Snagovul Liber

Miercuri, 2018-05-23, 11:40 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 24 » Cum i-a întrecut Cristian Ionescu pe cel şi cea ce nu există, Roxana Niţu şi Alexandra Ştefan
6:50 PM
Cum i-a întrecut Cristian Ionescu pe cel şi cea ce nu există, Roxana Niţu şi Alexandra Ştefan


Dacă cineva are impresia că eu mă sperii de şantaj, de aberaţiile unora sau că mă sperii de Poliţie, de DNA, de proces etc, vreau să-l anunţ în concret următorul lucru: PE LUMEA ASTA EU NU MĂ SPERII DECÂT DE DUMNEZEU, CA NU CUMVA, PRIN PĂCAT, SĂ PIERD ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR. ÎN REST, PE LUMEA ASTA DE ABSOLUT NIMIC NU MĂ SPERII. Din simplu motiv că nu am comis nicio infracţiune şi trebuie să recunosc că totuşi, în România, un fragil stat de drept, chiar dacă nu se cercetează infractorii cum ar trebui, totuşi nici oameni nevinovaţi nu prea intră decât foarte rar şi în cazuri excepţionale la puşcărie. Mă lasă pe mine rece şi gaşca de interlopi din jurul lui cel ce nu există şi influenţele lui cel ce nu există. NU mă sperii. Dimpotrivă, dacă nu mă sperii, să-l ferească sfânt Sisoi, în schimb, pe cel care reuşeşte să mă enerveze pe mine. Pentru că dacă eu sunt nervoasă, nu e deloc bine.


Şi aş vrea să amintesc câte puţin din ce a însemnat comedia asta cu "speriatul" meu. În vara anului 2014, dându-se rotund, cel ce nu există, prin intermediul familiei Pavel, a formulat împotriva mea plângeri la Poliţie. Demult clasate, bineînţeles, ne-am împăcat, cu un conflict menţinut artificial de cel ce nu există. Ulterior, văzând că iese circ, în niciun caz cel ce nu există nu-şi atinge scopul de a mă speria pe mine, începe să formuleze plângere penală împotriva mea, pretinzând nişte elucubraţii, cu cât mai mari, cu atât fără şansă de reuşită, fireşte. În luna martie, face acest lucru, pretinzând că aş fi... criminală în serie, existând riscul să-i... omor nevasta şi copilul. Mai târziu, formulează alte două noi plângeri una pentru şantaj şi cealaltă tot pentru şantaj, susţinând o serie de elucubraţii de om bolnav psihic, de-a râs de el absolut toată lumea. Başca cu greşeli de gramatică şi de ortografie. Ba că reprezint un pericol pentru viaţa, sănătatea, integritatea fizică şi psihică a unui Snagov întreg, ba nu ştiu ce aberaţii. Probatoriu, de fiecare dată acelaşi: pe larg, articole de-ale mele, de era cât pe aci să se constituie o bibliotecă. Evident că fără a proba niciunul nicio infracţiune. De asemenea, a formmulat şi o solicitare de expertizare psihiatrică a mea, conţinând nişte elucubraţii, precum şi o solicitare de internare forţată la spitalul de psihiatrie a subsemnatei. Mai departe, m-a mai dat şi în judecată, solicitându-mi un miliard de lei vechi daune morale că nu ştiu ce aberaţii.


În afară de suspendarea neconstituţională a site-ului Opinii Cetăţeneşti, cel ce nu există NU a mai reuşit să facă absolut nimic şi a fost mai rău, din simplu motiv că neaflându-ne în epoca lui Stalin, nu-mi putea interzice să scriu. Toate plângerile formulate împotriva mea, după ce au amuzat bine procurori şi poliţişti deopotrivă s-au clasat, iar eu am formulat plângere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare. Se cercetează. De asemenea, solicitarea de expertizare psihiatrică a subsemmnatei şi de internare nevoluntară a fost respinsă de către Parchet. De asemenea, am formulat acţiune de chemare în judecată pentru calomnie pentru toate inepţiile alea susţinute cu criminala în serie, cu maşina lui Tăriceanu, cu de toate, este drept că pe fond, s-a respins, numai că... mi s-a admis apelul. Ca atare, se va judeca în continuare şi pentru susţinerile halucinante avute despre persoana mea, este foarte posibil ca, la rejudecare, aşa cum a decis Curtea de Apel, să-mi plătească dl. cel ce nu există alături de dna cea ce nu există şi niscaiva daune morale.


Toată lumea s-a amuzat de priceperea sa nemaipomenită, mai ales de "reputat" jurist cu greşeli de gramatică şi de ortografie, dacă nu ar fi întreprins toate aceste demersuri şi ar fi înţeles să NU se mai încăpăţâneze să NU mă lase în pace cu gelozia, cu siguranţă poate că aş fi scris neutru astăzi şi am fi rămas în relaţii bune. DECI EU NU DOAR CĂ NU M-AM SPERIAT DE ABERAŢII, DAR... ÎN PLUS, ACESTE ABERAŢII CHIAR M-AU ENERVAT ŞI DACĂ M-AM ENERVAT EU AU MAI REZULTAT NIŞTE PLÂNGERI PENALE, CEL CE NU EXISTĂ NU A PUTUT FURA CHIAR LEJER DE MINE ŞI AŞA MAI DEPARTE.


Am terminat cu cel ce nu există. O altă persoană deosebit de nervoasă pe mine a fost Roxana Niţu, care de profesie era îmbârligătoare şefă. A formulat plângere penală împotriva mea, minţind că aş fi dat buzna peste ea în şcoală, ca s-o şantajez cu... solicitarea de informaţii de interes public, la care nu a vrut ea să răspundă ca să nu... se lase pradă şantajului. Atât a dus-o pe ea capul să considere. Bineînţeles că şi această cauză s-a clasat demult, am câştigat procesul civil de punere la dispoziţie a informaţiilor de interes public şi a fost obligată să mi le pună la dispoziţie noua directoare, dna Roxana Niţu s-a ales cu o înlocuire din funcţia de director în urma reclamaţiei mele la Ministerul Educaţiei.

 

O altă persoană care a crezut că mă sperie nemaipomenit şi astfel renunţ să mai scriu despre ea a fost şi Alexandra Ştefan, care a pierdut printr-o frumoasă de respingere şi mă pregătesc să depun acum şi cerere reconvenţională împotriva domniei sale în dosarul de fond, pe lângă plângerile penale formulate.


DECI IATĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT ŞI CE-AU CÂŞTIGAT PERSOANELE CARE AU CONSIDERAT CĂ EU MĂ SPERII. Ce ar fi trebuit să facă dl. Cristian Ionescu? PĂI, AR FI TREBUIT SĂ PRICEAPĂ, ÎN SFÂRŞIT, CĂ NOI L-AM VOTAT, NOI ÎL DĂM JOS, CA O REGULĂ A DEMOCRAŢIEI, SĂ ÎŞI ASUME DEMISIA ŞI SĂ NU MAI INSISTE CU REVENIREA ASUPRA DEMISIEI, COMPLET ILEGALĂ FIREŞTE.


Evident că, dacă l-ar fi întrebat puţin pe cel ce nu există, ar mai fi stat puţin de vorbă şi cu cea ce nu există, ba chiar mai mult, dacă de curiozitate, ar mai fi discutat puţin şi cu dna Roxana Niţu, dar şi cu dna Alexandra Stan, fostă Ştefan s-ar fi lămurit cu certitudine care a fost de fiecare dată rezultatul unor astfel de demersuri. NU DOAR CĂ NU M-AM SPERIAT DELOC, PENTRU CĂ HAI SĂ NE ÎNŢELEGEM: DE PARCHET, DE POLIŢIE, DE DNA, DE INSTANŢA DE JUDECATĂ, EU NU OBIŞNUIESC SĂ MĂ SPERII, DAR CONSECINŢELE UNOR ABERAŢII AU FOST DINTRE CELE MAI PROASTE PENTRU PERSOANELE CARE AU CONSIDERAT CĂ AŞA TREBUIE SĂ ACŢIONEZE. Din simplu motiv că, după ce că au făcut toate comicăriile lumii de ilegalităţi, au mai reuşit să mă mai şi enerveze.

Sigur, niciun om cu scaun la cap nu credea că dacă chemi DNA-ul la o neica nimeni, fără funcţie publică, DNA-ul acuma o să vină cu mascaţii la mine pe considerentul că... am cerut demisia lui Cristian Ionescu. Haideţi să fim serioşi! Dl. Cristian Ionescu cred că trăieşte într-o mică comedie... Drept dovadă, DNA-ul, după ce s-a amuzat, a trimis cauza către Poliţie şi spre Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, spre clasare. ÎNSĂ IDEEA CĂ TOT DL. IONESCU DĂ, TOT EL ŢIPĂ DÂNDU-SE VICTIMĂ, AŞA CUM AU FĂCUT ŞI CEL CE NU EXISTĂ, CEA CE NU EXISTĂ, ROXANA NIŢU ŞI ALEXANDRA ŞTEFAN, A REUŞIT SĂ MĂ ENERVEZE. Trebuie să recunosc, însă, că dl. Ionescu a bătut totuşi un record: a formulat plângerea la DNA, pe când cel ce nu există s-a adresat doar Poliţiei, Parchetului, Judecătoriei şi DSV-ului aiurea în tramvai, Roxana Niţu doar Poliţiei aiurea în tramvai, iar Alexandra Ştefan doar Judecătoriei.


Aşadar, hai noroc şi la mai mare, la mai multe plângeri penale, acolo, pe terasă la Simona scrise!!!


Mirela Predan

Vizualizări: 52 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0