Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:13 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 1 » După ce că NU mai este legal consilier, Florin Matei mai e şi de un tupeu ŞOCANT! Ascultaţi-l... FRAGMENT AUDIO
12:00 PM
După ce că NU mai este legal consilier, Florin Matei mai e şi de un tupeu ŞOCANT! Ascultaţi-l... FRAGMENT AUDIO

 

Următoarele două puncte de pe ordinea de zi ale şedinţei de consiliu din data de 21 martie 2018 au fost legate de SC Serviciul Public de Gospodărie Comunală SRL. Primul s-a referit la aprobarea situaţiei financiare anuale pentru exerciţiul financiar 2017, iar cel de-al doilea privind aprobarea bugetului.


https://vocaroo.com/i/s08jkRNRnXF5


La acest punct de pe ordinea de zi, dl. Marian Marin doreşte să ia cuvântul şi să întrebe ceva. Nu este lăsat, i se recomandă să se înscrie la rubrica de diverse. Aşa cum se aude şi pe bandă cer să mi se arate unde este acel articol de lege, care arată că cetăţenii nu au voie să ia cuvântul decât la rubrica de diverse.


Cu un tupeu deosebit, dl. Florin Matei, zis Doru Matei, ia cuvântul şi spune nişte aberaţii în susţinerea faptului că... cetăţenii nu ar avea voie să ia cuvântul la rubrica de diverse, deşi, potrivit legii, el este tot cetăţean!

 


Stau şi rămân şocată de tupeul pe care unii îl pot avea. DUPĂ CE CĂ ESTE DAT AFARĂ DIN PARTID, DUPĂ CE CĂ PREFECTUL ÎNCALCĂ LEGEA PENTRU EL, SĂ MAI IEI ŞI CUVÂNTUL SĂ SPUI ASEMENEA ABERAŢII FĂRĂ NICIO LEGĂTURĂ CU LEGEA, MI SE PARE REALMENTE INCREDIBIL. REALMENTE INCREDIBIL ÎN MATERIE DE TUPEU FENOMENAL. Iar dl. Florin Matei chiar este de un tupeu fenomenal, realmente. Nici măcar nu se abţine de la nesimţire. Eu am înţeles că este nesimţit şi nu vrea să plece din consiliu, pentru că acesta este cuvântul, deşi şi-a pierdut calitatea de membru al partidului pe listele căruia a fost ales, respectiv PNL, dar să aibă şi atâta tupeu incomensurabil pe deasupra ca, după ce că el nu e în regulă, să mai facă şi scandal în condiţiile mai sus amintite, pledând pentru încălcarea legii şi să mai şi sfideze că el ar avea voie să vorbească, fiind consilier, ceilalţi, aşa, mai fraieri, nu ar avea voie decât la rubrica de Diverse, haideţi să fim serioşi, dar chiar mi se pare culmea nesimţirii.


Dl. Marian Marin doreşte să întrebe, legat de punctul aflat pe ordinea de zi, Gospodăria Comunală, pe ce s-au cheltuit 200 de milioane pentru parcul din Ciofliceni. Cristian Luca îl invită, în baza niciunei legi şi a niciunui articol de lege să... se înscrie la cuvânt la rubrica de... Diverse. Potrivit Legii 52/2003, Legea Transparenţei decizionale, art. 9 care menţionează: "Persoana care perzidează şedinţa publică oferă invitaţilor şi persoanelor care participă din proprie iniţiativă posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi". NU EXISTĂ NICIUN ARTICOL DE LEGE CARE SĂ ARATE CĂ INVITAŢII ŞI PERSOANELE CARE PARTICIPĂ DIN PROPRIE INIŢIATIVĂ NU POT LUA CUVÂNTUL DECÂT LA RUBRICA DE DIVERSE. NICĂIERI ÎN LEGE. Au mai existat discuţii pe acestă temă, VĂD CĂ NU SE ÎNŢELEGE SUB NICIO FORMĂ. AM CERUT ÎN MOD EXPRES ARTICOLUL DE LEGE CARE ARATĂ CĂ CETĂŢENII NU POT PUNE ÎNTREBĂRI ŞI NU POT LUA CUVÂNTUL DECÂT LA RUBRICA DE DIVERSE, BINEÎNŢELES CĂ NU MI-A FOST INDICAT NICIUN ASTFEL DE ARTICOL DE LEGE, ÎNSĂ ÎN CONTINUARE SE INSISTĂ, AŞA CUM BINE SE POATE VEDEA, BA CHIAR CU PATOS, PE ABERAŢIA ASTA ILEGALĂ.


Dacă se mai întâmplă o singură dată, voi formula plângere penală pentru abuz în serviciu din nou şi NU voi mai lăsa să intervină niciun trafic de influenţă care să o claseze şi care să arate că împiedicarea de a lua cuvântul nu a produs niciun prejudiciu imediat niciunei persoane vătămate, că aşa dacă se merge pe această variantă, nicio lege nu ar mai fi respectată şi toată lumea ar face absolut ce ar avea chef cu încălcarea legii.


Cunosc aspectul că dl. primar doreşte să se protejeze de nemulţumirile cetăţenilor şi de aceea a insistituit o ordine contrară legii, ÎNSĂ FLORIN MATEI ERA CEL MAI PUŢIN ÎN MĂSURĂ SĂ IA CUVÂNTUL, ÎN CALITATE DE... CONSILIER, CĂ EL POATE LUA CUVÂNTUL, ÎN CALITATE DE... CONSILIER, CHIAR DACĂ NU MAI ESTE CONSILIER DELOC DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL. Invocând în abstract Legea 215/2001, care ne indică în clar că habar nu are pe ce lume este din punct de vedere al legii.

Cu un tupeu fenomenal şi, în ciuda documentelor care arată că NU mai are calitatea de membru al PNL, cu un prefect CARE COMITE INFRACŢIUNEA DE ABUZ ÎN SERVICIU, AŞA CUM VOI FORMULA PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA ACESTUIA PENTRU INFRACŢIUNEA DE ABUZ ÎN SERVICIU, ÎN MOD NEGREŞIT, Florin Matei mai şi susţine că... el nu ar fi fost exclus. Aşa este dle Matei, nu aţi fost exclus, ci radiat. Şi mai rău! Oricum, v-aţi pierdut calitatea de membru al partidului pe listele căruia aţi fost ales, cu siguranţă. Ceea ce NU vă dă dreptul nu doar să vă consideraţi în continuare consilier, ba chiar mai mult decât atât, să ne mai şi sfidaţi că dvs. puteţi vorbi ca şi... consilier, noi, nu!


Aşa cum bine se poate observa, nu eu am dorit să iau cuvântul, eu am sărit doar în apărarea unui cetăţean, care avea tot dreptul să ia cuvântul şi să întrebe în legătură cu o chestiune aflată pe ordinea de zi, dl. Marian Marin. NU este posibil să se procedeze astfel şi să se continue să se procedeze astfel în detrimentul cetăţenilor acestei comune, iar cel care să ia... atitudine în apărarea situaţiei ilegale să fie exact cel care NU avea niciun drept să mai ia cuvântul în calitate de consilier.


Ascultaţi banda, care este dincolo de orice cuvinte. Ceea ce vream să vă spun este că săptămâna care vine voi formula şi voi depune plângere penală împotriva prefectului pentru neemiterea ordinului de excludere a lui Florin Matei, contrar prevederilor legale. PNL Ilfov, din câte am înţeles, va acţiona în judecată Prefectura. Dar asta se şi urmăreşte, să se tragă de timp, pentru că până se va da o hotărâre executorie în privinţa acestuia, el, cu un tupeu fenomenal, va continua să facă circ. De asemenea, din momentul expirării celor 30 de zile în care ordinul prefectului trebuia să fie emis, iar calitatea de consilier a lui Florin Matei trebuia să înceteze, absolut TOATE HOTĂRÂRILE DE CONSILIU LUATE CU VOTUL ACESTUIA SE CONSIDERĂ A FI NELEGALE, aşa cum le voi ataca.


Iar cel ce nu există să nu mizeze pe nimic, nici că nu introduc plângere prealabilă, nici că ţine ascunse de mine hotărârile de consiliu, nici că nimic, pentru că, îi garantez eu că va pierde dacă mizează pe asta! În mod cert! Dacă e bal, barem să fie bal, NU este vina lui în mod unilateral, vina lui este că e prea pervers, e şi vina altora că sunt prea proşti şi, din încăpăţânare şi manipulare chiar în detrimentul lor, au ajuns la asta. Îmi pare rău şi că el e aşa cum e, şi că alţii sunt prea proşti! Iar alţii sunt plini de un tupeu nejustificat, aşa cum este şi Florin Matei, bineînţeles.

Un singur lucru ar mai fi de adăugat: DACĂ CINEVA ARE IMPRESIA CĂ MĂ SPERII SĂ MAI IAU CUVÂNTUL DE... POLIŢIA LOCALĂ SE ÎNŞEALĂ. MODUL DICTATORIAL ÎN CARE SE ÎNCEARCĂ SĂ SE PUNĂ PUMNUL ÎN GURA CETĂŢENILOR MI SE PARE EXECRABIL. VOI INTERVENI ORI DE CÂTE ORI LEGEA VA FI ÎNCĂLCATĂ ŞI, LEGAL, NIMENI NU MĂ POATE OPRI!


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 52 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0