Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:33 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Mai » 27 » Îi garantez eu lui cel ce nu există că NU va rămâne cu diplomă de jurist! PÂNĂ NU I-O ANULEAZĂ, NU RENUNŢ EU!!!
3:45 PM
Îi garantez eu lui cel ce nu există că NU va rămâne cu diplomă de jurist! PÂNĂ NU I-O ANULEAZĂ, NU RENUNŢ EU!!!


Îi garantez eu lui cel ce nu există că NU renunţ. Să înceteze cu tâmpeniile că el e absolvent de Drept cu licenţă. Îi garantez eu că a dat şi banii pe şpagă degeaba şi dacă nu i se anulează diploma, voi întreprinde alte măsuri de rigoare, inclusiv un scandal naţional cum a obţinut el diploma de licenţă în Drept şi cum s-a atestat în fals că ar fi urmat la zi cursurile unei facultăţi de Drept. Nici nu se pune problema. Miza poate fi una naţională legată de acreditarea facultăţilor. Nici prin cap nu-mi trece să renunţ. Am zis să fiu blândă faţă de facultate şi de Universitatea Ecologică în sine pentru că mă rog, până la urmă, nu cu ei am ceva de împărţit, însă în situaţia în care evidenta mizerie, odată descoperită, nu se acţionează prin anularea diplomei lui cel ce nu există şi recunoaşterea acordării ei ca fiind o greşeală, pentru ca scandalul să se oprească aici, voi merge mai departe şi nu mă voi lăsa până când nu va ieşi una mare de tot. Nu-i posibil ca un analfabet să-ţi sufle în nas că el e... nemaipomenit de deştept în prostie, nici ca un licenţiat în Drept să se exprime cu dezacord între subiect şi predicat şi să scrie cu greşeli de gramatică şi de ortografie. AŞA CEVA ESTE DE NECONCEPUT! Chiar e şocantă situaţia şi chiar e şocant cum de se poate întâmpla aşa ceva încă în România! Într-un context incredibil, efectiv. Mă duc şi eu la celelalte facultăţi concurente, arăt ce se întâmplă, ca să provoc un scandal naţional, să se închine toată lumea efectiv. Dar deocamdată am zis să stau cuminte tocmai ca să vedem cât de mult conştientizează distinşii profesori univeristari doctori din conducerea Universităţii Ecologice ce a însemnat să dea diplomă pe şpagă unui analfabet şi încăpăţânat nevoie mare pe deasupra. Probabil că i-au spus să stea cuminte cu diploma aia şi să fie discret. Nu, nici pomeneală, pe cel ce nu există l-a mâncat în fund, să se lege de mine, să se lege de studiile mele, de cariera mea, chit că era mult mai prost decât mine. L-a mâncat fix în fund. Acuma nu cred că înghit găluştile astea cu plăcere nici cei de la Universitatea Ecologică. Omul este nebun, obsedat să facă rele, adică nici măcar n-a dat banii şi s-a mulţumit cu atât. Nu, nici pomeneală, el a încercat exact marea cu deştul, că vezi Doamne, el mai e şi nemaipomenit de deştept, eu... proastă. Greşeala fundamentală a lui cel ce nu există este că nu şi-a văzut limitele şi m-a desconsiderat pe mine, o intelectuală reală, care nu poate să fie decât stupefiată şi profund indignată de cine a ajuns să-i dicteze ei: UN ANALFABET! Care face cele mai elementare greşeli de gramatică şi de ortografie, stârnind oroare în rândul celui care are chiar şi doar bacalaureatul luat pe bune, nici pomenală de diplome în fals intelectual, aşa ca el!


Altă dată să stea în banca lui cu gelozia şi să-şi vadă de treabă! Să-şi vadă limitele şi să nu mai vorbească prostii. El n-a realizat că după o viaţă de muncă intelectuală, numai să stau să-i suport agramatismele lui înverşunate din cauză de gelozie şi persecuţia lui dictatorială de analfabet n-am chef! Nu, n-a realizat asta, s-a dat deştept, deosebit de deştept în a face rele. Nu-i nicio problemă. Că mai devreme sau mai târziu toate imbecilităţile astea se plătesc. CUM SĂ CREADĂ VREODATĂ ANALFABETUL ĂSTA CĂ MĂ POATE DETERMINA PE MINE SĂ NU MAI SCRIU? CUM SĂ CREADĂ ANALFABETUL ĂSTA CĂ... EL ARE STUDII, EU... HI, HI, HI, NU-S... JURNALISTĂ CĂ AŞA VREA EL, NU? Sau cum?


Şi voi, oameni buni, cum se face că acceptaţi un analfabet în halul ăsta în fruntea dvs? Domnilor angajaţi în Primărie, cu bune şi cu rele, cum îl acceptaţi drept şef pe cel ce nu există? Cum de nu vi se pare mult sub nivelul vostru şi cum de le permiteţi să vă mai dea ordine, ba chiar să-l mai şi votaţi sau să mai colaboraţi cu el??? DE PROSTIE ÎNTOTDEAUNA SE RÂDE, IAR CÂND PROSTIA MAI ÎMBRACĂ ŞI PRETENŢII LA MODUL ĂSTA, ESTE CUM NU SE POATE MAI CLAR CĂ DEJA EXISTĂ O PROBLEMĂ MAJORĂ. Adică nici măcar nu e un pic mai prost, ci prost bâtă, pentru că altfel nu pot spune despre o persoană care este chemată la Poliţie să dea declaraţie cum şi-a luat diploma şi scrie tot... "aceasta este declaraţia după ceam citito", ca să se facă barem în cel mai grav hal de râs! Nu-i aşa ceva posibil! E chiar infect. Iar analfabetul ăsta m-a frânat pe mine şi m-a făcut să-mi pierd ani din viaţă aiurea, cu inepţiile lui de pretenţii, fără nicio logică şi fără nicio bază legală, din dorinţa de a mă subjuga şi de a mă distruge pe mine! AŞA CEVA NU ESTE DE ACCEPTAT! ÎI GARANTEZ EU!


Mâine, poimâine aud că eu sunt... nebuna care nu ştie să scrie corect româneşte sau zicând pe la lume că eu vorbesc prostii că "aceasta este declaraţia după ceam citito", chiar aşa se scrie, în niciun caz aşa cum o scriu eu: "după ce-am citit-o", cum, eu sunt... "nebuna", el scrie corect româneşte, eu visez că se scrie "după ce-am citit-o". Probabil că dacă îl las în pace, la asta se va ajunge. Aşa că n-o să-l las până nu i se anulează diploma! ÎI GARANTEZ DLUI MARIAN OANCEA EU! Prea multe mizerii, prea multă gelozie, prea multă ură! Şi nici măcar n-a sesizat în prostia lui că are de-a face cu o intelectuală reală şi că aberaţiile astea nu merg cu mine! Să fie sănătos, dar eu până nu-l văd şi la puşcărie şi cu diploma retrasă, NU mă las! Să stea acolo în puşcărie şi să scrie... cărţi de Drept!


Mirela Predan

Vizualizări: 32 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0