Snagovul Liber

Miercuri, 2018-05-23, 11:40 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 19 » Florin (Doru) Matei, FĂRĂ CALITATE DE CONSILIER, desemnat nelegal în AGA Prodservice
5:17 AM
Florin (Doru) Matei, FĂRĂ CALITATE DE CONSILIER, desemnat nelegal în AGA Prodservice

 


O şedinţă extraordinară de consiliu, demnă de tot penibilul a avut loc ieri, şedinţă de consiliu care se va lăsa şi cu o plângere penală din partea mea la adresa lui cel ce nu există, a lui Florin Matei şi a lui Ştefan Ghinea, pentru abuz în serviciu, pentru că m-am săturat de comedia repetată a îngrădirii dreptului la cuvânt, contrar oricăror prevederi legale.

În această şedinţă de consiliu, aşa cum vă voi arăta, s-a stabilit în mod ilegal reprezentantul Consiliului Local în AGA Prodeservice în persoana lui Florin Matei care NU mai are la acest moment calitatea de consilier local, ca atare votul său din AGA Prodservice ESTE NUL DE DREPT, eu bineînţeles că voi ataca această chestiune într-un timp cât mai scurt posibil. Sunt în termen cu absolut toate plângerile prealabile şi în intervalul de 6 luni în care pot ataca un act administrativ, ştiu eu ce mai aştept deocamdată, dacă nu, oricum voi ataca aşa fără acea informaţie, urmând a fi completată ulterior.


La sfârşitul şedinţei, dl. Marin Marian doreşte să ia cuvântul, este împiedicat de Florin Matei, iar Ştefan Ghinea creează o diversiune de mai tot circul, lipsită de cei 7 ani de acasă cu subsemnata, pentru a se împiedica luarea cuvântului în legătură cu chestiunea aflată pe ordinea de zi a unui cetăţean, drept pentru care, aşa cum am promis, dacă o singură dată se mai întâmplă, formulez plângere penală şi o voi formula cu siguranţă. Veţi auzi înregistrarea şi legată de halul în care se exprimă un consilier local, în speţă dl. Ştefan Ghinea.


Vestea bună este aceea că Prodservice a renunţat să mai dorească vânzarea pachetului său de acţiuni către Consiliul Local Snagov, context în care s-a încheiat şi cu comedia SC Apă-Canal Snagov SRL, o societate ÎNFIINŢATĂ DEGEABA, ca să aibă de ce să fie înfiinţată şi ca să aibă comedia de ce să fie în floare.


Pentru că am auzit o serie de opinii referitoare la preţul plătit de Primărie pentru cumpărarea acestui pachet de acţiuni de la Prodservice şi referitoare la o justificare a investiţiilor efectuate de Prodservice, aş vrea să fac şi eu următoarea precizare: suntem într-o piaţă liberă, ca atare, acţiunile unei societăţi comerciale se pot vinde la preţul la care Consiliul de Administraţie doreşte şi hotărăşte, NU este deloc neapărat să vândă doar contravaloarea investiţiilor efectuate. În plus, ţin să reamintesc că aceste investiţii în extinderea reţelelor de apă şi canal reveneau, potrivit legii, Primăriei, nu operatorului de apă şi canal. Reamintesc şi faptul că NU sunt de acord să plătim din bani publici cumpărarea unui pachet de acţiuni de la Prodservice, doar ca serviciul de apă şi canal să plece, în mod politic, către Voluntari! De ce să plătim aşa ceva? Care este raţionamentul şi care este avantajul nostru, în calitate de cetăţeni?

 

Florică Ioniţă îl propune pe Doru Matei ca reprezentant al Consiliului Local în AGA Prodservice. Degeaba se încearcă să se dea cât mai multe funcţii trădătorilor altor partide, pentru că este cert că sunt lovite de nulitate absolută toate aceste decizii. Mihai Anghel îl propune pe Nichita Toma, Nichita Toma refuză, cel ce nu există îi propune să meargă oricum, în calitate de reprezentant al său la AGA Prodservice, de asemenea, invită pe toată lumea, inclusiv pe noi, cei din afara Consiliului, să mergem la AGA Prodservice. În primul rând, nu ştiu când este această AGA, pentru că trebuia să fie ieri dar s-a amânat din nou, în al doilea rând, cred că o să obţin informaţiile de la reprezentanţi ai Prodservice, nu cred că mai are sens să mă deplasez ca să-l văd pe... Doru Matei făcând circ. Ştiu care a fost intenţia lui cel ce nu există cu această invitaţie, n-are sens să o spun, însă probabil că a vrut să-i transfere dlui Simion Dumitru un pic de circ. Îi garantez eu lui cel ce nu există că n-o să fie niciun pic de circ. Nu merge nimeni şi nu face niciun circ. A, poate doar Nichita Toma, dar o să fie o linişte totală cu prezenţa sa acolo, în mod evident.


Florin Matei a fost desemnat reprezentant în AGA Prodservice cu două voturi împotrivă, cele ale dlui Mihai Anghel şi Nelu Olteanu. Ceea ce vream să subliniez este faptul că el a fost desemnat inclusiv cu voturile a mai multe persoane care nu au la acest moment calitatea de consilieri: Vâlcomeanu et comp.

 

Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 41 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0