Snagovul Liber

Miercuri, 2018-10-24, 9:06 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Septembrie » 19 » EXPERIENŢA NE-A ARĂTAT CĂ PASIVITATEA ŞI AŞTEPTAREA NE SUNT CEI MAI MARI DUŞMANI!!!!!!
1:27 AM
EXPERIENŢA NE-A ARĂTAT CĂ PASIVITATEA ŞI AŞTEPTAREA NE SUNT CEI MAI MARI DUŞMANI!!!!!!


Ca om de presă ştiu ce este evenimentul. Şi tot ca om de presă ştiu că este nevoie de opoziţie acum. Nu de aşteptare. Nu ai ce să aştepţi când eşti sistematic atacat. Încă o dată ţin să repet, public, nu este deloc pentru prima dată: CINE A DAT SFATUL SĂ SE STEA ŞI SĂ SE AŞTEPTE SCAIEŢI PE PEREŢI, PENTRU CĂ... NU ESTE "RĂZBOI" ACUM A DAT UN SFAT PROST, INTENŢIONAT PROST SAU MAI PUŢIN INTENŢIONAT, DAR NICI NU MAI CONTEAZĂ PENTRU CĂ SFATUL ESTE ORICUM PROST, IAR URMAT FIIND ACEST SFAT, SE VA SFÂRŞI RĂU. ŢIN SĂ REPET: ESTE NEVOIE DE RĂSPUNS LA ATACURILE SISTEMATICE DIN PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ. În timp ce noi stăm pentru că acum... nu e momentul, dosarul gros al Curţii de Conturi se muşamalizează, oamenii pleacă dezamăgiţi spre alte zări senine, cetăţenii sunt şi ei dezamăgiţi pentru că de problemele lor nu se preocupă nimeni, evident că se lasă impresia urâtă că toată lumea merge numai după colaci şi nimeni nu se sinchiseşte de problemele reale pe care le au oamenii.


FAC ÎNCĂ O DATĂ UN APEL PUBLIC: ESTE NEVOIE DE O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE AICI ŞI ACUM. M-AM SĂTURAT, DA, M-AM SĂTURAT SĂ LUPT DE TREI ANI DE ZILE CU SFATURILE PROASTE CREZUTE ŞI PRIMITE DE LA ALŢII. NU discutăm despre echipă de... campanie electorală, Doamne fereşte acum de aşa ceva, dar nu trebuie să confundăm lucrurile. Încă o dată spun că mă simt nu numai singură, ci şi marginalizată, tocmai pentru că sunt crezute sfaturile proaste că acum nu este momentul, tocmai pentru a se destrăma şi bruma de echipă care era! Reacţia mea la asta a fost să plec dezamăgită. Se vede clar că şi dl. Gheorghe Grigore - să mă ierte - cam strânge din dinţi, pentru că ar reacţiona, dar... nu îl lasă strategia lui peşte, pe care dracu ştie cine i-a făcut-o şi văd că n-are de gând să renunţe la ea. Pentru ca în linişte totală cel ce nu există să poată acţiona!


FRAŢILOR, ESTE NEVOIE DE OPOZIŢIE ACUM. E CHIAR TÂRZIU. ECHIPA DE OPOZIŢIE SE FACE IMEDIAT DUPĂ ALEGERI, CÂND MAI SUNT PATRU ANI PÂNĂ LA ALEGERILE VIITOARE, DE AIA E FOARTE TÂRZIU PENTRU AŞA CEVA! Dacă nu mă credeţi uitaţi-vă la televizor să vedeţi câtă opoziţie se face! Nu se poate aşa ceva! Suntem prea calmi şi prea puţini faţă de avalanşa de nemernicii continue a lui cel ce nu există. Că nu degeaba am fost dezamăgită. Probabil că iar se va ajunge la vorba mea, atunci când va fi prea târziu. Eu sunt sătulă să aştept mai ales că n-am ce să aştept. Nu e pentru prima dată deloc când spun asta. Pasivitatea asta NU e deloc bună. Clar. Mă lupt de una singură cu morile de vânt, de unde am avut inclusiv sentimentul că mai bine aş renunţa. Acesta este şi scopul lui cel ce nu există, exact asta şi vrea, de aia îi insuflă dlui Grigore o astfel de strategie. Dar pentru Dumnezeu, ce, e prima dată când s-a adeverit că am dreptate când spun câte ceva? Ce să se aştepte după nu ştiu ce momente şi ce să se aştepte după nu ştiu ce anume ce ca să se facă opoziţie? Sunt câteva certitudini: cel ce nu există face numai mizerii, ilegalităţi şi nemernicii alături de acoliţii lui, o gaşcă de infractori, pe de-o parte, pe de altă parte, nimeni nu reacţionează la asta, cu excepţia mea, de una singură efectiv, ducând greul luptei fără niciun rezultat câtă vreme persoana care este cu adevărat şansa Snagovului este convinsă ca... strategie că ar fi mai bine să stea. Şi de ce să nu existe echipă de opoziţie, şi de ce să stăm? Ca să poată cel ce nu există în linişte opera, ascunde matrapazlâcurile şi nemerniciile, de parcă nu ar fi clar că cel ce nu există are întotdeauna un plan diabolic, noi acţionăm haotic, disparat, concurenţial între noi, nu în raport de cel ce nu există şi gaşca sa de interlopi. Din luna ianuarie fac apel la astfel de echipă. Au venit Aristide şi Vâlcomeanu, au fost lăsaţi în pace. Dacă am formulat plângeri penale împotriva lor, tot mie mi s-a dat peste mână. Interlopii au prosperat, dosare grele s-au muşamalizat, noi am stat. Aşteptând nimic practic pentru că oricum n-avem ce anume aştepta.


Fac puţin apel la luciditate. Se zice că după un anume moment, ne vom constitui în echipă şi vom face nu ştiu ce naiba, DEŞI NU VĂD ABSOLUT, DAR ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ, DIN MOMENT CE NU STRATEGIE DE CAMPANIE NE TREBUIE NOUĂ ACUM, CI STRATEGIE DE OPOZIŢIE, AŞA CUM SPUNEAM. Mă, pun pariu că nici după aia nu se va face nimic? Cel ce nu există va deveni din ce în ce mai virulent, mai disperat, va intra în fibrilaţiile decimării adversarilor politici, ca să n-aibă rival de campanie şi realmente nu va avea - cu tristeţe o spun - în contextul în care noi stăm şi ne uităm la stele verzi? Am încercat să mobilizez lumea, am încercat degeaba, din simplu motiv că nu eu sunt lidera, dacă li se spune să stea, ei stau. Şi stau până când pleacă direct la cel ce nu există sau până când plictisiţi pleacă în alte zări senine şi-şi văd de alte treburi pentru că s-au săturat. Îi înţeleg perfect, din simplu motiv că am şi eu un serviciu în plus, instanţe la tot pasul, ştiu ce înseamnă. O muncă de responsabilitate, pe termene, pe corectitudine, pe talent al convingerii instanţei şi al susţinerii unor cauze. Dacă tuturor li se spune: "faci ce vrei", aşa cum mi s-a spus mie, fiecare va face oricum ce vrea! Ce iese, nu cred că are sens să mai explic: HAOSUL, ENTROPIA! DECI ÎNCĂ O DATĂ FAC APEL LA LUCIDITATE ŞI LA REFLECŢIE. Şi ce avantaje ar fi dacă s-ar aştepta nu ştiu ce moment chiar şi în condiţiile astea? NICIUN AVANTAJ PE CARE SĂ-L POT CEL PUŢIN EU CUANTIFICA! Dimpotrivă, am explicat care sunt dezavantajele certe. Iar consecinţa va fi că tot cel ce nu există va lua un nou mandat de primar. Şi dacă va lua un nou mandat de primar sau dacă chiar voi realiza şi voi considera că a venit momentul să constat că este totul pierdut, JUR CĂ DUPĂ AIA NU MĂ MAI BAG! CHIAR NU MĂ MAI BAG. Din simplu motiv că a ieşit prost prima dată, în niciun caz n-a fost strategia mea, a doua oară dacă cineva se încăpăţânează să acţioneze în propriu-i detriment, considerând că este bine cum acţionează, sfătuit de alţii, deja chiar că nu mai e problema mea.

 

LUCRURILE NU MERG ÎN VIRTUTEA INERŢIEI, PENTRU CĂ NU MERG. Am explicat suficient, cred că m-am plictisit. Nu ştiu ce momente se aşteaptă, complet aiurea, personal am spus că nici nu mă interesează, pentru că NU le corelez cu absolut nimic din ceea ce consider eu că este important. Dar dacă nici la momentul ianuarie 2019, deci ianuarie 2019 nu se va face nimic în sens de opoziţie, NU de campanie electorală, repet a mia oară cred, ca să ne înţelegem clar, deci dacă nici la momentul ianuarie 2019 nu se va face nimic, iar lucrurile vor fi lăsate în virtutea inerţiei, eu atunci mă retrag şi eu şi nu mă mai bag. NU mă împac nici cu cel ce nu există, miza mea personală cu cel ce nu există e miză personală, dar eu nu mă mai bag. Repet: am facultate plus serviciu, plus reprezentări diverse în procese, persoane. NU am timp să stau, pentru mine e o responsabilitate în plus ceea ce propun, în niciun caz o uşurare. Dar credeţi-mă şi pe mine că m-am săturat să iasă prost, iar eu să n-am niciun cuvânt de spus, să văd că mă alătur la ceva ce oricum nu va merge, ca să pierd vremea de pomană când şi aşa nu am timp, cu bani cheltuiţi degeaba, repet, cu nervi tocaţi, cu muncă responsabilă (probabil că e o muncă de responsabilitate să mergi pe la Parchete şi pe la instanţe în contradictoriu cu Primăria Snagov, să câştigi procesele şi să constaţi că de fapt nimic n-ai realizat, pentru că pe nimeni nu interesează practic ceea ce ai obţinut tu prin instanţe, ce informaţii de interes public a fost obligat primarul să dea şi aşa mai departe).


DOMNULE GRIGORE, SUNTEŢI UN OM OK, INTELIGENT ŞI SUNT FERM CONVINSĂ DE UN LUCRU: PUTEŢI GÂNDI ŞI CU PROPRIUL DVS. CAP! MAI LĂSAŢI-LE DRACULUI DE SFATURI, NICI NU CONTEAZĂ DE LA CINE SUNT ACELE SFATURI. Pasivitatea de dinainte de campania electorală din 2016 când oamenii nu ştiau că dl. Gheorghe Grigore va candida a condus la pierderea alegerilor. Elementul de surpriză care se dorea de fapt a reprezentat nimic altceva decât o pregătire insuficientă şi pripită a campaniei electorale. Nealegerea oamenilor pe liste după criteriul valorii impuse de timp în raport cu cel ce nu există a condus exact la trădarea aproape a tuturor dintre cei care s-au aflat pe listă. Deci a fost tot o problemă de pasivitate cunoaşterea insuficientă a oamenilor care se aflau pe liste şi neverificarea lor amănunţită cu mult timp înainte. Pasivitatea de după alegeri, aşteptând, deşi era clar că nu va dori cel ce nu există niciodată pe dl. Grigore, să fie votat viceprimar de către Consiliu a condus, de asemenea, la o posibilitate incontestabilă din partea lui cel ce nu există de a acţiona contrar. Pasivitatea de după alegerea lui Nichita Toma viceprimar a însemnat pasivitate în a fi exclus dl. Grigore. Pasivitatea ulterioară, deşi cetăţenii au fost extrem de revoltaţi, dar s-a pierdut orice entuziasm în ceaţă prin... liniştire, a condus la posibilitatea pentru cel ce nu există de a face în linişte tot felul de coruperi de consilieri. Sifonii au ieşit atunci la iveală, dar asta nu înseamnă că alţii nu ar mai fi rămas. Ulterior, pasivitatea a condus la o serie de posibilităţi pentru cel ce nu există să se desfăşoare. Împotriva dlui Grigore, împotriva mea, împotriva cetăţenilor acestui Snagov, împotriva tuturor. DECI EXPERIENŢA NE ARATĂ CĂ PASIVITATEA ŞI AŞTEPTAREA NU AU CONDUS LA ABSOLUT NIMIC BENEFIC, POZITIV. Iar acum stăm şi aşteptăm ce? Habar n-am!


Mirela Predan

Vizualizări: 44 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 6
Vizitatori: 6
Utilizatori: 0