Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:04 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Februarie » 6 » În războiul cu cel ce nu există NU mai e cale de întoarcere...
0:51 AM
În războiul cu cel ce nu există NU mai e cale de întoarcere...

 

Aşa cum spuneam şi toc de vreo trei ani şi mai bine încoace, cu cel ce nu există NU merge altfel decât care pe care. Adică ori ai sânge în vene de bărbat să lupţi, ori îl laşi în pace, nu te bagi cu el, pentru că e nemernic rău de tot. Dacă o dai ba cotită, ba crezi că te împaci, ba crezi că te iartă, ba crezi că te înţelegi, în acest război eşti un om mort. O să te încalece cel ce nu există şi-o să te distrugă. LA RĂZBOI NU SE MERGE CU FETE MARI. Adică laşitatea şi teama trebuie să lipsească. Sigur, cel ce nu există va face multe rele. NU trebuie să-i cedezi niciodată. Cum ai făcut şi ceva ce-i convine lui cel ce nu există, cum ai lăsat-o mai moale cu combaterea lui, cel ce nu există va prinde exact terenul pe care îl aştepta şi pe care îl pregătea pentru distrugerea ta. Acest război nu este pentru oamenii mărunţi, acest război este numai pentru adevăraţi generali de front. Din nefericire pentru mine, eu am fost una dintre puţinii care i-am făcut lui cel ce nu există faţă, pentru că am învăţat câteva reguli absolut importante. Le tot scriu, dar nimeni nu vrea să mă asculte. ÎN MOMENTUL ÎN CARE TE-AI CERTAT CU CEL CE NU EXISTĂ, SĂ ŞTII CĂ CEL CE NU EXISTĂ NU TE VA IERTA. DA, TE VA PĂCĂLI CĂ-ŢI VA DA, TE VA PĂCĂLI CĂ-I DRĂGUŢ, NEVOIE MARE, TE VA PĂCĂLI CĂ FACE ŞI ÎNVÂRTE ÎN FAVOAREA TA, DAR NU TE VA IERTA NICIODATĂ, VA PRINDE MOMENTUL ÎN CARE SĂ TE CALCE ÎN PICIOARE CU UN DEOSEBIT DE MARE ELAN. Pentru că, asemeni diavolului, cel ce nu există te ispiteşte şi te cheamă, te atrage. TOT ASEMENI LUI SATANA, NICIODATĂ NU TREBUIE CEDAT ÎN FAŢA SA. Comparaţia nu este deloc forţată, denotă o absolut tristă realitate. Atâta tot de fapt, nimic altceva.


De aceea îmi pare rău, pentru că dacă înţelegeam cu toţii asta, nu ne mai îndoiam, mai eram şi o echipă unită, acum cel ce nu există era la pământ. Eu am făcut ce-am putut în această luptă, am rămas în picioare, dar niciodată, niciodată nu i-am cedat lui cel ce nu există. Cum dracului să-i mai cedezi după ce, cu înfrigurare, scoate tot felul de aberaţii despre tine, născocite toate, cum să nu te enervezi şi să nu te motivezi să lupţi împotriva lui cel ce nu există când vezi că el a deschis focul chiar împotriva ta şi urmăreşte distrugerea ta? Este adevărat că la momentul ianuarie 2015, când m-am decis să termin definitiv, indiferent de consecinţe, orice relaţie cu cel ce nu există, nu mă aşteptam să urmeze pentru mine ani de coşmar, date de necesitatea de a para fiecare lovitură a lui cel ce nu există, dar, mai ales necesitatea de a convinge pe ceilalţi că fiecare minciună de-a lui cel ce nu există este minciună, iar eu nu sunt aşa. Războiul a fost unul de natură psihologică, evident că nu am cedat. Cel ce nu există a mizat pe instaurarea terorii, mai apoi a început şi la mine cu păcăleala mieroasă, după faza cu teroarea, de parcă eu mai puteam ceda cunoscând fiara din el. AM ÎNŢELES REGULA RĂZBOIULUI CU CEL CE NU EXISTĂ: AICI NU EXISTĂ NICI IERTARE, NICI ÎMPĂCARE. DE NICIUN FEL. Cu oricine acest lucru se poate, cu cel ce nu există, ba!


Normal că am ajuns într-un punct în care va fi din ce în ce mai dificil să supravieţuim, mai ales în context de laşitate, de trădare, de nemernicie a celor din jurul nostru, în care nu se înţelege în limba română CARE TREBUIE SĂ FIE METODELE CU CEL CE NU EXISTĂ!


Din păcate, deşi femeie, am ajuns să dau adevărate lecţii de război unor bărbaţi, în lupta cu cel ce nu există. DA, CEL CE NU EXISTĂ TREBUIE SĂ MEARGĂ LA ÎNCHISOARE. Numai că nu înţeleg de ce nu pot face asta singură, într-o justiţie care ar trebui să fie demnă şi imparţială. Dar trebuie să îneţeagă şi alţii CĂ CEL CE NU EXISTĂ TREBUIE SĂ MEARGĂ LA ÎNCHISOARE. Altfel NU vom avea linişte niciodată, cel ce nu există NU va putea fi combătut prin mijloace normale, trebuie decimat, nimicit, aşa cum şi-a dorit şi el cu noi. ŞI TREBUIE SĂ ÎNŢELEGEM CĂ PORNIM LA O LUPTĂ CARE PE CARE. Aşa cum cel ce nu există are locotenenţi foarte disciplinaţi şi foarte bine motivaţi financiar prin contracte ilegale, prin de toate beneficii, noi nu avem nimic, decât uşurinţa de a ne certa între noi, la comanda lui cel ce nu există, prin zânzania sa. Priviţi la dl. Gheorghe Grigore. Are vreun Nelu Andrei sau vreun Mihai Dumitru în jurul său? Nu, n-are! Priviţi la Mihai Anghel? Are cumva? Nu, ei au doar trădători şi oameni de nimic, care se duc să se frunzărească de colo până dincolo după bani. Nu că Nelu Andrei sau Mihai Dumitru (am dat nişte exemple la plesneală) ar fi nemaipomenit de inteligenţi cumva, însă ei fac parte din frontul de luptă al lui cel ce nu există, au roluri bine definite, pe ei cel ce nu există oricând se poate baza. Motivarea este reciprocă, adică cel ce nu există fură un miliard de lei vechi, îi convine lui Nelu Andrei să ia 300 de milioane de lei vechi din asta. Normal. Noi, ceilalţi, nu avem locotenenţi, pentru că noi nu furăm, noi nu stăm să avem oameni cheie care să facă parte din această echipă militarizată de jaf.


TOTUŞI NIŞTE REGULI SE IMPUN. Iar cât mai repede, cu atât mai bine, pentru că altfel, ne va distruge cel ce nu există pe noi, se vede clar. Nici pentru Gheorghe Grigore, nici pentru Mihai Anghel acum NU mai e loc de împăcare, de iertare cu cel ce nu există. De aia adesea m-am şi enervat! Fie doar că s-a şi putut concepe aşa ceva. TREBUIE SĂ PRICEPEM ODATĂ CĂ E LEGEA LUI CARE PE CARE, CEL CE NU EXISTĂ ARE ÎN JURUL SĂU O ARMATĂ DE NEMERNICI INFRACTORI, NOI NE AVEM DOAR PE NOI ŞI TREBUIE SĂ ÎNŢELEGEM CĂ TREBUIE SĂ NE AVEM ÎNTRE NOI BINE, FĂRĂ ORGOLII ŞI TÂMPENII, PENTRU CĂ ALTFEL VA FI DEZASTRU PENTRU NOI, ASTA E CLAR. Cel ce nu există mai are şi banul public la discreţie, poate să ia de acolo oricând să dea şpagă, să plătească avocaţi să facă circ, să ne batjocorească, să ne facă să ne fie rău. Noi nu ne permitem luxul de a fi infractori! NOI TREBUIE SĂ LUPTĂM CU MIJLOACE NORMALE, NATURALE ÎMPOTRIVA UNUIA CARE LUPTĂ INECHITABIL, CĂLCÂND LEGEA ÎN PICIOARE. De aceea ne e greu nouă, este şi normal să nu luptăm infracţional, dar dacă nu înţelegem că trebuie luptat, nu stat, nu aşteptat, cel ce nu există NU se va potoli de la sine, liniştea îi aţâţă şi mai mult dorinţa de a ne distruge, chiar va reuşi să ne distrugă.

Fac încă o dată un apel: NU MAI E CALE DE ÎNTOARCERE! LA LUPTA CEA DREAPTĂ CU CEL CE NU EXISTĂ! HAI!


Mirela Predan

Vizualizări: 49 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0