Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:08 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 27 » Despre traficul de influenţă în favoarea lui cel ce nu există...
11:10 PM
Despre traficul de influenţă în favoarea lui cel ce nu există...


Deci încă o dată spun: eu nu vreau să scriu negativ despre niciun procuror, niciun judecător, niciun poliţist, oamenii m-au ajutat, ordinele, din păcate, vin din altă parte, nu vreau nici acolo să ajung pentru că ar fi jalnic şi ar fi aiurea. De aceea prefer să fac, pentru început, apel la morală şi conştiinţă. Măcar să le lase acolo, în subsidiar, până se lămureşte lumea ce e cu cel ce nu există ăsta. Cunosc mai mult decât credeţi, de unde, e strict treaba mea! Ştiu şi ce discuţii am avut şi cu cine am avut şi toate cele. DECI PRIMUL MEU APEL ESTE LA MORALĂ ŞI CONŞTIINŢĂ. Nu de alta, dar cel puţin în privinţa diplomei lui cel ce nu există, este cum nu se poate mai clar că sunteţi invidioşi de asemenea coleg, e râsul de pe lume. Am metodele mele de atac, dar iar stau, iar deschid alte cauze şi m-am săturat. Să stau acum să fac plângere pentru fals intelectual şi trafic de influenţă, ca să aibă şi judecătorul de ce să râdă şi toate celelalte aiureli. Judecătorul care chiar e absolvent al unei Facultăţii de Drept pe bune, că altfel nu reuşea să stea pe la INM şi aşa mai departe!


NU mă împac cu cel ce nu există, voi ataca şi în instanţa de Contencios, treaba mea cum îmi formulez apărările, s-ar putea să nu mai vedeţi chiar totul pe public, nu de alta, dar e şi dreptul meu la apărare, în definitiv. Dacă e un război al informaţiilor, atunci va fi un război al informaţiilor în mod clar. Eu ascund inteligenţa, alţii ascund ilegalităţile, mârşăvia şi minciuna! Deci e clar. Am asurile mele în mânecă, nu se pune problema să nu le am, aşa cum spuneam.


NU mă împac cu cel ce nu există şi dincolo de orice idee, aş vrea să ştiţi că nu mă împac cu cel ce nu există din mai multe considerente. Întrebări fără răspuns. Nu, nu-l întreb de ce e analfabet, aşa e el, n-a învăţat carte, nu i-a plăcut cartea, nu e o întrebare de pus, dar ştiindu-se că e aşa cum e, de ce nu m-a lăsat în pace, insistând în halul ăla pe ideea că n-aş fi jurnalistă? Pentru ce trebuia să vină cu toate aberaţiile alea în faţa unei instanţe de judecată şi cu nişte plângeri penale halucinante la adresa mea? De ce crede că îl las în pace să facă ce vrea el şi că a luat pe Dumnezeu de-un picior acum? ÎI GARANTEZ EU CĂ NU-L VOI LĂSA ŞI-I GARANTEZ EU CUM NU SE POATE MAI SOLEMN CĂ VA AVEA ŞI DIN PARTEA MEA NIŞTE SURPRIZE, PENTRU CĂ NICI EU NU POT SĂ STAU CHIAR AŞA.


Îi garantez eu, totodată, lui cel ce nu există că mă voi apăra şi că  NU am disponibilitate nici să-l iert, dar nici să stau cu el la discuţii, după faza cu Salvarea şi cu Poliţia şi aşa mai departe. Nu o singură dată am spus, ORICE DISCUŢIE AR PRESUPUNE O DISCUŢIE DACĂ NU PUBLICĂ, CEL PUŢIN PREZENŢA A MAI MULŢI MARTORI DE PARTEA MEA. Puţini ştiu dar când o anume persoană, nu-i dau numele, a dorit să mă împace cu cel ce nu există, a existat un anume moment dat în care i-am spus: "Bine, domnule, atunci cheamă-l aici să discutăm", de faţă cu dumneata, de faţă, eventual şi cu alte persoane, să vedem ce avem de împărţit de fapt. Bineînţeles că o astfel de discuţie nu s-a concretizat, dar iar s-a insistat pe ideea împăcării cu cel ce nu există, aşa, aiurea în tramvai şi aşa mai departe, de la şedinţele de consiliu fuge, ca nu cumva să-mi răspundă întrebărilor legate de buget, de exemplu sau de respectarea legii şi NU am niciun răspuns la întrebarea legată DE GELOZIE. Da, nu-i de râs deloc, el ştiu că o neagă, eu ştiu că nevasta lui a fost Mizerabila Predan, eu cunosc care au fost fazele de la vremea respectivă cu "amantul" şi "amanta". Aş vrea şi eu să mă lămuresc referitor la ideea cu maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu! Aş vrea să mă lămuresc şi legat de toate aberaţiile alea debitate despre mine cu şantajul, că l-aş fi şantajat cerându-i bani. Ştiu, e foarte dificil să aibă o astfel de discuţie cu mine, el a trecut deja direct la îmbrobodiri cu bugetul şi alte chestii de genul. Ca să susţin furtişagurile lui. Cam aşa ceva!

 

Deci nu ştiu, vreau şi eu răspunsuri în concret la întrebările astea, în niciun caz manipulări să scriu denigrator la adresa lui Mihai Anghel şi alte îmbârligături. PENTRU CĂ NU VOI SCRIE DELOC DENIGRATOR ŞI NU AM NICIUN MOTIV SĂ O FAC, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR! De unde a rezultat că eu m-aş fi aruncat în faţa maşinii lui Călin Popescu-Tăriceanu din pasiune similară precum cea faţă de cel ce nu există? De unde a rezultat că aş fi fost bolnavă de schizofrenie? De unde a rezultat că i-am cerut vreodată bani? Cu trei martori ai mei de faţă, poate să vină şi cel ce nu există cu trei martori, absolut cine vrea, să discutăm în concret treaba asta! Nu de alta, dar vreau şi eu să mă lămuresc, că e important. Şi ce-a căutat Poliţia, şi ce-a căutat Salvarea pe 6 mai 2015 şi cum am ajuns noi din prieteni foarte buni, cei mai aprigi duşmani, ce-a căutat treaba cu "amantul" şi "amanta" că nu sunt cretină. De unde a dedus el că n-aş fi lucrat niciodată ca jurnalistă e o altă întrebare. Păi, nu ştiu, până nu primesc în concret un răspuns la întrebările astea, oricum NU putem trece mai departe. Dacă lui i-a plăcut circul ăsta jalnic şi josnic din care el s-a discreditat, nu eu, e treaba lui de fapt! L-am chemat la interogatoriu, n-a venit, în apel a pierdut pe calomnie cauza, s-ar putea să mai piardă, deci e clar. Până la urmă, miza lui NU e nicio miză, IAR MIZA MEA NU E ÎMBROBODIREA CĂ NU SUNT RETARDATĂ SĂ NU ÎNŢELEG CE VREA. El vrea să-i fac jocurile, prin intermediul altora, pe care să-i distrugă după aceea fără niciun pic de scrupule, NU va avea niciodată curajul să răspundă la întrebările astea de om anormal la cap. Niciodată! NU am încredere în cel ce nu există, NU se pune problema să am, ca atare să mă scutească. Războiul va continua şi, aşa cum am rugat pe toată lumea de la bun început, să NU se bage! S-au întâmplat, e drept, nişte lucruri la care nu mă aşteptam, eu NU mă aştept de la cel ce nu există să se însănătoşească la cap, îşi vede doar interesele proprii, după care evident că va urma ce va urma. NIMENI NU TREBUIE SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN CEL CE NU EXISTĂ! Nu e deloc pentru prima dată când spun asta! Dacă nu se înţelege şi s-a ajuns la modalitatea asta disperată de a se face jocurile lui cel ce nu există, inclusiv pe calea intervenţiei la Parchet în detrimentul meu şi în avantajul lui cel ce nu există, este clar. NU va obţine nimic aşa nici intervenientul, nici măcar complezenţă, dar îmi pare rău că m-am băgat vreodată pentru aşa ceva. REPET: NU CRED ÎN COINCIDENŢE, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE LUCRURILE SUNT CUM NU SE POATE MAI CLARE ŞI AR TREBUI SĂ REVINĂ PE UN FĂGAŞ NORMAL.


Pentru mine se va accentua oricum şi mai mult vremea discreţiei şi a neîncrederii, pentru că dacă eu îţi spun un lucru, iar tu faci aşa, e clar că nu ştiu ce încredere mai pot avea. Sigur, ar trebui să fie puţin şi cântărite chestiunile astea, dar eu încă o dată ţin să repet: NU sunt bătaia de joc a nimănui, iar dacă altă dată am tăcut, nefiind miza, în definitiv, DE DATA ASTA ÎN PRIVINŢA LUI CEL CE NU EXISTĂ, NU AM CHEF SĂ TAC! Dacă avea relaţii atât de importante, trebuia să-l aresteze până acum pe cel ce nu există, nu să facă în favoarea sa comedia asta acum, după doi ani de zbateri, în care eu credeam că discutăm despre corectitudine, în care eu aveam încredere în justiţie, în care eu aveam încredere în cuvântul dat şi aşa mai departe. Numai la asta nu mă aşteptam! Păcat...


Mirela Predan

Vizualizări: 40 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0