Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:13 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 11 » DE CE AM DECIS SĂ MĂ RETRAG - EXPLIC ÎNCĂ O DATĂ!
2:21 AM
DE CE AM DECIS SĂ MĂ RETRAG - EXPLIC ÎNCĂ O DATĂ!


De ce am rezistat cu cel ce nu există? PENTRU CĂ DUPĂ MOMENTUL SEPTEMBRIE 2015, CEL CE NU EXISTĂ NU M-A MAI ADEMENIT NICIODATĂ. Dacă şi eu acceptam contra cost întâlnirile pe ascuns cu el, ca să-l trădez pe Gheorghe Grigore, ca să-mi dea bani să nu mai dezvălui delapidările sale, ca să stau aşa, pe furiş. ERAM  MOARTĂ ASTĂZI! Unde am scuipat, eu n-am mai lins niciodată, dar se pare că nu s-a înţeles chestia asta! SOLUŢII AR FI FOST BA CHIAR DESTULE. Dar nu s-au ascultat sfaturile mele bune niciodată, expuse public uneori. NICIODATĂ! NICIODATĂ! Eu am fost întotdeauna marginalizată. Foarte bine. De ce nu faceţi singuri atuncea tot? Cu mine ce mai aveţi de împărţit? Ce treabă? Ştiţi ceva? Poate nu se mai ajungea să ia tot cel ce nu există un nou mandat dacă nu ERA O STRATEGIE PROASTĂ. Bun, a fost o strategie proastă. OK, dar în loc să tragem linie şi să se vadă clar unde s-a greşit şi ce e de făcut, s-a mers pe aceeaşi variantă în continuare. De marginalizare a mea, de crezut de aberaţii, de sifoni, de spioni, de jigniri tot la adresa mea. Dacă tac, asta nu înseamnă că nu mă doare, dar uneori vine momentul în care răbufnesc şi eu. N-aţi vrut voi să-i fac jocurile lui cel ce nu există? Că e bun săracu... Cine a ţipat la mine că eu sunt nenorocita care nu vreau să mă împac cu el? Iar asta când? În ce moment? Cine ulterior a ţinut-o langa? Nu mai am ce anume să mai comentez, pentru că m-am săturat.


VINE MOMENTUL ÎN CARE O IAU ŞI EU CA PASĂREA PHOENIX DE LA ÎNCEPUT. E CAZUL SĂ TRAG LINIE ŞI GATA. Pentru că de fiecare dată am sperat, am sperat că totuşi s-a înţeles că nu sunt chiar aşa de rea, că n-am vrut răul niciodată, că dacă am spus autoritar anumite lucruri nu am făcut-o din răutate, ci pentru că efectiv nu mai puteam. Cum adică? Să mă împac cu cel ce nu există, că dacă o fac vor fi bani mulţi, dacă nu, hai, marş, sictir de aici! Şi cine să-mi facă mie chestia asta! Bun, am tras linie, nu mai am chef să privesc la trecut, dar am urlat de multe ori precum câinele în pustie:


- AŞA SE VA ÎNTÂMPLA DACĂ CINEVA CEDEAZĂ ŞI SE ALIAZĂ CU CEL CE NU EXISTĂ. NU VA OBŢINE NIMIC NICI EL, DAR SE VA ALEGE DE TOATĂ LUMEA PRAFUL!

- CEL CE NU EXISTĂ TREBUIE SĂ MEARGĂ LA PUŞCĂRIE. DAR CÂND EU MERG PE LA POLIŢIE, CU CINE SĂ MĂ ÎNŢELEG CĂ TREBUIE SĂ MEARGĂ CEL CE NU EXISTĂ LA PUŞCĂRIE? CU DRACU????


Eu nu contez pentru nimeni, contează iluziile, aberaţiile, târfele fără nimic în cap, bărbaţii că au minte, precum Cristian Ionescu să facă ceea ce fac, iar eu degeaba mă zbat, degeaba! PENTRU CĂ NU SE ÎNŢELEGE ŞI SE REVINE TOT ACOLO, ÎN ACELAŞI LOC. Şi tot eu trebuie să fiu... convinsă, pe pielea mea, pe sănătatea mea, că sunt nişte aberaţii. NE REVENDICĂM DREPTUL DE A FI ABERANŢI. EU AM PUTUT SĂ-MI RECUNOSC PUBLIC GREŞEALA DE A MĂ ALIA CU CEL CE NU EXISTĂ, DE A-L TRĂDA PE APOSTOL MUŞAT, DE A FI FĂCUT ÎNREGISTRĂRI, PROMIŢÂND SOLEMN CĂ NU VOI MAI FACE ASTA NICIODATĂ. M-AM ŢINUT DE CUVÂNT! EU NU AM MAI REPETAT ACELEAŞI GREŞELI NICIODATĂ! Dar dacă speranţa mea e praf că se va mai reveni vreodată la normalitate CU UNITATE, CU ÎNŢELEGERE ŞI FĂRĂ CEL CE NU EXISTĂ, ŞI FĂRĂ MERCENARII LUI ÎN JURUL NOSTRU, din cauza aceloraşi greşeli repetate, eu nu mai am ce comenta.


EU AM SUSŢINUT SĂ SE ARATE DEMISIILE DOAR ALE LUI CRISTIAN IONESCU ŞI NICUŞOR DUMITRU, FIIND ACTE UNILATERALE DE VOINŢĂ, GHEORGHE GRIGORE RĂMĂSESE CONSILIER PRIN INSTANŢA DE JUDECATĂ. El fusese consilier, la ce să-şi mai dea şi el demisia? Fusese exclus, şi-a recăpătat mandatul prin instanţă. Am rămas şocată când am auzit că şi el a demisionat, dar când am vrut să vorbesc despre asta, mi s-a dat peste mână, aşa cum mi s-a dat de fiecare dată!


Vă place în ce hal v-a batjocorit cel ce nu există pe toţi? Dacă aş fi cinică, acum m-aş bucura şi v-aş trata în sictir pe toţi cei care nu aţi înţeles CĂ SUFLETUL OMULUI NU E DE VÂNZARE. Ofer, dragoste, pricepere, înţelegere, tot ce pot, unde nu mă pricep, nu mă bag, dar unde s-a văzut bine că mă pricep, să-mi fie cu iertare!


Reacţia mea este oarecum ca în septembrie 2016 când m-am decis să plec la Bucureşti şi acolo am stat câteva luni. Până în martie, când am alergat nebună să fac circ pentru excluderea dlui Gheorghe Grigore. Ce-a urmat, nu mai contează. Se ştie ce-a urmat, iar asta e doar suprafaţa, pentru că au urmat nişte lucruri înfiorătoare, despre care NU voi vorbi public niciodată! De tortură tot la adresa mea. De parcă n-aveam problemele mele, de parcă nu le aveam pe ale mele oricum destul, asta mai îmi lipsea: fix asta: să fiu eu batjocorită şi desconsiderată pentru cel ce nu există şi acoliţii lui. Acum am plecat din Bucureşti, m-am întors, dar cred că o să mă întorc în Bucureşti: VIAŢA MEA NU E UN SET DE OSCILAŢII ÎN FUNCŢIE DE ABERAŢIILE LUI CEL CE NU EXISTĂ.


M-AM SĂTURAT SĂ MĂ ROG DE OAMENI CU CERUL ŞI PĂMÂNTUL SĂ NU-ŞI CALCE DEMNITATEA UMANĂ ÎN PICIOARE. M-AM SĂTURAT DE OAMENI PE CARE SĂ-I IMPLOR SĂ REALIZĂM O UNITATE. M-AM SĂTURAT SĂ IMPLOR OAMENI SĂ NU-ŞI BATĂ JOC DE EI ÎNŞIŞI. Dacă voi nu sunteţi în stare să nu vă agăţaţi de himere, atunci cu mine ce treabă mai aveţi? Nicio treabă! Suntem nişte străini, nu prieteni, nu colaboratori, nu nimic. DE CE M-AM RETRAS DEPARTE DE LUME, DE CE-AM VRUT LINIŞTE? DE AIA! EXACT DE LINIŞTE NU AM AVUT NICIODATĂ PARTE ŞI DACĂ NU AM AVUT PARTE DE ÎNŢELEGERE, MĂCAR NU MAI AVEAM NEVOIE DE ACUZAŢII ABERANTE.

Eu am fost sinceră ca o carte, chit că nu am fost crezută. Şi cum mă punea cel ce nu există să-i fac plângeri penale lui Gheorghe Grigore, şi cum a vrut să mă manipuleze să-i fac plângere penală lui Mihai Anghel. Da, uneori mai zbier, alteori mă mai pripesc, dar cum să nu o fac când că NU am scăpat de cel ce nu există, pentru că în loc să ne înţelegem, noi ne batjocorim unii pe alţii.


Acum ce s-a întâmplat? Păi, s-a întâmplat să demisioneze şi dl. Gheorghe Grigore, DEŞI PUTEA SĂ NU DEMISIONEZE, DEŞI PUTEA SĂ IA MĂSURI ÎMPOTRIVA LUI IONESCU ŞI DUMITRU CÂND NU SE AJUNSESE LA O SITUAŢIE GROASĂ, DEŞI RECÂŞTIGASE MANDATUL DE CONSILIER PRIN INSTANŢA DE JUDECATĂ. S-A DORIT SCOATEREA DE PE ORDINEA DE ZI A DEMISIILOR LUI CRISTIAN IONESCU ŞI NICUŞOR DUMITRU, CA SĂ CE? CA SĂ RĂMÂNĂ CONSILIERI? Perfect! Păi, mâine trebuia să ieşim atunci toţi în stradă, chemată Poliţia, plângere la Parchet. Eu nici măcar nu am fost anunţată că-i şedinţă de consiliu. O fi fost pe contul lui Mihai Anghel postat, dar eu NU sunt prietenă pe Facebook cu Mihai Anghel, contul mi-a fost blocat, de când cu bugetul şi cu validarea lui Mihai Dumitru, de parcă nu aş fi avut dreptate. Dar ce contează? Întrebare: Mihai Anghel, singur în Consiliul Local, cu Doru Matei după el, de se chinuie să-l excludă şi se intervine ILEGAL DE NU POATE, oare făcea faţă la modul real? Nu, nu făcea faţă şi atunci era mai uşor să scrie doar pe Facebook că n-a putut face nimic, că e în minoritatea, deşi cetăţenii acestei comune nu au votat minoritatea pentru opoziţia la cel ce nu există şi atunci se pare că-i convine situaţia. Cu Doru Matei exclus, orice proiect de hotărâre de consiliu era ilegal. DAR CINE SĂ STEA, SĂ NU-I CONVINĂ SITUAŢIA? AI SÂNGE ÎN VENE? DĂ-ŢI ŞI TU DEMISIA ŞI PROVOACĂ PENTRU CONSILIUL LOCAL ALEGERI ANTICIPATE. A, dar Mihai Anghel n-are, nu se bagă, e calm, e civilizat, nu s-a întâmplat nimic. Păi, ba proclamă unanimitatea din consiliu cu drag (să nu-mi spună că nu e adevărat, că am înregistrarea!!!), ba face opoziţie reală, ba se chinuie să-l excludă pe Doru Matei, dar nu contează! SUPERB! DAR CÂND EU AM IMPLORAT LA UNITATE, MAI ALES DUPĂ EXCLUDEREA DLUI GHEORGHE GRIGORE, DE CE NU S-A REALIZAT ACEASTĂ UNITATE? ANTI-CEL CE NU EXISTĂ PE ORICE CALE? PENTRU CĂ CEL CE NU EXISTĂ E ŞMECHER, NOI SUNTEM PROŞTI CARE NE JIGNIM ŞI NE DESCONSIDERĂM TOT UNII PE ALŢII.


Vrem să scăpăm de cel ce nu există, ne-am săturat? Foarte bine, atunci dl. Gheorghe Grigore MÂINE CHEAMĂ PARCHETUL ŞI SE FACE PARTE VĂTĂMATĂ CU CRISTIAN IONESCU ŞI NICUŞOR DUMITRU, DĂ ÎN JUDECATĂ, CĂ NU E LEGAL CE S-A ÎNTÂMPLAT CU RETRAGEREA DE PE ORDINEA DE ZI. MÂINE ÎI SCOATE PE TOŢI CĂRORA LE-A DAT SĂ MĂNÂNCE ÎN STRADĂ! Mâine, nu la Paştele Cailor. Vine şi Mihai Anghel şi face plângere la Poliţie împotriva primarului şi prefectului, ce jocuri mai face Doru Matei, deşi exclus? MÂINE, NU LA PAŞTELE CAILOR. Să aşteptăm ce? CE SĂ AŞTEPTĂM? Scaieţi pe pereţi. Poliţia, DNA-ul, nu se mai poate! Stăm, stăm şi ne batem joc unii de alţii prin lipsă de implicare. DA, S-AU RETRAS DE PE ORDINEA DE ZI PROIECTELE CU DEMISIILE CELOR DOI? S-A FĂCUT O ILEGALITATE. ACUM, POLIŢIA, PARCHETUL, CE MAI STĂM? NU NE-AM SĂTURAT DE ILEGALITĂŢILE LUI CEL CE NU EXISTĂ???? A, TOT EU, EVENTUAL BOLNAVĂ SĂ MĂ DUC PE LA PARCHET, CU PLÂNGERI PENALE, SĂ NU SE SESIZEZE NIMENI, N-AM IMPRIMANTĂ, N-AM LAPTOP, N-AM BANI DE DRUM. SUPERB! MAICĂ-MEA STĂ CU 20.000 DE LEI ÎN BANCĂ ŞI URLĂ LA MINE ŞI ZBIARĂ! Dar eu sunt de vină! Şi pentru ce să mă mai implic. Da, sunt supărată. SUNT FOARTE SUPĂRATĂ! Pentru că în loc să fiu sprijinită în demersurile mele, sunt sprijiniţi alţii care dau în cap, aliaţi cu cel ce nu există! DE AIA M-AM DECIS SĂ RENUNŢ ŞI SĂ-MI VĂD DRACULUI DE TREABĂ! Dacă nu plâng toată ziua, nu înseamnă că nu mă doare, dacă par uneori de piatră, nu înseamnă că nu sunt om. Azi, după-amiază, de urgenţă sau mâine, trebuia să ne întrunim toţi, eu, Gheorghe Grigore, Mihai Anghel, Gabi Valentina Preda, alţii de încredere, care nu te vând pentru mizeriile lui cel ce nu există şi să discutăm? Ce facem frate? A, stăm! OK. Când discutăm? Nu ştiu, altă dată! Splendid! De aia vreau să mă retrag! Pentru că tocmai, s-a ajuns la vorba mea, s-a adeverit tot ceea ce am spus eu, şi public, şi în particular, dar de fiecare dată EU, CA FIINŢĂ, CA OM, AM FOST MARGINALIZATĂ! Bun, OK, atunci o să-mi văd şi eu de viaţă şi de sănătate: ÎL LAS PE CEL CE NU EXISTĂ ÎN VOIA DOMNULUI. Păi, eu ce să-i fac? Singură, bolnavă, fără instrumentele necesare ca să-i fac ceva, în batjocura tuturor? EU N-AM CE SĂ-I FAC DE UNA SINGURĂ, FRAŢILOR. DUPĂ CE O SĂ VĂ DISTRUGĂ PE VOI, TOŢI, O SĂ MEARGĂ ŞI EL LA ÎNCHISOARE! Oricum o să se aleagă praful de noi toţi, inclusiv de cel ce nu există! DAR EU VREAU SĂ PLEC CA SĂ NU SE ALEAGĂ PRAFUL ŞI DE MINE ŞI DE VIAŢA MEA PENTRU ÎNCĂPĂŢÂNĂRILE VOASTRE, CHIAR ÎN DETRIMENTUL VOSTRU! PĂI, INCLUSIV CU VOI MĂ LUPT, ÎN DEFAVOAREA VOASTRĂ? PENTRU MINE ÎNTOTDEAUNA E SURPRIZĂ CE AVEŢI DE GÂND SĂ FACEŢI? IESE PROST ŞI PE URMĂ IAR O LUĂM DE LA CAPĂT CU DISCREŢIA ÎN PRIVINŢA MEA. ZBIER PUBLIC CE E DE FĂCUT, DAR SUNT TRATATĂ LA MIŞTO? ŞI ATUNCI PENTRU CE DRACU SĂ MAI SCRIU? PENTRU CE SĂ MAI MERG LA PROCESE? PENTRU CE SĂ MĂ MAI LUPT CU CEL CE NU EXISTĂ? Fiecare îşi pune coada pe spinare şi pleacă! Acum o să plec şi eu, îmi pare rău că am revenit, trebuia să nu mă mai fi întors din Bucureşti niciodată!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 101 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0