Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:38 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iunie » 15 » Demarez o investigaţie care se va finaliza cu o reclamaţie amplă la Protecţia Copilului - PÂNĂ CÂND MAI BATJOCOREŞTE COPIII DOMN PRIMAR?
11:29 AM
Demarez o investigaţie care se va finaliza cu o reclamaţie amplă la Protecţia Copilului - PÂNĂ CÂND MAI BATJOCOREŞTE COPIII DOMN PRIMAR?

 

Ceea ce a relatat dl. Mitel Kalimake că s-a întâmplat la şcoala de la Tâncăbeşti MI SE PARE FOARTE GRAV. Lui îi arde de serbări, dar atitudinea faţă de dotările şcolii, cu furatul de rigoare mi se pare execrabilă! CU TOATE ACESTEA, DE ANI ŞI ANI COPIII NOŞTRI SUNT BATJOCORIŢI DE CEL CE NU EXISTĂ ŞI DE PROFESORI SPERIAŢI SĂ NU-ŞI PIARDĂ POSTURILE DEDICÂND LA SERBĂRI OSANALE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Din păcate, chiar dacă nu a înţeles să le ofere dotări, chiar dacă este un contraexemplu pentru toţi elevii comunei, fiind analfabet domnul primar, se întâmplă şi se întâmplă destul de frecvent ca dl. primar să dorească să-şi facă imagine, în mod ruşinos, cu elevii comunei. Dacă bâlciul ăsta al serbărilor mai continuă, JUR CĂ MĂ ADRESEZ PROTECŢIEI COPILULUI. Faptul că unor elevi li s-a făcut rău din cauza căldurii la serbarea de sfârşit de an, în prezenţa primarului, este un lucru foarte grav. Noi nu mai făceam serbări de sfârşit de an, în niciun caz în prezenţa vreunui primar şi ne era mai bine, credeam că manifestările de genul au încetat odată cu desfiinţarea detaşamentelor de pionieri! Aşa credeam! Din păcate, se vede clar că nu este aşa deloc, pentru că dlui primar îi place să fie răsfăţat de domnii profesori, pe care îi cheamă ba la miting pro-PSD, ba le condiţionează posturile de susţinerea faţă de el (susţinerea Roxanei Niţu faţă de el pentru a fi profesoară şi directoare versus Anca Sandu care, nesusţinându-l pe el, i s-a întocmit dosar penal este deosebit de elocventă pentru atmosfera bolnavă şi batjocura constantă pe care o exercită asupra învăţământului la Snagov un analfabet ajuns primar), în schimb numai de burse nu-i arde lui să dea, opunându-se cu înverşunare, pe de-o parte, iar pe de altă parte, numai de asigurarea unor condiţii decente de învăţământ nu se preocupă domn primar.

La şcoala de la Tâncăbeşti, dacă nu se leşină de intoxicaţie cu monoxid de carbon, provenit din centrale reparate din bani publici grei de clientelă, se leşină de cald, deci tot se leşină de ceva, în nesimţirea dlui primar, care nu se preocupă decât de propriile-i osanale.

Drept urmare, o să mai stau de vorbă şi cu câţiva părinţi, o să mă apuc de o anchetă serioasă, iar consecinţa acestei anchete va fi că, adunând toate datele, inclusiv cu osanale politice la adresa dlui primar, o să fac o reclamaţie la Protecţia Copilului, să vedem până când ne mai bajocoreşte copiii din comună domn primar.


Mirela Predan

Vizualizări: 63 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0