Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:14 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 8 » Datorită trădătorului Doru Matei, cel ce nu există şi-a făcut azi jocurile de delapidare
9:26 PM
Datorită trădătorului Doru Matei, cel ce nu există şi-a făcut azi jocurile de delapidare

Plimbatul deficitului de colo dincolo a trecut. Cu sprijinul trădătorului Doru Matei, pentru că nu s-a organizat şedinţă ordinară de consiliu prin care acesta să fie exclus, aşa cum este statutar să fie. Săptămâna aceasta voi depune altă plângere penală, întrebându-mă cât mai rămâne TRĂDĂTORUL ĂSTA CONSILIER. ÎN MOD ILEGAL, FIREŞTE, DIN MOMENT CE-A FOST DEJA EXCLUS. Cel ce nu există îşi mai face practic nişte jocuri de delapidare, cu manevre mari. Bugetul oricum nu va trece, pentru că bugetul trebuie aprobat în şedinţă ordinară de consiliu, iar în prima şedinţă ordinară de consiliu, trădătorul Doru Matei zboară din Consiliul Local, urmând să fie validat următorul pe lista de consilieri ai PNL. Dar cel ce nu există îşi mai face momentan câteva jocuri drept pentru care va răspunde penal în mod negreşit.


Am înţeles că Mihai Anghel a solicitat date cu privire la valorile înscrise în proiectul de hotărâre. Neprimind nicio explicaţie, a votat împotrivă alături de Nelu Olteanu. Cu toate acestea, proiectul a întrunit 8 voturi, cu votul trădătorului Nelu Matei, deşi exclus. Hotărârea se poate ataca pentru nelegalitate în instanţa de Contencios-Administrativ. VOI FORMULA DE ALTFEL, INCLUSIV PLÂNGERE PENALĂ, CHIAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, ÎMPOTRIVA LUI DORU MATEI. Nu ştiu, nene, chiar m-am săturat de situaţia asta. Se cheamă abuz în serviciu. Ce mai caută un personaj exclus la şedinţele de consiliu şi cât de valid este votul său? Chiar m-am săturat de ilegalităţile astea deosebit de mari pe care le face cel ce nu există cu scopul de a fura.


FAC ÎNCĂ O DATĂ UN APEL LA DL. MIHAI ANGHEL SĂ POSTEZE PROIECTUL DE HOTĂRÂRE ÎN SINE, CU VALORI NEEXPLICATE CU TOT. De ce? Pentru că vreau să-l iau, să-l printez, să-l trimit la Parchet, unde fac plângere penală pentru delapidare şi pentru abuz în serviciu. Să explice acolo (pentru că la solicitarea mea de informaţii de interes public nu ştiu ce aberaţie va răspunde Primăria), deci să explice acolo cel ce nu există de unde a rezultat acest deficit care a trebuit să fie acoperit din excedent.


Să NU se joace de-a ţurca. Curtea de Conturi e cu ochii pe el, Parchetul e cu ochii pe el, a furat de-a rupt. De altfel, voi solicita o audienţă la dna contabilă Eugenia Cristea, pentru că vreau să mă lămuresc şi eu în legătură cu multe aspecte legate de buget. NU mă interesează cel ce nu există, cu el NU am ce să discut, pentru că el oricum NU ştie şi pentru că oricum îşi bate joc. Ştie doar să fure, la contabilitate se pricepe cum mă pricep eu la fabricarea de nave spaţiale, aşa că oricum n-am ce să discut cu el. Poate ne lămurim într-un fel.

 

 

Cu opt voturi pentru (şase consilieri ai PSD), plus Nichita Toma, cu un consilier PNL absent pe motive bine întemeiate (Cătălin Pavel), fără patru consilieri ALDE, cu votul pentru al TRĂDĂTORULUI DORU MATEI, proiectul a trecut. 8 din 15, deci majoritatea consilierilor în funcţie.


Mirela Predan

Vizualizări: 93 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0