Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:37 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iunie » 24 » De ce n-am mai fost de doi ani şi jumătate la biserica din Ghermăneşti, preferând Bucureştiul...
9:45 PM
De ce n-am mai fost de doi ani şi jumătate la biserica din Ghermăneşti, preferând Bucureştiul...


Am fost azi la biserică. O să mai merg, problema este alta: am preferat de obicei să merg la orice biserică posibilă în Bucureşti, eu, care merg de obicei la biserică şi cred foarte mult în Dumnezeu. De ce n-am mai fost? Pentru că... scrie mare pe lumânărar: "Donaţie a familiei Oancea". AIUREALĂ, HOŢULE, ACEIA SUNT BANI PUBLICI, IAR DONAŢIA A FOST FĂCUTĂ ÎN SCOP DE CIRC ELECTORAL, CU BLASFEMIE! Nu pot să aprind şi eu creştineşte o lumânare, mă blochez când văd "familia Oancea" acolo, ştiind bine că din furt nu se poate dona pentru biserici fără să te bată Dumnezeu! Când văd aşa ceva acolo, mă blochez instantaneu. Şi merg la alte biserici, prin Bucureşti, prefer să mă uit pe Internet la slujbe, pentru că nu se poate, chiar e ceva incredibil cum foloseşte el biserica în scop de circ! Numele proştilor pe toate gardurile! Dacă chiar dona pentru biserică, din banii lui şi ai familiei sale, nu din bani publici, prefera să nu scrie acolo nimic. Ce scrie în Biblie? Ce-a zis Isus Hristos! Deja şi-au primit răsplata! Ce-o fi la judecata de apoi, acolo unde nu e nici nedreptate, dar nici... milă, când s-o înfăţişa cel ce nu există, care uită că dacă a ieşit primar nu înseamnă că e nemuritor... mi-e groază să mă gândesc. Îi garantez eu lui că Dumnezeu există şi că încircărirea asta cu biserica e cel mai oribil lucru pe care l-a putut face pe acest pământ. Îi garantez eu! Stimaţi credincioşi, aceea este donaţia DIN BANII DVS., BANI PUBLICI. N-au morţii linişte să scrie "familia Oancea" deasupra, inscripţie de dinainte de alegerile din 2016, aşa cum cunosc, ca să se dea cel ce nu există... credincios şi să-l aleagă lumea, să zică cum că ar fi... credincios. Venea pe la toate bisericile, cu ocazia diverselor hramuri. FĂCEA POMANĂ ELECTORALĂ DIN BANI PUBLICI. Tulbura sufletele adormiţilor şi nu făcea nimic, pentru că pomana e aceea pe care o dai din banii tăi, nu din hoţie: DUMNEZEU N-A ZIS SĂ FURI SĂ FACI POMANĂ, ÎN NICIUN CAZ ELECTORALĂ. AIA NU-I PRIMITĂ ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU! Mda, de mai bine de doi ani n-am mai fost aici la biserică, am preferat Bucureştiul din această cauză. Pentru că am rămas aproape de biserică şi simt nevoia mersului la biserică. Să mă judece şi să-l judece pe fiecare după gânduri şi intenţii numai Dumnezeu!


Da, o să merg din nou la Ghermăneşti la biserică. O să fac abstacţie, cum a făcut Isus Hristos de nemerniciile de la templu, Casa Domnului! Dar mă întreb şi eu de ce-a distrus Dumnezeu Sodoma şi Gomora când azi cineva ia din bani publici, fură şi-şi mâzgăleşte numele ca donaţie a familiei la o biserică. Mi-e groază şi mă trec fiorii numai când mă gândesc ce părere are despre asta Dumnezeu!

 

Mirela Predan

Vizualizări: 47 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0