ FIE DE ACUM ÎNAINTE STRATEGIA. După patru, cinci ani, şase de experienţă cu cel ce nu există, NU NE PUTEM ASCUNDE DUPĂ ASPECTUL CĂ NU L-AM CUNOAŞTE, că acum vine prima dată cu o surpriză rea! SĂ VEDEM CE NU FUNCŢIONEAZĂ. Or, eu spun clar şi răspicat că tăcerea NU înseamnă nimic altceva decât un dat de apă la moară lui cel ce nu există, pentru ca el să poată în linişte să ne joace şi să-şi facă mendrele sale. IAR CEL MAI VIU EXEMPLU ÎL AVEŢI CHIAR ÎN FAŢA VOASTRĂ: AM REZISTAT, M-AM ZBĂTUT, M-AM CHINUIT, DAR DACĂ AŞ FI CONSIDERAT PE DEASUPRA ŞI CĂ TĂCÂND O SĂ MĂ LASE CEL CE NU EXISTĂ ÎN PACE, PÂNĂ AZI AŞ FI FOST MOARTĂ. EXACT CE NU VREA CEL CE NU EXISTĂ, EXACT AIA TREBUIE SĂ I SE DEA. TREBUIE SĂ-L SURPRINDEM ŞI NOI PE EL, TREBUIE SĂ ÎL SPIONĂM ŞI NOI PE EL, ADICĂ INVERS FAŢĂ DE TOT CEEA CE EL FACE.


Ca atare, eu iarăşi vorbesc şi iar vorbesc, cred eu, la pereţi: PRIMELE DOUĂ PRIORITĂŢI: SĂ VEDEM CARE SUNT OAMENII, ACUM ANTI-CEL CE NU EXISTĂ, SĂ FACEM AŞA, CA UN FEL DE PACT NESCRIS, CINE TRĂDEAZĂ, SĂ SE DUCĂ NAIBII, SĂ NE UNIM, DAR FĂRĂ ORGOLII, SUPĂRĂRI, REPROŞURI ŞI AIURELI ŞI SĂ CREĂM O STRATEGIE. Care din punctul meu de vedere este foarte simplă câtă vreme eu am aplicat-o cu succes şi am rămas în picioare. Totul este ca absolut toată lumea să o înţeleagă. CÂTEVA REGULI SIMPLE:

1. ORICE AR SPUNE, NU CREZI CĂ ESTE REAL CEEA CE SPUNE CEL CE NU EXISTĂ NICIODATĂ.
2. ORICE AR VREA, NU-I DA LUI CEL CE NU EXISTĂ NICIODATĂ
3. CU CÂT E MAI MIEROS, CU ATÂT ÎNSEAMNĂ CĂ E MAI TEATRAL ŞI ARE UN INTERES LA TINE MAI JOSNIC ŞI MAI JALNIC.
4. CEL CE NU EXISTĂ NU TE IARTĂ NICIODATĂ - ÎNŢELEGEŢI ASTA! CA ATARE, SĂ NU CREDEŢI CĂ ODATĂ DUŞMANI CU EL, ÎŞI REVINE ŞI VĂ LASĂ ÎN PACE SAU VĂ DĂ ŞI SCAIEŢI PE PEREŢI PE DEASUPRA.
5. TREBUIE SĂ MAI ŞI LUPTĂM UN PIC PENTRU A SCĂPA DE ACEST DEMON! IAR ASTA NU SE POATE FACE FĂRĂ CURAJ ŞI CU LIPSĂ DE DEMNITATE!


Sunt reguli atât de simple, NU este deloc pentru prima dată când le scriu. Dar aceste reguli trebuie să fie respectate de nişte oameni! Care oameni trebuie văzuţi. Acum am văzut şi identificat câţiva: Paul Grigore, Mihai Ilcenco, Radu Gabriel, Marin Marian. Poate mai sunt şi alţii, se mai poate. Gabi Valentina Preda, Nelu Olteanu. Dar haideţi Dumnezeului odată... Acum NU facem o echipă pentru viitoarele alegeri, chiar dacă s-ar putea să vină mai repede decât credem noi - eu încă nu mi-am pierdut speranţa cu arestarea - CI O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE, O ECHIPĂ REALĂ DE REZISTENŢĂ, DE APĂRARE. PNL-ul nu-şi pune acum candidaţi, pentru că am văzut că se face confuzia între persoane care ar trebui să candideze şi PERSOANE CARE AR TREBUI SĂ ALCĂTUIASCĂ ACUM O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE REALĂ. PNL-UL ÎNCEARCĂ SĂ FACĂ O OPOZIŢIE LA GUVERN. NOUĂ O ASTFEL DE ECHIPĂ NE TREBUIE ACUM, O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE REALĂ. O avem? Există? NU! Eu ţip pe aici, dl. Gheorghe Grigore protestează faţă de furtişagurile lui cel ce nu există şi demisionează din Consiliul Local, Mihai Anghel ţipă prin Consiliu şi pe Facebook. Deci iată trei persoane, fiecare separat, anti-cel ce nu există. În rest, e linişte oarecum. Ce s-a întâmplat cu Mitel Kalimake? Sinceră să fiu, chiar mă simt îngrijorată! Alţii unde sunt? Doru Matei a trădat, Nelu Olteanu a rămas, Cătălin Pavel este bolnav, alţii unde sunt din eşalonul doi din PNL? Nu ştiu, nu am auzit niciunul, sincer.


Hai să ne unim cei care suntem aici, anti-cel ce nu există acum, să vedem. AM SPUS CĂ VREAU SĂ MĂ ÎMPAC CU MIHAI ANGHEL. PROMIT SOLEMN CĂ NU MAI SCRIU NEGATIV LA ADRESA LUI, DAR TREBUIE ŞI EL SĂ PROMITĂ CĂ NU-MI MAI DĂ MOTIVE FĂCÂND JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ NICIODATĂ! Cine mai e, cine nu e cu noi. Şi noi, ăştia care suntem acum, să zicem: şapte inşi: eu, dl. Grigore, dl. Anghel, dl. Olteanu, dna Preda, dl. Paul Grigore, dl. Ilcenco, dl Radu Gabriel şi dl. Marin Marian, să zicem, haideţi să începem să aplicăm strategia asta de răspuns negativ la absolut tot ceea ce zice şi ce face cel ce nu există odată! NU NE GÂNDIM AZI CINE CANDIDEAZĂ ŞI CINE NU CANDIDEAZĂ! AZI E MOMENTUL SĂ FACEM O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE ODATĂ!


Nu vreau să mă laud, nu vreau nimic, dar TREBUIE SĂ RENUNŢĂM ŞI LA FRICA ASTA. Ce-a reuşit să-mi facă mie cel ce nu există? Nimic. Erau cât pe aci să mă doboare problemele de familie, dar nu cel ce nu există! De cele mai multe ori singură. Păi, dacă mie nu a reuşit să-mi facă nimic, vouă ce credeţi că o să vă facă? Şi atunci de ce ne temem? Bun, unii se tem. Atunci rămânem cu ceilalţi. Unii au fost ameninţaţi de cel ce nu există, au cedat, alţii au fost foarte receptivi la mită şi la avantaje, am înţeles şi acest aspect. DAR CHIAR NU MAI E NIMENI ÎN SNAGOV CU PROBITATE MORALĂ ŞI CAPABIL? Refuz să cred că n-ar mai fi astfel de oameni, nu au fost căutaţi, nu s-a dat anunţ la mica publicitate, iertaţi-mă! Când o companie se lansează, dă anunţ la mica publicitate şi încep să curgă CV-urile. Dar pentru asta e necesară o echipă de coagulare. La doi ani după alegeri, din păcate, NOI NU AVEM ÎNCĂ O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE. Care să-l combată pe cel ce nu există astăzi! Normal că mă ia toată lumea de nebună dacă au fost momente în care, în ciuda absolut a tuturor, eu am fost singura la cel ce nu există opozantă... E FOARTE TÂRZIU ŞI AM ÎNŢELES FOARTE GREU ŞI SE PARE CĂ ÎNCĂ NICI NU AM ÎNŢELES MĂCAR CĂ O ASTFEL DE ECHIPĂ ESTE ABSOLUT NECESARĂ! Când eu lipsesc, se simte clar lipsa mea din peisajul public. Tocmai pentru că nu există o echipă. E ca şi cum, de exemplu, mâine, Alina Gorghiu ar decide să se retragă şi asta ar însemna că nu mai e opoziţie deloc la Guvern. PNL-ul are şi alte persoane, alcătuiesc o echipă centrală, mai e şi USR-ul de opoziţie, da? Aici, nu. Din păcate... Or, aici este absolut necesar să se lucreze rapid. OK, scoatem în stradă, dar pe cine scoatem în stradă? Şi pentru ce protestăm? Că votul nostru a fost batjocorit şi că nu s-a făcut nimic decât zânzanie, corupere de consilieri şi de toate? Şi dacă azi venim în stradă, mâine la cel ce nu există ce mai căutăm? Sunt întrebări fără răspuns.


ÎN LUMINA CELOR ÎNTÂMPLATE, EU CRED CĂ AR FI BINE CA FIECARE DIN NOI SĂ NE GÂNDIM ŞI SĂ FACEM O RECONSIDERARE A RAPORTURILOR INTERUMANE. SĂ NE GÂNDIM ÎN PARTE UNDE AM GREŞIT FIECARE, CE N-A MERS, SĂ FACEM O LISTĂ CU CE N-A MERS, PRECUM ŞI PLANURI SIMPLE DE AICI ÎNAINTE: CE VOM FACE? Pentru că şi eu am avut ezitarea mea, aţi văzut bine. Am zis: plec, mă duc dracu, nu se poate. Chiar vorbesc de ani de zile în pustie aici, tocindu-mi unghiile şi stricând vreo cinci calculatoare până acum de pomană ca să scriu? Pierzând vremea de pomană, în loc să merg la Bucureşti să fac rost de bani, să muncesc, să mă mărit, să fac orice altceva, la naiba, cât încă se mai poate să aleg? POATE CĂ GREŞESC ŞI EU. VĂ ROG DIN SUFLET SĂ-MI SPUNEŢI UNDE GREŞESC. CE NU E ÎN REGULĂ LA MINE, DAR LUCRURI REALE, NU ABERAŢII, GEN: "EŞTI JEGOASĂ, EŞTI GELOASĂ, EŞTI PE NAIBA, NU-MI PLACE MUTRA TA". Timpul trecut NU se mai întoarce, ne măcinăm viaţa de pomană... Cel ce nu există exact asta vrea: să ne atragă pe fiecare în capcană, să ne fărâmiţăm, să ne certăm între noi, să fim orgolioşi, să nu trecem peste ceartă. CHIAR ÎI FACEM PE PLAC? CE NAIBA? SUNT ZILE ÎN CARE CHIAR ÎMI DORESC SĂ PORT UN DIALOG CU CINEVA PE FACEBOOK. CIVILIZAT, DE ACORD ÎN PRIVINŢA LUI CEL CE NU EXISTĂ. VORBESC SINGURĂ, UNILATERAL, NIMENI NU MĂ CITEŞTE, NIMENI NU MĂ IA ÎN SEAMĂ, DEŞI DACĂ ERAM LUATĂ ÎN SERIOS, ERAU EVITATE MULTE NEPLĂCERI. PREA MULTE NEPLĂCERI, FIR-AR SĂ FIE DE TREABĂ!


Mirela Predan

Vizualizări: 70 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0