Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:38 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iunie » 27 » DLE CEL CE NU EXISTĂ, ATENŢIE! AVEŢI UN OBIECT SPION CU MICROFON ÎNĂUNTRU CHIAR LA DVS. ÎN BIROU!
3:58 AM
DLE CEL CE NU EXISTĂ, ATENŢIE! AVEŢI UN OBIECT SPION CU MICROFON ÎNĂUNTRU CHIAR LA DVS. ÎN BIROU!


Haideţi să le luăm pe rând şi să vedem cine ar putea să fie spionul din jurul lui cel ce nu există. Pentru că tot îl freacă grija, nu mai are noaptea somn. Tot atâtea motive de revoltă. Vă rog să nu interpretaţi ca pe un afront personal la adresa nimănui.


1. Cristian Ionescu - E posibil? Da, bineînţeles că este posibil. Ce interes avea? Păi, avea mari interese în contextul în care i s-a promis funcţia de viceprimar, nu i s-a dat, ba chiar mai mult decât atât, Nichita Toma face valuri că preia el ALDE Snagov, deşi mari speranţe ale eşecului Cristian Ionescu îşi făcea. Era neapărat ahtiat după o călătorie la mare? Vă spun eu că nu era, pentru că are suficienţi bani încât să-şi ia nevasta şi să plece la mare.


2. Nichita Toma - Nu este pentru prima dată când Nichita Toma îi creează lui cel ce nu există probleme. E drept că şi-a asumat rolul de marionetă, dar din când în când se trezeşte să se dea grozav. Sigur că avea motive de revoltă din moment ce i s-a promis lui Cristian Ionescu funcţia de viceprimar în locul lui. Era absolut normal.


3. Nicuşor Dumitru - Avea interese Nicuşor Dumitru? Păi, eu cred că avea, pentru că şi aşa e destul de timorat de reacţia cetăţenilor care numai pe el de dragul lui nu l-au votat. L-a prins în chingi cel ce nu există cu angajarea clinetelară a fiului, după care l-a luat la şantaj.


4. Iulian Sârbu - Fost şef de departament în IPJ Ilfov, chiar nu realizează cât s-a discreditat cu această apropiere de cel ce nu există. Cu siguranţă, voia mai mulţi bani. Şi altceva decât o muncă la negru în Primăria Snagov. I-a oferit o sumedenie de informaţii, a făcut pentru el trafic de influenţă să nu-l salte, iar cel ce nu există nu l-a recompensat pe măsura eforturilor sale. Clar.


5. Nicolae Stan - Vine prin Primărie ca pe la el pe acasă şi se ţine de cel ce nu există, după care vorbeşte în stânga şi în dreapta vrute şi nevrute despre Primărie, la comanda lui cel ce nu există. Oare a fost recompensat suficient pentru eforturile sale? Ştie şi cel ce nu există că era destul de cârcotaş...


6. Petruţa Dinu - Acum angajată în Primărie, în trecut consilieră, nu mai e acelaşi program lejer, e un pic altceva. I s-a promis şefia societăţii fantomă de apă şi canal, ca să ia un pic de salariu şi de acolo, pentru că se vede clar că e strâmtorată cu banii că altfel nu se angaja în Primărie, asta mi se pare clar. Deci şi ea are motive să se răzbune pe cel ce nu există.


7. Doru Matei - Bun de gură, larg la gargară, multe lucuri clientelare i s-au promis, puţine s-au realizat. Mai ales că e conştient de faptul că nu va putea să stea agăţat aşa la infinit deşi exclus să râdă toată lumea de el că s-a dat cu cel ce nu există. E posibil să fi fost chiar el? E posibil aşadar.


8. Florică Ioniţă, Stelian Puzderică, Cristian Luca, Dumitru Vâlcomeanu, Mihai Aristide, Mihai Dumitru şi-am epuizat lista consilierilor şi apropiaţilor lui cel ce nu există deja... Tot atâtea interese şi tot atâtea opinii separate... Pe Ştefan Ghinea nici nu-l mai trec, pentru că l-am trecut aiurea, la "plesneală" şi am fost luată în serios, din păcate. Deci ca să nu se mai continue comedia asta, SPUN CLAR ŞI RĂSPICAT: N-A FOST NIMENI DIN FAMILIA GHINEA. Iar cel ce nu există ştie bine că nu mint când spun ceva.


9. Cristian George Manolache - Nou venit în Consiliul Local, aparent n-ar avea motive, dar nu se ştie niciodată. Aude, vede, poate relata...


Sigur, aberaţia că aş fi nebună şi că aş da totul pe goarnă, E UN MIT! Ştie şi cel ce nu există al naibilor de bine cât de discretă sunt atunci când NU vreau să spun ceva. Şi cum şi-a bătut joc de mine şi de munca mea, în vecii vecilor oricum NU va mai afla informaţii de la mine! Altele decât cele împotriva lui, ca să aibă de ce să se crucească de unde am aflat! Ştiu şi oamenii destul de bine că sunt un om extrem de discret dacă vreau. Numai cu vorba nu umblu şi-mi protejez cu străşnicie sursele, pentru că eu, în primul şi în primul rând, sunt un om moral. Nu cred că va descoperi sursa, de altfel, în contextul în care i s-a pus pata să-l învinovăţească pe dl. Ghinea mie mi-a fost clar cât de depărtat de adevăr a fost. Am impresia că e comediant şi paranoic şi circar dl. cel ce nu există. SĂ NU MAI FACĂ ILEGALITĂŢI, CA ATARE NIMENI NU MAI ARE CE SPIONA. Nu i se pare normal? Dar când tu dai mită consilierilor ca să voteze într-un anume mod, când tu faci excursie cu 70 de persoane la mare, când tu furi de stingi, iar informaţiile de interes public nu le dai, deşi eşti obligat prin lege, neînţelegând cât de inutil este să procedezi aşa... nu ţi se pare clar că eşti un pic sucit şi un pic razna? ORICE OM NORMAL ÎNŢELEGEA DIN CHESTIA ASTA SĂ NU MAI FACĂ ILEGALITĂŢI, NU SĂ CAUTE SPIONUL. Nu de alta, dar când o veni ca martor sub acoperire pe la Parchet "spionul" în cauză să explice ilegalităţile lui cel ce nu există, atunci să vedeţi pe capul lui cel ce nu există belea! E ca într-un film de gorază: hoţul strigă hoţii. Adică exact cel ce nu există care mă trimitea să spionez ba pe Apostol Muşat, ba pe Gheorghe Grigore, ba pe Mihai Anghel, ba pe Bebe Dumitru, ba pe alţii şi alţii, acum se trezeşte să se întrebe de cine-i spionat? Nu de alta, dar dacă îmi spunea care e noua lui amantă şi eu scriam aicea, mai ziceam să fie revoltat, dar când omul a fost corect şi-a spus despre ilegalităţile lui cel ce nu există, nu mai am ce comenta! Cel ce nu există ar trebui să se debaraseze de aura sa de intangibil şi să iasă de sub clopotul de fildeş. Cred că i-am transmis 1000 de înregistrări ce părere au despre el angajaţii din Primărie şi consilierii, chiar ai lui la vremea respectivă. În mod corect. Şi, fără să aibă răbdarea să asculte înregistrările sau dându-i-le neveste-sii şi lui Ştefan Rohnean să le asculte, care interpretau cum aveau ei chef şi-i relatau, a concluzionat că aş fi inventat eu, nu i se părea posibil ca chiar toată lumea să aibă despre el o părere deosebit de proastă. Nu-i nicio problemă, că acum o să mai mă uit prin vechiturile alea, că şi aşa trebuie să caut să duc la IPJ ca probă nişte înregistrări de furtişaguri de-ale lui din vechime (că abia acum se cercetează, după patru ani!) şi-o să-i mai reamintesc şi lui cel ce nu există ce părere aveau oamenii despre el. Nu de alta, dar m-a tratat la mişto, a primat gelozia. Să nu creadă cumva că între timp părerea oamenilor despre el s-a schimbat!


DECI DLE CEL CE NU EXISTĂ, LĂSÂND GLUMA LA O PARTE, NU ARE NICIO IMPORTANŢĂ CINE A FOST SPIONUL. VĂ GARANTEZ EU CĂ CU SIGURANŢĂ NU-L VEŢI AFLA, BA CHIAR MAI MULT DECÂT ATÂT, VEŢI BĂNUI PE TOATĂ LUMEA, IAR CONSECINŢA VA FI CĂ VEŢI IRITA PE ABSOLUT TOATĂ LUMEA ŞI VĂ VA SĂRI ABSOLUT TOATĂ LUMEA ÎN CAP! IMPORTANT ESTE MESAJUL INCONTESTABIL PE CARE VI L-A DAT: RENUNŢAŢI LA ILEGALITĂŢI ŞI LA LIPSA DE TRANSPARENŢĂ! PĂI, DACĂ DVS. SUNTEŢI CINSTIT ŞI CORECT, EL CE SĂ MAI SPIONEZE? NU, PE BUNE! DACĂ NU FACEŢI O SUTĂ DE COMEDII CU ŞPAGA ŞI CU DELAPIDAREA, CU PLECATUL LA MARE DIN BANI PUBLICI, ARE CE SĂ-MI MAI TRANSMITĂ MIE RESPECTIVA PERSOANĂ? Că doar n-o să mă sune acuma să-mi spună când aţi mers la toaletă! Mă lasă rece! Nu mă interesează!


Domnule cel ce nu există, vedeţi că UNUL DINTRE CONSILIERII DVS. VĂ MAI ŞI ÎNREGISTREAZĂ. A plantat un microfon chiar în biroul dvs., nu ştiţi dvs. unde e... Când n-am ce face, mă mai distrez ascultând ce ziceţi dvs. pe acolo prin birou de pe înregistrare. Ştiu tot dle cel ce nu există, nu vă mai ambalaţi! Nu ştiu, căutaţi în birou. Poate fi un pix, poate fi chiar în mobilier implantat microfonul. Daţi biroul cu fundul în sus, vedeţi pe unde se transmite informaţia. Poate nu-i niciunul dintre cei mai sus menţionaţi, aţi dat vina pe toată lumea degeaba. Cine v-a pus microfonul, a intrat în biroul dvs., l-a pus bine undeva sau v-a dat un obiect numit şi "calul troian" şi-a plecat! Aveţi mare, mare grijă, dle cel ce nu există. Nu mi-e dragă vocea dvs., dar uneori chiar mi se pare amuzant să vă ascult ce delapidare mai puneţi la cale. Şi cum prind, cum... haţ, plângere penală. Poate nici nu ştiţi ce probe sunt pe la DNA şi pe la Parchet împotriva dvs. Căutaţi înregistratorul camuflat în ceva şi dacă nu ştiţi unde este, puteţi să daţi afară din birou totul şi să vă luaţi alt mobilier din bani publici ca să se facă delapidarea mai mare. Sau puteţi să vă schimbaţi biroul cu o celulă pe la Rahova pe undeva!

 

Mirela Predan


Va urma

 

Vizualizări: 56 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0