Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:11 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 1 » EU VREAU RĂZBOI CU DVS., DLE CEL CE NU EXISTĂ! VĂ ZIC ASTA ÎNCĂ O DATĂ!!!
11:09 PM
EU VREAU RĂZBOI CU DVS., DLE CEL CE NU EXISTĂ! VĂ ZIC ASTA ÎNCĂ O DATĂ!!!

Nu vreau să fiu rea, dar dacă tot în stilul în care s-au depus Întâmpinări la acţiunile mele de chemare în judecată a Primăriei s-a răspuns şi la acţiunile de poprire ale Alexandrei Stan (fostă Ştefan) şi tot aşa s-au formulat şi contestaţiile la executare, invocându-se, eventual, Luna de pe cer cea alb-gălbuie, mi se pare cum nu se poate mai clar de ce s-au pierdut cauzele. ESTE CLAR CĂ AŞA NU SE POATE SUSŢINE NIMIC ÎN CONTRADICTORIU CU NIMENI, ÎN STIL DE COMEDIE DE CIRC, BATJOCORINDU-SE PRACTIC INSTANŢA DE JUDECATĂ, PENTRU CĂ MIE CE SĂ-MI FACĂ? Mie mi se face chiar un bine pentru că fiind pe lângă subiect, cu susţineri cum nu se poate mai aberante, aiuritoare chiar, deşi situaţia concretă era alta, normal că nu se pune problema decât să fie pierdute de către Primărie aceste cauze. Dar se pare că lui cel ce nu există nici nu-i pasă dacă le pierde sau le câştigă, el trage cu dinţii ca nu cumva să furnizez eu către Parchet ilegalităţile comise împreună cu Cristian Ionescu şi astfel să se supere Cristian Ionescu pe el că... nu l-a apărat. Cam asta-i.


O lungă perioadă de timp, cauzele au fost susţinute în limita decenţei, a juridicului şi a normalului, din senin s-a sărit calul, de unde denotă în mod incontestabil că acestea nu mai erau ideile dlui Adrian Zamfirescu de a susţine o cauză, ci ideile lui cel ce nu există. Clară situaţia.


NU e deloc vina mea pentru asta. Nu de alta, dar când eu am vrut pacea în primăvara anului 2015, am fost chemată în Primărie, după care s-a chemat Salvarea şi Ambulanţa cărora li s-a spus că a venit o nebună cu bomba. Ce încredere să mai am că se mai poate susţine vreodată cu cel ce nu există şi cu alte persoane o discuţie normală? Când m-a chemat a doua oară la Tâncăbeşti în 2016, vrând să mă atragă de partea sa în campanie, prin intermediul dlui Mihai Alexandru, în paralel, erau deschise două procese de mai mare râsul împotriva mea în care eram acuzată de câte în lună şi în soare, comparată cu criminalul de la Perla şi aşa mai departe. Pretinzându-se nişte inepţii legate de şantaj, care constau în aceea că i-aş fi cerut să se despartă de nevastă. Au râs toţi, s-au amuzat, cel ce nu există a pierdut în ambele dosare, însă putea s-o lase mai moale cu aberaţiile, cel puţin dacă voia să-mi închidă măcar puţin gura pe perioada campaniei, adică aberaţiile erau atât de mari, de ilogice şi de lesne de înţeles pentru oricine că nu pot fi reale, încât puteau cu desăvârşire să lipsească. Şi atunci ce încredere să mai am eu vreodată?


Mai departe, când, prin intermediul lui Alexandru Taşcă a vrut să zică, după alegeri, să tac, să nu mai scriu nimic, normal că nu am acceptat situaţia. Am intrat în concediu forţat de dragul dlui Gheorghe Grigore, în speranţa că va face alianţă legitimă cu acesta, va veni viceprimar şi e mai bine să fie bine pentru toţi decât rău pentru toată lumea. Când a început să-i facă dlui Grigore mizeriile pe care i le-a făcut, la modul cel mai abject cu putinţă, din nou s-a încheiat, ba chiar definitiv din punctul meu de vedere DISTRACŢIA. Cel ce nu există n-a ştiut altceva decât să BAGE INTRIGI ŞI STRÂMBE ÎNTRE MINE ŞI DL. GRIGORE, CA SĂ NE BATJOCOREASCĂ PE FIECARE SEPARAT, DE AIA S-A ÎNCHIS ORICE PORTIŢĂ DE ÎMPĂCARE. Altă dată cel ce nu există să-şi mai ţină şi gura în a mă descrie ca fiind zdreanţă, geloasă, jegoasă şi aşa mai departe.


În primăvara anului 2017, aşa cum spuneam, la solicitarea unui domn al cărui nume nu-l voi dezvălui, am zis să încerc să mă împac cu cel ce nu există. Ce îi cer: să nu mai adreseze expresii denigratoare la adresa mea şi la adresa altora, să nu se mai implice în viaţa privată. Nu este de acord cel ce nu există şi după o tentativă nereuşită de a mă determina, prin presiune, să-i fac lui Mihai Anghel plângere penală, să-i creez probleme poliţistului Adrian Acsente şi să mă scoată de dobitoacă, cel ce nu există îmi declară război. Păi, aşa ne-a fost vorba? Dă-o dracului de treabă!


Acuma că nu ştiu ce, iar, vrea să se împace şi dacă îi spun că, mai ales în lumina celor întâmplate, eu vreau război, n-am niciun chef de pace, printează şi duce printul la instanţa de judecată, fără nicio legătură cu cauza. Ei, uite, ştii ceva dle cel ce nu există, ia mai pune-ţi pofta în cui, că n-ai fost un personaj corect nici după cearta din 2015, tot timpul ai încercat ba manipularea mea (şi n-a ieşit deloc), ba zânzanie. Cheamă Salvarea la dumneata că eşti confuz, nu ştii ce vrei, cheamă Poliţia să te percheziţioneze corporal că ai ascuns bomba în pantaloni, autodenunţă-te pentru şantaj, lasă-mă Dumnezeului pe mine în pace! De câte ori te-am prins cu cioara vopsită, în niciun caz cu intenţii reale de pace? Păi, şi atunci ce mai vrei? Cumva pacea şi nu ştiu eu? NU, nu veau nicio pace, din simplu motiv că boala dumitale nu are vindecare. Zic să fiu bună creştină, să iert, să uit, dar uite că în condiţiile astea, în care scopul lui cel ce nu există e manipularea, răzbunarea şi prinderea mea în capcană, NU se poate! Ce să fac cu pacea? Să mă duc la închisoare pentru crimă în serie fără cadavre sau să mă trezesc internată la spitalul de nebuni pentru că m-aş fi aruncat în faţa maşinii lui Călin Popescu-Tăriceanu, fără maşină şi fără Tăriceanu? DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, VĂ DECLAR RĂZBOI! EU NU AM CHEF, UITE AŞA, N-AM CHEF DE NICIO PACE! ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU SUNTEŢI OBLIGAT DE LEGE SĂ-MI PUNEŢI LA DISPOZIŢIE INFORMAŢIILE DE INTERES PUBLIC SOLICITATE!


În plus, chiar n-am nimic de obiectat în a continua să vă faceţi de râs prin instanţa de judecată. Să ştiţi că până şi cei mai înflăcăraţi susţinători ai dvs. mi-au spus că adevărul este pe undeva pe la mijloc şi nu mi-au spus că... în totalitate n-aş avea dreptate. Este suficient să arăt ce s-a întâmplat în data de 6 mai 2015, plângerile alea penale halucinante şi acţiunea de chemare a mea în judecată şi s-a convins toată lumea cine este de vină dintre mine şi dvs.

Dumneavoastră aţi vrut războiul, iar eu îl port, pentru că oricum NU am încotro în condiţiile date. Acum să fie pace? Serios? Doar ca să pierd eu termenele şi să rămâneţi cu Ionescu, Prinţa, Vâlcomeanu şi Aristide fericiţi, după care iar îmi declaraţi război? Păi, eu cred în clar CĂ ASTA E MANEVRA. EXACT ASTA N-O SĂ VĂ IASĂ, DLE CEL CE NU EXISTĂ. Tocmai pentru că vă cunosc şi tocmai pentru că m-am săturat de manevrele dvs. EXACT ASTA NU O SĂ VĂ IASĂ!


Mirela Predan

Vizualizări: 35 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0