Snagovul Liber

Miercuri, 2018-10-24, 9:07 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Septembrie » 25 » Iar o să mă retrag o perioadă din peisajul public snagovean...
12:03 PM
Iar o să mă retrag o perioadă din peisajul public snagovean...


Deocamdată, dat fiind volumul mare de lucru al cauzelor fără legătură cu Snagovul, dat fiind faptul că încep şi facultatea, cu frecvenţă redusă, într-adevăr, dar frecvenţa redusă însemnând sâmbătă şi duminică cursuri, deci sâmbetele şi duminicile nu vor mai fi libere pentru scris, dat fiind faptul că nu fac faţă cheltuielilor legate de procese în contradictoriu cu Primăria Snagov, nici nu înţeleg care va fi finalitatea unor demersuri, în contextul în care sunt tratată de opoziţia de la Snagov sau, mă rog, ceea ce ar trebui să însemne opoziţie la Snagov cu "nu mă interesează", dat fiind faptul că deşi am purtat unele discuţii referitoare la această problemă a lipsei de comunicare, pe de-o parte, iar pe de altă parte, am arătat necesitatea unei echipe şi nu s-a rezolvat în niciun sens nimic, în continuare fiind tratată în derizoriu, iar demersurile mele necontând, dat fiind şi faptul că m-am săturat de influenţe din partea unor persoane defavorabile mie, DAR MAI ALES DAT FIIND ŞI FAPTUL CĂ TREBUIE SĂ FAC PE ABSOLUT TOATĂ LUMEA SĂ ÎNŢELEAGĂ CĂ EU NU SUNT ÎNDRĂGOSTITĂ DE CEL CE NU EXISTĂ, NU SUNT CERŞETOARE JEGOASĂ, NU AM NICIO PROBLEMĂ PERSONALĂ DREPT PENTRU CARE MĂ AGIT, NICI NEBUNĂ NU SUNT, am decis ca o perioadă să stau aşa, într-un soi de "grevă japoneză". O să continui să mă prezint la termene şi să fac lucrările din dosare atunci când acestea sunt necesare, ca să nu fie termene de decădere, fiind şi onoarea mea în joc, în schimb, când am timp să mă ocup de Primărie, mă ocup, când n-am timp, nu mă ocup, o să cer mai mult judecata în lipsă la cauzele referitoare la informaţiile de interes public, în niciun caz nu mai sunt dispusă să plătesc taxe de timbru sau drumuri dese până la Tribunal sau la Parchet din banii mei. Dezorganizarea continuă, dacă am pus frontal anumite probleme absolut reale, lumea s-a supărat tot pe mine, de ce le pun, ce m-a pus cineva să le fac sau ce nevoie e de aceste demersuri? Nu m-a pus nimeni, iar dacă de demersuri nu este nevoie, atunci nu le mai fac. N-are niciun sens... Deci o perioadă eu, una, personal, nu o să mă mai agit. NU mă împac cu cel ce nu există, dacă am timp să merg la şedinţele de consiliu, merg, relatez ce-a fost la aceste şedinţe când am timp.


Fără niciun laur de glorie şi fără a mă crede de neînlocuit în contextul în care cimitirile sunt pline numai de oameni de neînlocuit, NU mi se pare corect ca un singur om, în speţă eu, să mă ocup de tot ceea ce înseamnă Primărie, opoziţie la primar, inclusiv legată de buget, inclusiv legată de departamentul juridic, inclusiv legată de delapidare, cu mers la instanţe, cu mers la Parchet, cu mers pretutindeni, pentru a fi... tratată ca... ahtiată după... cel ce nu există, după sex, după bani în calitate de cerşetoare etc. Dacă în trei ani de zile, eticheta asta a lui cel ce nu există nu a dispărut, nicio problemă, atunci foarte bine, eu îmi văd de treaba mea, să facă fiecare ce vrea, eu nu am nicio problemă la acest moment. Punct.


Nu am ce să lămuresc din nou discutând, NU insist, ceea ce am avut de spus am spus, în continuare s-a mers pe aceeaşi linie, context în care n-are decât fiecare să facă ce vrea, dar înainte de campania electorală cu o lună, eu NU am la ce să vin! N-am nevoie nici de mită electorală, n-am nevoie nici de comedii de campanie, n-am nevoie de nimic. Dacă acuma sunt tratată la modul de trei parale, atunci, în precampania electorală, să faci cu mine ceva va fi oricum prea târziu.


Deci deocamdată decizia mea e următoarea: NU mă împac cu cel ce nu există, NU mă interesează, dar scriu când am timp şi când am chef. Ştiţi că pe data de 15 august am spus că nu mai vreau să mai scriu nimic, şterg tot şi mă împac cu cel ce nu există, acum spun că NU mă împac cu cel ce nu există, pentru că nu este sănătos la cap şi are probleme grave de atitudine şi de comportament, probleme grave pe care, de altfel, le ştiu, însă problema care a generat atunci o anume decizie din partea mea a continuat să se perpetueze, drept consecinţă, eu m-am gândit că NU ar mai fi cazul să mă mai agit! Pentru ce să mă agit? Să se creadă că eu sunt nemaipomenit de îndrăgostită şi de răzbunătoare din dragoste şi patimă pe cel ce nu există? NU, exclus aşa ceva, serios vorbesc. Dacă în trei ani de zile nu s-a înţeles că nu despre asta e vorba, înseamnă că duc o bătălie de convingere inutilă şi e mult sub demnitatea mea umană să nu demonstrez că nu despre asta e vorba. Pentru ce să mă agit? Păi, vine Vasile Dumitru, pe latura Dragnea, am înţeles că va prelua PSD Snagov, Nichita Toma la ALDE, Cristian Ionescu a început să facă opoziţie supărându-se că nu l-a pus viceprimar cel ce nu există, dau şi eu la modul general tot în cel ce nu există. Până la urmă cu cine fac echipă? Cu ei? De partea cealaltă lucrurile NU sunt clare. Îmi pare rău, asta e. Ne certăm între noi precum toate cele, fiecare cu înfumurare şi cu nasul pe sus, vor candida şapte inşi, un nou mandat va lua tot cel ce nu exstă, aşa cum preconizam, deci pentru cine mă agit acuma în definitiv? Şi pentru ce mă mai agit? Ca să consum timp cu procesele de Snagov şi să nu conteze, să ratez procesele din Bucureşti, serioase, să dorm trei ore că nu fac faţă şi cu unele şi cu altele pe cap, iar când vine ziua de salariu, mai mult de jumătate din bani să meargă către alte demersuri inutile îndreptate împotriva lui cel ce nu există, neapreciate de nimeni, fără să aibă nimeni nevoie de ele şi aşa mai departe. Să vină ziua când iar se vor face alte liste cu alte persoane gen Cristian Ionescu, pe care ar trebui, eventual, să le mai şi susţin contra unei sume de bani drept mită electorală, fără să fi cunoscut niciodată aceste persoane, fără să fi colaborat cu ele niciodată împotriva lui cel ce nu există, cu aere, cu aroganţă, cu nasul pe sus, ei sunt "deştepţii", eu sunt "proasta", care să facă iar ceea ce a făcut Cristian Ionescu et comp. EI, BINE, DACĂ PENTRU TOATE ASTEA MĂ AGIT ÎN DEFINITIV, RĂSPUNSUL MEU CEL MAI CLAR E: NU. NU MĂ MAI AGIT. O să mă agit exact cât toţi ceilalţi, adică deloc. Păi, eu sunt nebună dacă mă agit un pic mai mult, sunt zdreanţă, sunt de toate. Păi, atunci să mă agit şi eu cât se agită toată lumea, nu?


Acestea fiind spuse, vă rog să mă scuzaţi, dar am deosebit de multă treabă cu procesele, mâine proces, poimâine proces, trebuie să le pregătesc.


Mirela Predan

Vizualizări: 52 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 6
Vizitatori: 6
Utilizatori: 0