Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:10 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 14 » HAIDEŢI SĂ NE CONSTITUIM ÎNTR-O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE UNITĂ ODATĂ! ŞI FĂRĂ SIFONI!!!
6:02 PM
HAIDEŢI SĂ NE CONSTITUIM ÎNTR-O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE UNITĂ ODATĂ! ŞI FĂRĂ SIFONI!!!

 


Astăzi voi relua şi proimit să nu mă ridic de la calculator până când nu termin, oricât de târziu în noapte, ceea ce am de scris pentru Curtea de Conturi, pentru Parchet, pentru diverse alte lucruri şi dosare. Pentru Ministerul Tineretului, pentru solicitări de informaţii de interes public. Voi începe cu autorizaţia lui Cristian Ionescu, UNDE NU AM PRIMIT ABSOLUT NICIUN RĂSPUNS ŞI VOI FORMULA O ALTĂ SOLICITARE.


PROBLEMA PE CARE O LANSEZ DIN NOU ESTE UN TRIST ADEVĂR: ÎN DATA DE 5 IUNIE 2016 AU AVUT LOC ALEGERILE LOCALE. DE ATUNCI ŞI PÂNĂ ASTĂZI NU A EXISTAT ŞI NU S-A CONSTITUIT NICIO ECHIPĂ DE OPOZIŢIE REALĂ LA CEL CE NU EXISTĂ. Nu s-a constituit, domnule. Unde este această echipă? Nicăieri. Păi, dacă nicăieri, atunci eu nu înţeleg de ce ne mai mirăm că nu avem performanţe. Ba unu trădează, ba altul se aliază cu cel ce nu există, ba comedii. AM SPUS CĂ PRINCIPALA PRIORITATE ESTE CONSTITUIREA UNEI ASTFEL DE ECHIPE. Care să pună presiune pe cel ce nu există şi care să fie statornică împotriva lui cel ce nu există. O să vă dau un exemplu: PNL-ul a pierdut alegerile parlamentare. Cu mult mai puţin ca scor decât au pierdut în faţa lui cel ce nu există dnii Gheorghe Grigore şi Mihai Anghel la un loc la Snagov. Cu toată mita electorală dată de cel ce nu există, însumate, voturile celor doi au reprezentat mai mult decât voturile pentru cel ce nu există. Clar. Ceea ce iarăşi mai înseamnă clar că LUMEA NICI MĂCAR ÎN 2016 NU L-A VOTAT MAJORITAR PE CEL CE NU EXISTĂ. ESTE O REALITATE CARE NU POATE FI IGNORATĂ. Bun, după o perioadă de regăsire, PNL-ul central l-a ales pe Ludovic Orban preşedinte de partid, a început să facă opoziţie. Ce înseamnă opoziţie? Opoziţie la tot ceea ce înseamnă Guvern. Mai sunt şi protestatari în stradă, mai sunt şi parlamentari care iau cuvântul, mai sunt şi persoane din afara Parlamentului care scriu. TOATĂ LUMEA ESTE ÎMPOTRIVA LUI DRAGNEA, A GUVERNULUI (INDIFERENT DE DISENSIUNILE INTERNE DIN PSD), ESTE MENŢINUTĂ O UNITATE DE GÂNDIRE, O ALTERNATIVĂ, CA SĂ SPUN AŞA. Or, la Snagov NU există o opoziţie, adică o echipă, alcătuită din oameni implicaţi în politică şi în administraţie, care să PROPUNĂ IDEI ALTERNATIVE. Nu ştiu, discutăm despre identificarea unei probleme: groapa de gunoi de la fosta fermă a Vlăsiei, să zicem. Ne interesăm, întreprindem nişte demersuri, colaborăm, preluăm pe conturile noastre de Facebook problema, sesizăm autorităţile abilitate. PÂNĂ ACUM AM FĂCUT ACEST LUCRU DE FIECARE DATĂ. Însă dacă numai eu sunt de opoziţie, NU este în regulă. În Consiliul Local, am văzut că se descurcă Mihai Anghel. Îl pot ajuta din afara Consiliului. Cu ce? Cu mediatizare, cu idei, cu propuneri (mai ales legate de buget, pentru că mie astea îmi plac). Dar mai este necesar să mai vină şi alţii. Avem economist de opoziţie? Nu, nu este nimeni. Avem jurist de opoziţie? Nu, nu este nimeni. De aia se încalcă legea de nu se mai poate şi se fură pe capete... Cineva care să explice tehnic cum a furat cel ce nu există, aşa cum am încercat şi eu să fac, aşa cum se străduieşte şi Mihai Anghel să facă... Dar cu precizie şi cu tehnicitate. Cineva care să explice legea, tehnic, aşa cum eu singură am încercat să fac, să arate unde o încalcă cel ce nu există, iar în momentul în care se încalcă, să şi acţioneze pe căile legale.


NU VREAU SĂ MĂ PLÂNG, SE VEDE BINE CĂ MĂ DESCURC ŞI SINGURĂ. Problema este că dacă discutăm despre opoziţia la Guvern, nu discutăm despre o singură persoană. Dl. Gheorghe Grigore are extrem de multe idei, benefice, trebuie să iasă mai mult cu ele în faţă, pe contul său de Facebook, cu propuneri, dar dl. Grigore, aşa cum spuneam, trebuie să aibă şi o echipă reală, alcătuită nu din fripturişti care pot merge la cel ce nu există imediat ce li se propune asta. Şi o echipă competentă. Pentru că adevărul este următorul: eu sunt una singură. Fac ce pot de una singură. Dl. Grigore este unul singur. Face ce poate de unul singur. Dl. Anghel este unul singur. Face ce poate de unul singur. Am văzut ce-a însemnat ca, în loc să ne unim, să ne facem în ciudă unul altuia. UN ADEVĂRAT DEZASTRU, DIN CARE NUMAI CEL CE NU EXISTĂ A AVUT DE CÂŞTIGAT. Şi ne-am luptat şi ne-am zbătut degeaba pe cale separată. De la lupta dlui Mihai Anghel pentru menţinerea dlui Gheorghe Grigore consilier, superbă, de altel şi reuşită, aşa cum arătam la vremea respectivă până la trădarea lui Ionescu şi Prinţa o cale lungă şi extrem de anevoiosă. NU VREAU SĂ CAUT VINOVAŢI, PENTRU CĂ VINOVAŢI AM FOST TOŢI. Am scris la vremea respectivă multe, nimeni nu m-a luat în seamă, am avertizat, bineînţeles c s-a adeverit ceea ce am scris, bineînţeles că a ieşit dezastrul care se cunoaşte. IDEEA ESTE CĂ AM AJUNS SĂ NE CERTĂM ÎNTRE NOI, CU ZÂNZANIE DE LA CEL CE NU EXISTĂ, ZÂNZANIE STIL MAHALA ŞI NU TREBUIA SĂ DĂM NICIODATĂ APĂ LA AŞA CEVA LA MOARĂ.


Acum - repet - am ajuns la un moment extrem de delicat. Cu toţii. O astfel de echipă de opoziţie mi se pare absolut necesară. Serioasă, responsabilă şi TESTATĂ, VERIFICATĂ. Şi in punct de vedere al inteligenţei, şi din punct de vedere al calităţii umane. Pentru că poate să vină unu deştept, care să mai vină şi cu aere de aroganţă şi să fie rău-intenţionat şi al dracu. Să vă dau două exemple scurte de astfel de persoane? Dan Zaharia şi Alex Taşcă. Sau pot veni oameni care să vrea, dar să nu ştie ce să facă, să nu-i ducă prea mult capul. Haideţi să ne reunim şi să luptăm împotriva lui cel ce nu există ăsta odată. SĂ-L SURPRINDEM, PENTRU CĂ EU ORI DE CÂTE ORI L-AM SURPRINS CU O PLÂNGERE PENALĂ, SCĂPATĂ DE FILTRELE MĂGĂRIILOR DE A NU FI ÎNREGISTRATĂ, CEL CE NU EXISTĂ A FĂCUT SPUME. Ori de câte ori a fost chemat pe la o audiere, a făcut spume. Ori de câte ori i-a venit Curtea de Conturi să verifice, a făcut spume. ALŢII NU L-AU SURPRINS PE CEL CE NU EXISTĂ CU NIMIC NICIODATĂ. De ce? Pentru că alţii au lăsat lucrurile aşa sau când s-au hotărât să facă ceva, au fost şapte sifoni implantaţi sau pentru că nu a existat o concordanţă de acţiune sau pentru că a aflat cel ce nu există şi a acţionat mai repede decât se putea vreodată. Logic.


MAI UITAŢI-VĂ PUŢIN LA MINE ŞI CU ASTA ÎNCHEI, MAI ÎNVĂŢAŢI DIN EXPERIENŢA MEA: ACUM E LINIŞTE, CEL CE NU EXISTĂ SE PARE CĂ, PE MINE PERSONAL, CEL PUŢIN, M-A LĂSAT ÎN PACE. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ EU MĂ CULC PE O URECHE ŞI CĂ NU MĂ POATE SURPRINDE CU NIMIC. MÂINE POATE MĂ TREZESC CU CINE ŞTIE CE HALUCINAŢIE DE RECLAMAŢIE, GEN SANEPID SAU DE PLÂNGERE PENALĂ CĂ SUNT... CRIMINALĂ ÎN SERIE. Habar n-am! Nu se ştie niciodată! Sau cu cine ştie ce strâmbă pe unde se mai poate încă! Vă spun sincer că am sperat ca şi dl. Grigore sau ca şi dl. Anghel să-l surprindă cu ceva pe cel ce nu există. A, face cel ce nu există cutare lucru ilegal, nicio problemă: uite acuma, Poliţia, flagrant! Am dat un exemplu. Adică la surprizele rele ale lui cel ce nu există, EU SUNT ÎNTOTDEAUNA PREGĂTITĂ SĂ RIPOSTEZ. Că de aia, în definitiv, şi cel ce nu există ăsta m-a lăsat în pace că a văzut că dacă e demonic cu mine, eu sunt mai a dracu decât el în apărare atacându-l. LEGAL, NU ILEGAL, CA EL. De aia nu prea mai acţionează împotriva mea decât pe unde poate şi pe unde mai prinde teren. Că dacă vorbeşte acum cu Cristian Ionescu negativ despre mine, mă lasă rece. Dar dacă îi trimite acum om plătit dlui Gheorghe Grigore pe cap ca să mă muşte pe mine de fund, iar dl. Grigore să-l creadă, nu mai e chiar acelaşi lucru. Primul lucru nu mă afectează cu nimic, al doilea mă afectează! DE AIA SPUN CĂ AR TREBUI SĂ EXISTE ACEASTĂ VERIFICARE DE ÎNLĂTURARE A SIFONILOR DINTRE NOI, DAR DUPĂ ACEEA SĂ FACEM O ECHIPĂ UNITĂ DE OPOZIŢIE ODATĂ.


Doi ani e mult prea mult, noi nu am fost în stare să ne coagulăm. Ba trădau unii, ba trădau alţii, se dădeau cu cel ce nu există "ca să facă ambâţ", l-au făcut pe pielea lor, e clară situaţia, ba am lăsat să ne plece oameni valoroşi. Vă dau un exemplu: Marin Ştefan. Omul acum îşi vede de propria-i viaţă şi de propriile-i necazuri, nu se mai implică, deşi a avut şi el de suferit de pe urma lui cel ce nu există, dar părerea mea este că nu am fost în stare să-l ţinem pe lângă noi, deşi era un om valoros. S-a retras pentru că a fost scârbit şi eu am avut la un moment dat cam aceleaşi sentimente, în sensul de a mă retrage scârbită. DECI HAIDEŢI SĂ FACEM CEVA ODATĂ! Toată lumea este revoltată de cel ce nu există, dar toată lumea tace. Nu înţeleg cum vine asta! Este o situaţie absolut paradoxală!


Mirela Predan

Vizualizări: 59 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0