Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:43 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iulie » 29 » Cum poate fi învins cel ce nu există - Atenţie la mita electorală şi la cetăţenii din Republica Moldova
11:54 PM
Cum poate fi învins cel ce nu există - Atenţie la mita electorală şi la cetăţenii din Republica Moldova


În mod incontestabil, un factor la care trebuie să fim foarte atenţi este cel al mitei electorale şi al cetăţenilor din Republica Moldova veniţi aici. În ceea ce priveşte mita electorală, primul pas pe care îl putem face este o Poliţie reală care să fie foarte atentă şi care să colaboreze cu noi, părţile vătămate ale mitei electorale date de cel ce nu există şi nu în detrimentul nostru, protejând mita electorală a lui cel ce nu există. Este un element deosebit de important de care trebuie să ţinem cont. Faptul pentru care dl. Gheorghe Grigore nu a ieşit primar este cauzat de mita electorală masivă dată de cel ce nu există şi păsuită de Poliţie. Greşeala de strategie a fost că ne-am implicat să susţinem ALDE Gruiu, adică ne-am implicat să susţinem exact ceva unde NU aveam ce anume să căutăm! Cum Gabriela Baicu este fiica lui Ion Samoilă, era logic să ţină cu taică-su, nu cu idioţii pe care i-am susţinut aiurea noi, răzbunându-se pe noi şi păsuind mita electorală a lui cel ce nu există. Gurile rele m-au informat că au existat spioni de pe la Gruiu pe la han şi că au transmis nu ştiu ce despre Adrian Constantin, candidatul ALDE pe la Gruiu. Ştiţi ceva? Spionii spionează numai dacă găsesc ce anume să spioneze. Sigur că trebuie să ne debarasăm de ei, de toţi, într-un mod incontestabil, problema este că dacă n-au ce să spioneze n-au nimic de transmis. Punct. CEL MAI PROBABIL ACUM NU SE VA MAI REPETA GREŞEALA SUSŢINERII LA GRUIU A VREUNUI ALT CANDIDAT DECÂT ION SAMOILĂ. Omul a demonstrat la Gruiu că este iubit de cetăţeni, este ales, nu înţeleg care este problema. Eu dacă am scris odinioară de rău de el, am făcut-o, aşa cum am demascat şi la Poliţie cu probe, tot pusă de cel ce nu există să o fac şi de strategul său din umbră, Ştefan Rohnean. Am discutat despre acest aspect la vremea respectivă suficient. Ca atare, nu ne băgăm noi. Ideal ar fi să ne acorde sprijinul, în niciun caz să stăm că Poliţia protejează mita electorală a lui cel ce nu există pe considerentul că nu ştiu ce dobitoc a dat mită electorală la Gruiu de la ALDE. Mă lasă rece, efectiv. Nu cred că mai intră niciun ALDE în Consiliul Local viitor nici la Gruiu, nu numai la Snagov şi mi se pare firesc.


DACĂ CEL CE NU EXISTĂ NU MAI POATE DA MITĂ ELECTORALĂ SAU DACĂ O FACE, O FACE PE RISCUL LUI CEL MAI MARE, VINE POLIŢIA ŞI-L IA, NU STĂ LA DISCUŢII, CU SIGURANŢĂ, A PIERDUT PRINCIPALA PÂRGHIE DREPT PENTRU CARE A IEŞIT PRIMAR ÎN 2016 ŞI NU VA MAI IEŞI NICIUN PRIMAR. ESTE DEOSEBIT DE IMPORTANT SĂ FACEM ÎN AŞA FEL ÎNCĂ DE PE ACUM ÎNCÂT CEL CE NU EXISTĂ SĂ NU MAI POATĂ DA MITĂ ELECTORALĂ DE NICIUN FEL. SĂ STEA CU POLIŢIA ÎN CEAFĂ, EFECTIV. În coroborare şi cu faptul că noi ar trebui să mergem şi să vorbim cu fiecare alegător în parte cu o jumătate de an înainte de alegeri, nu cu două săptămâni înainte, pentru a ne crea simpatie pentru dl. Gheorghe Grigore, nu va mai ieşi cel ce nu există primar în vecii vecilor amin! Fără mită electorală NU ieşea deloc primar nici în 2016, ca să ne înţelegem fără echivoc.


În ceea ce priveşte cetăţenii din Republica Moldova, eu dacă mai văd fie şi-un singur cetăţean din Republica Moldova pe aici, fac urât! Nici trei, nici cinci, nici 10, nici 100, nici 1000. NU AU CE SĂ CAUTE, DOMNULE, AICI, LA SNAGOV! Că votează, că nu votează, că draci, că laci, colaci pe sârmă, fiecare cu patria lui. Şi dacă vorbesc limba română, ce? Republica Moldova este un stat suveran, naţional şi indivizibil, aşa cum şi România este un stat suveran, naţional şi indivizibil. NU m-am dus eu pe la la Tighina să fac pe acolo circ cu separatismul transnistrean, haideţi să fim serioşi! Aşa nici ei n-au nici cel mai mic drept să vină încoace cu circ. Fiecare cu ale lui şi cu ale mă-sii. N-avem nevoie nici de curve, că doar asta ştiu să ofere cei din Republica Moldova, avem şi noi curvele noastre pe aicea destule, pentru doritori nu cred că e neapărat necesar să vină de la dracu cu cărţi. Dacă le întrebi între ce ani a domnit Ştefan cel Mare, habar n-au, cartea e grea, dar să aibă pe aici pretenţii că-s românce, ale dracu panarame, au suficient! FĂRĂ CETĂŢENI DIN REPUBLICA MOLDOVA CARE SĂ-L SPRIJINE CONTRA CETĂŢENIE PE CEL CE NU EXISTĂ, CEL CE NU EXISTĂ MAI PIERDE O IMPORTANTĂ PÂRGHIE PENTRU ALEGERILE VIITOARE ŞI NU MAI IESE PRIMAR!


TREBUIE ŢINUT DE MÂINI ŞI DE PICIOARE SĂ NU MAI FACĂ CEL CE NU EXISTĂ NICIO ILEGALITATE, IAR DACĂ TOTUŞI O FACE, POLIŢIA IMEDIAT SĂ VINĂ ŞI SĂ-L SALTE, CA SĂ-I IASĂ ŞI PE NAS POSIBILITATEA SĂ SE MAI DEA ÎN STAMBĂ. ÎN ACESTE CONDIŢII, VICTORIA ESTE CA ŞI ASIGURATĂ PENTRU DL. GHEORGHE GRIGORE. Nu e deloc greu să ştiţi!


Mirela Predan


Va urma  

 

Vizualizări: 34 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0