Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:13 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Februarie » 20 » Doamne fereşte! Cum să distrugă, domnule, stadionul din Ghermăneşti? Şi nu-l internează nimeni cât mai e vreme???
3:29 PM
Doamne fereşte! Cum să distrugă, domnule, stadionul din Ghermăneşti? Şi nu-l internează nimeni cât mai e vreme???

 


Toate ca toate dar am rămas şocată, siderată, în momentul în care am aflat de la surse participante la dezbaterea bugetului - BUGETUL NU A FOST NICI ACUM SUPUS DEZBATERII PUBLICE AŞA CUM ERA NORMAL - că se doreşte nici mai mult, nici mai puţin decât finanţarea... DISTRUGERII STADIONULUI DE LA GHERMĂNEŞTI. Poftim???? Dacă aberaţia cu riscul seismic cu dărâmarea clădirii liceului, chiar dacă părea o nebunie, în condiţiile în care clădirile cu risc seismic se consolidează, nu se dărâmă, logica pentru care este necesară distrugerea unui stadion, mă lasă pur şi simplu fără cuvinte. NUMAI INTERNAREA ÎN CĂMAŞĂ DE FORŢĂ MAI POATE SALVA SNAGOVUL DE ACEASTĂ NEBUNIE, PUR ŞI SIMPLU! Cică să distrugi stadionul ca să... dea bani CNI-ul mai repede. Poftim? DOMNULE, ESTE NECESARĂ O ECHIPĂ DE MEDICI PENTRU CEL CE NU EXISTĂ. E FOARTE GRAV ŞI TREBUIE ACŢIONAT FOARTE RAPID. AŞA CEVA NU ESTE POSIBIL! Cum să distrugi stadionul, cum să vrei bani la buget pentru distrugerea stadionului şi pentru ce să distrugi un stadion??? Ăsta nu e clar în toate minţile. Când mă chinuiam să vă explic că are probleme psihice grave cel ce nu există, voi râdeaţi de mine. Nu-i aşa ceva posibil. Cum să fie posibil???


Pe voi nu vă şochează ideea distrugerii stadionului din Ghermăneşti? Poate cineva să susţină o asemenea imbecilitate? CÂT ŞI CINE ÎI MAI FACE JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ DE BOLNAV PSIHIC? Mai votaţi-l, mă, contra mită electorală şi altă dată, ca să vină peste voi să vă dărâme casele să ia bani pe dărâmat de la bugetul public! Cel ce nu există NU mai are limite. Nu a înţeles că ceauşismul cel mai pur cu demolările NU se mai practică acum. E o mentalitate cea mai pură comunistă, dar, pe lângă asta, este clar că nu este la cap sănătos. Ce face cel ce nu există? E gelos, mă hărţuieşte pe mine, pretinde că sunt... criminală în serie, că vreau să-i omor nevasta şi copilul vrea să-l distrugă pe Mihai Anghel, vrea să-l distrugă pe Gheorghe Grigore, vrea numai spionaje şi înregistrări, distruge liceul, în ideea că la sfântul Aşteaptă va construi un altul, se înfrăţeşte cu Gandiaye din Senegal şi acum vrea să distrugă şi stadionul. Bate cu pumnii în masă când e nervos în şedinţe de consiliu, urlă, ţipă, dă din mâini. E CEVA FENOMENAL ÎN MATERIE DE BOALĂ PSIHICĂ. PUR ŞI SIMPLU. Când eu v-am demonstrat argumentat că are mari probleme psihice cel ce nu există, nu m-aţi crezut! Doamne fereşte! Aşa ceva mi se pare realmente incredibil, incredibil!


Mirela Predan

Vizualizări: 64 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0