Snagovul Liber

Sâmbătă, 2018-03-24, 11:25 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 3 » DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, ŢIN SĂ VĂ REPET: EU AM CHEF CU DVS. DE RĂZBOI!!!!!!
8:38 AM
DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, ŢIN SĂ VĂ REPET: EU AM CHEF CU DVS. DE RĂZBOI!!!!!!

Când anul trecut, aşa cum se cunoaşte, am vrut cu cel ce nu există pacea, taman bine, cel ce nu există mi-a declarat război. Cu manevre şi cu îmbârligături împotriva lui Mihai Anghel, de parcă eram cretină să subscriu. Hai, că bălăcăreala din gură mai merge, dar toate până la... plângerea penală, că i-am zis lui cel ce nu există atunci de nu s-a văzut. Auzi de ce mă cheamă la Poliţie...! Ete, drăcie! Mă rog! Atunci a eşuat orice pace şi acum NU mai veau eu, pentru că cel ce nu există s-a încăpăţânat să mă desconsidere şi să alearge după şapte iepuri deodată: să vrea şi distrugerea mea, şi păcălirea altora, şi să arate el în stambă moţ că probează nişte inepţii. EVIDENT CĂ ORICE OFERTĂ DE PACE CU CEL CE NU EXISTĂ A EXPIRAT. Din punctul meu de vedere încă din data de 6 mai 2015. De atunci. Cine ar mai mânca o ciocolată expirată din data de 6 mai 2015? Acuma e al dracu de târziu pentru orice pace cu mine! N-are decât, cum să retragă el ceva? Nu, a stat cu plângeri, cu de toate, până le-a pierdut. NU ACELAŞI LUCRU SE POATE SPUNE ŞI DESPRE MINE! Mă întreb şi eu, ca idioata, de ce taman atunci, în luna iunie, trebuia să scoată de la naftalină aberaţia aia de plângere a Roxanei Niţu, autoritate de lucru judecat? De ce n-o scoate acum? De ce nu se mai aude nimic de acea plângere acum? A, fix atunci, ca să ce? Ei, hai să fim serioşi! Cu mine comedia nu-i posibilă. Probabil că bănuia cel ce nu există c-o să-mi fie... frică. Frică de ce? Cum să-mi fie frică de comedie? Bun, cum termin treaba cu bugetul, o să reiau explicaţiile faţă de dosarul câştigat în apel de mine pentru calomnie, o să ajung la maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu şi aşa mai departe. Uite de aia n-am niciun chef să-l iert pe cel ce nu există. Nici nu se pune problema. Nici nu se pune problema să mă cuminţesc, nici nu se pune problema să nu mai formulez plângeri penale împotriva lui, ba chiar mai mult decât atât, sunt mai hotărâtă decât oricând să ajung la CEDO. Pentru că m-am săturat de atâta mojicie, pentru că m-am săturat de mizeriile lui.


ACUM, ŢIN SĂ REITEREZ ASPECTUL PENTRU CEL CE NU EXISTĂ CĂ SUNTEM ÎN RĂZBOI. Câţiva ani buni ca să se potolească cu aberaţiile, cu inepţiile, cu calomniile, cu nerespectarea legii şi cu hărţuirea mea ca femeie, mi se pare cam mult! NU DE ALTA, DAR ORICE OM SĂNĂTOS LA CAP ÎNCETA IMEDIAT, CUNOSCÂND CĂ ASTA NU POATE FI NICIO MIZĂ! Cel ce nu există NU a procedat aşa, s-a ambiţionat să continue cu comedia, tot cu comedia am continuat şi eu şi ce-a ieşit, se vede... Ba chiar cum nu se poate mai bine!


Ştiu, acum, dat fiind refuzul meu de a face vreo pace cu el, va începe să arunce din nou cu lături în mine, mă aştept la un val de imbecilităţi în gen cea cu DSV-ul chemat la mine, pe motiv că deţin... pisici cât cuprinde. Dar ţin să-l anunţ pe cel ce nu există că NU mă sperii absolut deloc şi că am chef să-l chem din nou la judecată cu mine. Mda... ce credea el! Ce mică mă fac eu dacă mă dă în judecată şi ce tare mă sperii! Imediat, uite acum, nu vedeţi ce speriată sunt, mai ales de proces... Treaba lui, nu-i treaba mea deloc!


BUN, RĂMÂNE CUM AM STABILIT: SUNTEM ÎN RĂZBOI, DLE CEL CE NU EXISTĂ! Şi ca atare, ţin să reiterez aspectul că luni mai trimit nişte "scrisorele" pe la Parchet, pe la Tribunal, aşa cum aţi văzut, îmi fac un pic de lucru. DE ASEMENEA, DORESC SĂ SUBLINIEZ ASPECTUL CĂ EU CRED CĂ MIHAI ANGHEL ESTE FOARTE BUN, IAR ACEST LUCRU ESTE ABSOLUT VIZIBIL, INCLUSIV DE PE FACEBOOK. Ştiu, îi e frică lui cel ce nu există să nu-i ia Anghel locul, îi e frică de multe pe lumea asta. De aia nu mai pot eu! Ce treabă am eu cu spaimele lui cel ce nu există, alta decât să i le alimentez, eventual.


DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, HAI SĂ VORBIM SERIOS:

- NU VREAU BANI, MĂ LASĂ RECE, NU-MI DAŢI INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC, VĂ DAU ÎN JUDECATĂ, CĂLCAŢI LEGEA ÎN PICIOARE ŞI FURAŢI PE RUPTE, FAC PLÂNGERI PENALE. ÎN MATERIE DE JAF ŞI DE ABUZ ÎN SERVICIU, UNA NU S-A CLASAT, IAR ÎN MATERIE PERSONALĂ, JUR CĂ MERG LA CEDO. Chiar acum încep să mă pregătesc pentru CEDO. Pe bune! Când or auzi ăia de hărţuire sexuală la adresa unei jurnaliste din partea unui primar, sigur se închină!

DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, EU NU VREAU PACEA, EU AM CHEF DE RĂZBOI! DE CE? DE AIA! AŞA AM EU CHEF! AŢI ÎNŢELES? RĂZBOI AŢI VRUT, RĂZBOI AVEŢI! PURTAŢI-L BĂRBĂTEŞTE! Ştiu, ştiu că vă deranjează ceea ce fac prin instanţe şi ceea ce scriu! Şi dacă vă deranjează ce? Care să fie problema? Deci eu vreau RĂZBOI! Chit că vă convine, chit că nu vă convine... Planul de pace a eşuat, negocierile de pace sunt la pământ, pacea istorică de la Versailles nu s-a semnat. OK, ne vedem la Tribunal, dle cel ce nu există! Cu dvs. în puşcărie...


Mirela Predan

Vizualizări: 52 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0